Soccer
Arda Güler a Real Madrid új játékosa.Technikás, de eléggé egy lábas. Jobb oldalt mondjuk nincs konkurenciája, Rodrigo, Valverde is csak beugró azon a poszton.
Özilhez hasonlítgatják, akinek a játéka nagyon tetszett nekem amikor a Realban volt.
Én nem láttam még játszani, de majd meglátjuk. 20 millió euró volt a hírek szerint.
KeyG
Előszezonban kiderül, hogy Carlonál megüti-e a mércét és marad-e csapatnál vagy megy tanulni az egyik spanyol kiscsapatba vagy a Leverkusenbe.
Málta nem kezdett jól, de ma a lengyelek ellen lehet javítani.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
444.hu/2023/07/06/megkotottek-az-evezred-strategiai-megallapodasat-mostantol-egyuttmukodik-a-nemzeti-szinhaz-es-a-ferencvarosi-tcSzinèszkedni eddig is tudtunk csak most már papír is lesz róla hogy jogunk van hozzá 🤪🥳😉
😀😀😀
Löfli
volt már ott 😊Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
Kenny
ervinator
öreg faszik emlékeznek rá!
Gyorben komolyan gondoljak az Nb1-et. Befutott volna a MOL penz ilyen hamar?Nem csak a foci esetében. Férfi kézilabda csapatot is fel akarják vinni az NB1-be.
Kenny
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
25 millió nem is rossz. Élete szezonja volt tavaly, amikor nem balhézott már Arteta alatt egyik kedvencem volt. Segítette a projektet, most pedig hazamehet. Remélem jól fog játszani a Bayerben.Granit Xhaka to Bayer Leverkusen, here we go! Agreement reached in May now being signed between clubs — green light arrived after Rice deal done. 🚨🔴⚫️ #transfers
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 6, 2023
Arsenal will receive €25m fee for Xhaka.
Understand Granit will sign until June 2028, five year deal.
Done. ✔️ pic.twitter.com/qoUmfqRQJ7
Beki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
mezek.hu/termek/angola-angolai-valogatott-szurkoloi-foci-sal/
Poloska vagyok.
nabazdmeg, nem kellett volna végiginni az estétKezdődött a COSAFA Cup, Comore-szigetek már vezet is Seychelles ellen a szigetek derbijén, alias a nyitómeccsenlátszik milyen felkészületlen vagy, tegnap már voltak meccsek
zacknorb
Löfli
Poloska vagyok.
Kezdődött a COSAFA Cup, Comore-szigetek már vezet is Seychelles ellen a szigetek derbijén, alias a nyitómeccsenlátszik milyen felkészületlen vagy, tegnap már voltak meccsek
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Poloska vagyok.
Özilhez hasonlítgatják, akinek a játéka nagyon tetszett nekem amikor a Realban volt.
Én nem láttam még játszani, de majd meglátjuk. 20 millió euró volt a hírek szerint.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Hova?Chelsea amúgy most hogy áll?Lukakunak a szerződését fogják felbontani és megy az Athletibe.
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen
Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen
Visszajött Lukaku, Colwill, Aubameyang kölcsönből (lehet még vannak mások is).
A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
Sixo
Athletic Bilbao vagy Atletico de Madrid?
Utóbbival kapcsolatban senki nem írt semmit erről.
Poloska vagyok.
Chelsea amúgy most hogy áll?Lukakunak a szerződését fogják felbontani és megy az Athletibe.
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen
Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen
Visszajött Lukaku, Colwill, Aubameyang kölcsönből (lehet még vannak mások is).
A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
Akkor Palacios helyett be is lehet tenni Andrich melle. Titkos Favorit nalam Alonso-val a padon jövöre a Leverkusen.Granit Xhaka to Bayer Leverkusen, here we go! Agreement reached in May now being signed between clubs — green light arrived after Rice deal done. 🚨🔴⚫️ #transfers
Beki
Bakker meg Atalanta 10M-ert.Tapsoba elvileg megy a Tottanhemhez.tudom nem nagy név de Hofmann Leverkusenbe igazolása azért elég fasza a Bayer-nek. Gondolom 4-2-3-1 lesz majd így. Hradecky -Frimpong, Tah, Hincapie, Grimaldo - Andrich, Palacios - Diaby, Wirtz, Hofmann - Schickés a kispad is elég jó am
Ez így szerintem erösebb, mint a Lipcse jelen pillanatban.
