Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Plusz ez a második legnagyobb város ahol Feröeriek laknak. Ekkor ez olyan nekünk mint LondonMár kezdődik az állami mosdatás, ilyen körülmények között nehéz játszani és társai...5ezer ember él Klaksvikban, mint Alsónémediben. 😊Iváncsán még annyi sem, mégis kiverték a Fradit a kupából...
Stoki
bobi0092
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 589
A riporter kiejtése elég fura: a svéd kapust csomószor Kroássonnak lehet érteni, Baráthot meg Boratnak mondta az előbb.biztos migrans
Willie Parker
több mint 2 éve
Már kezdődik az állami mosdatás, ilyen körülmények között nehéz játszani és társai...5ezer ember él Klaksvikban, mint Alsónémediben. 😊Iváncsán még annyi sem, mégis kiverték a Fradit a kupából...
Stoki
több mint 2 éve
szerintem ez nehezebb meccs, mint barmelyik svedek elleni lesz.Nem most kell brillirozni, az elso ket kort tul kell elni. De ez ketsegtelenul fos amit ma mutatnak😃Előző években ez igaz lehetett de most bitang kemény a második kör. Ez a svédek ellen nagyon kevés lesz.
Kenny
Na közben ott a harmadik gol is. Marchetti nem tesz csodát sajnos …
csebi
több mint 2 éve
A riporter kiejtése elég fura: a svéd kapust csomószor Kroássonnak lehet érteni, Baráthot meg Boratnak mondta az előbb.
több mint 2 éve
Már kezdődik az állami mosdatás, ilyen körülmények között nehéz játszani és társai...5ezer ember él Klaksvikban, mint Alsónémediben. 😊
több mint 2 éve
Fradi...idény eleji forma
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Azért ahogy E-Cityt feldöntötték, ezek igazi bálnavadászok!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Nem most kell brillirozni, az elso ket kort tul kell elni. De ez ketsegtelenul fos amit ma mutatnak😃Előző években ez igaz lehetett de most bitang kemény a második kör. Ez a svédek ellen nagyon kevés lesz.
Kenny
Na közben ott a harmadik gol is. Marchetti nem tesz csodát sajnos …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ezt hívjuk ugye KENŐ-pénznek.Kenesei, Guzmics pedig meg is zavarta a szingapúri bukikat úgy hirtelen😎Ebből Drogba a nagy név a tobbit hagyjuk.en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Chinese_Super_League_playersKínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 10, 2023
Fee around €40m to Lazio, three year deal to Milinković Savić.
Deal depends on the player, Sergej has to decide his future; NO communication on final decision yet. pic.twitter.com/gxvQre0Yv2
Beki
csebi
Kenny
Remélem ez is hamar kipukkad, mint a kínai próbálkozás néhány éve.
Bálesz
Sixo
Pl. volt azért Drogba, Gervinho, Asamoah Gyan, Frédéric Kanouté, Seydou Keita, Mohamed Sissoko, Yakubu, Obafemi Martins, John Obi Mikel, Demba Ba, Arnautovic, Witsel, Carrasco, Fellaini, Anelka, Jancker, KENESEI, HUSZTI, ELEK, GUZMICS, KÁDÁR 😀 , Gilardino, El Shaarawy, Ricardo Carvalho, Hamsík, Burak Yilmaz, Carlos Tevez, Mascherano, Vágner Love, Hulk, válassz 😊
warr_b
Toca
ozibozi
több mint 2 éve
Balkani (Koszovó) 2vel veri a Ludo-tPersze mikor a bolgárokra teszek
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem most kell brillirozni, az elso ket kort tul kell elni. De ez ketsegtelenul fos amit ma mutatnak😃
több mint 2 éve
Mondjuk már nyár elején megírtam, hogy ha a Fradi komolyan akarja venni magát Dibusz helyet hoz egy normális kapust...
több mint 2 éve
A Fradi felkészülését nagyon megzavarta a pedagógus sztrájk és a státusztörvény körüli vita, a feröeriek nem küzdenek ilyen problémákkal, ezt ne feledjük!
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Mki megnyugodhat a máltai és az izraeli csapat játékosai is melegítenek, nemsokára folytatódhat a rangadó
több mint 2 éve
Én nem itelkezem, de nem foghatom hogy ennyi meccsel a háta mögött egy válogatott kapus továbbra sem képes kiszámítani a labda ívét ilyen szinten. Aztán meg össze vissza ugrál mint egy lepkefing, hátha elakad benne a zsuga.Közel úsznak a bálnák, nem bírja az Ultrahangot
Én mondtam hogy nehéz lesz kint. Majd itthon.. ugyis a koeff a tj utan jön, nem párharcok utan.
JC6 - a ruszki
több mint 2 éve
Én nem itelkezem, de nem foghatom hogy ennyi meccsel a háta mögött egy válogatott kapus továbbra sem képes kiszámítani a labda ívét ilyen szinten. Aztán meg össze vissza ugrál mint egy lepkefing, hátha elakad benne a zsuga.Én mondtam hogy nehéz lesz kint. Majd itthon.. ugyis a koeff a tj utan jön, nem párharcok utan.
több mint 2 éve
Na megtaláltam, elvileg a vendég szurkolók miatt van. Már első félidőben is meg kellett állítani a meccset miattuk.Ne légy
Gondolom a Haifa nagyon komoly büntetést fog kapni:
sport.timesofmalta.com/2023/07/11/hamrun-spartans-maccabi-haifa-champions-league-tie-halted-due-to-crowd-troube/
csebi
több mint 2 éve
Na megtaláltam, elvileg a vendég szurkolók miatt van. Már első félidőben is meg kellett állítani a meccset miattuk.Gondolom a Haifa nagyon komoly büntetést fog kapni:
sport.timesofmalta.com/2023/07/11/hamrun-spartans-maccabi-haifa-champions-league-tie-halted-due-to-crowd-troube/
több mint 2 éve
Amúgy nem tudom mi van ott. Néhány játékos a pályán, hallom ahogy énekelnek a szurkolok de ennyi.
több mint 2 éve
Haladjunk már, jöjjön az 1 perces. Erre várok már egy órája.Mindjárt, csak egy perc
nagylaza, főpohárnok
Meglep az idény eleji "forma", de lesz ez még jobb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
Haladjunk már, jöjjön az 1 perces. Erre várok már egy órája.
több mint 2 éve
Pedig épp kérni akartam linket a Hamrun meccshez, hogy mostanra be tudok csatlakozniMi a balhé Máltán?Csebi elveszítette az önmérsékletét úgy tűnik
zacknorb
Willie Parker
több mint 2 éve
Mi a balhé Máltán?Csebi elveszítette az önmérsékletét úgy tűnik
zacknorb
több mint 2 éve
Beszarok. Az hogy egyszer aláfut Dibusz, az egy dolog… kétszer azt mondom oké.. de 25 perc alatt ötször?A kisebb méretű pálya összezavarta a térérzékelését.
JC6 - a ruszki
Én ilyenkor a könyökömet szoktam beütni, Dini meg az ötösvonalban botlik meg...