Soccer
Akkor drukkoljunk,hogy épüljön fel!
🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Hát azért tudom hol a helyem.Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:"akkor se voltam jó" ???
Matthew99
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
🚨 OFFICIAL: Brighton’s new away kit. 💚🖤 pic.twitter.com/DxoTDRazhL
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 7, 2023
Aha. 55m-ért szép váltás. Csatár nem kellene esetleg?De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
esanders10
BEARS BABY!
Sir Alex immortal

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...Ö, igen, a kapus poszt a legsürgetőbb jelenleg. Ha Onana megvan, akkor egész Európában a legtranszformatívabb váltás lesz De Gearól, ami a csapatjátékra gyakorolt hatását jelenti.
davemayer
Rég csináltam képet és akkor se voltam jó, de ezt a témát nem lehetett kihagyni:"akkor se voltam jó" ???
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Official, confirmed. Juventus have new director — it’s Cristiano Giuntoli who’s leaving Napoli after winning Serie A title in order to join Juve. ⚪️⚫️✔️
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 7, 2023
Deal signed today, agreed since last week. pic.twitter.com/oAwKTGUdnw

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Még az egyik kameraman is bedobott egy jó hangos fuck-ot erre
Spanyol média így szeretlek
Poloska vagyok.
Merész napot tartanak Münchenben, azt mondják 4 kapus elég lesz.Nubel meg a Munchenbe (a varosba) sem hajlando visszaterni, Bajororszagban sem hajlando ott lenni, ha Neuer eppen ott tartozkodik.
Sixo
Mamardashvilit ugy gondolom, hogy max 1-2 ev mulva hoznank, jelenleg meg korai ez.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
kétezres évek elején onnan lett meghatározó játékos herbert és timuzsin is 😊Oross – Iváncsik, Kádár, Vesztergom, Deáki, Polgár, Csicsai Edző: Joósz Attila.volt már ott 😊Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
Kenny
ervinator
öreg faszik emlékeznek rá!
NB2
Később még Rosta... Ilyen nevek játszottak arrafelé az NB1-ben.
nagir
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Think out of the box!444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tcÉs akkor most a klub ad játékosokat a színháznak, vagy a színház ad színészeket a klubnak?
😀😀😀
Löfli
Mikey
Klub ad színészeket a megoldás.
Szerkesztette: Toca
More on Yann Sommer. There’s an exit clause into his contract to let him leave for same fee invested by Bayern to sign him. 🔴🇨🇭
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 6, 2023
🇬🇪 Bayern have Mamardashvili on their list as new GK — as revealed earlier this week. Deal will depend on Valencia’s asking price. pic.twitter.com/Jp3baiOZkv
444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tcÉs akkor most a klub ad játékosokat a színháznak, vagy a színház ad színészeket a klubnak?
😀😀😀
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Hat állítólag tényleg Gulerek döntöttek a Real mellett. Bár ugye állítólag, szóval ki tudja mi az igazság. 😀Amúgy a játékos megegyezhet, aztán a Fener simán választhatta a jobb ajánlatot. Real szerint jobban tud előre fizetni ami hatalmas plussz.Ja, csak továbbra sem tudjuk mi az igazság. Gondolom a barcas források szerint megegyeztek, a realos források szerint meg nem.ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működikNem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonokNem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.Real Madrid are working on the formal paperwork and documents to get Arda Güler deal done today — Real want all signatures to feel sure. ⚪️🇹🇷 #Real
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 5, 2023
Proposal is worth €20m plus add-ons, 20% sell on clause, taxes, commission.
Real, confident to get it done in 24/48h. pic.twitter.com/TdirhsydUt
Sixo
DBook90
De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.
Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
DBook90
Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.
roberto23
DBook90
roberto23
Heisman nádor
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Pontosan. Szegény Polgárra emlékszem mit kapott mindig. Egy őrületesen magas, de szegény elég hülye mozgású gyerek volt.Oross – Iváncsik, Kádár, Vesztergom, Deáki, Polgár, Csicsai Edző: Joósz Attila.volt már ott 😊Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
Kenny
ervinator
NB2
nagir
Már azt hittem Favalli 🥵😄Sinisa MihajlovicKerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Remélem a család azért közben már hazajött Lisszabonból 😀😀😀
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
steelwolf
Heisman nádor
Amúgy a játékos megegyezhet, aztán a Fener simán választhatta a jobb ajánlatot. Real szerint jobban tud előre fizetni ami hatalmas plussz.Ja, csak továbbra sem tudjuk mi az igazság. Gondolom a barcas források szerint megegyeztek, a realos források szerint meg nem.ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működikNem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonokNem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.Real Madrid are working on the formal paperwork and documents to get Arda Güler deal done today — Real want all signatures to feel sure. ⚪️🇹🇷 #Real
Sixo
DBook90
De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.
Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
DBook90
Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.
roberto23
DBook90
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Oross – Iváncsik, Kádár, Vesztergom, Deáki, Polgár, Csicsai Edző: Joósz Attila.volt már ott 😊Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
Kenny
ervinator
NB2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Ja, csak továbbra sem tudjuk mi az igazság. Gondolom a barcas források szerint megegyeztek, a realos források szerint meg nem.ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működikNem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonokNem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.Real Madrid are working on the formal paperwork and documents to get Arda Güler deal done today — Real want all signatures to feel sure. ⚪️🇹🇷 #Real
Sixo
DBook90
roberto23
DBook90
roberto23
DBook90
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
ott a probléma ha valakivel kezet rázok hogy deal akkor nem hátrálok ki, tudom naív vagyok ebben a mai világban de nálam ez így működikNem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonokNem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.Real Madrid are working on the formal paperwork and documents to get Arda Güler deal done today — Real want all signatures to feel sure. ⚪️🇹🇷 #Real
Sixo
DBook90
roberto23
DBook90
roberto23
Az U19-es EB is megy már.Köcsög bíró volt a hibás
Málta nem kezdett jól, de ma a lengyelek ellen lehet javítani.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.