Soccer
41 feliratkozó
2 hónapja
Robertson kvázi a középcsatár helyén van állandóan 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Szintlépés, hogy már meccs közben is. Persze, ez sem először. Ettől a hányadék bandától semmi nem lep meg, csak arra gondoltam, nem hagyom szó nélkül.A Fagyi-MTK-n meccs közben jön a "nemzeti konzultáció" promó. Basszák meg a kurva anyjukat.Kb. 10 éve megy már a csakegyperc a meccsek előtt/között/után. Tényleg meglepődtél?
nagylaza, főpohárnok
Kampman
2 hónapja
Ez csúnya volt Szobo.....
2 hónapja
Juventus meccsről nincs valakinek értelmezhető streamje? Az enyém elkezdett valami argentin bajnokit adni.live2.totalsportek07.com/Cremonese-vs-Juventus/53260
Sixo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Juventus meccsről nincs valakinek értelmezhető streamje? Az enyém elkezdett valami argentin bajnokit adni.livetv.sx/enx/eventinfo/308807361_cremonese_juventus/#_
Sixo
2 hónapja
Juventus meccsről nincs valakinek értelmezhető streamje? Az enyém elkezdett valami argentin bajnokit adni.
2 hónapja
A Fagyi-MTK-n meccs közben jön a "nemzeti konzultáció" promó. Basszák meg a kurva anyjukat.Kb. 10 éve megy már a csakegyperc a meccsek előtt/között/után. Tényleg meglepődtél?
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
A Fagyi-MTK-n meccs közben jön a "nemzeti konzultáció" promó. Basszák meg a kurva anyjukat.
2 hónapja
hát, ha ez a kapufa beakad akkor a szokásos forgatókönyv jött volna
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
azért jó nagy hentes csapat ez a Spurs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Proxyi
168
Lehet 6-ot cserélni egy csapatnak?
2 hónapja
Nem kell ide Harry Kane
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
2 hónapja
Tottenham játékos miért nem kapott pirosat?
2 hónapja
Ez hogy nem piros ennek az idiota Bentancurnak, jo kerdesmegelőztél, pont ezt akartam írni
Duff

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ez hogy nem piros ennek az idiota Bentancurnak, jo kerdes
2 hónapja
Kiegyensúlyozott, ja.Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.Akikkel tegnap a sereghajtó Szpari idegenben döntetlen játszott, kb. 80 percet emberhátrányban töltve. Besztlíg!
Őszentsége Sobri Jóska
gdavid
2 hónapja
Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.Akikkel tegnap a sereghajtó Szpari idegenben döntetlen játszott, kb. 80 percet emberhátrányban töltve. Besztlíg!
Őszentsége Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
2 hónapja
Csak apró fun fact: A bajnokság harmadánál vesztett pontok tekintetében a Kisvárda vezeti az NB1-et.
2 hónapja
Julian Alvarez has scored more goals for Atletico Madrid (37 goals) than he did for Man City (36 goals)!... in 34 less matches.
Poloska vagyok.