Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 871 — Kinek mit intézett a kormánya
Rossi tavasszal be akarja hívni Dárdai Marcit

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 591 — Bla, bla, bla
No ki ismeri fel kapásból? Megmondom, nekem nem ment, kellett hozzá szöveges segítség, hogy miket nyert meg 😀

warr_b
Zsiru, nem? 😀
rob3r7o
De 😀
warr_b
de ez még a Vasasos korszakából?
slowmotion
Jaja. Azt mondta jön vissza levezetni, ha indul a Vasas a Szuperligában.
warr_b
A büfében lesz Giroud-s kenyér a tiszteletére...😜

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
No ki ismeri fel kapásból? Megmondom, nekem nem ment, kellett hozzá szöveges segítség, hogy miket nyert meg 😀

warr_b
Zsiru, nem? 😀
rob3r7o
De 😀
warr_b
slowmotion
Jaja. Azt mondta jön vissza levezetni, ha indul a Vasas a Szuperligában.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan

warr_b
Zsiru, nem? 😀
rob3r7o
De 😀
warr_b
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 614 — Cowboys fan
Kedvenc kommentem a Realista fociblogról:
A Szuperliga vezetője nyilatkozta, hogy sok ilyen csapat jelezte neki privátban, hogy ez csak muszájból volt, de érdekli őket a dolog.

Én meg lenyilatkozom hogy privátban elit magyar modellekkel chatelek. 😀
zacknorb
Te is? Én a Bódi Szilvivel élek együtt.
Sixo
Na de kérlek. Elit magyar modellekről volt szó!
Mikey
Aranykalászos gazda lett csak szólok, szóval biztos tudja hol kell ügyesen fogni a kaszát. Bár azt már valószínűleg Dubajban kitanulta.
FLZOLI
nem állattartó? na akkor biztos jól tudja húzogatni...
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Szuperliga vezetője nyilatkozta, hogy sok ilyen csapat jelezte neki privátban, hogy ez csak muszájból volt, de érdekli őket a dolog.

zacknorb
Sixo
Mikey
Aranykalászos gazda lett csak szólok, szóval biztos tudja hol kell ügyesen fogni a kaszát. Bár azt már valószínűleg Dubajban kitanulta.

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

warr_b
Hummels, oda van írva a mezére ...

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 566

zacknorb
Sixo

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 039
Szuhodovszki -> DVSC
Kíváncsi leszek, hogy teljesít majd a Lokiban.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b
Zsiru, nem? 😀
rob3r7o
De 😀

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

warr_b
Zsiru, nem? 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 711 — Saturday Night Lights
Ajax valami negyedosztályú csapattól kapott ki a kupában 😀😀
Löfli
"For context, the 4th division of the Netherlands is pure amateur, this team mostly exists of students who live in Utrecht."

youtu.be/5JFeCqYkS6c?si=WYxuO8f7RKkpjR_e
r.baggio
Mennyien kimentek szurkolni a kicsiknek a zuhogó esőben, a drámai végjáték volt a külön jutalmuk 😊

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
ma amugy tortentek fontosabb dolgok is pl a maltai kupa sorsolasa:
Felso ag, erdekes parositasok:
sajnos a Nadur megkapta az elso osztalybol a Sirenst, eleg nagy falat lesz a gozoi csapatnak.
Hibernians szerencses volt a Qala Saintszel, viszont a bajnosagot vezeto Floriana mar egybol elso osztalyu csapatot kapott Naxxar szemelyeben, amely meglepoen jol szerepel iden.
lakohelyem csapata (Marsaskala) is sajnos elso osztalybol kapta Sliemat, igy nem maradt sok esely a helyi csapatnak tovabbjutni.
Birkirkaranak cimvedokent nem okozhat gondot a masodosztaly sereghajtoja Attard, aholgy a Balzannak sem a Zurrieq.
a legjobb 16 kozott, ha nincs meglepetes akkor osszejohet egy Gzira-Hibernians rangado is, pikans lenne.

also ag:
itt alapvetoen a nagyok elkerultek egymast.
Marsaxlokk (meglepoen jol szerepelnek iden az elso osztalyban, jelenleg 4. helyen, pedig hatulra vartak oket a meglepo edzo valtas utan) megkapta a zejtunt, a masodosztaly aljarol.
a masik gozoi csapat (Ghajnsielem) is peches volt, Valletta ellen nincs sok eselyuk.
a Luqa-Swiegi parositasbol biztosan tovabbjut egy masodosztalyu csapat (kovetkezo korben Marsaxlokk varja majd a gyoztest feltehetoen) es Msida-Mgarrnal is alsobb osztalyu csapatok versengenek, bar a gozoi amator ligaban szereplo Mgarrnak igy sincs tul sok eselye.
legjobb 16 kozotott lehet egy Mosta-Valletta parositas, ami szinten jonak igerkezik.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 429 — LIGHTS OUT!

zacknorb

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 871 — Kinek mit intézett a kormánya
mondjuk a mostani rendszerhez kepest (ami ellen be akartak vezetni) eppen nem lenne kisebb a terheles. pl nezd meg a Manchester Unitedot, van osszesen 6 meccse a BL-ben es kesz. mig az uj rendszerben lenne minimum 14 meccse, mindegy h most kek ligas vagy esetleg veletlenul fentebb van.
de ha csak a csoportok meccseket nezzuk akkor 6 vs 14 a szam. de aki vegigmegy iden a dontoig annak jelenleg 13 meccset kell jatszania mig ebben az ujban meg 19 meccs, most fejbol az uj szisztemaban meg max 17 meccs lesz, de vszeg aki dontozik az altalaban 15 meccsel fog jatszani. szoval nem, az uj szuperligaban tobb meccset kell jatszani.
csebi
Csak az ESL miatt esetleg off lenne a ligakupának meg otthon az oda-vissza remdzseres kupáknak, és minden egy meccs lenne.
Így pár meccs máris felszabadul
zacknorb
de akkor miert allitjak azt, hogy nem a hazai, nemzeti szovetseg esemenyei helyett hozzak letre?
csebi
Mert ténylegesen nem ahelyett, ez csak a járulékos költség lenne a honi szövetségeknek
És ez is csak feltételezés amit én írtam.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
mondjuk a mostani rendszerhez kepest (ami ellen be akartak vezetni) eppen nem lenne kisebb a terheles. pl nezd meg a Manchester Unitedot, van osszesen 6 meccse a BL-ben es kesz. mig az uj rendszerben lenne minimum 14 meccse, mindegy h most kek ligas vagy esetleg veletlenul fentebb van.
de ha csak a csoportok meccseket nezzuk akkor 6 vs 14 a szam. de aki vegigmegy iden a dontoig annak jelenleg 13 meccset kell jatszania mig ebben az ujban meg 19 meccs, most fejbol az uj szisztemaban meg max 17 meccs lesz, de vszeg aki dontozik az altalaban 15 meccsel fog jatszani. szoval nem, az uj szuperligaban tobb meccset kell jatszani.
csebi
Csak az ESL miatt esetleg off lenne a ligakupának meg otthon az oda-vissza remdzseres kupáknak, és minden egy meccs lenne.
zacknorb
Ligakupa mondjuk nem sok helyen van. A relevánsak (=/= izlandi, finn, skót, stb) közül max Angliában a mikegérkupa, meg a portugáloknál van csak asszem.

több mint 2 éve
Jogos, így bevallom nem számoltam utána.

Mondjuk az is jó kérdés h mi lesz akkor ezzel az új bl formatummal. Ceferin tegnapi arcoskodo nyilatkozata után kicsit cink lenne, ha most meg visszatancolnanak belőle.
rob3r7o
Az OV korabeli Magyarországon ezzel az UEFA és FIFA vezetéssel meg kellene lepődni bármin is? 😀

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Közben a másik rafkos oreg is belelendult az ötletelésbe.

több mint 2 éve
csebi
zacknorb
de akkor miert allitjak azt, hogy nem a hazai, nemzeti szovetseg esemenyei helyett hozzak letre?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: UEFA plans to ABANDON the new format of the Champions League to stay with the current format!
YoungZeeZee
Még jó, hogy kifelé mekkora arccal tolják a korrupt gyökerek... A háttérben meg persze egyből úgy izzadnak és kavarnak mintha megint az kecskés helytartóhoz mennének a szőnyeg szélére teveprosztatát masszírozni
FLZOLI
Hat állítólag Ceferin már tegnap a PSG-s abroszemberrel próbálta győzködni a csapatokat, h semmiképp se menjenek át a szuperligaba.

De a foci ugye nem eladó.
rob3r7o
Az hogy az angolok és a PSG nyakig a kecskesek anuszaban vannak az tiszta sor, de hogy a többi klub mit remél az UEFA-tól rejtély...

