Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Nem arra gondoltam hogy Slotról dönteni kell hogy jó kinevezés volt vagy sem már egyből, félre lehet nyúlni. De attól még vezetőségileg és hogy merre tart a csapat, mi a terv, mennyire érthetők a döntéseik, a Pool is benne van ebben a mezőnyben.Talán nem meglepő de érdekes: A 4 legjobban vezetett PL csapat áll 6/6 ponttal eddig.a pool esetében megvárnám a karácsonyt legalább
Heisman nádor
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
BVSC legenda Vinícius is gólt fejelt ma a Szentlőrinc ellen, élőben láttuk a III. kerület stadionjából! <3
3 hónapja
Talán nem meglepő de érdekes: A 4 legjobban vezetett PL csapat áll 6/6 ponttal eddig.a pool esetében megvárnám a karácsonyt legalább
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Talán nem meglepő de érdekes: A 4 legjobban vezetett PL csapat áll 6/6 ponttal eddig.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Egyre jobb és jobb lesz!Már 3.💜mit mondasz, mi lesz? mint eddig? ősszel felivelés aztán tavaszra totál földbeállás? 😀
ZoliZoltán
petey
Lila lesz minden vármegye!💜😎
3 hónapja
200 hozzászólás a focis topikban rövid idő alatt. Tudtam, hogy Vasas meccs megy.
3 hónapja
Akkor lehet alibizni - akár Radónak, akár másnak -, ha olyan szerződésed van, hogy megteheted. Ha a pénzed felét visszatartanák, és csak feljutás esetén kapnád meg, akkor gyaníthatóan mást látnánk a pályán.A magyar futball tele van fejőstehenekkel, de a Vasas kb. deklaráltan is az.Számomra Miki barátunk faszkodása nem kielégítő magyarázat.Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.Tudod a választ.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Nem akarok készakarva Radóhoz visszatérni, de egy magára valamit is adó másodosztályú csapat nem igazolta volna le őt, mert egy kicsit is épeszű GM, de legrosszabb esetben a tulajdonos pl. feltette volna magának a kérdést, hogy egy NB1-es gólkirály mégis mit akarhat a másodosztályban, mit akar a csapatunktól.
A válasz pedig az lett volna, hogy sok pénzt, másodosztályú konkurenciát és minimális "láthatóságot", azaz kritikai felületet. (mert NB2-ben a meccseket csak ritkán adja a tévé, netes streameket kb. 20-an nézik, a pályákon pedig kb. 300 néző van). Egy romlott mentalitású, naplopó féltehetségnek a legtökéletesebb munkahely.
Ez a transzfer aztán például szolgált a többi hozzá hasonlónak. Ide lehet jönni, NB2-hez képest kurva jól fizetnek, hétvégente elfocizgatunk ilyen Csákvár meg Kazincbarcika ellen. A klub hátteréből adódik, hogy nem lesz egy kemény mentalitású badass, aki egyszer az asztalra csap, legrosszabb esetben az edzőt kirúgják, hát istenem, a játékost aztán ez kurvára nem zavarja. El kell érni egy éppen minimális szintet (azért az NB2-ben ott kell lenni a feljutásért harcolók között), de azért ez megy is kisujjból, na persze ilyen ideális körülmények között tényleg feljutni azért nem kéne. 12 csapatos bajnokság, Fradi, Felcsút, meg a többiek, kiesés ellen küzdeni, hallgatni a sok kritikát, tüntetnek ellenünk olyan szurkolók, akik a másodosztályban viszont ki se jönnek.
Nem mondom, hogy a játékoskeret minden játékosát az mozgatja, amit leírtam, de nekem, mint külsősnek a Vasas évek óta ezt árasztja magából.
Kampman
A többieknek végül is igaza van. Ha Nagy Miklós megengedi ezt a homokozót (márpedig évek óta látszik, hogy megengedi), akkor alkalmatlan a posztjára, és mennie kell(ene). A Vasas egy csődtömeg.
