Soccer
Pontosan, viszont élőben a partjelzőknek így kb még nehezebb lesz lekövetni az ellentétes mozgásokat. Hülye és felesleges döntés.Eddig azon ment a vita, hogy a kisujja előrébb volt-e, most meg azon fog, hogy nem volt e egy vonalban a kisujja. Ugyanott vagyunk.Állítólag új lesszabály van hogy csak az a les ha teljes testèvel van előrèbb a támadó??? Azèrt az kemèny lenne...🙋Arsene Wenger találta ki, de én úgy tudom, még csak teszt lesz a klub vb-n.
dande2
vpi
Nemes samu09
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
"Tulajdonképpen mindenről le kellett mondanom, de ezt cseppet sem bánom. Ugyanúgy iskolába jártam, mint a többi gyerkőc, de engem csak a futball érdekelt. Suli, edzés, alvás, suli, meccs, alvás – ez volt a gyerekkorom. Nem tudom, kiskölyökként milyen lehetett a játszótéren, hogy milyen egy buli a haverokkal, az osztálykirándulások kimaradtak, de én dolgoztam, edzettem, és boldog vagyok, hogy huszonkét évesen itt tartok.”
Nekem tetszik az ötlet és látom is értelmét.Nyilván. Csak egy lépés előnye van a támadónak így a védővel szembe, és a Fifa azt szeretné, ha emiatt több gól lenne.Eddig azon ment a vita, hogy a kisujja előrébb volt-e, most meg azon fog, hogy nem volt e egy vonalban a kisujja. Ugyanott vagyunk.Állítólag új lesszabály van hogy csak az a les ha teljes testèvel van előrèbb a támadó??? Azèrt az kemèny lenne...🙋Arsene Wenger találta ki, de én úgy tudom, még csak teszt lesz a klub vb-n.
dande2
vpi
Nemes samu09
vpi
Még a végén Pippo nyom egy comebacket 😄Nyilván. Csak egy lépés előnye van a támadónak így a védővel szembe, és a Fifa azt szeretné, ha emiatt több gól lenne.Eddig azon ment a vita, hogy a kisujja előrébb volt-e, most meg azon fog, hogy nem volt e egy vonalban a kisujja. Ugyanott vagyunk.Állítólag új lesszabály van hogy csak az a les ha teljes testèvel van előrèbb a támadó??? Azèrt az kemèny lenne...🙋Arsene Wenger találta ki, de én úgy tudom, még csak teszt lesz a klub vb-n.
dande2
vpi
Nemes samu09
vpi
Nyilván. Csak egy lépés előnye van a támadónak így a védővel szembe, és a Fifa azt szeretné, ha emiatt több gól lenne.Eddig azon ment a vita, hogy a kisujja előrébb volt-e, most meg azon fog, hogy nem volt e egy vonalban a kisujja. Ugyanott vagyunk.Állítólag új lesszabály van hogy csak az a les ha teljes testèvel van előrèbb a támadó??? Azèrt az kemèny lenne...🙋Arsene Wenger találta ki, de én úgy tudom, még csak teszt lesz a klub vb-n.
dande2
vpi
Nemes samu09
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
A lobogó lobonc minek számít majd? 🙂Eddig azon ment a vita, hogy a kisujja előrébb volt-e, most meg azon fog, hogy nem volt e egy vonalban a kisujja. Ugyanott vagyunk.Állítólag új lesszabály van hogy csak az a les ha teljes testèvel van előrèbb a támadó??? Azèrt az kemèny lenne...🙋Arsene Wenger találta ki, de én úgy tudom, még csak teszt lesz a klub vb-n.
dande2
vpi
Nemes samu09
Továbbra sem értem miért nem a test vonala számít és csókolom. Aztán a kezével és lábával oda nyúl ahova akar, tök mindegy.
Eddig azon ment a vita, hogy a kisujja előrébb volt-e, most meg azon fog, hogy nem volt e egy vonalban a kisujja. Ugyanott vagyunk.Állítólag új lesszabály van hogy csak az a les ha teljes testèvel van előrèbb a támadó??? Azèrt az kemèny lenne...🙋Arsene Wenger találta ki, de én úgy tudom, még csak teszt lesz a klub vb-n.
dande2
vpi
Állítólag új lesszabály van hogy csak az a les ha teljes testèvel van előrèbb a támadó??? Azèrt az kemèny lenne...🙋Arsene Wenger találta ki, de én úgy tudom, még csak teszt lesz a klub vb-n.
dande2
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
hát akkor a legacy már megvan, most még kell egy kis della isBobby Firmino, Al Ahli player ✅🟢🇧🇷 https://t.co/tPgey480uC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 4, 2023
Sixo
Davide Frattesi to Inter, here we go! Deal in place, vergal agreement reached on €25m fee with Sassuolo plus Mulattieri included 🚨⚫️🔵🇮🇹 #Inter
Frattesi agreed personal terms with Inter weeks ago on five year deal — now done and sealed.
He’ll be the replacement for Brozović. pic.twitter.com/bJKwnvWTLj
Mivel időben meghozták a döntést, az Athletic viszont mehet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Bobby Firmino, Al Ahli player ✅🟢🇧🇷 https://t.co/tPgey480uC
🚨 Neymar has been fined $3.3M by the Brazilian authorities for building an artificial lake in the garden of his Rio beach house without permission. 🇧🇷💰🌊
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) July 4, 2023
The residence was visited by the environmental authorities, who discovered several irregularities and banned the creation… pic.twitter.com/iubX2KlPS6
Büntetőkkel India nyert!ehh, mindig csak a papírforma 😕
warr_b
nem baj, holnap indula a COSAFA kupa, hajrá Eswatini!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Vitor Roque to Barcelona, here we go! Brazilian gem born in 2005 will play for Barça. 🚨🔵🔴🇧🇷 #FCB
Understand documents are also done! Agreement fixed as Barça and Athletico Paranaense are checking all contracts.
❗️ Current plan is for Vitor to join Barça in January 2024. pic.twitter.com/yhH8gaBP5H
Poloska vagyok.
Mamardashvili, concrete name on the list of FC Bayern as revealed earlier. 🇬🇪
Personal terms, not an issues as player is keen on the move. Deal depends on the two clubs ⤵️ https://t.co/f3FUpJAMYS
nem volt rossz futballistaMilosevic, mint névrokon, bár ez ízlés dolgaKerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Remélem a család azért közben már hazajött Lisszabonból 😀😀😀
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
steelwolf
FLZOLI
en.wikipedia.org/wiki/Savo_Milošević
built for this shit
Milosevic, mint névrokon, bár ez ízlés dolgaKerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
steelwolf
Sinisa MihajlovicKerkeznek ki volt az idolja?A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Bálesz
Heisman nádor
deyell
FLZOLI
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Kerkez közben Lazio? Bournemouth?Hát banyek, engem is felültettek, nem voltam ott 😕
Bálesz