Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért a litván kapus is mindent megfog ma
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Amúgy eddig parádé a litván kapus
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Dibusz remélem láttad bazmeg!
több mint 2 éve
Di mi a francért akarunk a középső védőink labdaügyességére hagyatkozni elől?mert most az a trendi hogy a védő ipeli fel a labdát, és erre a középpályások nem tudnak reagálni.
zacknorb
több mint 2 éve
Di mi a francért akarunk a középső védőink labdaügyességére hagyatkozni elől?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
kicsit egyébként olyan érzésem van, mint amikor fifázok. az ellenfél az összes fordulásból kibaszott labdájával a saját emberét találja meg félpályánál, nekem meg a zavartalanul elfejelt labdáim sem mennek csapattárshoz.
több mint 2 éve
Hajdú B is jinxel 1000-el
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
jabocs, szünetben nem figyeltem. akkor Nagy Zsolt nyom egy Kalmárt?azé' Kerkez sem érzi ezt a meccset. most is senki nem volt a jobbszél közelében sem, de ahelyett, hogy belépett volna elé, hogy visszafordulásra kényszerítse, behátrált, és védte a passzsávót a partjelző felé.Már Nagy Zsoltot illeti ez a dicséret
slowmotion
Heisman nádor
több mint 2 éve
azé' Kerkez sem érzi ezt a meccset. most is senki nem volt a jobbszél közelében sem, de ahelyett, hogy belépett volna elé, hogy visszafordulásra kényszerítse, behátrált, és védte a passzsávót a partjelző felé.Kerkez nincs is a pályán 😀
slowmotion
több mint 2 éve
azé' Kerkez sem érzi ezt a meccset. most is senki nem volt a jobbszél közelében sem, de ahelyett, hogy belépett volna elé, hogy visszafordulásra kényszerítse, behátrált, és védte a passzsávót a partjelző felé.Már Nagy Zsoltot illeti ez a dicséret
slowmotion
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
azé' Kerkez sem érzi ezt a meccset. most is senki nem volt a jobbszél közelében sem, de ahelyett, hogy belépett volna elé, hogy visszafordulásra kényszerítse, behátrált, és védte a passzsávót a partjelző felé.
több mint 2 éve
Oké, hogy les, de Lang például pozíció előnyben volt két méterrel… és aaaaaaa Kabare
több mint 2 éve
Nem nézem ezért kérdeztem, elég a mezt ki vinni tipikus estere?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Nem tudom elképzelni, hogy hogyan hoztuk le a szerb meccsek Vili nélkül W-re..Amit hátul csinálunk az valami borzasztó.
több mint 2 éve
Remekül bekezdünk, mint aki le akarja tépni az ellenfél fejét. Ja nem.
több mint 2 éve
Elmehettek…
több mint 2 éve
Menjetek a búsba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
pfffffu remélem tényleg les volt
több mint 2 éve
Styles segít stílusos focit játszani majd
több mint 2 éve
Na a legfontosabb Gazdag le, valaki be középre csere megvolt
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kerkez, NagyÁdi, Gazdag csere a szünetbenÁdám maradt
NB2
azért az rohadt dühítő lenne, ha ez a litván válogatott venné el a veretlenségünket
több mint 2 éve
Kalmár (szombaton láthattuk, hogy kevés), Nagy, Gazdag kuka, Szalai, Lang pedig pihenő, mert egyre több a hiba, meccsről-meccsre. Csak akkor kit raksz be?Nagyon kellene ez a pofon most, mindenkinek.
több mint 2 éve
Nézzük a jó oldalátDominik behintette hogy szeretne belőle Rossi 6ost, remélem ezek után eszébe SEM jut
Poloska vagyok.