Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Nézzük a jó oldalátDominik behintette hogy szeretne belőle Rossi 6ost, remélem ezek után eszébe SEM jut
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ennyit számít a videózás. Szemmel láthatóan mi ezt nem vettük elő mert azért mégiscsak Litvánia az ellenfél, nem Szerbia. Második gól pontosan ennek a lenyomata..
több mint 2 éve
Amúgy megértem a fiúkat: Viktor inkább Putyinnal parolázik, le se szarja a meccset. Így nem lehet 😊
több mint 2 éve
Basszátok meg eddig jön a jövendőlésem....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A Szerb meccset hol lehet nézni?spiler1
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
A félidei elemzés jó lesz. A pezsgősdugókat visszaeroszakolni a palackbaVagy a seggükbe
Gergőbácsi
Draft

több mint 2 éve
A Szerb meccset hol lehet nézni?
több mint 2 éve
litvánok jobban hozzá vannak szokva a körülményekhez, magyarok meg nem érzik a passzok tempóját. meg hát mindent is próbálunk felemelni, és nem zárunk vissza, hogy segítsünk a labdakihozatalnál.Kerkez, NagyÁdi, Gazdag csere a szünetbenFiola, Nego
NB2
Ez Rossi sara, amikor ennyien jatszanak nagyon szarul ott vmi el lett vaxolva.
gabokocka
több mint 2 éve
Nem akarunk csak úgy simán kijutni azok nem mi lennénk.....
több mint 2 éve
Maradjunk a Corvin-láncnál, meg iktriad se szálljon el.Sajna az az érzésem, hogy sanszunk sincs még csak egyenlíteni se, nem hogy fordítani.Ha bejön ezt soron kívül intézem neked
Tessék Marco, ne mond hogy nem tettem meg mindent a válogatottért!
iktriad
Magyar Szent István-rend
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Kerkez, NagyÁdi, Gazdag csere a szünetbenFiola, Nego
NB2
Ez Rossi sara, amikor ennyien jatszanak nagyon szarul ott vmi el lett vaxolva.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
A félidei elemzés jó lesz. A pezsgősdugókat visszaeroszakolni a palackba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Konkrétan az utolsó 10 percben mi volt a pozíciós elgondolás?Kerkez a centrális zónában, a félterületben Fiola-Nagy-Nego háromszög
Szobi a 3. legtávolabb a kaputól
Agyrém
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Komolyan könnyebb már Montenegronak szurkolni mint a mai teljesítménynek. Rossi indíthatja a vaffanculo cazzo motiváló beszédet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Szélén amúgy simán meg lehetne fogni őket, mert csak a közepén van meg a játékuk
több mint 2 éve
Sajna az az érzésem, hogy sanszunk sincs még csak egyenlíteni se, nem hogy fordítani.Ha bejön ezt soron kívül intézem neked
Tessék Marco, ne mond hogy nem tettem meg mindent a válogatottért!
iktriad
Magyar Szent István-rend
Draft

több mint 2 éve
Kerkez, NagyÁdi, Gazdag csere a szünetben
több mint 2 éve
Fordítottak az ukránok csebiék ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
az egyik CB másNem követtem őket annyira, ha ők is ugyanazt a kezdőt játszatják, akkor nem érvényes, amit mondtam.jaja, szemét litvánoknak nem kellett szombaton ugyanezt a kezdőt játszatni Szófiában... vagy igen?Rossi Márkó magust kérdezném, hogy lesz-e ebből formációváltás, mert szemmel láthatóan felkészültek belőlünkNem tudom, hogy nagyon felkészültek-e belőlünk, vagy csak nem volt túl jó ötlet kb. ugyanazt a kezdőt felküldeni egy kiszenvedett győzelem után 3 nappal.
slowmotion
Kampman
slowmotion
Kampman
több mint 2 éve
Nem követtem őket annyira, ha ők is ugyanazt a kezdőt játszatják, akkor nem érvényes, amit mondtam.jaja, szemét litvánoknak nem kellett szombaton ugyanezt a kezdőt játszatni Szófiában... vagy igen?Rossi Márkó magust kérdezném, hogy lesz-e ebből formációváltás, mert szemmel láthatóan felkészültek belőlünkNem tudom, hogy nagyon felkészültek-e belőlünk, vagy csak nem volt túl jó ötlet kb. ugyanazt a kezdőt felküldeni egy kiszenvedett győzelem után 3 nappal.
slowmotion
Kampman
slowmotion
több mint 2 éve
Sajna az az érzésem, hogy sanszunk sincs még csak egyenlíteni se, nem hogy fordítani. Tessék Marco, ne mond hogy nem tettem meg mindent a válogatottért!
több mint 2 éve
jaja, szemét litvánoknak nem kellett szombaton ugyanezt a kezdőt játszatni Szófiában... vagy igen?Rossi Márkó magust kérdezném, hogy lesz-e ebből formációváltás, mert szemmel láthatóan felkészültek belőlünkNem tudom, hogy nagyon felkészültek-e belőlünk, vagy csak nem volt túl jó ötlet kb. ugyanazt a kezdőt felküldeni egy kiszenvedett győzelem után 3 nappal.
slowmotion
Kampman
több mint 2 éve
mindenki nyugodjon le a picsába, 2-0 a legveszélyesebb eredmény. easy.
több mint 2 éve
Pista ilyet ne is mond mer jön a 3.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!