Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 128
Ez tiszta tizi, attól függetlenül hogy Zakariás fölé verte volna 😂
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 629 — Omar's Coming Yo!
spori ez kez.

3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 284
Idén már nem kell gólt lőni európában
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 498 — Lucas Scott
Na az ilyenek lettek eddig befejelve
zacknorb
Ugyanezt akartam írni h Varga ezt befejelte volna …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 629 — Omar's Coming Yo!
hát ezek kurvára verhetőek.
Mondjuk most ha nem Yusuf van ott akkor az egy ide.

Szerkesztette: Kenny

3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 899 — Kinek mit intézett a kormánya
Na az ilyenek lettek eddig befejelve

Poloska vagyok.
3 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 099 — The Mathematician
Kedvelem ezt a sportágat, de néhány dologgal még barátkoznom kell. Mit jelent a pálya közepén a fehér csík azzal a körrel?
nagylaza, főpohárnok
Maradonának hintették ki a fehér port eredetileg, aztán hagyományból megmaradt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 637 — beers & Packers
Kedvelem ezt a sportágat, de néhány dologgal még barátkoznom kell. Mit jelent a pálya közepén a fehér csík azzal a körrel?
3 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 899 — Kinek mit intézett a kormánya
-2 fok van, nem Máltán rendezik a meccset
r.baggio
És ez az utóbbi pár hétben még a melegebb esték közül való

Poloska vagyok.
3 hónapja
Legalább Gróf és Szalai tudja h küzdeni kell

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
-2 fok van, nem Máltán rendezik a meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Nincs teltház?

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 304
3-as odds ajándék a Pana-ra ma szerintem. De inkább ne legyen igazam. Bár ment rá egy kis tét. 😊
Toto21
A döntetlen is az ajándék 😎✌️
ozibozi
lehet az is. 😊 Lehet arra is felrakom ugyanazt az összeget, és akkor valamennyi jönni fog.

Biztosításként meg Pana 1,5 gól over 😀
3 hónapja
ozibozi New York Giants 21 456
3-as odds ajándék a Pana-ra ma szerintem. De inkább ne legyen igazam. Bár ment rá egy kis tét. 😊
Toto21
A döntetlen is az ajándék 😎✌️

Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 8 304
3 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 934 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 telex.hu/sport/2026/01/22/csepregi-gyorgy-leuven-sportigazgato-belga-rendszer-magyar-foci-bajai

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
remontada San Francisco 49ers 1 284
Pedri egy hónap off...felőlem lehet kettő is, hogy rá ne sèrüljön megint.
dande2
Papíron könnyebb sorsolás szerencsére
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 932 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pedri egy hónap off...felőlem lehet kettő is, hogy rá ne sèrüljön megint.
3 hónapja
EXCL: Girona agree deal in principle to sign Oleksandr Pyshchur from ETO FC, here we go!

Fee will be around €1m for tall Ukrainian striker.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 583
Kijött az idei Football Money League
 www.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
Az mondjuk durva, hogy a PL sík utolsója és kb fix kiesője, a Wolves annyi bevételt generált, mint a full stadionnal futó Roma.
Sixo
Persze mert a jegybevétel kb. a legkisebb tényező.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 438 — LIGHTS OUT!
 www.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
Az mondjuk durva, hogy a PL sík utolsója és kb fix kiesője, a Wolves annyi bevételt generált, mint a full stadionnal futó Roma.

3 hónapja

Poloska vagyok.
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 632 — Cowboys fan
mondjuk amíg Slot nem használja a fiatalokat kb mind1
Negritis, a vajda
Tegnap is cserélt kettőt... pedig a tegnapi kivételen pont olyan meccs lett volna, amin lehetett volna kicsit pihentetni is, és adni 20-30 percet Ngumohának és Nyoninak.
Mikey
Túl későn jött a harmadik gól
slowmotion
Kifogást én is mindig találok, ha akarok. 😊
Mikey
Nézd, idén elég jó százalékkal sikerül leadni a kétgólos előnyt, a legjobb nyolchoz meg kellett a W.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 932 — Így remélem megfelelek nektek.....
A PSG Newcastle meccsnek köszönhetően ha nyerünk, a 8 között vagyunk pláne ha mèg a Chelsea is kikap. Esetleg egy-egy nagyobb gólkülönbségű győzelem tud kiszorítani minket a mögöttünk lèvő csapatok közül, ha mi csak szorosan nyerünk.
dande2
egyébként nektek nem az lenne a jobb, ha nem lennétek a 8 között? Az plusz egy extra meccs, ami plusz bevétellel járna?
Toto21
Annyit nem mint amennyit a plusz egy párharc pihenès. Így is annyira túl vannak terhelve a játèkosok, csoda hogy èpen megússzák (ez nemcsak ránk, minden csapatra igaz) nem ezen ál vagy bukik a büdzsè, ráadásul kevesebb meccspènz.
3 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 583
mondjuk amíg Slot nem használja a fiatalokat kb mind1
Negritis, a vajda
Tegnap is cserélt kettőt... pedig a tegnapi kivételen pont olyan meccs lett volna, amin lehetett volna kicsit pihentetni is, és adni 20-30 percet Ngumohának és Nyoninak.
Mikey
Túl későn jött a harmadik gól
slowmotion
Kifogást én is mindig találok, ha akarok. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May