Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 283 — Saturday Night Lights
Budafok-Fradi MK, imám meghallgatásra talált 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Mate vegre megkapja a padot amite var egy eve.

3 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem tudom Osimhent sajnálni. Hülye volt, hogy hagyta, hogy az ügynöke rábeszélje, hogy hosszabbítson. Ha nem ment volna bele már rég a PSG-ben lenne, mint Skriniar. 1 éve még 150 misi játékosként volt a köztudatban, idén meg vagy szaudi vagy nem játszik.
Sixo
Jó, de mi a picsát gondolt, ha 500.000 fontos heti fizut kért a Chelseatől??
Tony Adams
Vlahovic nem sokkal kevesebbet keres a Juvében.
Sixo
Jéééézus nekem Haaland van meg, hogy neki 375 E font a heti fizuja.
Vlahovicról egy 425E eurós van meg, de az is elképesztően brutális!
Hozzá képest Lautaro Martinez a friss szerződésével keres 320 E eurót....
Tony Adams
ez most valami vicc, hogy Vlahovic ennyit keres? Felét se éri
Toto21
Nem tudom hogy görgetett annyit, mert az alap szerződése évi 10milliós fizu volt, amit 2022 ben aláírt. Mondjuk az is heti 200, attól is messze van az értéke...
kapitnono
Nem tudom mennyire hitelesek ezek a számok azért...

www.capology.com/it/serie-a/salaries/

Az igazi vicc nyilván Barcelonában volt van, az a De Jong és Lewa fizetés nagyon brutális...
A PL annyira nem is elrugaszkodott ahhoz képest hogy milyen kretén módon szórják a pénzt a hulladékra is

3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Nem tudom Osimhent sajnálni. Hülye volt, hogy hagyta, hogy az ügynöke rábeszélje, hogy hosszabbítson. Ha nem ment volna bele már rég a PSG-ben lenne, mint Skriniar. 1 éve még 150 misi játékosként volt a köztudatban, idén meg vagy szaudi vagy nem játszik.
Sixo
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
Toto21
Nem tudom hogy görgetett annyit, mert az alap szerződése évi 10milliós fizu volt, amit 2022 ben aláírt. Mondjuk az is heti 200, attól is messze van az értéke...

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 966
Sixo
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Sixo
Tony Adams
Sixo
3 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
3 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 703
Debrecen meneszteni fogja Blagojevicset, ami számomra kisebb meglepetés, mert szerintem NB1-es szinten a top edzők között van és a klub a keze alatt kitermelt egy Ojediranos 1,5M eladást illetve Babuniskiért is sok pénzt kaptak.

Egy jó cikk született a napokban a helyzetről
 bunteto.com/melyponton-a-debrecen-projektje

Kíváncsi leszek ki jön a helyére és aki jön, az mit kezd ezzel a kerettel.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Fityó nagy kegyesen elfogadta a makik ajánlatát. 35k EUR XDDDDDDDDDDDDDDDD

3 hónapja
wrexham 200
Az most gyorsan meglesz, hogy Lenglet elhozta az Atleti kölcsönbe 😀
zacknorb
az ö helyére elvileg Tah-t akarják, de honnan a pénz és meddig várnak majd a játékosok, mire játszhatnak?
Toto21
Pénz az tudtommal "van", nyílván nem tökéletes az anyagi helyzetük... A probléma a bérkerettel van. Igazolni tudnak, amennyire a helyzetük engedni, de hiába, mert a fizetések nem felelnek meg a spanyol FFP-nek. Olmo egy luxus igazolás volt, hogy Laporta villogni tudjon a sociók előtt, miközben tök felesleges volt. Perez bácsi csinált ilyeneket régen, nem is nyertek semmit. Olmora elköltött pénzt a hiányposztokra kellett volna ellőni, vagy ha oda nem sikerül minőséget igazolni, akkor hagyni a fiatalokat fejlődni. Ennek így nincs értelme, hogy ha van egy pici pénz, akkor azonnal a seggére verek, pláne ilyen értelmetlen igazolásra..

Mielőtt a Barca drukkerek fejemet veszik Olmo egy zseniális játékos és biztos jól fog szerepelni, csak szerintem nem ő rá volt szükség jelen helyzetben.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
Sixo
Tony Adams

3 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 820 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Dunavarsány-Újpest, végre 10 perc alatt odaérek egy meccsre 😁
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
Újabb gyöngyszem:

hatsofuves.nemzetisport.hu/paratlan-mezgyujtemeny-egy-zalai-faluban/
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 909 — Kinek mit intézett a kormánya
Kupában egyből Vasas-Nyíregyháza
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Csak sikerült Olmot regisztrálni.

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 909 — Kinek mit intézett a kormánya
Én is azt gondolom, h az ezüst a maximum, egyben elvárás is tőlem, mert a City-t ligarendszerben nagyon nehéz elverni.
Ahhoz az kellene, h egy egy-két hónapos periódusra (8-10 meccsre) bezuhanjanak és a rangadókon gyengék legyenek.
Willie Parker
Idén a BL is liga lesz, nem? Ezermeccses körmérkőzés az alapszakasz helyett, plusz egy rakat meccsel.
Itt látom a Brighton esélyét, nekik csak a PL-re kell fókuszálniuk. És ha a Leicesternek sikerülhetett...
Őszentsége Sobri Jóska
Úgy liga, hogy igazából 8 meccset tol mindenki, utána a legjobb 8 megy bye-ra, 9-től 24-ig wild card kör, utána meg megy tovább.
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Én is azt gondolom, h az ezüst a maximum, egyben elvárás is tőlem, mert a City-t ligarendszerben nagyon nehéz elverni.
Ahhoz az kellene, h egy egy-két hónapos periódusra (8-10 meccsre) bezuhanjanak és a rangadókon gyengék legyenek.
Willie Parker
Idén a BL is liga lesz, nem? Ezermeccses körmérkőzés az alapszakasz helyett, plusz egy rakat meccsel.
Itt látom a Brighton esélyét, nekik csak a PL-re kell fókuszálniuk. És ha a Leicesternek sikerülhetett...

3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Én elégedett leszek idén a 3.-4. hely bármelyikével a Pool esetében. Az biztos, hogy nagyon kellett az önbizalom szempontjából ez a kezdeti 6 pont.

Szerintem a City és az Arsenal most foghatatlan lesz de a biztos BL hely remélem nem lesz nagy veszélyben. Akár ugye az 5. hely is érhet BL-t jövőre ha idén nem megint trap év lesz. Az előző 10 évben a koeficiens számolást nézve 9-szer kapott volna a PL +1 BL helyet, az egyetlen kivétel persze hogy az új rendszer első éve volt. 😀
Szerintem a Chelsea jó lesz, a csapatvezetőségi hülyeség ez a 40+ játékos de attól még az a ~25 akit használ is Maresca jó lesz. Őket várom 4.-nek. 5. helyre szerintem Spurs. Ez a két londoni csapat lehet, hogy egész jó kis harcban lesz a Poollal a 3-5 hely közt.
6-7-8 MU/Castle és Villa. Ha nem lenne a +8 BL meccse Emeryéknek szerintem ők ott lennének majd a top5-en de így a durva kettős terhelést nem fogják bírni annyira és egy polccal lejjebb esnek majd ide. A Newcastle lehet a nyertese annak, hogy nincs idei nemzetközi kupa. (A könyvelők nem örülnek neki, de Howei játékosai fél szezonra évek óta lerohadnak tavaly pedig extrém volt még ennek a mértéke is). Ha idén ez nincs nyerhetnek rajta. MU szerintem addig komolyanvehetetlen míg Eric Ten Hag Tuah van a székben (ráadásul Ineos oda-vissza továbbra is a holland telefonkönyvéből igazolnak csak).

1. City
2. Arsenal

3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham

6. Newcastle
7. United
8. Villa

Nálam ez most a várt sorrend, 3 polcra osztva a liga tetejét.
alatriste
Arsenal el fog fogyni a végére, vagy szokás szerint el fogják balfszkodni, szóval szerintem a Pool lesz a 2.
kapitnono
Mit balfaszkodtak el? 21. forduló után egyszer kaptak ki a Villától… komoly milyen narratívák tudnak születni.
Heisman nádor
Tavaly pont nem a végét sikerült elrontani, de az előző években ha véletlenül volt egy jó kezdés, rendre el lett szúrva a vége..
De nyugodtan megnézhetjük idén, fixen mondom hogy nem lesz bajnok az Arsenal, a kiscsapatok ellen sok pontot fog veszíteni, nagyok közül meg kétszer biztos nem fogja meg a Cityt.
De komoly milyen reakciók születnek ha rosszat mondanak az ember kedvenc csapatára 😂
kapitnono
Rosszat mondanak /= nem igazat 😀
Ha azzal nem értesz egyet hogy 2022/23 nem volt "elbalfaszkodva" azt elfogadom.
De előtte Emery teljes szezonjáig kell visszamenni egyeltalán a decent kezdéshez, igaz a bajnoki cím akkor se volt közel. Utána őt kirúgták, azután Artetát is majdnem kirúgták ahogy indult a következő év. Aztán ahogy 21/22 indult... Hát az is jó fos volt.

