NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
naphire.hu/cikk/sulyos-reszletek-a-ferencvarosi-robbanto-elleni-hajtovadaszatrol#google_vignetteEzt a cikket AI írta? 🙈
vajon mi nyer a közérdek vagy a pártérdek 😊
NB2
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
naphire.hu/cikk/sulyos-reszletek-a-ferencvarosi-robbanto-elleni-hajtovadaszatrol#google_vignettevajon mi nyer a közérdek vagy a pártérdek 😊
3 hónapja
Akkor annak a 15-20 játékosnak megérte oda szerződni.De ez minden csapatnal igy van
🚨🔵 Maresca: “I am not working with 42 players. I am working with 21 players”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 21, 2024
“The other 15-20 players are training apart. I don't see them. It's not a mess like it looks from outside. Absolutely not”.
“They can even have 20 years contract, it’s not my point. I don’t care”. pic.twitter.com/bsmgRWbIei
Sixo
Van 15 ifi
Es most kihagyja Mudrykot, Sterlinget, Chillwellt és még két embert
Mindenki más a kerettel edz
Az elmùlt két harom evben a brighton 60at igazolt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
3 hónapja
Akkor annak a 15-20 játékosnak megérte oda szerződni.🚨🔵 Maresca: “I am not working with 42 players. I am working with 21 players”.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 21, 2024
“The other 15-20 players are training apart. I don't see them. It's not a mess like it looks from outside. Absolutely not”.
“They can even have 20 years contract, it’s not my point. I don’t care”. pic.twitter.com/bsmgRWbIei
3 hónapja
Nestát lehagyni...nem volt teljes a lista
empty taxi
rajta meg chiellinin is gondolkoztam például
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
VVD 2019 ig kb a fasorban nem volt így őt ebbe az időszakba berakni elég meh. Hummels nálam egy átlagosnál nem jobb védő, Varane meg a Realban volt jó, mióta elment meg lehet nézni milyen szinten van, szóval erősen kérdéses hogy őt a csapattarsak tették naggyá. Így eléggé erős kijelentés Ramoshoz hasonlítani.Neuer tényleg megreformálta a posztot a "sweeper keeperrel"Azért ez elég szubjektív feltételezés szerintem. Neuert én semmilyen formában nem tartom az adott poszt megreformálójának, sőt még korának legjobbjának sem. Szerintem Casillas, Buffon minimum előtte van bőven.Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
| de Dzeko, Giroud is előrébb lenne nálam |
Negritis, a vajda
dugo93
Vagy ha Neuerre védekező középpályásként tekintesz akkor oké, lehet Ramos előtte van
csebi
Míg nálam Ramos annak a korszaknak top 3 védője, ami messze van a "csak" jótól. De gondolom ez is szubjektív vélemény...
kapitnono
Buffon és Casillas 10 éve nem tényezők, míg Manuel még mindig ott van
Ramos meg mikor volt top3?
2004-2022 közé tegyük
az első felében volt előtte egy Terry, Cannavaro, Ferdinand, Puyol
második felében meg VvD, Hummels, Varane de még a vadbarom Pepe is
nálam ő olyan mint Pique&Barca, hogy ha nem a Realban játszik akkor a kutya se foglalkozna vele
Negritis, a vajda
Ramost 2004 től szerintem felesleges számolni, nálam ő akkor vált top 3 védővé, amikor berakták középre jobbhátvéd helyett. Asszem ilyen 2009-2010 körül. Akkor már Cannavaro, Terry nem voltak tényezők, Puyol meg Ferdinand pedig a végét járták. Meg mutasd már meg az említett úriemberek hol szereztek 100+ gólt pályafutásuk során, meg nyertek annyi címet a csapatukkal min Ramos. Mert szerintem az általad leírt játékosok összesen nem szereztek annyi gólt mint ő egyedül, de gondolom ilyenkor nem számít, mert védekezzen....
