Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 m.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/hollandia-agyverzest-kapott-van-der-sar-intenziv-osztalyon-apoljak-2966463

Akkor drukkoljunk,hogy épüljön fel!
🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:

Matthew99
"akkor se voltam jó" ???
Mikey
Hát azért tudom hol a helyem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
Ez de nem szép

több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 545 — "Grammar maci"
De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...
davemayer
Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
esanders10
Aha. 55m-ért szép váltás. Csatár nem kellene esetleg?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 rangado.24.hu/magyar_foci/2023/07/06/abonyi-attila-ausztralia-labdarugas-meghalt/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 956
De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...
davemayer
Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 560
Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:

Matthew99
"akkor se voltam jó" ???

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 297
Bakker hivatalosan Atalanta, érdekes, mert Kolasinac és ö is egy poszton játszanak, hacsak az egyikböl nem csinálnak bal belsö védöt.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Perisic közben hazaigazolt Splitbe.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Soyuncu bemutatkozó sajttáján egy ""újságíró"" az El Chiringuito-tól Mbapperól és a Realról kérdezett
Még az egyik kameraman is bedobott egy jó hangos fuck-ot erre

Spanyol média így szeretlek

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
Merész napot tartanak Münchenben, azt mondják 4 kapus elég lesz.
Sixo
Nubel meg a Munchenbe (a varosba) sem hajlando visszaterni, Bajororszagban sem hajlando ott lenni, ha Neuer eppen ott tartozkodik.
Mamardashvilit ugy gondolom, hogy max 1-2 ev mulva hoznank, jelenleg meg korai ez.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)
Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?
Kenny
Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
ervinator
volt már ott 😊
öreg faszik emlékeznek rá!
NB2
Oross – Iváncsik, Kádár, Vesztergom, Deáki, Polgár, Csicsai Edző: Joósz Attila.
Később még Rosta... Ilyen nevek játszottak arrafelé az NB1-ben.
nagir
kétezres évek elején onnan lett meghatározó játékos herbert és timuzsin is 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 507 — Vikings fan
 444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tc
😀😀😀
Löfli
És akkor most a klub ad játékosokat a színháznak, vagy a színház ad színészeket a klubnak?
Mikey
Think out of the box!
Klub ad színészeket a megoldás.

Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
Merész napot tartanak Münchenben, azt mondják 4 kapus elég lesz.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 560
 444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tc
😀😀😀
Löfli
És akkor most a klub ad játékosokat a színháznak, vagy a színház ad színészeket a klubnak?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

Sixo
ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.
DBook90
Nem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.

De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.

Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonok
DBook90
Nem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.

Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.
roberto23
ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működik
DBook90
Ja, csak továbbra sem tudjuk mi az igazság. Gondolom a barcas források szerint megegyeztek, a realos források szerint meg nem.
roberto23
Amúgy a játékos megegyezhet, aztán a Fener simán választhatta a jobb ajánlatot. Real szerint jobban tud előre fizetni ami hatalmas plussz.
Heisman nádor
Hat állítólag tényleg Gulerek döntöttek a Real mellett. Bár ugye állítólag, szóval ki tudja mi az igazság. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Kenny
Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
ervinator
volt már ott 😊
NB2
nagir
Pontosan. Szegény Polgárra emlékszem mit kapott mindig. Egy őrületesen magas, de szegény elég hülye mozgású gyerek volt.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 809 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kerkez közben Lazio? Bournemouth?
Remélem a család azért közben már hazajött Lisszabonból 😀😀😀
Bálesz
Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Heisman nádor
jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.
deyell
A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.
FLZOLI
Kerkeznek ki volt az idolja?
steelwolf
Sinisa Mihajlovic
Heisman nádor
Már azt hittem Favalli 🥵😄
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"

Sixo
ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.
DBook90
Nem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.

De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.

Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonok
DBook90
Nem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.

Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.
roberto23
ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működik
DBook90
Ja, csak továbbra sem tudjuk mi az igazság. Gondolom a barcas források szerint megegyeztek, a realos források szerint meg nem.
roberto23
Amúgy a játékos megegyezhet, aztán a Fener simán választhatta a jobb ajánlatot. Real szerint jobban tud előre fizetni ami hatalmas plussz.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 590 — Bla, bla, bla
Kenny
ervinator
volt már ott 😊
NB2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

Sixo
DBook90

roberto23
DBook90

roberto23
DBook90

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126

Sixo
DBook90

roberto23
DBook90

roberto23
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
Az U19-es EB is megy már.

Málta nem kezdett jól, de ma a lengyelek ellen lehet javítani.
warr_b
Köcsög bíró volt a hibás

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.