Az ideit meg megnézzük, szerintem sem lesz bajnok a csapat, amennyiben a City mostanában nem bukik pontokat, erre még az Arsenalnak az egyik legnehezebb a kezdő menetrendje amikor előnyt kéne építeni. De amennyiben a PL nem lesz beáldozva egy másik célért (mert teljesen mindegy hogy 2-4. helyen hol végzel ha nem vagy bajnok), akkor fix második lesz a csapat.
Heisman nádor
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 5 966
zacknorb
az ö helyére elvileg Tah-t akarják, de honnan a pénz és meddig várnak majd a játékosok, mire játszhatnak?
3 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
1. City
2. Arsenal

3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham

6. Newcastle
7. United
8. Villa

alatriste
Én a Brightont odatenném minimum a Villa és a Newcastle szintjére.
A Palacet meg nem tudom, ha visszatalál a tavalyi mágikus évzáráshoz akkor a top10 televan.
zacknorb
Az idei lesz a Brighton nagy éve, legalábbis remélem, megcsípik a BL-t.

3 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Sixo
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 756
Mamardashvili átment az orvosi vizsgálaton, a végső ára 30+5 millió font lesz végül.
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én elégedett leszek idén a 3.-4. hely bármelyikével a Pool esetében. Az biztos, hogy nagyon kellett az önbizalom szempontjából ez a kezdeti 6 pont.

Szerintem a City és az Arsenal most foghatatlan lesz de a biztos BL hely remélem nem lesz nagy veszélyben. Akár ugye az 5. hely is érhet BL-t jövőre ha idén nem megint trap év lesz. Az előző 10 évben a koeficiens számolást nézve 9-szer kapott volna a PL +1 BL helyet, az egyetlen kivétel persze hogy az új rendszer első éve volt. 😀
Szerintem a Chelsea jó lesz, a csapatvezetőségi hülyeség ez a 40+ játékos de attól még az a ~25 akit használ is Maresca jó lesz. Őket várom 4.-nek. 5. helyre szerintem Spurs. Ez a két londoni csapat lehet, hogy egész jó kis harcban lesz a Poollal a 3-5 hely közt.
6-7-8 MU/Castle és Villa. Ha nem lenne a +8 BL meccse Emeryéknek szerintem ők ott lennének majd a top5-en de így a durva kettős terhelést nem fogják bírni annyira és egy polccal lejjebb esnek majd ide. A Newcastle lehet a nyertese annak, hogy nincs idei nemzetközi kupa. (A könyvelők nem örülnek neki, de Howei játékosai fél szezonra évek óta lerohadnak tavaly pedig extrém volt még ennek a mértéke is). Ha idén ez nincs nyerhetnek rajta. MU szerintem addig komolyanvehetetlen míg Eric Ten Hag Tuah van a székben (ráadásul Ineos oda-vissza továbbra is a holland telefonkönyvéből igazolnak csak).

1. City
2. Arsenal

3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham

6. Newcastle
7. United
8. Villa

alatriste
Arsenal el fog fogyni a végére, vagy szokás szerint el fogják balfszkodni, szóval szerintem a Pool lesz a 2.
kapitnono
Mit balfaszkodtak el? 21. forduló után egyszer kaptak ki a Villától… komoly milyen narratívák tudnak születni.
Heisman nádor
Tavaly pont nem a végét sikerült elrontani, de az előző években ha véletlenül volt egy jó kezdés, rendre el lett szúrva a vége..
De nyugodtan megnézhetjük idén, fixen mondom hogy nem lesz bajnok az Arsenal, a kiscsapatok ellen sok pontot fog veszíteni, nagyok közül meg kétszer biztos nem fogja meg a Cityt.
De komoly milyen reakciók születnek ha rosszat mondanak az ember kedvenc csapatára 😂
kapitnono
Rosszat mondanak /= nem igazat 😀
Ha azzal nem értesz egyet hogy 2022/23 nem volt "elbalfaszkodva" azt elfogadom.
De előtte Emery teljes szezonjáig kell visszamenni egyeltalán a decent kezdéshez, igaz a bajnoki cím akkor se volt közel. Utána őt kirúgták, azután Artetát is majdnem kirúgták ahogy indult a következő év. Aztán ahogy 21/22 indult... Hát az is jó fos volt.

Az ideit meg megnézzük, szerintem sem lesz bajnok a csapat, amennyiben a City mostanában nem bukik pontokat, erre még az Arsenalnak az egyik legnehezebb a kezdő menetrendje amikor előnyt kéne építeni. De amennyiben a PL nem lesz beáldozva egy másik célért (mert teljesen mindegy hogy 2-4. helyen hol végzel ha nem vagy bajnok), akkor fix második lesz a csapat.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!

1. City
2. Arsenal

3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham

6. Newcastle
7. United
8. Villa

alatriste
kapitnono
Heisman nádor

3 hónapja