Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 331 — Whoops, looks like something went wrong.
Azert eleg szar lehet Slot elete, hogy egy 6-0-s gyozelem utan eloadast kezd tartani egy-ket evvel ezelotti meccsekrol. Folyamatosan elkezd papolni a PSG elleni kiesesrol, most meg ilyen szovegeket nyom, hogy a Liverpool ket eve meg El-negyeddontozott es kikapott az Atalantatol, ezek fenyeben mekkora nagy dolog, hogy most egyenes agon tovabbjutnak a BL-bol.

Nem tudom, mi van a hatterben, mi a valosag a belso konfliktusokbol, illetve hogy mennyire lepdel barki is a token a klub vezetosegebol, de erzesre olyan, mintha hihetetlen modon keptelen lenne kezelni a nyomast. Ezek irto kisstilu es nonsense dolgok, amiket mintha sertodotten vagna oda valakinek bizonyitaskent. Csak a helyzet az, hogy ez a nyomas minden topcsapatnal megvan. Sot, sok helyen meg sokkal kemenyebben is.
Stez
A meccs előtti sajtótájékoztatón mondta eddig a legjobbat. Szokásosan megemlítette a tavalyi PSG elleni kiesést, és képes volt azt mondani hogy annak a kiesésnek köszönhetően lett bajnok a csapat. Erre Gerrard beszólt neki, hogy addigra már 15 pont előnyben volt a Liverpool, szóval nem, nem azon múlt.

Amúgy szerintem direkt csinálja már. Igazi konok, önfejű holland, akinek meg lett sértve az imidzse és most duzzog. Csak ez így nemhogy hosszútávon, de rövidtávon sem lesz egészséges.

Részben emiatt is gondolom hogy igazak a pletykák Alonsóról és arról hogy már tárgyalnak vele. Valószínűleg Slot érzi a végét és ez így jön ki rajta.
Mikey
Igen, kulso szemmel ez igy jon le nekem is. Arad belole a sertettseg, csak tovabbra is lehet mutogatni a bajnoki cimre, de az meg mindig Klopp csapata es rendszere volt, Slot meg is mondta anno, hogy az elso szezonjaban nem fog belenyulni nagyon a dolgokba, miutan evekig egy szisztemat jatszott a csapat es azt tudja. Tokeletesen erezheto, hogy mi volt az a pont (2025 nyara), ahonnan mar teljesen Slot-rendszerben jatszott a Liverpool. Es hat mint latjuk, az a vonat meg eleg sok problemaval zakatolgat.

3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 442 — LIGHTS OUT!
A végére csak megelőzte a Pafoc a Napolit. Megint Kane hozta a győzelmet a bajoroknak.

3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 588
Azert eleg szar lehet Slot elete, hogy egy 6-0-s gyozelem utan eloadast kezd tartani egy-ket evvel ezelotti meccsekrol. Folyamatosan elkezd papolni a PSG elleni kiesesrol, most meg ilyen szovegeket nyom, hogy a Liverpool ket eve meg El-negyeddontozott es kikapott az Atalantatol, ezek fenyeben mekkora nagy dolog, hogy most egyenes agon tovabbjutnak a BL-bol.

Nem tudom, mi van a hatterben, mi a valosag a belso konfliktusokbol, illetve hogy mennyire lepdel barki is a token a klub vezetosegebol, de erzesre olyan, mintha hihetetlen modon keptelen lenne kezelni a nyomast. Ezek irto kisstilu es nonsense dolgok, amiket mintha sertodotten vagna oda valakinek bizonyitaskent. Csak a helyzet az, hogy ez a nyomas minden topcsapatnal megvan. Sot, sok helyen meg sokkal kemenyebben is.
Stez
A meccs előtti sajtótájékoztatón mondta eddig a legjobbat. Szokásosan megemlítette a tavalyi PSG elleni kiesést, és képes volt azt mondani hogy annak a kiesésnek köszönhetően lett bajnok a csapat. Erre Gerrard beszólt neki, hogy addigra már 15 pont előnyben volt a Liverpool, szóval nem, nem azon múlt.

