Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Mikey
18 756
A végén még Federico Chiesa Liverpool játékos lesz. Olasz foci szurkolók írhatnának róla valami használható infót! 😁
3 hónapja
Mi a faszom ez a citromsárga-fehér Juve mez? Ki találta ki és miért nem fejezték el azonnal?
3 hónapja
Gabo: Mint mondtam, voltak megsuvegelendo eredmények, de azt is mondtam: soha a büdös életben nem volt akkora hátszele egyik kapitánynak sem mint Rossinak, semmilyen téren. Ettől függetlenül jó edzőnek tartom, emberileg viszont nem sokra. Ettől nekem nem lesz jobb, de emberből vagyok, elmondhatom, mi nem tetszik, akkor is, ha kutyát sem érdekli.Soha én tőled pozitív kommentet nem olvastam Rossi eredményei kapcsán, mindig ugyanoda lyukadunk ki, rommán fikázod, felhozod a szarságait, és úgy viselkedsz mint egy sértett kisgyerek. Most is, vicc keret, miközben egy Mocsit tudsz megnevezni, aki esetlegesen hiányzik, aki kb 20-30. számú játékos, tehát vagy bekerül vagy sem, igazából semmi jelentősége (amúgy nálam is hamarabb lenne válogatott, mint Botka vagy Gergényi, de hát biztos meg van az oka, amiért így döntött, sztem jobban ért hozzá nálam). Nála nagyobb hátszele nem volt senkinek? Miben segíti a pályán bármilyen hátszél? Az ellenfelek szarul játszanak mert Orbán kedveli? Vagy mire gondolsz? Nem rúgják ki mert nem jutott tovább az EB csoportból ahol három erősebb kerettel bíró ellenféllel kellett játszania?
Olyanokat viszont egy kapitanytol sem olvastam soha, hogy: állandóan kommentelőkkel foglalkozik meg nem bírja elviselni a negatív kritikát, kiszólogat meg dumál… most is önmagát ismétli:
NL: “ Aki azt mondja, a Nemzetek Ligája nem fontos, az vagy nem ért hozzá, vagy elmentek neki otthonról – nem tudom, melyik a rosszabb.”
Nekem nem kell hozzá érteni, neki viszont igen. Kap havonta 30 millió forintot meg lakást meg autót meg benzinkártyát meg kajapenzt, kutya kötelessége a legjobban felkészülni és nem velem foglalkozni. És ha nem képes rá, mert elkényelmesedett vagy képtelen túllépni egy kommenten, akkor hagyja abba.
Bosnyákok: “ Ha bárki azt hiszi, könnyű lesz, annak szintén elmentek otthonról.”
Aki nem nyal be csontig vagy dicséri agyon őt, annak kuss van, nem ért hozzá és hulye.
- JC6
Ha már hátszél: Gera? Hány helyre rakják még be úgy, hogy a lakatlan szigeteket se tudja megverni? Semmiféle olyan képességgel nem rendelkezik ami alapján akár csak egy átlag alatti edző lehetne, totálisan alkalmatlan erre a szakmára erre már korosztályos válogatott és a Vasas edzője is volt, nem tudom melyik volt a nagyobb égés...
Nyilatkozatok, sztm is fontos a nemzetek ligája és sztem is jó játékosok alkotják a bosnyák válogatottat. És eleddig mindig igaza lett. Hogy megsértődik a kommentelőkön, hát istenem pont leszarom, amíg ilyen eredményeket érünk el. Pinyő nem sértődött meg a kommentelőkön, de Leekens se. Milyen jó is volt velük. Sanyibá is szerethető válogatottat rakott össze. De amúgy sztem Dárdai és Storck is megkapta ugyanazt a támogatást mint Rossi, sőt igazából Dárdai volt az, aki mögött a teljes futballtársadalom összezárt. Dárdai is kiosztotta az embereket, hogy márpedig Dzsudzsi a magyar sztár ne basztassa senki. Vagy a Herthánál, otthagyta a faszba a sajtótájékoztatót, mert nem tetszett neki, amit írtak a csapatról. Szóval ez qrvára nem egyedi, bármennyire is annak próbálod beállítani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
3 hónapja
Valóban vannak olyanok, akiknél sztem is van jobb, de Te is említettél olyat, aki sztem a top 100 magyar labdarúgóban nincs benne, így a keret legalján levő játékosoknál igen erős a szórás attól függően, hogy kinek ki tetszik vmi szubjektív indok alapján. És Rossi eddigi eredményei - pl Csoboth gólja az EB-n - alapján én elhiszem, hogy jó döntéseket hoz.Igen, tudom, a gond az, h van kb 8-10 használható ember és utána csend&hullaszag.Spandler, Tamás Krisztián, Lukács és Banó-Szabó merül fel alternatívaként?Kik azok a hatalmas tálentumok, akik kimaradtak és megy miattuk a méltatlankodás?Nb1 szinten:
gabokocka
Én előbb hívtam volna be CB-be Fehérvárról Spandlert, mint Újpestről Gergényit pl, balhátvédnek meg inkább Tamás Krisztián, hamár újpestit akarok. Bal wingnek meg előrébb van nálam Komáromi a Puskásból, ha támadóbb szelleműt keresel.
