Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mondjuk ahogy hallgatom most az unibetes videót, van Boehly cégének és a szaudi állami befektetési alapnak kapcsolata. De érdekes 😀

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
A Tifo-sokat kedvelem , szerintem mindkettő videójuk fasza a Chelsearől.

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Chelsea amúgy most hogy áll?
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

Visszajött Lukaku, Colwill, Aubameyang kölcsönből (lehet még vannak mások is).

A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
A kedvedért ránéztem a Transfermarktra (tudom hogy szar, de viszonításnak), és valóban kb ennyi a profit, de voltam olyan hülye hogy legörgettem az előző évükhöz, 60 M eladás mellé 600(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) M vásárlás. 😀😀😀

Erre a csapatra az FFP felügyeletnél elég lesz a takarítónőt delegálni, mg ő is látja hol a bibi.
Tony Adams
Nem is azt mondom h ezt mind el kéne költeniük meg ja még eladogatniuk is kéne, a lényeg inkább az, hogy felállnak majd 4-1-4-be egy darab Enzoval? Mert bizonyított topszintű játékosnak egyedül ő illik be kb.

Még ha el is megy még Ziyech meg Pulisic, belőlük bejön még talán 50-60 millió?
Még mindig közelében sem lesznek a tavalyi 600-as kiadásnak ha idén lenne teszem azt 200 bevétel, de legalább tele van lyukakkal is a csapat.
Lukakuval annyit olvastam h ő pl nem akar szaudiba menni, ahova ugye ki-ki lökik (sztem áron felül) a játékokat. A Chelsea nagyon örül most h van egy ilyen lelkes felvásárlóliga az öreg és drága játékosaiknak.

9-es gondolom Nkunku lesz valahogy? Hacsak nem marad a belga és akkor Lukaku... rajta kívül igazi tényleg klasszikus befejező nincs is talán nem?

Liverpool Fc
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26

A lényeg, hogy eddig kb 120-as profit van de még így is tele a keret több poszton. Védő és támadó elég sok van, ellenben középre Enzo, Gallegher, Chukwuemeka?
alatriste
Mások: Ampadu, Malang Sarr, Gusto, CHO és Andrey Santos, utóbbi szintén belső középpályás és idén márciusban 18 évesen már pályára lépett a brazil felnőtt válogatottban.
A Poch-féle 4-3-3-ba registának még Ampadu vagy Chalobah is felléphet, de ez azért tényleg nem vastag.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 929 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

alatriste
Auba sajnos eddig is nálunk volt 😀 Zijes és Puli tuti menni fog, Kajszidót akarják nagyon Enzo mellé, és Pochnak ki kéne találni, ki lesz a 9-es

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

alatriste
A kedvedért ránéztem a Transfermarktra (tudom hogy szar, de viszonításnak), és valóban kb ennyi a profit, de voltam olyan hülye hogy legörgettem az előző évükhöz, 60 M eladás mellé 600(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) M vásárlás. 😀😀😀

Erre a csapatra az FFP felügyeletnél elég lesz a takarítónőt delegálni, mg ő is látja hol a bibi.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"

Sixo
ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.
DBook90
Nem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.

De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.

Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonok
DBook90
Nem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.

Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.
roberto23
Most utánaolvastam. 2 dolog volt döntő hogy védjem egy kicsit Gülert. Ancelotti az előszezonban mindenképp kipróbálja és aztán döntenek a kölcsönről, még a Barca egyességében (elvileg) volt még egy év Fenerezés. Valamint ugyanaz az ügynöke, mint Courtois-nak.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Elment:
- Havertz 70M
- Kovacic 30M
- Koulibaly 23M
- Mendy 18M
- Loftus-Cheek 16M
- Mount 60M
- Kanté ingyen

Jött:
- Nkunku 60M
- Nicolas Jackson 37M
- Diego Moreira ingyen

Liverpool Fc
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
Van friss tracker meg némi rím,
elűződik itt minden kín.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

Sixo
ebből a gyerekből sem lesz semmi.. 18 éves korára már látszik hogy egy tipikus zsoldos lesz, és ezt nem azért mondom mert végül azt a csapatot választotta amelyik a legnagyobb riválisa annak amelyikkel már elvileg megállapodott, bár ez is tesz fel kérdéseket.. hanem mert már ebben a korban a pénzzel foglalkozik és inkább elmegy egy másik csapathoz amelyik többet tud adni neki. nem érdekel hogy Barcelona vagy Real Madrid, fordított esetben is ugyanez lenne a véleményem mielőtt jönnek a madridisták okoskodni.
DBook90
Nem akarom védeni a srácot, mert pontosan én sem tudom mi és hogyan zajlott, de ahogy olvastam az alapján Guler nem állapodott meg semmiben a barcaval, csupán a Fener okezta le az ajánlatot, amikor felbukkant a Real és ezután döntöttek a Real mellett. Azt most mindenki döntse el, hogy a pénz miatt vagy mert a Real a srác álma.

