Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Talán nem meglepő de érdekes: A 4 legjobban vezetett PL csapat áll 6/6 ponttal eddig.
Heisman nádor
a pool esetében megvárnám a karácsonyt legalább
Negritis, a vajda
Nem arra gondoltam hogy Slotról dönteni kell hogy jó kinevezés volt vagy sem már egyből, félre lehet nyúlni. De attól még vezetőségileg és hogy merre tart a csapat, mi a terv, mennyire érthetők a döntéseik, a Pool is benne van ebben a mezőnyben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
BVSC legenda Vinícius is gólt fejelt ma a Szentlőrinc ellen, élőben láttuk a III. kerület stadionjából! <3

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 207 — The Mathematician
Talán nem meglepő de érdekes: A 4 legjobban vezetett PL csapat áll 6/6 ponttal eddig.
Heisman nádor
a pool esetében megvárnám a karácsonyt legalább

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Már 3.💜
ZoliZoltán
mit mondasz, mi lesz? mint eddig? ősszel felivelés aztán tavaszra totál földbeállás? 😀
petey
Egyre jobb és jobb lesz!
Lila lesz minden vármegye!💜😎
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 996 — LIGHTS OUT!
200 hozzászólás a focis topikban rövid idő alatt. Tudtam, hogy Vasas meccs megy.

3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 324 — beers & Packers
Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
Számomra Miki barátunk faszkodása nem kielégítő magyarázat.
nagylaza, főpohárnok
A magyar futball tele van fejőstehenekkel, de a Vasas kb. deklaráltan is az.
Nem akarok készakarva Radóhoz visszatérni, de egy magára valamit is adó másodosztályú csapat nem igazolta volna le őt, mert egy kicsit is épeszű GM, de legrosszabb esetben a tulajdonos pl. feltette volna magának a kérdést, hogy egy NB1-es gólkirály mégis mit akarhat a másodosztályban, mit akar a csapatunktól.

A válasz pedig az lett volna, hogy sok pénzt, másodosztályú konkurenciát és minimális "láthatóságot", azaz kritikai felületet. (mert NB2-ben a meccseket csak ritkán adja a tévé, netes streameket kb. 20-an nézik, a pályákon pedig kb. 300 néző van). Egy romlott mentalitású, naplopó féltehetségnek a legtökéletesebb munkahely.

Ez a transzfer aztán például szolgált a többi hozzá hasonlónak. Ide lehet jönni, NB2-hez képest kurva jól fizetnek, hétvégente elfocizgatunk ilyen Csákvár meg Kazincbarcika ellen. A klub hátteréből adódik, hogy nem lesz egy kemény mentalitású badass, aki egyszer az asztalra csap, legrosszabb esetben az edzőt kirúgják, hát istenem, a játékost aztán ez kurvára nem zavarja. El kell érni egy éppen minimális szintet (azért az NB2-ben ott kell lenni a feljutásért harcolók között), de azért ez megy is kisujjból, na persze ilyen ideális körülmények között tényleg feljutni azért nem kéne. 12 csapatos bajnokság, Fradi, Felcsút, meg a többiek, kiesés ellen küzdeni, hallgatni a sok kritikát, tüntetnek ellenünk olyan szurkolók, akik a másodosztályban viszont ki se jönnek.