3 hónapja
Remek meccs, potyognak a gólok 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Kampman
28 359
A magyar futball tele van fejőstehenekkel, de a Vasas kb. deklaráltan is az.Számomra Miki barátunk faszkodása nem kielégítő magyarázat.Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.Tudod a választ.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Nem akarok készakarva Radóhoz visszatérni, de egy magára valamit is adó másodosztályú csapat nem igazolta volna le őt, mert egy kicsit is épeszű GM, de legrosszabb esetben a tulajdonos pl. feltette volna magának a kérdést, hogy egy NB1-es gólkirály mégis mit akarhat a másodosztályban, mit akar a csapatunktól.
A válasz pedig az lett volna, hogy sok pénzt, másodosztályú konkurenciát és minimális "láthatóságot", azaz kritikai felületet. (mert NB2-ben a meccseket csak ritkán adja a tévé, netes streameket kb. 20-an nézik, a pályákon pedig kb. 300 néző van). Egy romlott mentalitású, naplopó féltehetségnek a legtökéletesebb munkahely.
Ez a transzfer aztán például szolgált a többi hozzá hasonlónak. Ide lehet jönni, NB2-hez képest kurva jól fizetnek, hétvégente elfocizgatunk ilyen Csákvár meg Kazincbarcika ellen. A klub hátteréből adódik, hogy nem lesz egy kemény mentalitású badass, aki egyszer az asztalra csap, legrosszabb esetben az edzőt kirúgják, hát istenem, a játékost aztán ez kurvára nem zavarja. El kell érni egy éppen minimális szintet (azért az NB2-ben ott kell lenni a feljutásért harcolók között), de azért ez megy is kisujjból, na persze ilyen ideális körülmények között tényleg feljutni azért nem kéne. 12 csapatos bajnokság, Fradi, Felcsút, meg a többiek, kiesés ellen küzdeni, hallgatni a sok kritikát, tüntetnek ellenünk olyan szurkolók, akik a másodosztályban viszont ki se jönnek.
Nem mondom, hogy a játékoskeret minden játékosát az mozgatja, amit leírtam, de nekem, mint külsősnek a Vasas évek óta ezt árasztja magából.
3 hónapja
Ekkora égést bazmeg. És még egy kapufájuk is volt.
3 hónapja
ozibozi
17 220
Ne nekünk Hidd el, inkább azoknak akik belülről mondják ezt évek óta.Számomra Miki barátunk faszkodása nem kielégítő magyarázat.Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.Tudod a választ.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Ha feljutnánk sem lenne jövő amíg ott van. Csak mennek az évek értelmetlenül
3 hónapja
Semmi váratlan nem történik, sima Misleny győzelmet tippeltem.A Soroksár meg közben szétszedi a Honvédot
3 hónapja
1-2... Szívás...
3 hónapja
Számomra Miki barátunk faszkodása nem kielégítő magyarázat.Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.Tudod a választ.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
3 hónapja
Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.Tudod a választ.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.
3 hónapja
3-3 után Nyíregy kapufát lő a 95. Percben. Bemákolja már a Vidi az x-etMegye 3 színvonal
ozibozi
3 hónapja
Persze, hagyjuk csak lőni Kirchnert...Jesszusom, mekkora góllal egyenlítettek.A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...Tóth Milán legalább tiziből betalált.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Három meccsen a harmadik neki. Közvetlenül lefújás előtt, ügyes.
3 hónapja
Jesszusom, mekkora góllal egyenlítettek.A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...Tóth Milán legalább tiziből betalált.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
3 hónapja
ozibozi
17 220
Jó lesz az 1-1nek is
3 hónapja
A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...Tóth Milán legalább tiziből betalált.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...
3 hónapja
ozibozi
17 220
Endrick gyorsabban felvette a ritmust mint Mbappe