Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Na Kerkezt le is vette félidőben Slot. De akkor van Dijkot miért nem... ja, oké.Ki jött volna helyette?
Mikey
Poloska vagyok.
3 hónapja
Na Kerkezt le is vette félidőben Slot. De akkor van Dijkot miért nem... ja, oké.sztem szimplán annyi hogy a busz ellen Robbo talán kicsit hasznosabb
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Na Kerkezt le is vette félidőben Slot. De akkor van Dijkot miért nem... ja, oké.Volt annyira Alissoné is az a gól abból a szögből ahogy elrúgta mint a Kerkezé
Mikey
3 hónapja
érdekes nézni hogy Salah most mennyire görcsösen akar passzolnia Gakpo blokkolt lövése előtt is az volt
de az első félidőben is volt 2-3 szitu ahol lőnie kellett volna de ő inkább valahogy/bárhogy passzolt
3 hónapja
mondjuk nyilván Dominik megy vissza RBbe ...
3 hónapja
meglepő hogy Slot nem hagyja most a csapatot a pályán megThe Stronger you become, the Weaker you really are.
3 hónapja
Na Kerkezt le is vette félidőben Slot. De akkor van Dijkot miért nem... ja, oké.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
3 hónapja
az FOtól megkérdezném hogy VVD helyére nem-e jó lett volna egy 25 éves angol útleveles csávó ...Jó lett volna de a City annyi fizut ad neki mint amit nálunk VvD keres. Nem lehet vele versenyezni... Amúgy de nagyon jó lett volna, de a MC még mindig más szabályok szerint játszik.
Negritis, a vajda

Liverpool Fc
3 hónapja
Varga gólpassz Jovicsnak
3 hónapja
az FOtól megkérdezném hogy VVD helyére nem-e jó lett volna egy 25 éves angol útleveles csávó ...felesleges.. ha már ennyit költöttünk támadókra, akkor oldják meg elven tolják
Negritis, a vajda
3 hónapja
Ezt most Kerkez ette meg. Sejtettem hogy nyerni fog a Bournemouth, de azt nem gondoltam volna hogy ennyire simán.
3 hónapja
Gomez helyett jön Endō. Aki ugye nem CB. Vicc bazmeg.
3 hónapja
az FOtól megkérdezném hogy VVD helyére nem-e jó lett volna egy 25 éves angol útleveles csávó ...
3 hónapja
fán dájk nájsz..
3 hónapja
Itt van Dijk amúgy mire gondolhatott??!!
3 hónapja
édes faszom, megint VVD mit csinál?Gomez meg lent marad ...
3 hónapja
Amellett, hogy Robbo szerintem Edwardsék/Grahamék egyik legnagyobb ár/érték arányú igazolása volt és imádtam, jól jönne neki a távozás mert alig játszik és ennyire még nem idős. Milner 2.0, hogy nagyon kedvelem de jobban jár ha elmegy máshova ahol nem csak epizodista már. Amúgy 1 dolog miatt rohadtul kíváncsi lennék a cserére. Ugyanis akkor felszabadul a csk helyettes spot. 😀
Salah és Becker elvileg ugye a sorban most de ők se fiatalok. Ha már elmenne a kinevezett helyettes érdekes lenne, hogy kineveznék-e most a "jövő kapitányát". Mert jó esélye lenne erre a spotra Dominak.

Liverpool Fc
3 hónapja
értem, inkább az a bajom hogy nincs senki a tarcsiból aki effektíve középcsatár legalább a padonHugo a padon ...Slot pár héttel ezelőtti nyilatkozata alapján menedzselve van a játékideje. Nem is baj, inkább minthogy valami izomsérüléssel kiüljön két hónapra.
Negritis, a vajda
Mikey
középső védők esetében ugyanez a bajom
ezért is említettem a 2 kapus dolgot
Tóth Alex a padon amúgy
3 hónapja
Beáll majd Alex? Szerintem ma még nem
3 hónapja
Valaki nézi a futsalt?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Hugo a padon ...Slot pár héttel ezelőtti nyilatkozata alapján menedzselve van a játékideje. Nem is baj, inkább minthogy valami izomsérüléssel kiüljön két hónapra.
Negritis, a vajda
3 hónapja
Hugo a padon ...de legalább van 2 kapus is mellette ...
Liverpool: Alisson, Gomez, Van Dijk, Kerkez, Wirtz, Szoboszlai, Mac Allister, Salah, Gakpo, Frimpong, Gravenberch.
Subs: Mamardashvili, Woodman, Endo, Jones, Ekitike, Robertson, Nyoni, Ramsay, Ngumoha.
www.liverpoolfc.com/news/confirmed-liverpool-line-v-afc-bournemouth-5