Neuerről meg tényleg hozhatsz bármit nekem ő semmiben nem volt különleges. Nyilván Buffon meg Casillas azért nem tényezők mert jóval idősebbek. De ha megnézed Neuernek max 10 évig mondhatjuk hogy a "csúcson" van, ez Buffonnál, Casillasnál jóval hosszabb idő volt. Buffon meg 2017 ben világ legjobb kapusa díjat még megkapta, szóval azt mondani, hogy 10 éve nem tényezők..
Szerkesztette: kapitnono
3 hónapja
Nestát lehagyni...Neuer tényleg megreformálta a posztot a "sweeper keeperrel"Azért ez elég szubjektív feltételezés szerintem. Neuert én semmilyen formában nem tartom az adott poszt megreformálójának, sőt még korának legjobbjának sem. Szerintem Casillas, Buffon minimum előtte van bőven.Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
dugo93
Vagy ha Neuerre védekező középpályásként tekintesz akkor oké, lehet Ramos előtte van
csebi
Míg nálam Ramos annak a korszaknak top 3 védője, ami messze van a "csak" jótól. De gondolom ez is szubjektív vélemény...
kapitnono
2004-2022 közé tegyük
nálam ő olyan mint Pique&Barca, hogy ha nem a Realban játszik akkor a kutya se foglalkozna vele
Negritis, a vajda
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Neuer tényleg megreformálta a posztot a "sweeper keeperrel"Azért ez elég szubjektív feltételezés szerintem. Neuert én semmilyen formában nem tartom az adott poszt megreformálójának, sőt még korának legjobbjának sem. Szerintem Casillas, Buffon minimum előtte van bőven.Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
dugo93
csebi
kapitnono
2004-2022 közé tegyük
3 hónapja
Kisvasút leszwww.nemzetisport.hu/europa-konferencialiga/2024/08/konferencialiga-hasznos-informaciok-a-paks-es-a-puskas-akademia-idegenbeli-meccsere-utazo-szurkoloknakKülönvonat nem lesz a felcsúti ultráknak?
Több konzul lesz, mint szurkoló...
gabokocka
Bálesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Azért ez elég szubjektív feltételezés szerintem. Neuert én semmilyen formában nem tartom az adott poszt megreformálójának, sőt még korának legjobbjának sem. Szerintem Casillas, Buffon minimum előtte van bőven.Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
dugo93
csebi
3 hónapja
Oke, akkor legyen Neuer előrébb. Nekem aztán tökmindegy.Azért nem sok évet tudok mondani ahol mondjuk Ramos önmagában top 5 védő lett volna. Ellentétben Manuval akiről nem csak ez mondható el hanem hogy teljesen átalakította azt hogyan tekintünk ma egy kapusra.Amúgy én ezért nem szerettem soha ezeket a listákat, mert ez annyira szubjektív. 😀 mondjuk nekem, egy elsősorban Real szurkolónak mindig Ramos lesz előrébb, meg ha el is ismerem, h Neuer korának egyik, ha nem a legjobb kapusa volt. Nyilván egy Bayern szurkolónak, vagy egy semlegesnek meg Neuer van előrébb. Főleg, h Ramos finoman fogalmazva is megosztó volt világ életében, így sokan már csak azért sem tennék Neuer elé, aki viszont egy teljesen más (normális) karakter.Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
dugo93
csebi
rob3r7o
csebi
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Van egy kapus, aki 15 évvel öregebb Neuernél és még jobb is volt nála lábbal.aszittem | Chilavert |
| Edwin van der Sar |
empty taxi
3 hónapja
Van egy kapus, aki 15 évvel öregebb Neuernél és még jobb is volt nála lábbal.| Edwin van der Sar |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Azért nem sok évet tudok mondani ahol mondjuk Ramos önmagában top 5 védő lett volna. Ellentétben Manuval akiről nem csak ez mondható el hanem hogy teljesen átalakította azt hogyan tekintünk ma egy kapusra.Amúgy én ezért nem szerettem soha ezeket a listákat, mert ez annyira szubjektív. 😀 mondjuk nekem, egy elsősorban Real szurkolónak mindig Ramos lesz előrébb, meg ha el is ismerem, h Neuer korának egyik, ha nem a legjobb kapusa volt. Nyilván egy Bayern szurkolónak, vagy egy semlegesnek meg Neuer van előrébb. Főleg, h Ramos finoman fogalmazva is megosztó volt világ életében, így sokan már csak azért sem tennék Neuer elé, aki viszont egy teljesen más (normális) karakter.Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