Paksról meg inkább Kinyik, ha stabilitást és backup rutint akarsz, vagy Silye Erik ha fizikalitás a cél.
Kívülről Mocsi Attila talán.
DM-be Vas Gábor sztem még korai, Mezei Szabi a Paksban jobb nála.
Ligaszinten talán konkurense Fehérvárról CM-ként Csongvai, Debrecenből támadóbbként Szuhodovszky. (Kovács Patrik és az mtk-sok még nem érettek).
Nikitscher nekem full kamu szintén. Kecskéből Szabó Alexet előbb vinném védekezni, Banó-Szabót meg támadni.
Egy félig tét nélküli sorozatban megnéztem volna támadónak Lukács Danit is (akár Csoboth helyett), 27 éves, de érzi a kaput, sztem egy esélyt megérdemelne, hátha. Vargának sem volt nagyobb pedigréje.
Ha Gazdag jöhet, akkor Sallói is elméletben (tudom, h Rossi ki nem állhatja), illetve Németh András is kaphatna esélyt.
Honosítsuk valahogy Stefanellit playmakernek.
Willie Parker
Németh András ha az átigazolását követően stabil kezdő lesz sztem jönni fog, ő most váltott klubot, hasznosabb ha ott beverkszi magát a csapatba.
Fel tudnék sorolni én is kb 10-20 hasonló kalibert, mint a keret alja, de ez gyakorlatilag teljesen mindegy, úgy is azon múlik minden, hogy az alapemberek hoagyan teljesítenek. Itt tényleg a keret 25-26. játékosairól van szó, akik úgy sem lépnek pályára, Rossi keresi kik azok, akik később talán feljebb tudnak lépni. Nem kell ebbe többet belelátni.
gabokocka
A behívottak kapnak egy esélyt, h megmutassák magukat, csak lettek volna arra érdemesebbek.
A lényegben egyetértünk : a sikerességünk a Gula-Willy-Szobo-Sallai tengelyen múlik, de a depth gyenge.
Szerintem most Rossi nem jól cutolt (ha már 53-as deadline van😀)
Willie Parker
3 hónapja
- JC6
6 999
Gabo: Mint mondtam, voltak megsuvegelendo eredmények, de azt is mondtam: soha a büdös életben nem volt akkora hátszele egyik kapitánynak sem mint Rossinak, semmilyen téren. Ettől függetlenül jó edzőnek tartom, emberileg viszont nem sokra. Ettől nekem nem lesz jobb, de emberből vagyok, elmondhatom, mi nem tetszik, akkor is, ha kutyát sem érdekli.Olyanokat viszont egy kapitanytol sem olvastam soha, hogy: állandóan kommentelőkkel foglalkozik meg nem bírja elviselni a negatív kritikát, kiszólogat meg dumál… most is önmagát ismétli:
NL: “ Aki azt mondja, a Nemzetek Ligája nem fontos, az vagy nem ért hozzá, vagy elmentek neki otthonról – nem tudom, melyik a rosszabb.”
Nekem nem kell hozzá érteni, neki viszont igen. Kap havonta 30 millió forintot meg lakást meg autót meg benzinkártyát meg kajapenzt, kutya kötelessége a legjobban felkészülni és nem velem foglalkozni. És ha nem képes rá, mert elkényelmesedett vagy képtelen túllépni egy kommenten, akkor hagyja abba.
Bosnyákok: “ Ha bárki azt hiszi, könnyű lesz, annak szintén elmentek otthonról.”
Aki nem nyal be csontig vagy dicséri agyon őt, annak kuss van, nem ért hozzá és hulye.
