Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 966
újabb Chelsea igazolás. Mike Penders 19 éves kapus 20M-ért ír alá.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.

Sixo
Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
dande2
Teljesen felesleges lett volna Chiesa. Én örülök, ha nem jön.
Kenny
Így hogy Ómó van, így igen, én helyette örültem volna, vmiért jobban csípem....
3 hónapja
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Romano meg lehozta, hogy Ugarte 50+10 misiért MU. Na erre kiváncsi leszek. 😀
dugo93
Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
Nem tudom hány sikeres project futott Európában az utóbbi 5-6 évben, ahol dupla 6ost használtak. Nekem nem rémlik sok. Ezzel a támadásépítésből annyit elvesznek, amit gyakorlatilag lehetetlen pótolni.
Tony Adams
Amilyen átjáróház volt a KP tavaly, még azt is el tudnám képzelni. Amúgy szerintem nem ez lesz. Ő inkább Case tehermentesítésére jön és hogy átvegye a szerepét szép lassan. Mainoo és Bruno betonbiztos kezdők. Max akkor tud dupla 6os rendszer lenni, ha hamis kilencessel játszunk, mint az első két fordulóban.

Amúgy Mainoo ezért is király, mert elég hasznos védekezésben és támadásban is.

Onana
Shaw-Martinez-De Ligt/Yoro-Mazraui/Dalot
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno
Garnacho/Rashford-Hojlund/Zirkzee-Amad

Nálam kb ez lenne a preferált. Annyi, hogy Zirkzee nem feltétlen 9es lenne ebben a szerepben, valószínű szabadabb szerepet kapna.
dugo93
Nem azt mondom hogy ez nem működhet, nem lehet ez egy BL kaliberű csapat, csak azt hittem az MUnál picit nagyobbak az igények.
Tony Adams
Ugarte jó 6os, csak Maino nem 8as hanem inkabb alulfejlett 6os, és ö megfogja a játékot annyit Mount és Bruno nem ad hozzá, nyilván öt muszáj játszatni
Ennek a keretnek van pár limitációja...
Mert ha plusz cm kell akkor nincs elég forward, pláne ha Rashford az egyik

Btw valakit írta hogy jó eredményt vár MUtól meg top4et

De inkább:
1. City
---
2. Pool
2. Arsenal
---
3.?
---
4. Tottenham talan, de a fiatal cmek nem elég jók még
4. Brighton
4. Villa
4. Newcastle
---
5...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
3 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
Nem azt mondom hogy ez nem működhet, nem lehet ez egy BL kaliberű csapat, csak azt hittem az MUnál picit nagyobbak az igények.
Tony Adams
Jelenleg tökre nem. Szerintem az irány sokkal fontosabb most, mint ahol épp vagyunk. Rengeteg dolog változott SJR érkezése óta a csapatnál és innen nézve azért jó irányba mozdultunk. Az elmúlt ~12 év szenvedése után szerintem most még tudunk várni párat.

3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
dugo93
Most akkor komolyan gondolja az MU hogy dupla 6ossal játszik? Azt hittem ez csak egy kényszermegoldás Casemiro miatt.
Nem tudom hány sikeres project futott Európában az utóbbi 5-6 évben, ahol dupla 6ost használtak. Nekem nem rémlik sok. Ezzel a támadásépítésből annyit elvesznek, amit gyakorlatilag lehetetlen pótolni.
Tony Adams
Amilyen átjáróház volt a KP tavaly, még azt is el tudnám képzelni. Amúgy szerintem nem ez lesz. Ő inkább Case tehermentesítésére jön és hogy átvegye a szerepét szép lassan. Mainoo és Bruno betonbiztos kezdők. Max akkor tud dupla 6os rendszer lenni, ha hamis kilencessel játszunk, mint az első két fordulóban.

Onana
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno

Nálam kb ez lenne a preferált. Annyi, hogy Zirkzee nem feltétlen 9es lenne ebben a szerepben, valószínű szabadabb szerepet kapna.
dugo93
3 hónapja
dugo93
Tony Adams

Onana
Mainoo-Case/Ugarte-Bruno

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 909 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi a rosseb bajuk van a spanyoloknak, hogy lehet így fordulókat rendezni...?

Az egyik forduló péntek-szombat-vasárnap, ez még oké, a szokásos, de utána a hétközi rögtön hétfő-kedd-szerda-csütörtök? Életemben nem láttam még ilyet...
warr_b
több meccs a tévében, több pénz a kasszában!
Löfli
Ja, ki kell kicsit segíteni a barkelónát?
warr_b
Meg Tebas zsebét.
Amúgy szerintem marha jó ötlet, az NFL sem véletlenül akarja minél inkább széthúzni a hetet.
zacknorb
Ezzel nekem az a gondom, hogy egy sportcsatorna hétvégi műsora gyakorlatilag egy bajnokság fordulója és mást nagyon nem adhat. PL: péntek este 21.00, sz: 13.30, 16.00, 18.30, nyáron 21.00, vasárnap: 15.00, 17.30 hétfő: 21.00. Spanyol, olasz, angol, német mind így szétdobálva és akkor többi sportról nem is beszéltünk.
NB2
Mondjuk ez most szerintem a nyári meleg miatt is van így.
Hétvégén már volt 17-es meccs, de előtte csak 19-es, így a melegben még a spanyolok is később kezdenek, és adott esetben jobban széthúzzák (első forduló pl csütörtöktől hétfőig ment, napi 2 meccs)
3 hónapja
NB2 New England Patriots 24 956 — nabege2@yahoo.com

Az egyik forduló péntek-szombat-vasárnap, ez még oké, a szokásos, de utána a hétközi rögtön hétfő-kedd-szerda-csütörtök? Életemben nem láttam még ilyet...
warr_b
Löfli
warr_b
Meg Tebas zsebét.
Amúgy szerintem marha jó ötlet, az NFL sem véletlenül akarja minél inkább széthúzni a hetet.
zacknorb
Ezzel nekem az a gondom, hogy egy sportcsatorna hétvégi műsora gyakorlatilag egy bajnokság fordulója és mást nagyon nem adhat. PL: péntek este 21.00, sz: 13.30, 16.00, 18.30, nyáron 21.00, vasárnap: 15.00, 17.30 hétfő: 21.00. Spanyol, olasz, angol, német mind így szétdobálva és akkor többi sportról nem is beszéltünk.
3 hónapja
dugo93
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Nem tudom, remelem a Sinterbe megy valahogy, egyik FM mentésemben ő volt a legjobb játékosok. Ha ez megtörténne, a mezszám bejelentés után 3 mp-vel kattintanék már a mezeknél BUY gombra 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.

Sixo
Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
dande2
Teljesen felesleges lett volna Chiesa. Én örülök, ha nem jön.

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
3 hónapja

3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 231 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b
Löfli
warr_b
Meg Tebas zsebét.
zacknorb
Csak tippelés szempontból szar, rohadtul nem számítottam rá, hogy már hétfőn újra meccs lesz 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 909 — Kinek mit intézett a kormánya

warr_b
Löfli
warr_b
Meg Tebas zsebét.
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 231 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

warr_b
Löfli

3 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
3 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 312 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Sixo
Jó lesz az angol kupákra.
6. legjobb támadója lesz a csapatnak és ha Doak fejlődik tovább ez tovább csúszhat. A felső hármasba egyáltalán nem kéne ember.
6os továbbra sem sehol és Gomezt vinné a Palace ha valaki leperkálja nekik Guehi árát. De a Newcastle is érdeklődik. Majd Gakpo hátrajön védekezni vagy nem tudom...
Kapus, támadó és jobbhátvéd fronton teljesen rendben volt a keret az átig szezon előtt is. Ehhez képest lehet úgy zárjuk a nyarat, hogy vettünk kapust és egy támadót. Meh...

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
3 hónapja

warr_b
Gondolom a több BL meccs miatt kevesebb hétközi fordulóra van lehetőség, minél többet le akarnak tolni.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!

3 hónapja

3 hónapja
Megint kik ezek a Rouhi, Lorenzo Anghele, Savona xD Mbangula már második meccsén kezdő, 1gól 3 assziszt, oszt nem sokára meg vissza a Next Gen-be.

3 hónapja
Nem tudom Osimhent sajnálni. Hülye volt, hogy hagyta, hogy az ügynöke rábeszélje, hogy hosszabbítson. Ha nem ment volna bele már rég a PSG-ben lenne, mint Skriniar. 1 éve még 150 misi játékosként volt a köztudatban, idén meg vagy szaudi vagy nem játszik.
Sixo
Jó, de mi a picsát gondolt, ha 500.000 fontos heti fizut kért a Chelseatől??
Tony Adams
Vlahovic nem sokkal kevesebbet keres a Juvében.
Sixo
Jéééézus nekem Haaland van meg, hogy neki 375 E font a heti fizuja.
Vlahovicról egy 425E eurós van meg, de az is elképesztően brutális!
Hozzá képest Lautaro Martinez a friss szerződésével keres 320 E eurót....
Tony Adams
ez most valami vicc, hogy Vlahovic ennyit keres? Felét se éri
Toto21
Nem tudom hogy görgetett annyit, mert az alap szerződése évi 10milliós fizu volt, amit 2022 ben aláírt. Mondjuk az is heti 200, attól is messze van az értéke...
kapitnono
Nem tudom mennyire hitelesek ezek a számok azért...

www.capology.com/it/serie-a/salaries/

Az igazi vicc nyilván Barcelonában volt van, az a De Jong és Lewa fizetés nagyon brutális...
A PL annyira nem is elrugaszkodott ahhoz képest hogy milyen kretén módon szórják a pénzt a hulladékra is
FLZOLI
Teljesen validok. De Jongnak azért annyi a fizetése, mert a covid alatt átkonstruálták az övét és ott sokról lemondott, amit későbbre írtak át. Dusannál is el lehet, mert tavaly 10 alatt keresett, idén 22őt.

3 hónapja
ozibozi New York Giants 17 220
 sport24.24.hu/foci/2024/08/26/vasas-magyar-foci-nb-ii-edzovaltas-gera-zoltan-nagy-miklos/

Azért Gerzsont nem tudom minek ennyire felszopni, edzőnek fos szegény.

(Ha valakit érdekel a teljes cikk, elküldöm pm-ben)
warr_b
Kukába gyorsan

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
 sport24.24.hu/foci/2024/08/26/vasas-magyar-foci-nb-ii-edzovaltas-gera-zoltan-nagy-miklos/

Azért Gerzsont nem tudom minek ennyire felszopni, edzőnek fos szegény.

(Ha valakit érdekel a teljes cikk, elküldöm pm-ben)