Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Cigányság lvl 1000, ma nyilván csak Staro van a büfében
zacknorb
Mi azzal a baj?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Balls don't lie!!!
iktriad
Hát most kurvára hazudik
zacknorb
Nekünk is volt idén pár meccsünk, ahol gólokkal kellett volna vezetni, ere az ellenfél talált be. Most mi próbáljuk ki , milyen ez.
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 371 — beers & Packers
Úgy tudtam, bazmeg...
3 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Team Szíjas mikor akar focizni ma?
zacknorb
Most. 😀
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 938 — Kinek mit intézett a kormánya
Balls don't lie!!!
iktriad
Hát most kurvára hazudik

Poloska vagyok.
3 hónapja
Olyan érzésem van, hogy több ember van ezen a meccsen, mint a Fagyién hétvégén
Toto21
Itt nagyobb a tét, mint a biszembaszom Fizz ligában. 😀
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 938 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Idegenben jó az X?
iktriad
Ilyen időben meg is értem

Poloska vagyok.
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 058
Olyan érzésem van, hogy több ember van ezen a meccsen, mint a Fagyién hétvégén
3 hónapja
zacknorb
Idegenben jó az X?
3 hónapja

Poloska vagyok.
3 hónapja
Kib.ott sok a blokkolt lövés.
3 hónapja
Huh Tujvel eddig a meccs embere,
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 032
Kicsi Como komolyan gondolja ezt a nemzetközi indulást, már Torinóban is ötöket lövöldöznek
3 hónapja
Nem kér a Vasas a jogtalan tiziből, FairPlay is van a világom
ozibozi
Valóban elég "véleményes" volt.
3 hónapja
Inkább a 3. percben maradjon ki egy tizi, mint a 93.-ban.
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 032
Nem kér a Vasas a jogtalan tiziből, FairPlay is van a világom
3 hónapja
Balls don't lie!!!
3 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 277 — Csodabogár
nagyképű Tóth XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

3 hónapja
Cigányság lvl 1000, ma nyilván csak Staro van a büfében

Poloska vagyok.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 157 — LIGHTS OUT!
Nah a sógorok kiütötték az olaszokat az elődöntőben és így vb döntőt játszanak.

3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 962
Mégiscsak rá kellett volna rántanom a kocsit a Könyves Kálmánon múlt héten
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 370 — Cowboys fan
Én viszont idézném ezt a részt, mintha Lovecraft írta volna, a HORROR:

"Külföldi eseményeket néznénk a kizárólag külföldi tulajdonú sportcsatornákon, a Fradi-pálya helyén már lakópark állna, ha egy magyar csapat elvétve bejutna valamelyik kupasorozat főtáblájára, a hazai meccseit Pozsonyban, Bécsben meg Kolozsváron kellene rendeznie megfelelő hazai stadion híján, a válogatott mérkőzésein, az életveszélyes, háromnegyed részt lezárt Népstadionban négy-öt ezer ember lézengene, mint azelőtt sokszor, vagy annyi sem, az utánpótlás-bajnokságokat pedig futballozó gyerekek és használható pályák híján már meg kellett volna szüntetni. S ha mindehhez a baloldal lenne hatalmon, képviselői bizonygatnák, hogy nekik nem dolguk beavatkozni ezekbe a szomorú folyamatokba, oldja meg a piac (míg oligarcháik elégedetten számolnák a futballpályák eladásából származó bevételüket). Mindezt érdemes végiggondolni, mielőtt komolyan vesszük az írek elleni 2–3 óta megjelenő kijelentéseket, miszerint „semmit sem fejlődött a futballunk az elmúlt 40 évben”; „kudarcot vallott Orbán futballpolitikája”; „már a válogatott sikere sem fedi el a magyar foci csődjét” stb. "
r.baggio
Hogy mi van?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
kognitív disszonancia, az van
3 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

"Külföldi eseményeket néznénk a kizárólag külföldi tulajdonú sportcsatornákon, a Fradi-pálya helyén már lakópark állna, ha egy magyar csapat elvétve bejutna valamelyik kupasorozat főtáblájára, a hazai meccseit Pozsonyban, Bécsben meg Kolozsváron kellene rendeznie megfelelő hazai stadion híján, a válogatott mérkőzésein, az életveszélyes, háromnegyed részt lezárt Népstadionban négy-öt ezer ember lézengene, mint azelőtt sokszor, vagy annyi sem, az utánpótlás-bajnokságokat pedig futballozó gyerekek és használható pályák híján már meg kellett volna szüntetni. S ha mindehhez a baloldal lenne hatalmon, képviselői bizonygatnák, hogy nekik nem dolguk beavatkozni ezekbe a szomorú folyamatokba, oldja meg a piac (míg oligarcháik elégedetten számolnák a futballpályák eladásából származó bevételüket). Mindezt érdemes végiggondolni, mielőtt komolyan vesszük az írek elleni 2–3 óta megjelenő kijelentéseket, miszerint „semmit sem fejlődött a futballunk az elmúlt 40 évben”; „kudarcot vallott Orbán futballpolitikája”; „már a válogatott sikere sem fedi el a magyar foci csődjét” stb. "
r.baggio
Hogy mi van?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 891 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Ma Szőlősi írt egy publicisztikát, inkább nem is idézem, csak részleteket láttam, maradjon is meg annyi.

Viszont ez az új retro stílusú Fradi mez elég jó lesz.

Poloska vagyok.