Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
Már kezdődik az állami mosdatás, ilyen körülmények között nehéz játszani és társai...5ezer ember él Klaksvikban, mint Alsónémediben. 😊
Stoki
Iváncsán még annyi sem, mégis kiverték a Fradit a kupából...
bobi0092
Plusz ez a második legnagyobb város ahol Feröeriek laknak. Ekkor ez olyan nekünk mint London

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 589
A riporter kiejtése elég fura: a svéd kapust csomószor Kroássonnak lehet érteni, Baráthot meg Boratnak mondta az előbb.
Willie Parker
biztos migrans
több mint 2 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 836
Már kezdődik az állami mosdatás, ilyen körülmények között nehéz játszani és társai...5ezer ember él Klaksvikban, mint Alsónémediben. 😊
Stoki
Iváncsán még annyi sem, mégis kiverték a Fradit a kupából...
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!
Nem most kell brillirozni, az elso ket kort tul kell elni. De ez ketsegtelenul fos amit ma mutatnak😃
Kenny
Előző években ez igaz lehetett de most bitang kemény a második kör. Ez a svédek ellen nagyon kevés lesz.
Na közben ott a harmadik gol is. Marchetti nem tesz csodát sajnos …
csebi
szerintem ez nehezebb meccs, mint barmelyik svedek elleni lesz.

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 266
A riporter kiejtése elég fura: a svéd kapust csomószor Kroássonnak lehet érteni, Baráthot meg Boratnak mondta az előbb.
több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fradi...idény eleji forma

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Azért ahogy E-Cityt feldöntötték, ezek igazi bálnavadászok!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Nem most kell brillirozni, az elso ket kort tul kell elni. De ez ketsegtelenul fos amit ma mutatnak😃
Kenny
Előző években ez igaz lehetett de most bitang kemény a második kör. Ez a svédek ellen nagyon kevés lesz.
Na közben ott a harmadik gol is. Marchetti nem tesz csodát sajnos …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve

Beki
kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.
csebi
óriási csalódás ha valóban odamegy.
Kenny
Ez az egész szaúdi őrület hányinger.
Remélem ez is hamar kipukkad, mint a kínai próbálkozás néhány éve.
Bálesz
Kínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.
Sixo
 en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Chinese_Super_League_players

Pl. volt azért Drogba, Gervinho, Asamoah Gyan, Frédéric Kanouté, Seydou Keita, Mohamed Sissoko, Yakubu, Obafemi Martins, John Obi Mikel, Demba Ba, Arnautovic, Witsel, Carrasco, Fellaini, Anelka, Jancker, KENESEI, HUSZTI, ELEK, GUZMICS, KÁDÁR 😀 , Gilardino, El Shaarawy, Ricardo Carvalho, Hamsík, Burak Yilmaz, Carlos Tevez, Mascherano, Vágner Love, Hulk, válassz 😊
warr_b
Ebből Drogba a nagy név a tobbit hagyjuk.
Toca
Kenesei, Guzmics pedig meg is zavarta a szingapúri bukikat úgy hirtelen😎
ozibozi
Ezt hívjuk ugye KENŐ-pénznek.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Balkani (Koszovó) 2vel veri a Ludo-t
Persze mikor a bolgárokra teszek

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Mondjuk már nyár elején megírtam, hogy ha a Fradi komolyan akarja venni magát Dibusz helyet hoz egy normális kapust...
több mint 2 éve
A Fradi felkészülését nagyon megzavarta a pedagógus sztrájk és a státusztörvény körüli vita, a feröeriek nem küzdenek ilyen problémákkal, ezt ne feledjük!

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Mki megnyugodhat a máltai és az izraeli csapat játékosai is melegítenek, nemsokára folytatódhat a rangadó

több mint 2 éve
Én nem itelkezem, de nem foghatom hogy ennyi meccsel a háta mögött egy válogatott kapus továbbra sem képes kiszámítani a labda ívét ilyen szinten. Aztán meg össze vissza ugrál mint egy lepkefing, hátha elakad benne a zsuga.

Én mondtam hogy nehéz lesz kint. Majd itthon.. ugyis a koeff a tj utan jön, nem párharcok utan.
JC6 - a ruszki
Közel úsznak a bálnák, nem bírja az Ultrahangot
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Én nem itelkezem, de nem foghatom hogy ennyi meccsel a háta mögött egy válogatott kapus továbbra sem képes kiszámítani a labda ívét ilyen szinten. Aztán meg össze vissza ugrál mint egy lepkefing, hátha elakad benne a zsuga.

Én mondtam hogy nehéz lesz kint. Majd itthon.. ugyis a koeff a tj utan jön, nem párharcok utan.
több mint 2 éve
Na megtaláltam, elvileg a vendég szurkolók miatt van. Már első félidőben is meg kellett állítani a meccset miattuk.
Gondolom a Haifa nagyon komoly büntetést fog kapni:

sport.timesofmalta.com/2023/07/11/hamrun-spartans-maccabi-haifa-champions-league-tie-halted-due-to-crowd-troube/
csebi
Ne légy cionistcinikus
több mint 2 éve
Na megtaláltam, elvileg a vendég szurkolók miatt van. Már első félidőben is meg kellett állítani a meccset miattuk.
Gondolom a Haifa nagyon komoly büntetést fog kapni:

sport.timesofmalta.com/2023/07/11/hamrun-spartans-maccabi-haifa-champions-league-tie-halted-due-to-crowd-troube/

több mint 2 éve
Amúgy nem tudom mi van ott. Néhány játékos a pályán, hallom ahogy énekelnek a szurkolok de ennyi.

több mint 2 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 415 — Packers Suicide Squad
Haladjunk már, jöjjön az 1 perces. Erre várok már egy órája.
nagylaza, főpohárnok
Mindjárt, csak egy perc
Meglep az idény eleji "forma", de lesz ez még jobb

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 603 — beers & Packers
Haladjunk már, jöjjön az 1 perces. Erre várok már egy órája.
több mint 2 éve
Mi a balhé Máltán?
zacknorb
Csebi elveszítette az önmérsékletét úgy tűnik
Willie Parker
Pedig épp kérni akartam linket a Hamrun meccshez, hogy mostanra be tudok csatlakozni

több mint 2 éve
Mi a balhé Máltán?
zacknorb
Csebi elveszítette az önmérsékletét úgy tűnik
több mint 2 éve
Beszarok. Az hogy egyszer aláfut Dibusz, az egy dolog… kétszer azt mondom oké.. de 25 perc alatt ötször?
JC6 - a ruszki
A kisebb méretű pálya összezavarta a térérzékelését.
Én ilyenkor a könyökömet szoktam beütni, Dini meg az ötösvonalban botlik meg...