Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Ez tiszta tizi, attól függetlenül hogy Zakariás fölé verte volna 😂
3 hónapja
Idén már nem kell gólt lőni európában
3 hónapja
Na az ilyenek lettek eddig befejelveUgyanezt akartam írni h Varga ezt befejelte volna …
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
Na az ilyenek lettek eddig befejelve
Poloska vagyok.
3 hónapja
Kedvelem ezt a sportágat, de néhány dologgal még barátkoznom kell. Mit jelent a pálya közepén a fehér csík azzal a körrel?Maradonának hintették ki a fehér port eredetileg, aztán hagyományból megmaradt
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Kedvelem ezt a sportágat, de néhány dologgal még barátkoznom kell. Mit jelent a pálya közepén a fehér csík azzal a körrel?
3 hónapja
-2 fok van, nem Máltán rendezik a meccsetÉs ez az utóbbi pár hétben még a melegebb esték közül való
r.baggio
Poloska vagyok.
3 hónapja
Legalább Gróf és Szalai tudja h küzdeni kell
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
3 hónapja
-2 fok van, nem Máltán rendezik a meccset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Nincs teltház?
3 hónapja
lehet az is. 😊 Lehet arra is felrakom ugyanazt az összeget, és akkor valamennyi jönni fog.3-as odds ajándék a Pana-ra ma szerintem. De inkább ne legyen igazam. Bár ment rá egy kis tét. 😊A döntetlen is az ajándék 😎✌️
Toto21
ozibozi
Biztosításként meg Pana 1,5 gól over 😀
3 hónapja
3-as odds ajándék a Pana-ra ma szerintem. De inkább ne legyen igazam. Bár ment rá egy kis tét. 😊
3 hónapja
telex.hu/sport/2026/01/22/csepregi-gyorgy-leuven-sportigazgato-belga-rendszer-magyar-foci-bajai

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Pedri egy hónap off...felőlem lehet kettő is, hogy rá ne sèrüljön megint.Papíron könnyebb sorsolás szerencsére
dande2
3 hónapja
Pedri egy hónap off...felőlem lehet kettő is, hogy rá ne sèrüljön megint.
3 hónapja
EXCL: Girona agree deal in principle to sign Oleksandr Pyshchur from ETO FC, here we go!Fee will be around €1m for tall Ukrainian striker.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Persze mert a jegybevétel kb. a legkisebb tényező.Kijött az idei Football Money LeagueAz mondjuk durva, hogy a PL sík utolsója és kb fix kiesője, a Wolves annyi bevételt generált, mint a full stadionnal futó Roma.
www.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
Kijött az idei Football Money LeagueAz mondjuk durva, hogy a PL sík utolsója és kb fix kiesője, a Wolves annyi bevételt generált, mint a full stadionnal futó Roma.
www.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
zacknorb
3 hónapja
Kijött az idei Football Money Leaguewww.deloitte.com/uk/en/services/consulting-financial/analysis/deloitte-football-money-league.html
Poloska vagyok.
3 hónapja
Nézd, idén elég jó százalékkal sikerül leadni a kétgólos előnyt, a legjobb nyolchoz meg kellett a W.Kifogást én is mindig találok, ha akarok. 😊Túl későn jött a harmadik gólmondjuk amíg Slot nem használja a fiatalokat kb mind1Tegnap is cserélt kettőt... pedig a tegnapi kivételen pont olyan meccs lett volna, amin lehetett volna kicsit pihentetni is, és adni 20-30 percet Ngumohának és Nyoninak.
Negritis, a vajda
Mikey
slowmotion
Mikey
3 hónapja
Annyit nem mint amennyit a plusz egy párharc pihenès. Így is annyira túl vannak terhelve a játèkosok, csoda hogy èpen megússzák (ez nemcsak ránk, minden csapatra igaz) nem ezen ál vagy bukik a büdzsè, ráadásul kevesebb meccspènz.A PSG Newcastle meccsnek köszönhetően ha nyerünk, a 8 között vagyunk pláne ha mèg a Chelsea is kikap. Esetleg egy-egy nagyobb gólkülönbségű győzelem tud kiszorítani minket a mögöttünk lèvő csapatok közül, ha mi csak szorosan nyerünk.egyébként nektek nem az lenne a jobb, ha nem lennétek a 8 között? Az plusz egy extra meccs, ami plusz bevétellel járna?
dande2
Toto21
3 hónapja
Kifogást én is mindig találok, ha akarok. 😊Túl későn jött a harmadik gólmondjuk amíg Slot nem használja a fiatalokat kb mind1Tegnap is cserélt kettőt... pedig a tegnapi kivételen pont olyan meccs lett volna, amin lehetett volna kicsit pihentetni is, és adni 20-30 percet Ngumohának és Nyoninak.
Negritis, a vajda
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May