Soccer
Így hogy Ómó van, így igen, én helyette örültem volna, vmiért jobban csípem....Teljesen felesleges lett volna Chiesa. Én örülök, ha nem jön.Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
🚨🔴 EXCLUSIVE: Liverpool make initial approach for Federico Chiesa as possible option for final days.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 26, 2024
Chiesa, available on the market as Juve want to find a solution and #LFC made contact today.
Liverpool exploring conditions of the deal as Chiesa would be keen on PL move. pic.twitter.com/nPoEyOFSTV
Sixo
dande2
Kenny
Ugarte jó 6os, csak Maino nem 8as hanem inkabb alulfejlett 6os, és ö megfogja a játékot annyit Mount és Bruno nem ad hozzá, nyilván öt muszáj játszatniNem azt mondom hogy ez nem működhet, nem lehet ez egy BL kaliberű csapat, csak azt hittem az MUnál picit nagyobbak az igények.Amilyen átjáróház volt a KP tavaly, még azt is el tudnám képzelni. Amúgy szerintem nem ez lesz. Ő inkább Case tehermentesítésére jön és hogy átvegye a szerepét szép lassan. Mainoo és Bruno betonbiztos kezdők. Max akkor tud dupla 6os rendszer lenni, ha hamis kilencessel játszunk, mint az első két fordulóban.Romano meg lehozta, hogy Ugarte 50+10 misiért MU. Na erre kiváncsi leszek. 😀Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
dugo93
Nem tudom hány sikeres project futott Európában az utóbbi 5-6 évben, ahol dupla 6ost használtak. Nekem nem rémlik sok. Ezzel a támadásépítésből annyit elvesznek, amit gyakorlatilag lehetetlen pótolni.
Tony Adams
Amúgy Mainoo ezért is király, mert elég hasznos védekezésben és támadásban is.
Onana
Shaw-Martinez-De Ligt/Yoro-Mazraui/Dalot
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno
Garnacho/Rashford-Hojlund/Zirkzee-Amad
Nálam kb ez lenne a preferált. Annyi, hogy Zirkzee nem feltétlen 9es lenne ebben a szerepben, valószínű szabadabb szerepet kapna.
dugo93
Tony Adams
Ennek a keretnek van pár limitációja...
Mert ha plusz cm kell akkor nincs elég forward, pláne ha Rashford az egyik
Btw valakit írta hogy jó eredményt vár MUtól meg top4et
De inkább:
1. City
---
2. Pool
2. Arsenal
---
3.?
---
4. Tottenham talan, de a fiatal cmek nem elég jók még
4. Brighton
4. Villa
4. Newcastle
---
5...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
Nem azt mondom hogy ez nem működhet, nem lehet ez egy BL kaliberű csapat, csak azt hittem az MUnál picit nagyobbak az igények.Jelenleg tökre nem. Szerintem az irány sokkal fontosabb most, mint ahol épp vagyunk. Rengeteg dolog változott SJR érkezése óta a csapatnál és innen nézve azért jó irányba mozdultunk. Az elmúlt ~12 év szenvedése után szerintem most még tudunk várni párat.
Tony Adams
Nem azt mondom hogy ez nem működhet, nem lehet ez egy BL kaliberű csapat, csak azt hittem az MUnál picit nagyobbak az igények.Amilyen átjáróház volt a KP tavaly, még azt is el tudnám képzelni. Amúgy szerintem nem ez lesz. Ő inkább Case tehermentesítésére jön és hogy átvegye a szerepét szép lassan. Mainoo és Bruno betonbiztos kezdők. Max akkor tud dupla 6os rendszer lenni, ha hamis kilencessel játszunk, mint az első két fordulóban.Romano meg lehozta, hogy Ugarte 50+10 misiért MU. Na erre kiváncsi leszek. 😀Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
dugo93
Nem tudom hány sikeres project futott Európában az utóbbi 5-6 évben, ahol dupla 6ost használtak. Nekem nem rémlik sok. Ezzel a támadásépítésből annyit elvesznek, amit gyakorlatilag lehetetlen pótolni.
Tony Adams
Onana
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno
Nálam kb ez lenne a preferált. Annyi, hogy Zirkzee nem feltétlen 9es lenne ebben a szerepben, valószínű szabadabb szerepet kapna.
dugo93
Amilyen átjáróház volt a KP tavaly, még azt is el tudnám képzelni. Amúgy szerintem nem ez lesz. Ő inkább Case tehermentesítésére jön és hogy átvegye a szerepét szép lassan. Mainoo és Bruno betonbiztos kezdők. Max akkor tud dupla 6os rendszer lenni, ha hamis kilencessel játszunk, mint az első két fordulóban.Romano meg lehozta, hogy Ugarte 50+10 misiért MU. Na erre kiváncsi leszek. 😀Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
dugo93
Tony Adams
Onana
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno
Mondjuk ez most szerintem a nyári meleg miatt is van így.Ezzel nekem az a gondom, hogy egy sportcsatorna hétvégi műsora gyakorlatilag egy bajnokság fordulója és mást nagyon nem adhat. PL: péntek este 21.00, sz: 13.30, 16.00, 18.30, nyáron 21.00, vasárnap: 15.00, 17.30 hétfő: 21.00. Spanyol, olasz, angol, német mind így szétdobálva és akkor többi sportról nem is beszéltünk.Meg Tebas zsebét.Ja, ki kell kicsit segíteni a barkelónát?Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
Az egyik forduló péntek-szombat-vasárnap, ez még oké, a szokásos, de utána a hétközi rögtön hétfő-kedd-szerda-csütörtök? Életemben nem láttam még ilyet...