Nem mondom, hogy a játékoskeret minden játékosát az mozgatja, amit leírtam, de nekem, mint külsősnek a Vasas évek óta ezt árasztja magából.
Kampman
Akkor lehet alibizni - akár Radónak, akár másnak -, ha olyan szerződésed van, hogy megteheted. Ha a pénzed felét visszatartanák, és csak feljutás esetén kapnád meg, akkor gyaníthatóan mást látnánk a pályán.
A többieknek végül is igaza van. Ha Nagy Miklós megengedi ezt a homokozót (márpedig évek óta látszik, hogy megengedi), akkor alkalmatlan a posztjára, és mennie kell(ene). A Vasas egy csődtömeg.
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Remek meccs, potyognak a gólok 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Valaki írta nemrég Fb-on, hogy négy év alatt a nyolcadik edzőjénél tart a Vasas. Nem számoltam utána, de most is kb. ugyanazt a szart látom, amit eddig. Urblíkról onnan tudom, hogy a pályán van, hogy benne volt az összeállításban. Könyves semmit nem mutat. Pedig Bodnár pl. egészen ügyes, és lennének még néhányan, akikre azt mondom, hogy a képességeik alapján helyük van a kezdőben. Nem értem, hogy ez a csapat miért nem akar sehogyan sem összeállni. Ha ebből a mezőnyből nem sikerül felkerülni, akkor soha és semmikor.
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
A magyar futball tele van fejőstehenekkel, de a Vasas kb. deklaráltan is az.
Nem akarok készakarva Radóhoz visszatérni, de egy magára valamit is adó másodosztályú csapat nem igazolta volna le őt, mert egy kicsit is épeszű GM, de legrosszabb esetben a tulajdonos pl. feltette volna magának a kérdést, hogy egy NB1-es gólkirály mégis mit akarhat a másodosztályban, mit akar a csapatunktól.

A válasz pedig az lett volna, hogy sok pénzt, másodosztályú konkurenciát és minimális "láthatóságot", azaz kritikai felületet. (mert NB2-ben a meccseket csak ritkán adja a tévé, netes streameket kb. 20-an nézik, a pályákon pedig kb. 300 néző van). Egy romlott mentalitású, naplopó féltehetségnek a legtökéletesebb munkahely.

Ez a transzfer aztán például szolgált a többi hozzá hasonlónak. Ide lehet jönni, NB2-hez képest kurva jól fizetnek, hétvégente elfocizgatunk ilyen Csákvár meg Kazincbarcika ellen. A klub hátteréből adódik, hogy nem lesz egy kemény mentalitású badass, aki egyszer az asztalra csap, legrosszabb esetben az edzőt kirúgják, hát istenem, a játékost aztán ez kurvára nem zavarja. El kell érni egy éppen minimális szintet (azért az NB2-ben ott kell lenni a feljutásért harcolók között), de azért ez megy is kisujjból, na persze ilyen ideális körülmények között tényleg feljutni azért nem kéne. 12 csapatos bajnokság, Fradi, Felcsút, meg a többiek, kiesés ellen küzdeni, hallgatni a sok kritikát, tüntetnek ellenünk olyan szurkolók, akik a másodosztályban viszont ki se jönnek.

Nem mondom, hogy a játékoskeret minden játékosát az mozgatja, amit leírtam, de nekem, mint külsősnek a Vasas évek óta ezt árasztja magából.
3 hónapja
Ekkora égést bazmeg. És még egy kapufájuk is volt.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 17 220
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
nagylaza, főpohárnok
Ne nekünk Hidd el, inkább azoknak akik belülről mondják ezt évek óta.
Ha feljutnánk sem lenne jövő amíg ott van. Csak mennek az évek értelmetlenül
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 232 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Semmi váratlan nem történik, sima Misleny győzelmet tippeltem.

A Soroksár meg közben szétszedi a Honvédot

3 hónapja
1-2... Szívás...
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.
warr_b
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok
Tudod a választ.

3 hónapja
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
3-3 után Nyíregy kapufát lő a 95. Percben. Bemákolja már a Vidi az x-et
ozibozi
Megye 3 színvonal

3 hónapja
A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...
nagylaza, főpohárnok
Tóth Milán legalább tiziből betalált.
warr_b
Jesszusom, mekkora góllal egyenlítettek.
nagylaza, főpohárnok
Persze, hagyjuk csak lőni Kirchnert...
Három meccsen a harmadik neki. Közvetlenül lefújás előtt, ügyes.

3 hónapja
A 9. percben vezet idegenben a Vasas a Kozármisleny ellen. Hátha valaki nem nézi...
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Jesszusom, mekkora góllal egyenlítettek.
3 hónapja
Jó lesz az 1-1nek is
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok

3 hónapja
3-3 után Nyíregy kapufát lő a 95. Percben. Bemákolja már a Vidi az x-et

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Év meccse a Vidi meccs 😂😂😂😂😂

3 hónapja
3 hónapja
Endrick gyorsabban felvette a ritmust mint Mbappe