Soccer
Nem tudtam hova irjak, van valakinek kedve Kickbase App-en fantasy Bundesliga szezont jatszani? 🤔Nem ismerem, de benne vagyok ha indul valami 🙂
Nem tudom ismeri-e valaki, vagy erdekel-e valakit.
Toto21
Én nagyon féltem Kerkezt a Laziotol.ja, de ő teljesen más háttérrel jön, meg van mögötte pár év külföld egy jó ligában
Az elmúlt 30 évben minden magyar megsült Olaszországban.
JustoVillar

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Az elmúlt 30 évben minden magyar megsült Olaszországban.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
Kim-et Doekhivel akarja pótolni a Napoli, ezután jött szóba Szalai és élesedett kb másfél nap alatt az átigazolás.Mondjuk azt nem értem, az Union most fizetett ki 7,5 M eurót egy év kölcsönjáték után Diogo Leité-ért, nem értem miért kell nekik még egy bal oldali belső védő.Azért nem lenne szar nyár, ha az elmúlt 10-15 év két legkomolyabb csapatába sikerülne elmenni két magyarnak egymás után.+ Kerkez a Lazioba 8)
alatriste
| vicc volt, de közben meg ugye Szalai az Unionba tart |
r.baggio
Tony Adams
Őszintén én féltem a Lazio-től és Sarri-tól Kerkez-t, a Sarri focihoz olyan taktikai érettség kell, amit nem látok még a srácban.Kolarov példája lebegjen előtte, a Lazioban szeretik a délszláv mentalitású játékosokat, és lássuk be Kerkez nagyon az.
De persze hosszú távon ez egy jó váltás, mert egy olasz csapatba került egy üres posztra.Csak becsülje meg az idei BL szereplést, mert nem jellemző a Lazióra hogy ott indul...
Tony Adams
Instant kezdő lesz, mindent meg fog tanulni a taktikáról amit lehet, én azt mondom jobb döntés mint a Benfica lehetett volna.
De persze hosszú távon ez egy jó váltás, mert egy olasz csapatba került egy üres posztra.Csak becsülje meg az idei BL szereplést, mert nem jellemző a Lazióra hogy ott indul...
Fantastic goal by Charlotte here but the real story is the announcer’s call of the goal. (Sound on please) pic.twitter.com/9Ng3xdCTIL
— Sickos Committee (@SickosCommittee) July 9, 2023
Menjen a faszomba Marotta ha ezt így összehozza. A bundás egyik legjobb kapusát ennyiért...Állítólag a szerződésében benne van h ugyanannyiért mehet a nyaron amennyiért jött.
Inter have already prepared an opening bid for Yann Sommer — talks expected around €6m. 🔴🇨🇭
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 8, 2023
Plan to submit proposal once Onana deal is closed with Man Utd.
🇺🇦 Inter plan remains to negotiate for both Sommer and Anatolij Trubin as they’ve to replace both Onana and Handanović. pic.twitter.com/Dze6aAouge
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Mondjuk azt nem értem, az Union most fizetett ki 7,5 M eurót egy év kölcsönjáték után Diogo Leité-ért, nem értem miért kell nekik még egy bal oldali belső védő.Azért nem lenne szar nyár, ha az elmúlt 10-15 év két legkomolyabb csapatába sikerülne elmenni két magyarnak egymás után.+ Kerkez a Lazioba 8)
alatriste
r.baggio
Azért nem lenne szar nyár, ha az elmúlt 10-15 év két legkomolyabb csapatába sikerülne elmenni két magyarnak egymás után.+ Kerkez a Lazioba 8)
alatriste

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal

Liverpool Fc
🚨🤝 #Lazio and #AZ are finalizing the agreement for Milos #Kerkez. ⏳⚪🔵
— Rudy Galetti (@RudyGaletti) July 8, 2023
✍️ Unless sensational twists, the 🇭🇺 left-back will come back in 🇮🇹 on loan with buy cluase. 🐓⚽ #Transfers https://t.co/v2QcZFLuS1 pic.twitter.com/WWhAkoooDo
Rohadt sokat keresett, de látszik hogy az MU-nál is benne lett volna a fizu megvágásában. A La Ligát én sem vágom perfektül, de durva hogy a Betisnél és a Villarealnál is 40 éves kapus véd. Szerintem mindkét csapaton tudna emelni.Spanyol focit nem nézek, az ottani helyzeteket nem tudom, de se Meretet se Ruit nem igazán cserélném le a spanyolra. Mint vonalkapus valszeg jobb náluk de minden másban nem. Továbbá 5-8-szor keres náluk többet, így a realitása sem túl valószínű. Egyébknt Műringyó antifocijához alapvetően nem feltétlen alapkő egy lábbal jó kapus szóval az elvi sík ott működik. Bár Rui meg pont azért jött amikor a honfitársa is, hogy kicsit upgrade legyen a földön való játékban, csak hát keveset használta a Roma ezt az oldalát.Vajon de Gea kelleni fog bárhova az arabokon kívül?Azért ne essünk át a ló túloldalára, attól hogy már nem felel meg a legextrémebb PL elvárásoknak, attól még a faszinak lehet még min 5 jó éve a toppligákban.
Heisman nádor
Átlapozva nagyjából a kereteket:
-WHU: Fabianski helyére
-Sevilla: Bono helyett
-Villareal. Reina helyén
Betis: Bravo helyén
Inter: pont Onana helyére
Napoli: Meret upgrade
Roma: tipikus Mourinho igazolás lenne.
Tony Adams
Fabianski is megöregedett rendesen, 1-1 éve még elég jó statjai voltak mint vonalkapus (hasonló a helyzet ugye mint a spanyolnál), Moyes a kapust kevésbé vonja be a labdakihozatalba, ott végüls el lehet képzelni.
A gond, és szerintem a legnagyobb gond, hogy azon a fizetési polcon, ahol De Gea kér, 0 topklub akar ilyen stílusú kapust. Aki ki tudja fizetni nem ilyet akar, ahol még ezzel a profillal is valóban lenne helye meg nem lesz képes szerintem a bérét állni. Interbe pont az előd miatt nem látom, a világ top3 legjobb kapusa lábbal Onana, onna egy De Gea taktikai öngyilkosság.
Szerintem bőven rális a szaudi vonal, mert ott a nevet keresik, abban pipa és pénz van bőven.
Olaszok szarban vannak amúgy is pénzügyileg, kevés csapat tud sok fizut adni. Azt ki is szórják inkább valóban kulcsembereknek.
Spanyol vonalat mondom, nem ismerem, lehet ott több a lóvé és elférhet.
alatriste
A WHU szerintem ideális lenne neki, Fabianski öregszik és nem biztos hogy meg kellene várniuk amíg bezuhan a teljesítménye.
a Napolit csak azért dobtam be, mert ott van kultúrája a spanyol focistáknak, sokanjátszottak már ott, biztosan jó kapcsolatuk van a spanyol játékosügynökökkel.
De persze ezek csak tippek a részemről, és csak reménykedek hogy nem tűnik el a topfociból.
Spanyol focit nem nézek, az ottani helyzeteket nem tudom, de se Meretet se Ruit nem igazán cserélném le a spanyolra. Mint vonalkapus valszeg jobb náluk de minden másban nem. Továbbá 5-8-szor keres náluk többet, így a realitása sem túl valószínű. Egyébknt Műringyó antifocijához alapvetően nem feltétlen alapkő egy lábbal jó kapus szóval az elvi sík ott működik. Bár Rui meg pont azért jött amikor a honfitársa is, hogy kicsit upgrade legyen a földön való játékban, csak hát keveset használta a Roma ezt az oldalát.Vajon de Gea kelleni fog bárhova az arabokon kívül?Azért ne essünk át a ló túloldalára, attól hogy már nem felel meg a legextrémebb PL elvárásoknak, attól még a faszinak lehet még min 5 jó éve a toppligákban.
Heisman nádor
-Villareal. Reina helyén
Tony Adams
Fabianski is megöregedett rendesen, 1-1 éve még elég jó statjai voltak mint vonalkapus (hasonló a helyzet ugye mint a spanyolnál), Moyes a kapust kevésbé vonja be a labdakihozatalba, ott végüls el lehet képzelni.
A gond, és szerintem a legnagyobb gond, hogy azon a fizetési polcon, ahol De Gea kér, 0 topklub akar ilyen stílusú kapust. Aki ki tudja fizetni nem ilyet akar, ahol még ezzel a profillal is valóban lenne helye meg nem lesz képes szerintem a bérét állni. Interbe pont az előd miatt nem látom, a világ top3 legjobb kapusa lábbal Onana, onna egy De Gea taktikai öngyilkosság.
Szerintem bőven rális a szaudi vonal, mert ott a nevet keresik, abban pipa és pénz van bőven.
Olaszok szarban vannak amúgy is pénzügyileg, kevés csapat tud sok fizut adni. Azt ki is szórják inkább valóban kulcsembereknek.
Spanyol vonalat mondom, nem ismerem, lehet ott több a lóvé és elférhet.

Liverpool Fc
Romainsták nagyon ellenzik DavidotVajon de Gea kelleni fog bárhova az arabokon kívül?Azért ne essünk át a ló túloldalára, attól hogy már nem felel meg a legextrémebb PL elvárásoknak, attól még a faszinak lehet még min 5 jó éve a toppligákban.
Heisman nádor
-Villareal. Reina helyén
Tony Adams
Poloska vagyok.
Inter have already prepared an opening bid for Yann Sommer — talks expected around €6m. 🔴🇨🇭
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 8, 2023
Plan to submit proposal once Onana deal is closed with Man Utd.
🇺🇦 Inter plan remains to negotiate for both Sommer and Anatolij Trubin as they’ve to replace both Onana and Handanović. pic.twitter.com/Dze6aAouge
Vajon de Gea kelleni fog bárhova az arabokon kívül?Azért ne essünk át a ló túloldalára, attól hogy már nem felel meg a legextrémebb PL elvárásoknak, attól még a faszinak lehet még min 5 jó éve a toppligákban.
Heisman nádor
-Villareal. Reina helyén
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano