Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Hogy a viharba vették el a Bruges 4. gólját?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
2 hónapja
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀ha minden jól megy, addigra már semmi - feltéve, hogy mi is hozzuk a meccset, meg a portugálok is, otherwise
NB2
Szerkesztette: slowmotion
2 hónapja
sztem remenykedjunk abban, hogy az irek elleni meccs mar tetnelkuli lesz.Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Amúgy meg két X is elég a márciushoz, igaz a koefficiens és az esetleges hazai meccs és a könnyebb várható ellenfél miatt jó lenne nyerni.
Poloska vagyok.
2 hónapja
nem néztek fradi meccseketmeg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
Toto21
válogatottat se fogok sztem amíg kutyatov seggevége áll a kapuban
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
meg az egész öszi szezont a Fradi meccsein...Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
Negritis, a vajda
Tippre mehet mind a 2 meccsre a mind a két csapat szerez gólt. Nekem szinte mindig bejön Dibusszal a kapuban. 😊
2 hónapja
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.ha nem látom a dublini második félidőt én se aggódnék
ervinator
így masszívan
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Azért szerintem ne essünk át a ló túloldalára, mert most Dibusz szidása lett nagyon divat. Függetlenül mindentől én Dibusszal a kapuban sem aggódok, nem rajta fog múlni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
Dibusszal megyünk neki az íreknek? 😊 Tényleg mi baj lehet belőle 😀 😀 😀
2 hónapja
Sztem Dibusszal is kijutunk, lehet a bravúrok fognak jönni, ami azért mindig benne van, nem pedig a balfasz kijövetelek és az hogy szar lábbal, de ez most qrvára nem jött jól...Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
gabokocka
Toto21
szerk.: kijutunk=pótselejtezőt elérjük
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...eskü Szappanost tenném inkább be. Vagy lemennék kutyába Gulácsinak... Dibusszal nem fogunk kijutni sajna.
gabokocka
2 hónapja
Három 100%os csapat maradt a BL-ben, a Bayern és az Arsenal következő fordulóban egymás ellen játszik, az Inter (aki tegnap a Kairat ellen kapta az első gólját) hátralevő 4 meccse pedig a képen látható, brutal.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Szceznynek volt rendesen mákja tegnap
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
Ezt a szopást, hogy Tóth Balázs megsérül, megint nézhetjük, hogy Dibusz lerúgja az adidas jelet a labdáról...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
2 hónapja
Én nem értem, hogy Laporta hogyhogy nem kereste még meg az Akadémiát egy kis kölcsönértA belgáknál 5 a Barcában 6 hazai játékos a kezdőbenEz van, amikor nincs pénzed légiósokra.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
az orszag legjobb kapusat sikerult eluldozni a valogatott kapujabol.Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....igy legalabb az orszag legjobb kapusa allhat a kapuban.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Diaz fenyeben Cucureai becsuszasa nem volt piri?nincs ebben meglepetes. semmi konzisztencia.
beltazor
2 hónapja
pedig mar a fradi kozossegi media oromkodott, hogy ennyire birja a sorozatterhelest.Porc, nem faradasos. Egyszeruen szarul fordult vagy lepett.Fáradásos sérülés?Tóth Balázst műteni kell.... A kurvaéletbe.....épp eladta magát az első osztályba valahova, ezt a filmet láttam már párszor magyar futballerrel kapcsolatban
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
peach
Sinisa
Stez
2 hónapja
Hu ez a kez szabaly kezd egyre jobban catch rulehoz hasonlitani. Marseille - Atalanta meccsen mi a bre volt?
2 hónapja
Sallai végigjátszotta a meccset és simán nyertekBenfica, Ajax nulla pont kemény
2 hónapja
Nem is döntőbírönak’ gondoltam, csak hogy téma ez sok helyen nem csak ittMarco van Basten: „A Club Brugge-t KIRABOLTÁK. A 4-3-as állásnak érvényesnek kellett volna lennie. Nem szabálytalankodott Szczęsnyvel szemben! Még csak hozzá sem ért! Szczesny rutinosan eljátszotta csak hogy szabálytalankodtak ellene!Azert mert Van Basten mondja nem lesz igaz. Megerdemelte volna amugy hogy megadjak.
ozibozi
Blevi