Toto21
Tapsoba, Kossounou, Bakker, Fosu-Mensah, Demirbay, Amiri, Adli, Hlozek
zacknorb
csebi
Granit Xhaka to Bayer Leverkusen, here we go! Agreement reached in May now being signed between clubs — green light arrived after Rice deal done. 🚨🔴⚫️ #transfers
Tapsoba elvileg megy a Tottanhemhez.tudom nem nagy név de Hofmann Leverkusenbe igazolása azért elég fasza a Bayer-nek. Gondolom 4-2-3-1 lesz majd így. Hradecky -Frimpong, Tah, Hincapie, Grimaldo - Andrich, Palacios - Diaby, Wirtz, Hofmann - Schickés a kispad is elég jó am
Toto21
zacknorb
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Talán Szabó Christophe mondta hogy terjeszkednek ebből a pénzből, hogy szerteágazó legyen a portfolió. Pl az Aston Martinnál és az F1nél is egyik főszponzor az Aramco.Azt tudom, volt szerencsém az elmúlt 5-6 évben többször is kint lenne 1-1 heteket Szaudiban. Vicces h legelőször még nagykövetség, nyomtatott vízum, újlenyomat, retinascennelés minden volt. A legutolsó párnál meg már csak egy webform mint ami amcsiknál is van pl... 😊Mondjuk ahogy hallgatom most az unibetes videót, van Boehly cégének és a szaudi állami befektetési alapnak kapcsolata. De érdekes 😀Szaniszló Csabinak is van videója, hogy konkrétan olyan cégekben vannak már benne, hogy bele se gondolnál
alatriste
zacknorb
A lényeg, hogy ott mesélték a befolyásosabb helyiek, hogy a szaudi állami olajvállalatnak a világon mindenben, de tényleg mindenben van részvénye. A sajátjaik azonban 100%-ban az övék, nem lehet venni, nincsenek kint ilyen módon a tőzsdén, csak befektetési alapokon keresztűl vásárolgatnak máshonnan. Az állami olajvállalat értéke felbecsülhetetlen...
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
tudom nem nagy név de Hofmann Leverkusenbe igazolása azért elég fasza a Bayer-nek. Gondolom 4-2-3-1 lesz majd így. Hradecky -Frimpong, Tah, Hincapie, Grimaldo - Andrich, Palacios - Diaby, Wirtz, Hofmann - Schickés a kispad is elég jó am
Toto21
Poloska vagyok.
Azt tudom, volt szerencsém az elmúlt 5-6 évben többször is kint lenne 1-1 heteket Szaudiban. Vicces h legelőször még nagykövetség, nyomtatott vízum, ujjlenyomat, retinascennelés minden volt. A legutolsó párnál meg már csak egy webform mint ami amcsiknál is van pl... 😊Mondjuk ahogy hallgatom most az unibetes videót, van Boehly cégének és a szaudi állami befektetési alapnak kapcsolata. De érdekes 😀Szaniszló Csabinak is van videója, hogy konkrétan olyan cégekben vannak már benne, hogy bele se gondolnál
alatriste
zacknorb
A lényeg, hogy ott mesélték a befolyásosabb helyiek, hogy a szaudi állami olajvállalatnak a világon mindenben, de tényleg mindenben van részvénye. A sajátjaik azonban 100%-ban az övék, nem lehet venni, nincsenek kint ilyen módon a tőzsdén, csak befektetési alapokon keresztűl vásárolgatnak máshonnan. Az állami olajvállalat értéke felbecsülhetetlen...
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
Mondjuk ahogy hallgatom most az unibetes videót, van Boehly cégének és a szaudi állami befektetési alapnak kapcsolata. De érdekes 😀Szaniszló Csabinak is van videója, hogy konkrétan olyan cégekben vannak már benne, hogy bele se gondolnál
alatriste
Poloska vagyok.
A Tifo-sokat kedvelem , szerintem mindkettő videójuk fasza a Chelsearől.Köszi, betettem a lejátszási sorba
Sensible Transfers: Chelsea
— Tifo Football (@TifoFootball_) June 21, 2023
Never mind who Chelsea should buy… Who should they sell?@jj_bull suggests who should be cut from the Chelsea roster. pic.twitter.com/gBdu9SIAbp
🔵 Allow Enzo more offensive freedom
— Tifo Football (@TifoFootball_) July 5, 2023
🔵 Security for the attacking unit
🔵 Incredible ball retention ability@EuroExpert_ explains why Chelsea really want Caicedo
Try The Athletic for FREE for 30 days: https://t.co/A0OgaXldF7 pic.twitter.com/jaL2cADumh
Tony Adams

Liverpool Fc