Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Arda Güler a Real Madrid új játékosa.
Özilhez hasonlítgatják, akinek a játéka nagyon tetszett nekem amikor a Realban volt.
Én nem láttam még játszani, de majd meglátjuk. 20 millió euró volt a hírek szerint.
KeyG
Technikás, de eléggé egy lábas. Jobb oldalt mondjuk nincs konkurenciája, Rodrigo, Valverde is csak beugró azon a poszton.

Előszezonban kiderül, hogy Carlonál megüti-e a mércét és marad-e csapatnál vagy megy tanulni az egyik spanyol kiscsapatba vagy a Leverkusenbe.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az U19-es EB is megy már.

Málta nem kezdett jól, de ma a lengyelek ellen lehet javítani.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 902 — Így remélem megfelelek nektek.....
 444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tc
😀😀😀
Löfli
Szinèszkedni eddig is tudtunk csak most már papír is lesz róla hogy jogunk van hozzá 🤪🥳😉
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?
Kenny
Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
ervinator
volt már ott 😊
öreg faszik emlékeznek rá!
több mint 2 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 036
Kenny
Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 929 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
 444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tc
😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"

Beki
25 millió nem is rossz. Élete szezonja volt tavaly, amikor nem balhézott már Arteta alatt egyik kedvencem volt. Segítette a projektet, most pedig hazamehet. Remélem jól fog játszani a Bayerben.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Viszont ha holnaptól valaki Angola szurkoló lenne ezen a remek tornán:
 mezek.hu/termek/angola-angolai-valogatott-szurkoloi-foci-sal/

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 844 — Kinek mit intézett a kormánya
Kezdődött a COSAFA Cup, Comore-szigetek már vezet is Seychelles ellen a szigetek derbijén, alias a nyitómeccsen
zacknorb
látszik milyen felkészületlen vagy, tegnap már voltak meccsek
Löfli
nabazdmeg, nem kellett volna végiginni az estét

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 929 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Kezdődött a COSAFA Cup, Comore-szigetek már vezet is Seychelles ellen a szigetek derbijén, alias a nyitómeccsen
zacknorb
látszik milyen felkészületlen vagy, tegnap már voltak meccsek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 294
Arda Güler a Real Madrid új játékosa.
Özilhez hasonlítgatják, akinek a játéka nagyon tetszett nekem amikor a Realban volt.
Én nem láttam még játszani, de majd meglátjuk. 20 millió euró volt a hírek szerint.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Chelsea amúgy most hogy áll?
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

Visszajött Lukaku, Colwill, Aubameyang kölcsönből (lehet még vannak mások is).

A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
Lukakunak a szerződését fogják felbontani és megy az Athletibe.
Sixo
Hova?
Athletic Bilbao vagy Atletico de Madrid?
Utóbbival kapcsolatban senki nem írt semmit erről.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
Chelsea amúgy most hogy áll?
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

Visszajött Lukaku, Colwill, Aubameyang kölcsönből (lehet még vannak mások is).

A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
Lukakunak a szerződését fogják felbontani és megy az Athletibe.

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 297

Beki
Akkor Palacios helyett be is lehet tenni Andrich melle. Titkos Favorit nalam Alonso-val a padon jövöre a Leverkusen.
több mint 2 éve
tudom nem nagy név de Hofmann Leverkusenbe igazolása azért elég fasza a Bayer-nek. Gondolom 4-2-3-1 lesz majd így. Hradecky -Frimpong, Tah, Hincapie, Grimaldo - Andrich, Palacios - Diaby, Wirtz, Hofmann - Schick

Ez így szerintem erösebb, mint a Lipcse jelen pillanatban.
Toto21
és a kispad is elég jó am
Tapsoba, Kossounou, Bakker, Fosu-Mensah, Demirbay, Amiri, Adli, Hlozek
zacknorb
Tapsoba elvileg megy a Tottanhemhez.
csebi
Bakker meg Atalanta 10M-ert.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
tudom nem nagy név de Hofmann Leverkusenbe igazolása azért elég fasza a Bayer-nek. Gondolom 4-2-3-1 lesz majd így. Hradecky -Frimpong, Tah, Hincapie, Grimaldo - Andrich, Palacios - Diaby, Wirtz, Hofmann - Schick

Toto21
zacknorb
Tapsoba elvileg megy a Tottanhemhez.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Mondjuk ahogy hallgatom most az unibetes videót, van Boehly cégének és a szaudi állami befektetési alapnak kapcsolata. De érdekes 😀
alatriste
Szaniszló Csabinak is van videója, hogy konkrétan olyan cégekben vannak már benne, hogy bele se gondolnál
zacknorb
Azt tudom, volt szerencsém az elmúlt 5-6 évben többször is kint lenne 1-1 heteket Szaudiban. Vicces h legelőször még nagykövetség, nyomtatott vízum, újlenyomat, retinascennelés minden volt. A legutolsó párnál meg már csak egy webform mint ami amcsiknál is van pl... 😊

A lényeg, hogy ott mesélték a befolyásosabb helyiek, hogy a szaudi állami olajvállalatnak a világon mindenben, de tényleg mindenben van részvénye. A sajátjaik azonban 100%-ban az övék, nem lehet venni, nincsenek kint ilyen módon a tőzsdén, csak befektetési alapokon keresztűl vásárolgatnak máshonnan. Az állami olajvállalat értéke felbecsülhetetlen...
alatriste
Talán Szabó Christophe mondta hogy terjeszkednek ebből a pénzből, hogy szerteágazó legyen a portfolió. Pl az Aston Martinnál és az F1nél is egyik főszponzor az Aramco.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve

Toto21

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mondjuk ahogy hallgatom most az unibetes videót, van Boehly cégének és a szaudi állami befektetési alapnak kapcsolata. De érdekes 😀
alatriste
Szaniszló Csabinak is van videója, hogy konkrétan olyan cégekben vannak már benne, hogy bele se gondolnál
zacknorb
Azt tudom, volt szerencsém az elmúlt 5-6 évben többször is kint lenne 1-1 heteket Szaudiban. Vicces h legelőször még nagykövetség, nyomtatott vízum, ujjlenyomat, retinascennelés minden volt. A legutolsó párnál meg már csak egy webform mint ami amcsiknál is van pl... 😊

A lényeg, hogy ott mesélték a befolyásosabb helyiek, hogy a szaudi állami olajvállalatnak a világon mindenben, de tényleg mindenben van részvénye. A sajátjaik azonban 100%-ban az övék, nem lehet venni, nincsenek kint ilyen módon a tőzsdén, csak befektetési alapokon keresztűl vásárolgatnak máshonnan. Az állami olajvállalat értéke felbecsülhetetlen...

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 2 éve
alatriste

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Tifo-sokat kedvelem , szerintem mindkettő videójuk fasza a Chelsearől.

Tony Adams
Köszi, betettem a lejátszási sorba

Liverpool Fc