warr_b
Löfli
warr_b
Amúgy szerintem marha jó ötlet, az NFL sem véletlenül akarja minél inkább széthúzni a hetet.
zacknorb
NB2
Hétvégén már volt 17-es meccs, de előtte csak 19-es, így a melegben még a spanyolok is később kezdenek, és adott esetben jobban széthúzzák (első forduló pl csütörtöktől hétfőig ment, napi 2 meccs)
Ezzel nekem az a gondom, hogy egy sportcsatorna hétvégi műsora gyakorlatilag egy bajnokság fordulója és mást nagyon nem adhat. PL: péntek este 21.00, sz: 13.30, 16.00, 18.30, nyáron 21.00, vasárnap: 15.00, 17.30 hétfő: 21.00. Spanyol, olasz, angol, német mind így szétdobálva és akkor többi sportról nem is beszéltünk.Meg Tebas zsebét.Ja, ki kell kicsit segíteni a barkelónát?Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
Az egyik forduló péntek-szombat-vasárnap, ez még oké, a szokásos, de utána a hétközi rögtön hétfő-kedd-szerda-csütörtök? Életemben nem láttam még ilyet...
warr_b
Löfli
warr_b
Amúgy szerintem marha jó ötlet, az NFL sem véletlenül akarja minél inkább széthúzni a hetet.
zacknorb
Romano meg lehozta, hogy Ugarte 50+10 misiért MU. Na erre kiváncsi leszek. 😀Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Teljesen felesleges lett volna Chiesa. Én örülök, ha nem jön.Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
🚨🔴 EXCLUSIVE: Liverpool make initial approach for Federico Chiesa as possible option for final days.
Chiesa, available on the market as Juve want to find a solution and #LFC made contact today.
Liverpool exploring conditions of the deal as Chiesa would be keen on PL move. pic.twitter.com/nPoEyOFSTV
Sixo
dande2
Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
Sixo
Csak tippelés szempontból szar, rohadtul nem számítottam rá, hogy már hétfőn újra meccs lesz 😊Meg Tebas zsebét.Ja, ki kell kicsit segíteni a barkelónát?Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
warr_b
Löfli
warr_b
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Meg Tebas zsebét.Ja, ki kell kicsit segíteni a barkelónát?Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
warr_b
Löfli
warr_b
Ja, ki kell kicsit segíteni a barkelónát?Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
warr_b
Löfli
Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
warr_b
Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.Jó lesz az angol kupákra.
Sixo
6. legjobb támadója lesz a csapatnak és ha Doak fejlődik tovább ez tovább csúszhat. A felső hármasba egyáltalán nem kéne ember.
6os továbbra sem sehol és Gomezt vinné a Palace ha valaki leperkálja nekik Guehi árát. De a Newcastle is érdeklődik. Majd Gakpo hátrajön védekezni vagy nem tudom...
Kapus, támadó és jobbhátvéd fronton teljesen rendben volt a keret az átig szezon előtt is. Ehhez képest lehet úgy zárjuk a nyarat, hogy vettünk kapust és egy támadót. Meh...
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc
Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?Gondolom a több BL meccs miatt kevesebb hétközi fordulóra van lehetőség, minél többet le akarnak tolni.
warr_b
Teljesen validok. De Jongnak azért annyi a fizetése, mert a covid alatt átkonstruálták az övét és ott sokról lemondott, amit későbbre írtak át. Dusannál is el lehet, mert tavaly 10 alatt keresett, idén 22őt.Nem tudom mennyire hitelesek ezek a számok azért...Nem tudom hogy görgetett annyit, mert az alap szerződése évi 10milliós fizu volt, amit 2022 ben aláírt. Mondjuk az is heti 200, attól is messze van az értéke...ez most valami vicc, hogy Vlahovic ennyit keres? Felét se ériJéééézus nekem Haaland van meg, hogy neki 375 E font a heti fizuja.Vlahovic nem sokkal kevesebbet keres a Juvében.Nem tudom Osimhent sajnálni. Hülye volt, hogy hagyta, hogy az ügynöke rábeszélje, hogy hosszabbítson. Ha nem ment volna bele már rég a PSG-ben lenne, mint Skriniar. 1 éve még 150 misi játékosként volt a köztudatban, idén meg vagy szaudi vagy nem játszik.Jó, de mi a picsát gondolt, ha 500.000 fontos heti fizut kért a Chelseatől??
Sixo
Tony Adams
Sixo
Vlahovicról egy 425E eurós van meg, de az is elképesztően brutális!
Hozzá képest Lautaro Martinez a friss szerződésével keres 320 E eurót....
Tony Adams
Toto21
kapitnono
www.capology.com/it/serie-a/salaries/
Az igazi vicc nyilván Barcelonában volt van, az a De Jong és Lewa fizetés nagyon brutális...
A PL annyira nem is elrugaszkodott ahhoz képest hogy milyen kretén módon szórják a pénzt a hulladékra is
FLZOLI
sport24.24.hu/foci/2024/08/26/vasas-magyar-foci-nb-ii-edzovaltas-gera-zoltan-nagy-miklos/Kukába gyorsan
Azért Gerzsont nem tudom minek ennyire felszopni, edzőnek fos szegény.
(Ha valakit érdekel a teljes cikk, elküldöm pm-ben)
warr_b
Szerkesztette: ozibozi
Azért Gerzsont nem tudom minek ennyire felszopni, edzőnek fos szegény.
(Ha valakit érdekel a teljes cikk, elküldöm pm-ben)