Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
sztem többen nézik a TV-ben mint a többi meccset együttMegy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
shagi0206
10 990
Megy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
3 hónapja
Megy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?
3 hónapja
Mikey
18 756
Baromi jól felkészült csapat ez a Brentford, mindenholott vannak. De az első meccsen is az első félidő volt sokkal gyengébb, szóval egyelőre nem aggódom.
3 hónapja
Dominik egyelőre enerváltnak tűnik és mintha kicsit légüres térben mozogna.Meki is fura nekem
Matthew99
Gravenberch legalább szar
3 hónapja
Dominik egyelőre enerváltnak tűnik és mintha kicsit légüres térben mozogna.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Csak szerintem idézi a Pool ezalatt a bő 1 meccs alatt a Klopp éra elején mutatott játékot?szerintem az a csapat sokkal jobban tudott "tempót" váltani
shagi0206
Henderson, Mané, Bobby játékintelligenciája hiányzik
3 hónapja
shagi0206
10 990
Csak szerintem idézi a Pool ezalatt a bő 1 meccs alatt a Klopp éra elején mutatott játékot?
3 hónapja
deyell
11 702
látom Mosquera megint alkotott a Wolvesban. eddig csak 3 pirosat úszott meg két meccsen
choose life
3 hónapja
Mikey
18 756
Díaz a 100. meccsén gólt szerez. Jota assziszt.
3 hónapja
Nagyon kellett ez a Poolnak, hatalmas trap game minden nagy csapatnak a Brentford
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Viniciusnal megint elborult vmi. Mi ez a haj?😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Elvették a W-t Kerkezéktől, a védő válláról ment be, joelinton meg egy büdös nagy paraszt
3 hónapja
Mikey
18 756
Konaté a kezdőben Quansah helyett, a padon pedig Gomez van ott Jones helyett, egyébként minden ugyanaz mint az Ipswich ellen. A Brentfordban a padon ott lesz Carvalho és van den Berg is, kíváncsi vagyok melyikük kap majd lehetőséget volt csapata ellen.
3 hónapja
ozibozi
17 220
Valaki majd egyszer csak észreveszi hogy nem klasszik balbunkónak való a Milos. Addig még sok ilyen lesz.
3 hónapja
Ez Kerkezről volt 😕 eddig egész jó volt
3 hónapja
well, that escalated quickly
3 hónapja
Délikapu ha egyszer játszatta volna normális mennyiségben az EB-n PalmertTényleg a tipikusan eltékozolt lehetőség amit ez a hülye csinált
3 hónapja
totál krézi ez a chelsea - wolves meccs 😀és ott folytatják, ahol abbahagyták 😀
Löfli
3 hónapja
Jó a szeme a bírónak a Bayern meccsen. Jó csipás...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
totál krézi ez a chelsea - wolves meccs 😀
3 hónapja
A WHU is szeretné változatosabbá tenni a támadósorát, Ings, Antonio és Füllkrug után most rámozdultak Tammy Abrahamra. 😂😂
Szerkesztette: Tony Adams
3 hónapja
A világ minden játékosát felvásárolják a top csapatok, de Ait-Nouri még mindig itt rohad.
3 hónapja
erős kezdés a két kedvenc csapatomtólGusto de vakon volt omg
Löfli
3 hónapja
Güler kezdő. Cool. Kiváncsi leszek rá.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove