Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
DeZserbó kiégett? 😀
Heisman nádor
@Heisman

Te amúgy mit gondolsz a Raya vs Ramsdale kérdésről.

Szerintem a spanyol nem túl jó kapus, csak összjátékban biztosabb lábbal pl labdakihozatalnál.
Védeni viszont az angol jobban tud, pl helyezkedni, ziccert fogni, beadásra kijönni, szöget zárni. Cserébe nem labdabiztos.
Willie Parker
Szerintem Rayára nagyon rászállt a média az elején, ami rohadtul nem segített neki. Imádtam Rambot, de én kezdem egyre jobban érteni miért döntött így Arteta.
Igazából egyikük se egy igazán pluszos kapus, és bár nincsenek akkora hatalmas védései, Raya talán még jobb is, tavaly kiemelkedő éve volt amire Rambo nagyon sose volt képes. De a legjobb védelem mögött rohadtul nem könnyű pluszosnak lenni, mivel alig engedünk valamit, de kapunk egy gólt akkor Raya "bajban" van.
Raya jobb lábbal, valamint a labdákat is jobban húzza le, ami Rambonak elég komoly hibája volt, és ezzel egyből tud indítani. Ez nagyobb fegyver volt idén.
Valamint a nagy hibák elmaradtak. Volt a City ellen egy, megúsztuk, de ezt kéri Arteta. Őszintén egyedül a Luton ellen fogtam a fejem Raya miatt. És az elmúlt hetekben már nagyon az sem jut eszembe, összeszedte magát. Rambonak rengeteg hibája volt, de idén is volt már a kevés idő alatt. Nem örülök hogy a hétvégén neki kell kezdenie.
És egyikük sem egy Alisson, aki tényleg a top-top-top. De nekünk nem is ez kell. Személyesen nekem a 2019-es Aitor Fernández az, akinél mindig azt gondoltam hogy biztonság van. Raya sok okot nem adott hogy ne azon a szinten kezeljem eddig.
Összegezve Rambo egy nagy cult hero volt, de nem volt baj ez a váltás, sőt. Három fő részből kettőben kiemelkedő, és az utolsóban pedig volt már kiugró, és ha egyszer adni fogja a gép is nagy lesz a profit. A #1 D-vel pedig Raya elvan, és amit kér Arteta, azt tudja hozni.
Heisman nádor
Ha beleszólhatok:

Szerintem Raya nem sokkal jobb kapus technikai értelemben, de fejben más kávéház mint Ramsdale. Azok a pánikrohamok amiket (sokszor előzetes indok nélkül) tavaly kapott Ramsdale nem csak rá hatottak károsan, de a védelmet is egy kicsit magával rántotta . Ezzel a váltással nem csapat plafonját növelték meg, hanem a padlóját.
Tony Adams
Érdekes amúgy hogyan változik az egyszerű (Trollfoci szint) szurkolók hangulata online.
Pár hónapja még követelték Ramsdale-t a kapuba véres szájjal.
Most meg már baj hogy Raya a hétvégén nem játszhat.
Biztos hogy távozni fog viszont, hiába cult hero, én nem tudom annyira sajnálni mint GX-t. Mármint nekem megfelel Raya azért is amit írtál. Egyik kedvenc megjegyzésem erre a témára Ramsdale apjának a nyilatkozatára érkezett. "Leno apját mért nem kérdezték meg miután őt leültették a kispadra?" 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 637 — Csodabogár
istenem ezek a "riporterek" akiket ráuszítanak Szoboszlaira

szekunder szégyen a köbön

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
DeZserbó kiégett? 😀
Heisman nádor
@Heisman

Szerintem a spanyol nem túl jó kapus, csak összjátékban biztosabb lábbal pl labdakihozatalnál.
Védeni viszont az angol jobban tud, pl helyezkedni, ziccert fogni, beadásra kijönni, szöget zárni. Cserébe nem labdabiztos.
Willie Parker
Szerintem Rayára nagyon rászállt a média az elején, ami rohadtul nem segített neki. Imádtam Rambot, de én kezdem egyre jobban érteni miért döntött így Arteta.
Igazából egyikük se egy igazán pluszos kapus, és bár nincsenek akkora hatalmas védései, Raya talán még jobb is, tavaly kiemelkedő éve volt amire Rambo nagyon sose volt képes. De a legjobb védelem mögött rohadtul nem könnyű pluszosnak lenni, mivel alig engedünk valamit, de kapunk egy gólt akkor Raya "bajban" van.
Raya jobb lábbal, valamint a labdákat is jobban húzza le, ami Rambonak elég komoly hibája volt, és ezzel egyből tud indítani. Ez nagyobb fegyver volt idén.
Valamint a nagy hibák elmaradtak. Volt a City ellen egy, megúsztuk, de ezt kéri Arteta. Őszintén egyedül a Luton ellen fogtam a fejem Raya miatt. És az elmúlt hetekben már nagyon az sem jut eszembe, összeszedte magát. Rambonak rengeteg hibája volt, de idén is volt már a kevés idő alatt. Nem örülök hogy a hétvégén neki kell kezdenie.
És egyikük sem egy Alisson, aki tényleg a top-top-top. De nekünk nem is ez kell. Személyesen nekem a 2019-es Aitor Fernández az, akinél mindig azt gondoltam hogy biztonság van. Raya sok okot nem adott hogy ne azon a szinten kezeljem eddig.
Összegezve Rambo egy nagy cult hero volt, de nem volt baj ez a váltás, sőt. Három fő részből kettőben kiemelkedő, és az utolsóban pedig volt már kiugró, és ha egyszer adni fogja a gép is nagy lesz a profit. A #1 D-vel pedig Raya elvan, és amit kér Arteta, azt tudja hozni.
Heisman nádor
Ha beleszólhatok:

Szerintem Raya nem sokkal jobb kapus technikai értelemben, de fejben más kávéház mint Ramsdale. Azok a pánikrohamok amiket (sokszor előzetes indok nélkül) tavaly kapott Ramsdale nem csak rá hatottak károsan, de a védelmet is egy kicsit magával rántotta . Ezzel a váltással nem csapat plafonját növelték meg, hanem a padlóját.

Szerkesztette: Tony Adams
több mint 2 éve
DeZserbó kiégett? 😀
Heisman nádor
@Heisman

Willie Parker

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 265
Bayer egyenlített
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 612 — Omar's Coming Yo!
makkabi épp inasba rakja a görögöket.

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 434 — balazs.t85@gmail.com
Ez érdekes les volt
több mint 2 éve
DeZserbó kiégett? 😀
Heisman nádor
@Heisman

több mint 2 éve
Nomac New England Patriots 4 434 — balazs.t85@gmail.com
Az a Roma vs Brighton 4-0 elég csúnya..
több mint 2 éve
DeZserbó kiégett? 😀

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 992 — The Mathematician
Azért látszik a Sparta játékosain, hogy azt is élvezik, hogy a Liverpool ellen játszhatnak, eredménytől függetlenül. Meg a közönségért.
shagi0206
nem jó meccs, de szórakoztató
és a közönség imádja

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 805 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kicsit félrenézek 4-0 😁😁
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Vezetünk 😁
steelwolf
Mekkora lenne ha De Rossival 4. helyen végezne a csapat + EL-t nyerne. Józsi renoméját megfeküdné.
Sixo
Baromira élvéznèm.
Eredemények voltak, de maga a jàték képe, a csapat viselkedése borzasztó volt. Leverkusen, Liverpool mellett kevés az esèly az EL-re, de szép a fejlödési görbénk DDR alatt.
steelwolf
Tavaly ott volt az Arsenal, a jobban kinéző MU, Juventus. és hát a Roma pont a Xabi Alonsos kusennel is találkozott az elődöntőben.

több mint 2 éve
@Heisman

több mint 2 éve
Kellehert még 1 évig padon tartani az idei éve után nem lesz könnyű. Simán top10 PL kapus nálunk meg ül a padon ha Becker egészséges.
alatriste
Alissont el kéne adni jó pénzért és máris kezdő.
több mint 2 éve
Gakpo mostanában kurva gyenge
shagi0206
mikor volt jó?

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 589 — Bla, bla, bla
Azért remélem a Slavia ma nem fog ilyen jól játszani, mert akkor nehéz este lesz Milánó szebbik felén!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 14 049
Gakpo mostanában kurva gyenge
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 805 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Vezetünk 😁
steelwolf
Mekkora lenne ha De Rossival 4. helyen végezne a csapat + EL-t nyerne. Józsi renoméját megfeküdné.
Sixo
Baromira élvéznèm.
Eredemények voltak, de maga a jàték képe, a csapat viselkedése borzasztó volt. Leverkusen, Liverpool mellett kevés az esèly az EL-re, de szép a fejlödési görbénk DDR alatt.
több mint 2 éve
Szurkoljatok szar kiscsapatoknak és nem kell azon vitázni, h kinek a javára csalták el a BL-t.
Amikor 95-ben az Ajax nyerte, mindenki csodálkozott, h az ellenszelet túlélték. Ja, sima ügy, ha annyira jó vagy.
Willie Parker
hát még a porto - monaco 😀

több mint 2 éve
Szurkoljatok szar kiscsapatoknak és nem kell azon vitázni, h kinek a javára csalták el a BL-t.
Amikor 95-ben az Ajax nyerte, mindenki csodálkozott, h az ellenszelet túlélték. Ja, sima ügy, ha annyira jó vagy.
több mint 2 éve
Azért látszik a Sparta játékosain, hogy azt is élvezik, hogy a Liverpool ellen játszhatnak, eredménytől függetlenül. Meg a közönségért.
több mint 2 éve
bazz ennyi nyáladzásért az Arakison már kivégezték volna a kommentátort

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 399
Jajjj Domi...csak le ne sérülj pls
shagi0206
Kell neki a játékperc ahogy pár passzból látszik is,
Jó lesz az
több mint 2 éve
Jajjj Domi...csak le ne sérülj pls