Soccer

41 feliratkozó

2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 599 — LIGHTS OUT!
Új-Kaledónia pontot szerzett a vb-n !

2 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 599 — LIGHTS OUT!
Hajrá Fidji U17! Meg kell szopatni a belgákat.

2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 618
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 089 — Cowboys fan
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀
NB2
ha minden jól megy, addigra már semmi - feltéve, hogy mi is hozzuk a meccset, meg a portugálok is, otherwise

Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 478 — Lucas Scott
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.
ervinator
ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
így masszívan
Negritis, a vajda
sztem remenykedjunk abban, hogy az irek elleni meccs mar tetnelkuli lesz.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 751 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy meg két X is elég a márciushoz, igaz a koefficiens és az esetleges hazai meccs és a könnyebb várható ellenfél miatt jó lenne nyerni.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 899 — The Mathematician
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
meg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...

Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
Toto21
nem néztek fradi meccseket
válogatottat se fogok sztem amíg kutyatov seggevége áll a kapuban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 780
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
meg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...

Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 899 — The Mathematician
ervinator
így masszívan

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 929

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
NB2 New England Patriots 27 735 — nabege2@yahoo.com
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀
2 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 921 — Keep pounding
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...
gabokocka
eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
Toto21
Sztem Dibusszal is kijutunk, lehet a bravúrok fognak jönni, ami azért mindig benne van, nem pedig a balfasz kijövetelek és az hogy szar lábbal, de ez most qrvára nem jött jól...

szerk.: kijutunk=pótselejtezőt elérjük

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
ozibozi New York Giants 20 692
Jó húzás volt ez a csoportkör átalakítás, így a második évre ez kimondható már. Finomítani biztos lehet rajta, de jobb mint ami előtte volt.

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 780
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...
gabokocka
eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 751 — Kinek mit intézett a kormánya
Három 100%os csapat maradt a BL-ben, a Bayern és az Arsenal következő fordulóban egymás ellen játszik, az Inter (aki tegnap a Kairat ellen kapta az első gólját) hátralevő 4 meccse pedig a képen látható, brutal.

Poloska vagyok.
2 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 591 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Szceznynek volt rendesen mákja tegnap

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 921 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 084
A belgáknál 5 a Barcában 6 hazai játékos a kezdőben
ozibozi
Ez van, amikor nincs pénzed légiósokra.
nagylaza, főpohárnok
Én nem értem, hogy Laporta hogyhogy nem kereste még meg az Akadémiát egy kis kölcsönért
2 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
Kenny
az orszag legjobb kapusat sikerult eluldozni a valogatott kapujabol.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Diaz fenyeben Cucureai becsuszasa nem volt piri?
beltazor
nincs ebben meglepetes. semmi konzisztencia.

2 hónapja
Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
épp eladta magát az első osztályba valahova, ezt a filmet láttam már párszor magyar futballerrel kapcsolatban
peach
Fáradásos sérülés?
Sinisa
Porc, nem faradasos. Egyszeruen szarul fordult vagy lepett.
Stez
pedig mar a fradi kozossegi media oromkodott, hogy ennyire birja a sorozatterhelest.

2 hónapja
Bemfica meg Nulla pontos Zsozével

Sallait meg előléptették a jobb bekkből

Szerkesztette: ozibozi
2 hónapja
Blevi 8 956 — Lions & Cowboys fan
Hu ez a kez szabaly kezd egyre jobban catch rulehoz hasonlitani. Marseille - Atalanta meccsen mi a bre volt?
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 650
Sallai végigjátszotta a meccset és simán nyertek

Benfica, Ajax nulla pont kemény
2 hónapja
Marco van Basten: „A Club Brugge-t KIRABOLTÁK. A 4-3-as állásnak érvényesnek kellett volna lennie. Nem szabálytalankodott Szczęsnyvel szemben! Még csak hozzá sem ért! Szczesny rutinosan eljátszotta csak hogy szabálytalankodtak ellene!
ozibozi
Azert mert Van Basten mondja nem lesz igaz. Megerdemelte volna amugy hogy megadjak.
Blevi
Nem is döntőbírönak’ gondoltam, csak hogy téma ez sok helyen nem csak itt