Amúgy szerintem direkt csinálja már. Igazi konok, önfejű holland, akinek meg lett sértve az imidzse és most duzzog. Csak ez így nemhogy hosszútávon, de rövidtávon sem lesz egészséges.

Részben emiatt is gondolom hogy igazak a pletykák Alonsóról és arról hogy már tárgyalnak vele. Valószínűleg Slot érzi a végét és ez így jön ki rajta.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 331 — Whoops, looks like something went wrong.

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 499 — Lucas Scott
megvan, hogy vagy a Real v az Inter mehet fel a hideg eszakba bohockodni a mufuvon a Bodo ellen? nekik mar 2.5 honapja nincs bajnoksag btw ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ez a formátum egyértelműen a Super League konszolidációja, ha innen nézed abszolút megfelel annak a koncepciónak, amire kitalálták (pénzes PL csapatok + legnagyobb európai brandek)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 936 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Benfica assistant coach takes out a player after slipping running towards the celebration.

[image or embed]

— SickosFC (@sickosfc.bsky.social) 2026. január 29. 1:35

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 637 — beers & Packers
Itt Az utolsó forduló volt ma és a 18 meccsből alig volt tét nélküli, ami nagy különbség a 4 csapatos csoportokhoz képest ahol ha nem volt “halálcsoport” ahol akadt 3-4 jobb csapat, ott még akadtak érdekesebb—téttel bíró—meccsek a végén, de azért gyakran már korábban eldőlt.
/24 csapattal és 10 fordulóval lehetne még fokozni, de onnan felfelé már a SuperLiga jönne/
| Az még minimum egy 8-10 év szerintem |
ozibozi
Oké, ezt én is pozitívumként könyveltem el, de kérdezem: az egy időben kezdődő 18 meccsből hányat tudtál nézni?
nagylaza, főpohárnok
miert kene az osszeset nezni?
YoungZeeZee
Semmit nem kell. De én nem írom a lebonyolítási rendszer javára, hogy pont az utolsó (legizgalmasabb) fordulóban követhetetlenül egymásra torlódnak a meccsek. Ha neked ezzel nincs bajod, elfogadom. Nekem van.
nagylaza, főpohárnok
Általában mindenkinek van kedvenc csapata vagy csapatai. Azokat nézi főleg, de ha már érdektelenné válik/eldölt, akkor tudsz szörfölni gépen laptopon mellette. Ha valahol történik valami/csipog a telefon/ oda is kapcsolhatsz ha akarsz, vissza is tekerheted 1-2 percre. Nem kötelező azt a 2-3 meccset nézni amit a tévé ad gyakran 3-4 gólos vezetésnél.
Sokmindenen lehet változtatni de szerintem is jó irányba indultak el.
ozibozi
Tévén csak snooker és tenisz, minden más stream és laptop. A csapatsportok meccseit szeretem lehetőleg elejétől a végéig, de mindenképpen hosszabb etapban nézni.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 456
Itt Az utolsó forduló volt ma és a 18 meccsből alig volt tét nélküli, ami nagy különbség a 4 csapatos csoportokhoz képest ahol ha nem volt “halálcsoport” ahol akadt 3-4 jobb csapat, ott még akadtak érdekesebb—téttel bíró—meccsek a végén, de azért gyakran már korábban eldőlt.
/24 csapattal és 10 fordulóval lehetne még fokozni, de onnan felfelé már a SuperLiga jönne/
ozibozi
Oké, ezt én is pozitívumként könyveltem el, de kérdezem: az egy időben kezdődő 18 meccsből hányat tudtál nézni?
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
Semmit nem kell. De én nem írom a lebonyolítási rendszer javára, hogy pont az utolsó (legizgalmasabb) fordulóban követhetetlenül egymásra torlódnak a meccsek. Ha neked ezzel nincs bajod, elfogadom. Nekem van.
nagylaza, főpohárnok
Általában mindenkinek van kedvenc csapata vagy csapatai. Azokat nézi főleg, de ha már érdektelenné válik/eldölt, akkor tudsz szörfölni gépen laptopon mellette. Ha valahol történik valami/csipog a telefon/ oda is kapcsolhatsz ha akarsz, vissza is tekerheted 1-2 percre. Nem kötelező azt a 2-3 meccset nézni amit a tévé ad gyakran 3-4 gólos vezetésnél.
Sokmindenen lehet változtatni de szerintem is jó irányba indultak el.