Ha más nem Perez helyében szépen elvinnem bíróságra a Szuperliga szerződést és kiperelném mindegyik szerződésszegő klubból a bánatpénzt. Eddig tudtak arra hivatkozni, hogy törvénytelen az egész, de így majd kapalozzanak az ügyvédeik.
FLZOLI
Szerzodest nem ismerem, de ha nagy jogi harc kezdodne, szerzodot felek helyebe oda kuldenem az u19es csapatot vagy a tartalekokat.
beltazor
nem kispalyasok ezek, biztosan a szerzodesben ki van kotve, hogy melyik csapatnak kell fellepnie.
csebi
És? Majd sérültet/beteget jelentenek.
warr_b
csak eleg furan jon ki, hogy az A keret jatekosai jatszanak hetvegen ES mondjuk kedden a BL-ben, a tarcsik meg csak szerdan az uj ligaban.
csebi
Én nem is értem amúgy ezt az egész szuperliga koncepciót.
Kilépnének mondjuk a Premier LEague-ből és csak az új Superligában játszanának, vagy párhuzamosan mindkettőben? Utóbbit nem tudom hogy gondolnák, így is rí már mindenki, hogy túl sok a meccs meg a terhelés, sérülés...
warr_b
A szuperliga a bl/el/ekl helyett lenne, a bajnokság maradna úgy, ahogy van.

A meccsterheles meg éppen kevesebb lenne, mert a szuperligaban kevesebb meccs lenne. Pláne ehhez a gagyi új bl-hez képest.
rob3r7o
de ha csak a csoport meccseket nezzuk akkor 6 vs 14 a szam. de aki vegigmegy iden a dontoig annak jelenleg 13 meccset kell jatszania mig ebben az ujban meg 19 meccs, most fejbol az uj szisztemaban meg max 17 meccs lesz, de vszeg aki dontozik az altalaban 15 meccsel fog jatszani. szoval nem, az uj szuperligaban tobb meccset kell jatszani.
csebi
Jogos, így bevallom nem számoltam utána.

Mondjuk az is jó kérdés h mi lesz akkor ezzel az új bl formatummal. Ceferin tegnapi arcoskodo nyilatkozata után kicsit cink lenne, ha most meg visszatancolnanak belőle.

több mint 2 éve
csebi

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

zacknorb
ez nagyon Szijjartosra sikeredett.

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 517
Nyilván a cél az, hogy ezt a nemzeti bohóckodást végre el lehessen felejteni, de nem lehet egyből ezzel kezdeni.
több mint 2 éve
𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: UEFA plans to ABANDON the new format of the Champions League to stay with the current format!
YoungZeeZee
Még jó, hogy kifelé mekkora arccal tolják a korrupt gyökerek... A háttérben meg persze egyből úgy izzadnak és kavarnak mintha megint az kecskés helytartóhoz mennének a szőnyeg szélére teveprosztatát masszírozni
FLZOLI
Hat állítólag Ceferin már tegnap a PSG-s abroszemberrel próbálta győzködni a csapatokat, h semmiképp se menjenek át a szuperligaba.

De a foci ugye nem eladó.
rob3r7o
Az hogy az angolok és a PSG nyakig a kecskesek anuszaban vannak az tiszta sor, de hogy a többi klub mit remél az UEFA-tól rejtély...

Ha más nem Perez helyében szépen elvinnem bíróságra a Szuperliga szerződést és kiperelném mindegyik szerződésszegő klubból a bánatpénzt. Eddig tudtak arra hivatkozni, hogy törvénytelen az egész, de így majd kapalozzanak az ügyvédeik.
FLZOLI
Szerzodest nem ismerem, de ha nagy jogi harc kezdodne, szerzodot felek helyebe oda kuldenem az u19es csapatot vagy a tartalekokat.
beltazor
nem kispalyasok ezek, biztosan a szerzodesben ki van kotve, hogy melyik csapatnak kell fellepnie.
csebi
És? Majd sérültet/beteget jelentenek.
warr_b
csak eleg furan jon ki, hogy az A keret jatekosai jatszanak hetvegen ES mondjuk kedden a BL-ben, a tarcsik meg csak szerdan az uj ligaban.
csebi
Én nem is értem amúgy ezt az egész szuperliga koncepciót.
Kilépnének mondjuk a Premier LEague-ből és csak az új Superligában játszanának, vagy párhuzamosan mindkettőben? Utóbbit nem tudom hogy gondolnák, így is rí már mindenki, hogy túl sok a meccs meg a terhelés, sérülés...
warr_b
A szuperliga a bl/el/ekl helyett lenne, a bajnokság maradna úgy, ahogy van.

A meccsterheles meg éppen kevesebb lenne, mert a szuperligaban kevesebb meccs lenne. Pláne ehhez a gagyi új bl-hez képest.
rob3r7o
de ha csak a csoport meccseket nezzuk akkor 6 vs 14 a szam. de aki vegigmegy iden a dontoig annak jelenleg 13 meccset kell jatszania mig ebben az ujban meg 19 meccs, most fejbol az uj szisztemaban meg max 17 meccs lesz, de vszeg aki dontozik az altalaban 15 meccsel fog jatszani. szoval nem, az uj szuperligaban tobb meccset kell jatszani.

Szerkesztette: csebi