Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Képletes, tökmind1, hogy hol laksz ha még magyarban és nem ott ahol van SkySports.Nem tudom, már úgy 15-16 éve nem ott lakom 😊Oszt a Fáy utcában van SkySports? Mert a Kálvinon nincs.Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.SkySports adja 😛
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
Én nézném, Warrb meg Löfli is. Az már 3. Nem elég? Mennyi kell még?Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.gondolom a kutya se nézi és drága
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Nem tudom, már úgy 15-16 éve nem ott lakom 😊Oszt a Fáy utcában van SkySports? Mert a Kálvinon nincs.Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.SkySports adja 😛
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Oszt a Fáy utcában van SkySports? Mert a Kálvinon nincs.Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.SkySports adja 😛
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.sok szeleburdi, eszetlenül össze-vissza rohangáló csapatokat nem szeretnek nézni az emberek
Sixo
ez is olyan mint a női foci, hogy kb az elődöntőtől érdemes nézni
több mint 2 éve
Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.Volt, valamikor
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.SkySports adja 😛
Sixo

több mint 2 éve
Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.gondolom a kutya se nézi és drága
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
végre játszik a kedvenc kiscsapatom az FA kupában! és pont a Wigan ellen!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Amúgy az Africa Cup of Nations-t miért nem közvetíti megint senki? Az egyik legszórakoztatóbb kontinens torna.
több mint 2 éve
Tenerife (II.)-MallorcaGetafe-Sevilla
Osasuna-Real Sociedad
Valencia-Celta Vigo
Athletic Bilbao-Alaves
Atletico Madrid-Real Madrid
Girona-Rayo Vallecano
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Copa del Rey nyolcaddöntők:Unionista (III.)-Barcelona
Most verték ki délután a Villarealt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 593
mikor irtak h zagallo volt az elso aki jatekoskent es edzokent is vb-t nyert, megneztem beckenbauert es o nyert 74-ben ( nszk) majd 90-ben vb-t edzokenet...RIP Franz Beckenbauer😕(
kapitnono
RIP Kaiser!
warr_b
akkor jott velem szembe a hir, hogy nincs jol
több mint 2 éve
RIP Franz Beckenbauer😕(
kapitnono
RIP Kaiser!

több mint 2 éve
RIP Franz BeckenbauerMinden idők legkiválóbb védője.
kapitnono
Nyugodjon békében!
több mint 2 éve
Watzke lelep mint CEO 2025ben. nem hosszabbitja meg szerzodeset.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
🚨🇫🇷 Kylian Mbappé’s camp statement.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 8, 2024
“There’s NO agreement on Kylian future. There have been no discussions about his future”.
“No type of influence could dictate the timing of Kylian's discussions, reflections, decisions”.@rmcsport @fabricehawkins 📥 pic.twitter.com/5hhweuxT9M
több mint 2 éve
azért ebben ne legyél biztos 😊van akiknek a világ össze pénze nem elég
több mint 2 éve
Ezt két éve kellett volna. Szerintem már ő is megbánta hogy elbohóckodott két évig a pénzért...🚨 | Kylian Mbappé (25) has agreed to join Real Madrid, according to Foot Mercato. https://t.co/Gg3Xg7HoUq
— Get French Football News (@GFFN) January 7, 2024

több mint 2 éve
a barca és a reál ugyanúgy megkente a szavazókat hogy nekik megfeleljen a végeredménywww.nemzetisport.hu/francia_labdarugas/labdarugas-a-psg-fizetett-hogy-messi-kapja-az-aranylabdat-sajtohir-2996975A nagy Messzi 😂
Sixo
KeyG
nem kevés pénzük múlt rajta
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mbappé meg elvileg elfogadta a Real ajánlatát.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
www.nemzetisport.hu/francia_labdarugas/labdarugas-a-psg-fizetett-hogy-messi-kapja-az-aranylabdat-sajtohir-2996975A nagy Messzi 😂
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!