dugo93
csebi
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Amúgy én ezért nem szerettem soha ezeket a listákat, mert ez annyira szubjektív. 😀 mondjuk nekem, egy elsősorban Real szurkolónak mindig Ramos lesz előrébb, meg ha el is ismerem, h Neuer korának egyik, ha nem a legjobb kapusa volt. Nyilván egy Bayern szurkolónak, vagy egy semlegesnek meg Neuer van előrébb. Főleg, h Ramos finoman fogalmazva is megosztó volt világ életében, így sokan már csak azért sem tennék Neuer elé, aki viszont egy teljesen más (normális) karakter.Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
dugo93
csebi
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
3 hónapja
Ja valóban nem. Van egy viszonylag jó védő vs egy játékos aki teljesen megreformálta az adott posztot.Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
dugo93
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Nyilván én nem 1 héttel előre szoktam nézni, hanem max 1-2 nappal, nekem akkor még nem volt vele bajom, mindig jó volt odaírvahétfőn juve meccs lesz.a MATCH4 és a NET4+ is adni fogja a meccset. (amúgy a Vodánál ránézhetsz, rákérdezhetsz, ritka, hogy valahol csak ARENA4 van, de MATCH4 nincs.)
honnan lehet megtudni hogy az Arena4, Match4 vagy Net4+ közvetíti? Arena4 van csak a voda-s csomagomban.
(visszatérő problémám velük kapcsolatban, tök jó, hogy közvetítenek, de nem lehet előre tudni hogy hol/mit)
braxa88
Eredmények.com mindig odaírja hogy melyik magyar csatorna adja. Ezt ahogy látom a net4+ vagyis csak online lesz látható. Vagy okos tv ben ha letöltöd az appot és előfizetsz rá.a külsős partnereknek hetekkel előre ki kell küldeni egy tervezetet, ezt később nehéz frissíteni, az eredmenyek.com azt sem tudom honnan szedi az inputot, és most pl. ugye itt sem jó...
kapitnono
törölt kristof
3 hónapja
Csak meg vették a grúz kapust végül úgy, hogyelvileg még "csak" on the verge
Marad még 1 évet.
ozibozi
nem feltétlenül bánnám ha nem jönne össze
közbe Harvey Blair is távozik, kemény 300kért ...
3 hónapja
dugo93
4 234
Azért Neueren kívül egyiket se raknám elé. Sőt, én speciel a németet se, de az már egy valid verzió.Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Negritis, a vajda
3 hónapja
braxa88
12 534
TV HD Alaphétfőn juve meccs lesz.ez milyen vodás csomag ha publikus?
honnan lehet megtudni hogy az Arena4, Match4 vagy Net4+ közvetíti? Arena4 van csak a voda-s csomagomban.
(visszatérő problémám velük kapcsolatban, tök jó, hogy közvetítenek, de nem lehet előre tudni hogy hol/mit)
braxa88
NB2
3 hónapja
Matthew99mondjuk Ramost rakni 86ba mikor Neuer is akkor született sztem le is írja mennyire értékelhetetlen ez is megint
Szerkesztette: Negritis, a vajda
3 hónapja
Who is the best player born in the same year as you? 🗓️ pic.twitter.com/b98WWgoSCm
— Emilio Sansolini (@EmilioSansolini) August 21, 2024
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
sztem egy trabant elég nekikwww.nemzetisport.hu/europa-konferencialiga/2024/08/konferencialiga-hasznos-informaciok-a-paks-es-a-puskas-akademia-idegenbeli-meccsere-utazo-szurkoloknakKülönvonat nem lesz a felcsúti ultráknak?
gabokocka
Bálesz
3 hónapja
www.nemzetisport.hu/europa-konferencialiga/2024/08/konferencialiga-hasznos-informaciok-a-paks-es-a-puskas-akademia-idegenbeli-meccsere-utazo-szurkoloknakKülönvonat nem lesz a felcsúti ultráknak?
gabokocka