Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Kiváncsi lennék a barca megint miből igazol, amikor meg Olmot sem sikerült regisztrálni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Wowwww.nemzetisport.hu/spanyol-labdarugas/2024/08/a-juve-europa-bajnoka-barcelonaba-igazol-sajtohir
Na ez egyik szemem sír másik meg kancsal eset lenne 🤪 legalább nem a (s)Intèrbe vagy a Milanba menne....
3 hónapja
Nem tudom Osimhent sajnálni. Hülye volt, hogy hagyta, hogy az ügynöke rábeszélje, hogy hosszabbítson. Ha nem ment volna bele már rég a PSG-ben lenne, mint Skriniar. 1 éve még 150 misi játékosként volt a köztudatban, idén meg vagy szaudi vagy nem játszik.
3 hónapja
Btw ennyi ember tippel, lehetne egy full tabella tippelde mint a nemzethyben. Akár egy topik is hozzá, ha valakinek van olyan hatalma. Szívesen összeírom, 3.forduló kezdésig le lehet adni, ami eddig volt abból azért olyan sokat nem tudtunk még meg.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Mit balfaszkodtak el? 21. forduló után egyszer kaptak ki a Villától… komoly milyen narratívák tudnak születni.Én elégedett leszek idén a 3.-4. hely bármelyikével a Pool esetében. Az biztos, hogy nagyon kellett az önbizalom szempontjából ez a kezdeti 6 pont.Arsenal el fog fogyni a végére, vagy szokás szerint el fogják balfszkodni, szóval szerintem a Pool lesz a 2.
Szerintem a City és az Arsenal most foghatatlan lesz de a biztos BL hely remélem nem lesz nagy veszélyben. Akár ugye az 5. hely is érhet BL-t jövőre ha idén nem megint trap év lesz. Az előző 10 évben a koeficiens számolást nézve 9-szer kapott volna a PL +1 BL helyet, az egyetlen kivétel persze hogy az új rendszer első éve volt. 😀
Szerintem a Chelsea jó lesz, a csapatvezetőségi hülyeség ez a 40+ játékos de attól még az a ~25 akit használ is Maresca jó lesz. Őket várom 4.-nek. 5. helyre szerintem Spurs. Ez a két londoni csapat lehet, hogy egész jó kis harcban lesz a Poollal a 3-5 hely közt.
6-7-8 MU/Castle és Villa. Ha nem lenne a +8 BL meccse Emeryéknek szerintem ők ott lennének majd a top5-en de így a durva kettős terhelést nem fogják bírni annyira és egy polccal lejjebb esnek majd ide. A Newcastle lehet a nyertese annak, hogy nincs idei nemzetközi kupa. (A könyvelők nem örülnek neki, de Howei játékosai fél szezonra évek óta lerohadnak tavaly pedig extrém volt még ennek a mértéke is). Ha idén ez nincs nyerhetnek rajta. MU szerintem addig komolyanvehetetlen míg Eric Ten Hag Tuah van a székben (ráadásul Ineos oda-vissza továbbra is a holland telefonkönyvéből igazolnak csak).
1. City
2. Arsenal
3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Newcastle
7. United
8. Villa
Nálam ez most a várt sorrend, 3 polcra osztva a liga tetejét.
alatriste
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Közben szembejött, hogy 2 hét múlva Izrael-Olaszország lesz a Bozsikban, és lehet rá jegyet vennitickets.leaan.net/event/israel-italy-hu-xbzndt
3 hónapja
RIP Sven-Göran
3 hónapja
RIP Sven-Göran Eriksson.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Meghalt Sven-Göran Eriksson.You'll Never Walk Alone, Sven.
Liverpool Fc
3 hónapja
Toto21
5 966
ETH-al nem leszünk ott a Chelsea elött... Az edzö nagyon vakon van1. CityNálam kb ez:
2. Arsenal
3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Newcastle
7. United
8. Villa
alatriste
1. City
2. Arsenal
3. Pool
4. Spurs
5. MU
6. Chelsea
7. Brighton
8. Villa
dugo93
3 hónapja
A Paks leigazolta Szappanos helyére Kovácsik Ádámot.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Én a Brightont odatenném minimum a Villa és a Newcastle szintjére.én a West Hamre leszek kiváncsi
A Palacet meg nem tudom, ha visszatalál a tavalyi mágikus évzáráshoz akkor a top10 televan.
