Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Az xg vajon méri azt hogy került a hazai játékos elé a labda vagy csak maga a helyzet nagyságát?! Sztem sejted a választFél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Ergo megint igazolódik, hogy 1 meccsre az xG kurvára volatilis.Fél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
2 hónapja
Diallo beb.szta 😀nem kicsit
bogjosi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Mikor lett ennyire vak Hajdúbé?én már 5+ éve elengedtem az embert..
JC6 (Mr. Miele)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
2 hónapja
Fél helyzet, 2 gól...xg:
davemayer
1.7 vs 0.49
2-1
2 hónapja
Naná h kapufa... nekik 1 ilyen nem volt, találtak 2 gólt... vicc Kiváncsi vagyok, remélem megbasszuk őket innen is, megerdemelnék
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
A második helyen volt a United amíg vezetett. Nem tartott sokáig
2 hónapja
Mikor lett ennyire vak Hajdúbé?
2 hónapja
Fél helyzet, 2 gól...mar mind1😉2-1Jajj de vártam... nem, mert ezt élő labdán ember meg nem mondja + a mai fociban a szöglet már nem jelent gólt, le lehetett volna ezt is védekezni. Vicces amúgy h a kommentátor ezt még 1x sem említetteVicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣mondjuk ha ti kaptok ilyen gólt már 3 oldalt telesírnál
davemayer
Negritis, a vajda
davemayer
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
Mit röfögött ez a második gól, csak 3 united játékoson pattant meg az akció során 🤣🤣🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
YoungZeeZee
9 473
mar mind1😉2-1Jajj de vártam... nem, mert ezt élő labdán ember meg nem mondja + a mai fociban a szöglet már nem jelent gólt, le lehetett volna ezt is védekezni. Vicces amúgy h a kommentátor ezt még 1x sem említetteVicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣mondjuk ha ti kaptok ilyen gólt már 3 oldalt telesírnál
davemayer
Negritis, a vajda
davemayer
2 hónapja
Jajj de vártam... nem, mert ezt élő labdán ember meg nem mondja + a mai fociban a szöglet már nem jelent gólt, le lehetett volna ezt is védekezni. Vicces amúgy h a kommentátor ezt még 1x sem említetteVicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣mondjuk ha ti kaptok ilyen gólt már 3 oldalt telesírnál
davemayer
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
2 hónapja
A Frankfurt ellen Zivzivadze szerezte a gólt
2 hónapja
Ebből a VARból is látszik, hogy totál vakon van!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Ugy ratudnak csodalkozni az ETO jatekosok a lapraNa mert Derdák aztán remekül vezeteni, ugye???
beltazor

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Vicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣mondjuk ha ti kaptok ilyen gólt már 3 oldalt telesírnál
davemayer
2 hónapja
Vicc h a partjelző elnéz 2 mm-t és fütyülik de arról nem beszél senki h Casemirot miért hagyták fejelni az ötösről 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
jepLehet 66-ban a németek nyernek,megy a monaco porto bl donto ismetles. dikk 3 lesst belengettek ugy h total nem volt az. jo a VAR h van.isten keze se történik meg ha van VAR (elvileg)
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
54-ben meg a magyarok, de 62’ ben Tichy Lajos gólját sem tudta volna elvenni a csaló Latisev, így ott is döntőzhettek volna a Csehszlovák csapat helyett a brazilokkal a magyarok.
A lista végtelen hosszú VÁR ügyben 👀
ozibozi
mondjuk ha csak a goal line tech hamarabb jön akkor a németek kiesnek 2010ben 😊
3 hónapja
Lehet 66-ban a németek nyernek,megy a monaco porto bl donto ismetles. dikk 3 lesst belengettek ugy h total nem volt az. jo a VAR h van.isten keze se történik meg ha van VAR (elvileg)
YoungZeeZee
Negritis, a vajda
54-ben meg a magyarok, de 62’ ben Tichy Lajos gólját sem tudta volna elvenni a csaló Latisev, így ott is döntőzhettek volna Csehszlovákia helyett a brazilokkal a magyarok.
A lista végtelen hosszú VÁR ügyben 👀
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
megy a monaco porto bl donto ismetles. dikk 3 lesst belengettek ugy h total nem volt az. jo a VAR h van.isten keze se történik meg ha van VAR (elvileg)
YoungZeeZee
3 hónapja
YoungZeeZee
9 473
megy a monaco porto bl donto ismetles. dikk 3 lesst belengettek ugy h total nem volt az. jo a VAR h van.amugy mai szemmel nezve is jo iramu meccs
Szerkesztette: YoungZeeZee
3 hónapja
🇨🇦 Canada were losing to England in the 87th minute of a #U17WC match...
— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) October 31, 2025
and then goalkeeper Quillan Roberts scored from nearly 70 yards to tie the game! pic.twitter.com/xi02PjQj41