De akárhogy is, egy 18 éves srácról beszélünk, aki előtt ott van élete lehetősége, miért baj, ha a döntésben esetleg a pénz is szerepet játszik? Pláne úgy, hogy tényleg semmi konkrét megegyezés nem volt a Barcaval Gulerek részéről. Az, hogy mi lesz a srácbol más kérdés, de ezért támadni szerintem nem korrekt.

Amúgy a Real elvileg a jobb szélén tervez vele a kovi szezonra, amiben van ráció. Oda elfér az erősítés bőven.
roberto23
én meg pont az ellenkezőjét olvastam hogy vele is megegyezett a Barcelona, és csak azon ment a huzavona hogy már idén át tudják e vinni spanyolországba vagy egy évet maradnia kell pénztől függően, az meg hogy egy 18 éves a pénzt választja szerintem gáz, mert nem akkora különbség van mintha elment volna az arabokhoz és tízszer annyit kap hanem az ő esetében minimális az az összeg, de ízlések és pofonok
DBook90
Nem azt írtam, hogy a pénzt választotta, hanem hogy én nem látom problémának, ha az is szerepet játszik a döntésben.

Egyébként ha tényleg így volt, ahogy mondod meg is van a megfejtés miért a Realt választotta, ok mar idén megadjak az eselyt, hogy az elso csapattal jatsszon. Komolyan nem értem hol a probléma akkor.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126

Sixo
DBook90

roberto23
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 418
Ilyenkor elég egy telefon, hogy az első kerettel készülhetsz, nem kölcsön adunk egyből, hogy erősödjél még máshol. Az ilyen ígéretek a pénzben is meglátszódnak általában.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

Sixo
DBook90

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben a Fradika már most elhalasztotta az első fordulós meccsét, július végéről szeptember végére 😀😀😀

1. forduló: FTC-Kecskemét, szeptember 27. szerda 19:00 (halasztott meccs)
2. forduló: Fehérvár - FTC, augusztus 5. szombat 20:00

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi az isten, Warrb egyik csapata meccset nyert.
Sixo
Állítólag most nagyon egyben a csapat, bár Jova mehetne amerre lát, embertelen mit mivel a kapuban.
Napi 2 edzés, Pista alaposan megfingatja őket, fizikailag.
JC6 - a ruszki
Jah, Jovát meg Szivacskit kéne még elzavarni a bús picsába...

több mint 2 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126

Sixo
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
Ezen nagyon meglepődtem. Szezon elején televolt vele a sajtó, hogy mennyire nem jön ki Sarrival. Egész nyáron menni akart, több csapat is bejelentkezett érte.

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Sixo
Állítólag most nagyon egyben a csapat, bár Jova mehetne amerre lát, embertelen mit mivel a kapuban.
Napi 2 edzés, Pista alaposan megfingatja őket, fizikailag.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!
Sixo
egymással játszott 2 csapata? 😊
NB2
Azt nem tudom szurkol-e az újpestnek, de tőle az túl mainstream lenne,

több mint 2 éve
🚨 The list of players confirmed in Saudi Arabia this summer:

🇫🇷 Karim Benzema
🇫🇷 N’Golo Kanté
🇸🇳 Édouard Mendy
🇸🇳 Kalidou Koulibaly
🇭🇷 Marcelo Brozović
🇧🇷 Roberto Firmino
🇵🇹 Rubén Neves
🇵🇹 Jota
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 809 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
VVD- Dutch captain
Robertson- Scottish captain
Szoboszlai- Hungarian captain
Salah- Egyptian captain

We are full of leaders! #lfc
több mint 2 éve
Sixo
Jó, hát gyengécske ez az Újpest.

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
Sixo
egymással játszott 2 csapata? 😊
több mint 2 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 267
Luis Enrique PSG?