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
dugo93
4 234
1. CityNálam kb ez:
2. Arsenal
3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Newcastle
7. United
8. Villa
alatriste
1. City
2. Arsenal
3. Pool
4. Spurs
5. MU
6. Chelsea
7. Brighton
8. Villa
3 hónapja
Elvették a W-t Kerkezéktől, a védő válláról ment be, joelinton meg egy büdös nagy parasztworld, please meet David 'What's the point in having you here?' Coote
Stoki
3 hónapja
majd jövőreEgyre jobb és jobb lesz!Már 3.💜mit mondasz, mi lesz? mint eddig? ősszel felivelés aztán tavaszra totál földbeállás? 😀
ZoliZoltán
petey
Lila lesz minden vármegye!💜😎
ZoliZoltán
3 hónapja
Arsenal el fog fogyni a végére, vagy szokás szerint el fogják balfszkodni, szóval szerintem a Pool lesz a 2.Nálam keretmélység alapján pont hogy a Liverpool elfogyás a legvalószínűbb, és még a Cityből is jobban kinézem.
kapitnono
3 hónapja
Én elégedett leszek idén a 3.-4. hely bármelyikével a Pool esetében. Az biztos, hogy nagyon kellett az önbizalom szempontjából ez a kezdeti 6 pont.Arsenal el fog fogyni a végére, vagy szokás szerint el fogják balfszkodni, szóval szerintem a Pool lesz a 2.
Szerintem a City és az Arsenal most foghatatlan lesz de a biztos BL hely remélem nem lesz nagy veszélyben. Akár ugye az 5. hely is érhet BL-t jövőre ha idén nem megint trap év lesz. Az előző 10 évben a koeficiens számolást nézve 9-szer kapott volna a PL +1 BL helyet, az egyetlen kivétel persze hogy az új rendszer első éve volt. 😀
Szerintem a Chelsea jó lesz, a csapatvezetőségi hülyeség ez a 40+ játékos de attól még az a ~25 akit használ is Maresca jó lesz. Őket várom 4.-nek. 5. helyre szerintem Spurs. Ez a két londoni csapat lehet, hogy egész jó kis harcban lesz a Poollal a 3-5 hely közt.
6-7-8 MU/Castle és Villa. Ha nem lenne a +8 BL meccse Emeryéknek szerintem ők ott lennének majd a top5-en de így a durva kettős terhelést nem fogják bírni annyira és egy polccal lejjebb esnek majd ide. A Newcastle lehet a nyertese annak, hogy nincs idei nemzetközi kupa. (A könyvelők nem örülnek neki, de Howei játékosai fél szezonra évek óta lerohadnak tavaly pedig extrém volt még ennek a mértéke is). Ha idén ez nincs nyerhetnek rajta. MU szerintem addig komolyanvehetetlen míg Eric Ten Hag Tuah van a székben (ráadásul Ineos oda-vissza továbbra is a holland telefonkönyvéből igazolnak csak).
1. City
2. Arsenal
3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Newcastle
7. United
8. Villa
alatriste
3 hónapja
Én elégedett leszek idén a 3.-4. hely bármelyikével a Pool esetében. Az biztos, hogy nagyon kellett az önbizalom szempontjából ez a kezdeti 6 pont.Én a Brightont odatenném minimum a Villa és a Newcastle szintjére.
1. City
2. Arsenal
3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Newcastle
7. United
8. Villa
alatriste
A Palacet meg nem tudom, ha visszatalál a tavalyi mágikus évzáráshoz akkor a top10 televan.
