Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Pár percen belül kezdődik a Bolívia-Suriname interkontinentális előpótselejtező, már Mexikóban.azt hittem Bolívia ezzel a győzelemmel már kijutott 😀
A győztes majd Irakkal játszik a kijutásért.
Kampman
négytől pedig Új-Kaledónia - Jamaika, igazi csemege, 5-0-ig nézem, hátha lesznek óriási megoldások az óceániai csapattól, még nem volt időm scoutolni őket

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Lóherèsek pápá
3 hónapja
Az egymeccses párharcok miatt talán sportszerűtlennek gondolták volna a szervezők, ha az egyik csapatnak el kell utaznia a világ végére. Akkor inkább utazzon mindkettő.Pár percen belül kezdődik a Bolívia-Suriname interkontinentális előpótselejtező, már Mexikóban.Ott miért nem úgy van mint Európában és miért semleges pályákon játszanak?
Kampman
remontada
3 hónapja
Pár percen belül kezdődik a Bolívia-Suriname interkontinentális előpótselejtező, már Mexikóban.Ott miért nem úgy van mint Európában és miért semleges pályákon játszanak?
Kampman
3 hónapja
Büntetők a cseh-ír és a velszi-bosnyák meccsen isÍrek most átérzik azt amit mi legalább
Kampman
3 hónapja
Pár percen belül kezdődik a Bolívia-Suriname interkontinentális előpótselejtező, már Mexikóban.A győztes majd Irakkal játszik a kijutásért.
3 hónapja
Szerintem nem illetve van nèmi sekèly kèj 😏 alapból egyèbkènt az íreknek drukkolnèk mèg akkor is ha simán ejtettek volna ki minket, így viszont nehèz...Na jó ott a cseh XÚgy a nagyobb magyar szégyen ellenük, ha az írek kiesnek,
dande2
ozibozi
3 hónapja
Na jó ott a cseh XÚgy a nagyobb magyar szégyen ellenük, ha az írek kiesnek,
dande2
3 hónapja
Próbálkozunk na 🙂 amúgy azt nem adja vmelyik magyar tv?Úgy nèzem az írek csak mennek egy kört aztán egy meccsen bármi lehet....a fenèbe hogy nem bírtunk bele állni abba a nyomorult felívelèsbe. 🥺😡😰Vagy nem😁
dande2
remontada
3 hónapja
Na jó ott a cseh X
3 hónapja
Úgy nèzem az írek csak mennek egy kört aztán egy meccsen bármi lehet....a fenèbe hogy nem bírtunk bele állni abba a nyomorult felívelèsbe. 🥺😡😰Vagy nem😁
dande2
3 hónapja
Írek meg a Wales is szív az ucsó percben?
3 hónapja
Az albán B és C válogatott is nagyot küzd a kijutásért.Én ha kijut Kosovo és a VB előttig beleolvad Albániába, akkor az albánok mehetnek ki a VB-re?
Kampman
Sixo
3 hónapja
Úgy nèzem az írek csak mennek egy kört aztán egy meccsen bármi lehet....a fenèbe hogy nem bírtunk bele állni abba a nyomorult felívelèsbe. 🥺😡😰
3 hónapja
Nagy lengyel dugó
3 hónapja
Az albán B és C válogatott is nagyot küzd a kijutásért.
3 hónapja
Esposito mekkora passzt adott te jó ég. Kár, hogy Kean belevágta a kapusba.
3 hónapja
Hopp Kosovo