Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
fanboy, portugál (konkrétan liszaboni) haver is ugyanazon a véleményen voltAz a gyereknek annyi fingja van a focihoz, mint az araboknak a személyiségi jogokhoz. Azt mondta CR7 ten Hagos MU-s szezonjára, hogy abban a szezonban világ szinten top5 játékos volt, minden vicc nélkül. De azért a Monczot se lehetne foci szakértőnek nevezni. Csak ő legalább elolvassa valódi szakértők véleményét mielőtt egyet választ és elmondja azt. De pl a Karámcastben is minden egyes Bayernes kijelentése után egyből oda fordult Haraszti Ádihoz és megkérdezte, hogy "ugye Ádi?". Mintha nem annak a csapatnak szurkolna.én azon pislogtam mikor a lesen vagyunkban hangzott el hogy Meki messze nem szolgálta meg az árátFülöp Marcit foci szakértőnek hívni nagyobb sértés, mint Sixot Clemson fannak.
Negritis, a vajda
zacknorb
Sixo
meg kb a futballvilág 10-15%a
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Az a gyereknek annyi fingja van a focihoz, mint az araboknak a személyiségi jogokhoz. Azt mondta CR7 ten Hagos MU-s szezonjára, hogy abban a szezonban világ szinten top5 játékos volt, minden vicc nélkül. De azért a Monczot se lehetne foci szakértőnek nevezni. Csak ő legalább elolvassa valódi szakértők véleményét mielőtt egyet választ és elmondja azt. De pl a Karámcastben is minden egyes Bayernes kijelentése után egyből oda fordult Haraszti Ádihoz és megkérdezte, hogy "ugye Ádi?". Mintha nem annak a csapatnak szurkolna.én azon pislogtam mikor a lesen vagyunkban hangzott el hogy Meki messze nem szolgálta meg az árátFülöp Marcit foci szakértőnek hívni nagyobb sértés, mint Sixot Clemson fannak.
Negritis, a vajda
zacknorb
3 hónapja
Na, Gakpo végre szélen játszik. Az EB megmutatta, hogy ott a helye, nem támadó kp vagy középcsatárként.tvoábbra se vagyok rajongója és valszeg sose leszek
shagi0206
de a középcsatárt Nunez-Jota megoldja valszeg
3 hónapja
nem is hívom szakértőnek 😊én azon pislogtam mikor a lesen vagyunkban hangzott el hogy Meki messze nem szolgálta meg az árátFülöp Marcit foci szakértőnek hívni nagyobb sértés, mint Sixot Clemson fannak.
Negritis, a vajda
zacknorb
de Moncz se szólt neki hogy hülye vagy ecsém
sztem benézték hogy csak 42 milláért jött
Az év vicce ez a kijelentés. 😀sztem is kabaré volt, sajnos google musicba nincs komment hogy kiosszam 😀
Mikey
3 hónapja
Na Endrick. Kiralysag. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
shagi0206
10 990
Na, Gakpo végre szélen játszik. Az EB megmutatta, hogy ott a helye, nem támadó kp vagy középcsatárként.
3 hónapja
shagi0206
10 990
Salah nem volt lesen?én is azért vártam az ismétlést, addig nem örültem, de talán belógott a másik oldalon a védő lába.
Negritis, a vajda
3 hónapja
Salah nem volt lesen?
3 hónapja
én azon pislogtam mikor a lesen vagyunkban hangzott el hogy Meki messze nem szolgálta meg az árátFülöp Marcit foci szakértőnek hívni nagyobb sértés, mint Sixot Clemson fannak.
Negritis, a vajda
3 hónapja
Mikey
18 756
Nagyon érik a második gól. Flekken nyilván mindenhova is odaér meg leér.
3 hónapja
Mikey
18 756
Az év vicce ez a kijelentés. 😀én azon pislogtam mikor a lesen vagyunkban hangzott el hogy Meki messze nem szolgálta meg az árátItt azért némi elfogultságot érzek a stúdióban szagértőktől. Mac Allister játékintelligenciája szerintem egyértelműen magasabb mint Szoboszlainak.hát igen, ez spec nekem is megbaszta a fülem.
Mikey
shagi0206
Negritis, a vajda
3 hónapja
shagi0206
10 990
Klónozzák az Ipswich elleni meccset, megint a mérkőzés ezen szakaszában nyomozza az ellenfél a labdát.
3 hónapja
Csori Mbappe-nak eddig semmi nem jön össze a bajnokságban. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
- JC6
6 999
Pogácsa te buzi
3 hónapja
Kampman
28 359
Halftime show interjúban Szőllősi magyarázza, hogy miért jó ez a stadion.
3 hónapja
YoungZeeZee
8 567
es igaz is.sport tvs mondta nekem mikor meg ott vokt az nb1A tévécsatornák is ezt mondják és Sobri pl. többször el is magyarázta, hogy valószínűleg igazat is mondanak.sztem többen nézik a TV-ben mint a többi meccset együttMegy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
shagi0206
Negritis, a vajda
Kampman
3 hónapja
én azon pislogtam mikor a lesen vagyunkban hangzott el hogy Meki messze nem szolgálta meg az árátItt azért némi elfogultságot érzek a stúdióban szagértőktől. Mac Allister játékintelligenciája szerintem egyértelműen magasabb mint Szoboszlainak.hát igen, ez spec nekem is megbaszta a fülem.
Mikey
shagi0206
3 hónapja
Bár vezetett a Wolfsburg, de Kane lehozta ezt a meccset is a Bayernnek.Pedig a bíró mindent megtett, mintha wolfsburgi részvényes lett volna úgy fújt
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
shagi0206
10 990
Itt azért némi elfogultságot érzek a stúdióban szagértőktől. Mac Allister játékintelligenciája szerintem egyértelműen magasabb mint Szoboszlainak.hát igen, ez spec nekem is megbaszta a fülem.
Mikey
3 hónapja
Mikey
18 756
Itt azért némi elfogultságot érzek a stúdióban szagértőktől. Mac Allister játékintelligenciája szerintem egyértelműen magasabb mint Szoboszlainak.
3 hónapja
Kampman
28 359
A tévécsatornák is ezt mondják és Sobri pl. többször el is magyarázta, hogy valószínűleg igazat is mondanak.sztem többen nézik a TV-ben mint a többi meccset együttMegy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
shagi0206
Negritis, a vajda
3 hónapja
Bár vezetett a Wolfsburg, de Kane lehozta ezt a meccset is a Bayernnek.
3 hónapja
sztem többen nézik a TV-ben mint a többi meccset együttMegy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo
shagi0206
3 hónapja
shagi0206
10 990
Megy egy Nyíregy vs Videoton derbi és senki nem is beszél róla ?Ez pont olyan, mintha menne az NFL, és közben HFL meccset néznénk. Ki a f.szom kíváncsi rá? 😀
Sixo