3 hónapja
Én elégedett leszek idén a 3.-4. hely bármelyikével a Pool esetében. Az biztos, hogy nagyon kellett az önbizalom szempontjából ez a kezdeti 6 pont.Szerintem a City és az Arsenal most foghatatlan lesz de a biztos BL hely remélem nem lesz nagy veszélyben. Akár ugye az 5. hely is érhet BL-t jövőre ha idén nem megint trap év lesz. Az előző 10 évben a koeficiens számolást nézve 9-szer kapott volna a PL +1 BL helyet, az egyetlen kivétel persze hogy az új rendszer első éve volt. 😀
1. City
2. Arsenal
3. Pool
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Newcastle
7. United
8. Villa
Liverpool Fc
3 hónapja
Roque megy a Betisbe kölcsönbe.
3 hónapja
Colombus Crew nyerte a liga mx - mls ligák kupáját, kár hogy a mexikóiak egy ideje szarnak bele 😕
3 hónapja
New season, same referees. Only a yellow card for this action. This is how you know La Liga is back. 🤣🤣🤣🤣🥲 pic.twitter.com/O12LBSsdSC
— Atletico Universe (@atletiuniverse) August 25, 2024
Pedig ezért 15 éve Nikola Peric is pirosat kapott a csodás argentin bajnokságban
www.youtube.com/watch?v=J5JjFC80jbk
3 hónapja
Griezmann szerzett gólt, és utána nagy büszkén csókolgatta és mutogatta a címert. Kérdem én: ha annyira szereti a csapatot, akkor miért ment el egy kiruccanás erejéig a Barcába?Mert egy sumák kis f@sz.
shagi0206
Eleve ,ahogy elment....
Azóta nem tudom újra megszeretni.Pedig előtte imadtam.
Aúpa!
3 hónapja
Toto21
5 966
Greenwood 2 meccs 3 gol. Manchester United 2 meccs 2 gol. Lehet hülyeseget csinalt, de Antony ezerszer idegesitöbb, mint ö.
3 hónapja
Az, hogy játszik, némiképp túlzás. Időnként pályán van. (Írjuk a javára, hogy a Budafok ellen ő lőtte a győztes gólt a végén.) Pinyő a múltkor is tiszteletét tette a Fáy utcában, a Tatabánya elleni meccsen, és feltételezem, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom.fia ott játszik nem?Pinyo lesz a befuto pedig. Vagy meg Bodogot suttogjak, de ma pl Pinter kint volt.Én se tudom, ki lenne jó. Külföldi kéne, nem ezek a már sokszor megbukott magyar fenomének, de azt meg Sanyibá nem engedi...Ha emlékszel, volt rá példa, hogy Radót és társait (pedagógiai célzattal) száműzték a csapattól. Ezzel se mentünk sokra. Szóval, nem tudom, mi lenne a jó megoldás. Csak annyit tudok, a magam részéről maximálisan örülnék, ha Gera helyett valamilyen értelmezhető arc jönne. (Aki véletlenül se Pinyő, rá se bírok nézni. Őt csak vészmegoldásként hoztam szóba.)Amennyire én hallottam, Gera állt fel (ha így van, az legalább korrekt volt tőle).GERA TAKARODJŐ sem tudott semmit hozzátenni, nem tudnék egyetlen érvet sem mondani amellett, hogy miért kellett volna megtartani. Kezdem beigazolódva látni a jóslatomat, hogy Pinyő jön. Nála jobban senkitől nem ver ki a víz, mégis ott tartok, hogy legyen ő, egye fene. Bunkó, mint állat, de legalább szétrúgja a kisasszonyok seggét.
- JC6
nagylaza, főpohárnok
Én most épp Bódogot olvastam hogy jön 😂
Pintér, persze, leordítja a fejüket meg szétrúgja a seggüket. És akkor az ilyen Radó, Könyves, Pávkovics, Jova félék hirtelen jól fognak játszani? Mert a kezdő 80%-a ugyanaz lenne akkor is, az tuti. Meg gondolod nem kezdenék el az agyonfizetett sztárocskáink az első üvöltés vagy seggberúgás után megfúrni az edzőfenomént?
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Kenny
NB2