Soccer
Nem jó ötlet. A szankciók nem működnek!Ha a Fradi netán kikapna ma, visszazavarják Csercseszov bácsit oroszhonba?egy szankciót nem ártana kivetni ő rá is.
iktriad
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ha a Fradi netán kikapna ma, visszazavarják Csercseszov bácsit oroszhonba?egy szankciót nem ártana kivetni ő rá is.
iktriad
built for this shit
Szerintem is. Ha sikerül kihúzni idegenben döntetlennel, akkor idehaza összejöhet a továbbjutás. Talán.Korán van még ítélkezni.meg a hosszú repülöút, meg az idöjárás, meg nem volt elég idejük felkészülni, meg sok az új ember. Kifogás van, teljesítmény nincsBeszarok. Az hogy egyszer aláfut Dibusz, az egy dolog… kétszer azt mondom oké.. de 25 perc alatt ötször?A műfű az oka!
JC6 - a ruszki
csipkelli
Toto21
Kampman
Korán van még ítélkezni.meg a hosszú repülöút, meg az idöjárás, meg nem volt elég idejük felkészülni, meg sok az új ember. Kifogás van, teljesítmény nincsBeszarok. Az hogy egyszer aláfut Dibusz, az egy dolog… kétszer azt mondom oké.. de 25 perc alatt ötször?A műfű az oka!
JC6 - a ruszki
csipkelli
Toto21
meg a hosszú repülöút, meg az idöjárás, meg nem volt elég idejük felkészülni, meg sok az új ember. Kifogás van, teljesítmény nincsBeszarok. Az hogy egyszer aláfut Dibusz, az egy dolog… kétszer azt mondom oké.. de 25 perc alatt ötször?A műfű az oka!
JC6 - a ruszki
csipkelli
Beszarok. Az hogy egyszer aláfut Dibusz, az egy dolog… kétszer azt mondom oké.. de 25 perc alatt ötször?A műfű az oka!
JC6 - a ruszki
Egyik gimnáziumi iskolatársam benne van az FM 2023-ban és még mindig kezdő védekező középpályás a DEAC-ban!!!!!Na, az én szomszédom Real Madridot verő csapatban volt kezdő!OTTVANBAZDMEGna a volt szomszedom kezdo volt a lincolnnal
Köszi Qarabag
zacknorb
YoungZeeZee
Mikey
Ha a Fradi netán kikapna ma, visszazavarják Csercseszov bácsit oroszhonba?ha a tavalyi szezon végén nem tették meg, akkor most se fogják ( sajnos)
iktriad
🚨 Carlo Ancelotti is being charged with tax fraud by the Spanish Government.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 11, 2023
The Real Madrid head coach did not report his image rights, worth €400,000 in 2014.
✍️ @elmundoes pic.twitter.com/OYvyGpeZLQ

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Na, az én szomszédom Real Madridot verő csapatban volt kezdő!OTTVANBAZDMEGna a volt szomszedom kezdo volt a lincolnnal
Köszi Qarabag
zacknorb
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
OTTVANBAZDMEGna a volt szomszedom kezdo volt a lincolnnal
Köszi Qarabag
zacknorb
Köszi Qarabag
Poloska vagyok.
SzégyenŐszintén nem lep meg. Róla ezt el tudtam képzelni. Évek óta feljebb léphetett volna, de nem vállalta a megmérettetést, az új klubba igazolást, akár csak a Serie A szintjén sem. Vannak ilyen karakterek, nem sajnálom, jó helye lesz ott neki.
Sergej Milinković-Savić to Al Hilal, here we go! Documents in place between Al Hilal and Lazio for €40m deal 🚨🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 11, 2023
Serbian midfielder to sign three year contract and join Saudi league side with Rúben Neves and Kalidou Koulibaly.
⚠️ Contract signing and medical still pending. pic.twitter.com/GRG78Z54e8
Sixo
Az eltékozolt tehetséget sajnálom, mert a testében több volt, mint a fejében.
Sergej Milinković-Savić to Al Hilal, here we go! Documents in place between Al Hilal and Lazio for €40m deal 🚨🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 11, 2023
Serbian midfielder to sign three year contract and join Saudi league side with Rúben Neves and Kalidou Koulibaly.
⚠️ Contract signing and medical still pending. pic.twitter.com/GRG78Z54e8

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
nb1.hu/hir/legendak-angyalfoldon-galameccsen-vonultatjak-vissza-meszoly-kalman-mezszamat/Erre gondoltam is hogy ki kellene menni
A bdsrstnt!
warr_b
Poloska vagyok.
A bdsrstnt!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Már 4-en vagyunk. 😊 Lassan de biztosan gyülünk. Jul 23-ig jó lenne elérni a végleges létszámot. Akkor nyomnék egy reset-et és mindenki tiszta lappal indulna, addig is lehet látni, hogy néz ki és mit lehet csinálni. ^^3 játékos van már, de jöjjetek nyugodtan még többen is. 😊BUNDESLIGA Fantasy:Android appon nyomom ott angol nyelvű
Akkor ha valakit erdekel megcsinaltam a ligat.
kickbase.app.link/BtPHOJO2jBb
Nemet nyelven van de egyertelmü az egesz.
Toto21
FLZOLI
Toto21