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
YoungZeeZee
3 hónapja
YoungZeeZee 9 610
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 936 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
utolsó fordulóban a redzone-t kell nézni, rohadt szórakoztató

Don't blink!
3 hónapja
ozibozi
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 100 — The Mathematician
 x.com/csszaniszlo/status/2016642907168559341?s=20

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 100 — The Mathematician
Van valaki rajtam kívül, aki utálja ezt a lebonyolítási rendszert?
nagylaza, főpohárnok
utálni semmi képp, de vannak problémái
összességében sztem előrelépés azért a korábbiakhoz képest

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 456

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 588
nagylaza, főpohárnok
Igen!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 935 — Így remélem megfelelek nektek.....
nagylaza, főpohárnok
Vannak még atomboomer annomimdenjjobbvot emberek igen.
zacknorb
Èn csak azt utálom, hogy ennyi csapat van benne illetve egy országból lehet ennyi csapat..... ebből a szempontból vagyok boomer 😏 rèszemről elèg lenne 24, egy országból nagyon max 3, 16 menne tovább az egyenes kiesèsbe. Egyébként ez a formátum sokkal jobb mint règi, csoportbeosztásfèle
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 908 — Kinek mit intézett a kormánya
nagylaza, főpohárnok
Vannak még atomboomer annomimdenjjobbvot emberek igen.

Poloska vagyok.
3 hónapja
3 hónapja

zacknorb
mondjuk ez a félig lefixált sorsolás a halálom

Don't blink!
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 908 — Kinek mit intézett a kormánya
Mourinhot sokan lenézik, pedig ha jó a kerete akkor igen is nézhető focit játszik (számomra legalábbis, mert én a lényegretörő, gyors focit szeretem), feladja a labdabirtoklást, de kontrákkal szétszedi az ellent. Most is 33%-os labdabirtoklással uralta a meccset kb végig. minimum 5 góllal kellett volna nyerjenek. Mbappe megint lőtt a semmiből kettőt, és Courtois is jó napot fogott ki. Így lett 4-2 😀
eaglesmcnabb
Az első évében.
Utána meg jön a krízis.
Harmadikban meg az eltávolítás.

És a meccsek nagyrészét az elsőben sem uralja, csak nem veszti el.
Aztán ha jön valaki aki nem akarja a labdát ugyanúgy, jön a szemkikaparás.

Poloska vagyok.
3 hónapja
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 342 — je suis poloska
Mourinhot sokan lenézik, pedig ha jó a kerete akkor igen is nézhető focit játszik (számomra legalábbis, mert én a lényegretörő, gyors focit szeretem), feladja a labdabirtoklást, de kontrákkal szétszedi az ellent. Most is 33%-os labdabirtoklással uralta a meccset kb végig. minimum 5 góllal kellett volna nyerjenek. Mbappe megint lőtt a semmiből kettőt, és Courtois is jó napot fogott ki. Így lett 4-2 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 284
Azért milyen érdekes hogy Mourinhot rég elfelejtettük. Elkezdett terjengeni az a kacsa hogy Perez vissza vinné Madridba, erre jön egy ilyen meccs a csapatatól és pont a Madrid ellen😃

Szerkesztette: remontada
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 935 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker hogy a Spurs Pool Barca Juve egy ágba került ha jól nèzem..... legalább vmelyik vszeg a nègybe lehet 😏