3 hónapja
Willie Parker
15 409
Igen, tudom, a gond az, h van kb 8-10 használható ember és utána csend&hullaszag.Spandler, Tamás Krisztián, Lukács és Banó-Szabó merül fel alternatívaként?Kik azok a hatalmas tálentumok, akik kimaradtak és megy miattuk a méltatlankodás?Nb1 szinten:
gabokocka
Én előbb hívtam volna be CB-be Fehérvárról Spandlert, mint Újpestről Gergényit pl, balhátvédnek meg inkább Tamás Krisztián, hamár újpestit akarok. Bal wingnek meg előrébb van nálam Komáromi a Puskásból, ha támadóbb szelleműt keresel.
Paksról meg inkább Kinyik, ha stabilitást és backup rutint akarsz, vagy Silye Erik ha fizikalitás a cél.
Ligaszinten talán konkurense Fehérvárról CM-ként Csongvai, Debrecenből támadóbbként Szuhodovszky. (Kovács Patrik és az mtk-sok még nem érettek).
Nikitscher nekem full kamu szintén. Kecskéből Szabó Alexet előbb vinném védekezni, Banó-Szabót meg támadni.
Egy félig tét nélküli sorozatban megnéztem volna támadónak Lukács Danit is (akár Csoboth helyett), 27 éves, de érzi a kaput, sztem egy esélyt megérdemelne, hátha. Vargának sem volt nagyobb pedigréje.
Ha Gazdag jöhet, akkor Sallói is elméletben (tudom, h Rossi ki nem állhatja), illetve Németh András is kaphatna esélyt.
Willie Parker
Németh András ha az átigazolását követően stabil kezdő lesz sztem jönni fog, ő most váltott klubot, hasznosabb ha ott beverkszi magát a csapatba.
Fel tudnék sorolni én is kb 10-20 hasonló kalibert, mint a keret alja, de ez gyakorlatilag teljesen mindegy, úgy is azon múlik minden, hogy az alapemberek hoagyan teljesítenek. Itt tényleg a keret 25-26. játékosairól van szó, akik úgy sem lépnek pályára, Rossi keresi kik azok, akik később talán feljebb tudnak lépni. Nem kell ebbe többet belelátni.
gabokocka
A behívottak kapnak egy esélyt, h megmutassák magukat, csak lettek volna arra érdemesebbek.
A lényegben egyetértünk : a sikerességünk a Gula-Willy-Szobo-Sallai tengelyen múlik, de a depth gyenge.
Szerintem most Rossi nem jól cutolt (ha már 53-as deadline van😀)
3 hónapja
EB előtt azon lamentáltunk, hogy Csoboth hogy jöhetett szóba, és az volt a konklúzió, hogy a 26. játékos úgy is mind1😀
3 hónapja
Spandler, Tamás Krisztián, Lukács és Banó-Szabó merül fel alternatívaként?Kik azok a hatalmas tálentumok, akik kimaradtak és megy miattuk a méltatlankodás?Nb1 szinten:
gabokocka
Willie Parker
3 hónapja
Kit kéne behívnia helyettük?Leírtam a többit.Mocsi? Előrébb jegyzett ligában játszik, percet sem padozott.Értem, tehát akkor kb 5. számú belső védő miatt vállalhatatlan az egész keret, teljesen logikus.
Nekem igazság szerint inkább az a bajom hogy felesleges a 26-os keretet feltölteni töltelék emberekkel. Nem elég 20 nevet leadni?
- JC6
gabokocka
Rossi az elmúlt fel évben 6x fikázta Gazdagot, ennek ellenére kerettag. De nincs kedvem ott vitatkozni, a kezdő adott, akkor vagyunk bajban ha onnan kiesik 2-3 ember
- JC6
Ez a magyar merítési lehetőség.
Mocsi oké, volt már kerettag, most megnéz mást, hogy ki legyen a vésztartalék, ha kiesik 3 belső védő. Vas fiatal, van benne perspektíva, Gergényi ballábas ami hiánycikk, Yakobasvilit gondolom nem kell magyarázni. Botkát én se hívnám be, de nem ezen fog múlni a válogatott sikeressége.
Gazdag folyamatosan játékban van egy a magyarnál nívósabb bajnokságban, gólpasszokat ad, gólokat lő, Rossi ismeri száz éve, nyilván be fogja hívni.
Ha majd lesz 8 támadó középpályásunk, aki alapember a Bundesligában, akkor nem fogja behívni.
Ekkora fos a magyar futball, hogy ezek az emberek, vagy kb hasonlók, jelentik a válogatott mélységét (és ezekkel a lehetőségekkel ér el Rossi olyan eredményeket amiket folyamatosan fikázol).
A hőbörgés miatt már azt hittem Szoboszlai kimaradt és Milinte a kapus, vagy vmi hasonló történt...
3 hónapja
Willie Parker
15 409
Kik azok a hatalmas tálentumok, akik kimaradtak és megy miattuk a méltatlankodás?Nb1 szinten:
gabokocka
3 hónapja
- JC6
6 999
Leírtam a többit.Mocsi? Előrébb jegyzett ligában játszik, percet sem padozott.Értem, tehát akkor kb 5. számú belső védő miatt vállalhatatlan az egész keret, teljesen logikus.
Nekem igazság szerint inkább az a bajom hogy felesleges a 26-os keretet feltölteni töltelék emberekkel. Nem elég 20 nevet leadni?
- JC6
gabokocka
Rossi az elmúlt fel évben 6x fikázta Gazdagot, ennek ellenére kerettag. De nincs kedvem ott vitatkozni, a kezdő adott, akkor vagyunk bajban ha onnan kiesik 2-3 ember
3 hónapja
Mocsi? Előrébb jegyzett ligában játszik, percet sem padozott.Értem, tehát akkor kb 5. számú belső védő miatt vállalhatatlan az egész keret, teljesen logikus.
- JC6
3 hónapja
- JC6
6 999
Mocsi? Előrébb jegyzett ligában játszik, percet sem padozott. Nekem igazság szerint inkább az a bajom hogy felesleges a 26-os keretet feltölteni töltelék emberekkel. Nem elég 20 nevet leadni?
3 hónapja
Kik azok a hatalmas tálentumok, akik kimaradtak és megy miattuk a méltatlankodás?Szivacski és Radó.
gabokocka
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
a ket dardajnak orulok
3 hónapja
Szerintem szóltak neki, hogy sok a meccs a "sztároknak". Vaaagy már mi is nagy csapat vagyunk, mi sem vesszünk komolyan ezt a sorozatot 😊
3 hónapja
- JC6
6 999
Ez tuti nem Rossi kerete, ez egy vicc. Gergényi alig üti meg az NB1 szintjét, Botka nem is játszik, Niki? Mert volt egy jó meccse?
Nagy Ádi… Vas… Gazdag.. lol
3 hónapja
Willie Parker
15 409
Ha ezt a keretet Rossi rakta össze, akkor nagy a baj.Azt nem bánom, h Szalai és Fiola kimaradtak a védelemből, de a behívott újoncok azért húha.
Kenny
Másrészt én Botkának sem adtam volna lehetőséget már.
3 hónapja
Ivan Toney has said yes to Al-Ahli, and agreed financials worth close to €60m over three years. Al-Ahli had asked for an answer on Monday.
— Ben Jacobs (@JacobsBen) August 27, 2024
Saudi club now trying to reach an agreement with Brentford after seeing a bid of up to £35m with add-ons turned down.
Caution, in case a… pic.twitter.com/tYbjiqHpjr
3 hónapja
újabb Chelsea igazolás. Mike Penders 19 éves kapus 20M-ért ír alá.lassan meglesz egy 11 csak kapusokból
Toto21
3 hónapja
Toto21
5 966
újabb Chelsea igazolás. Mike Penders 19 éves kapus 20M-ért ír alá.
3 hónapja
Így hogy Ómó van, így igen, én helyette örültem volna, vmiért jobban csípem....Teljesen felesleges lett volna Chiesa. Én örülök, ha nem jön.Meg is értem, csicska Salahnál sokkal jobb játékos. Mondjuk Szobinak ő sem passzolna.Na ne mé, hogy elhappolják................mondjuk nem értem Mottának mi franc baja lett vele......mérges leszek a Liverpoolra.....inkább ő kellett volna mint Ómó 😕
🚨🔴 EXCLUSIVE: Liverpool make initial approach for Federico Chiesa as possible option for final days.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 26, 2024
Chiesa, available on the market as Juve want to find a solution and #LFC made contact today.
Liverpool exploring conditions of the deal as Chiesa would be keen on PL move. pic.twitter.com/nPoEyOFSTV
Sixo
dande2
Kenny