Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott
Marchetti korabbi olasz valogatott kapus meg a maltai bajnok Hamrunhoz igazolt. hajra BL csoportkor!

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 809 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kerkez közben Lazio? Bournemouth?
Remélem a család azért közben már hazajött Lisszabonból 😀😀😀
Bálesz
Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Heisman nádor
jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.
deyell
A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.
FLZOLI
Kerkeznek ki volt az idolja?
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 809 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Oké h Dominik menni Anglia.
De vmi fizetést is kap vagy hétköznaponként mosogat h megèljen?
Avagy há meni euro per év?
steelwolf
Heti 125k elvileg
 www.telegraph.co.uk/football/2023/07/02/dominik-szoboszlai-liverpool-signing-transfers-bellingham/
Negritis, a vajda
Kicsit megbízhatóbb források, mint amilyen a Telegraph, 150 ezret írtak egy hétre.
Mikey
Az havi 500/600, abból mèg adózik is.
Alig keres többet, mint én. Vagy ő nem forintban kapja? 😅
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 802 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hamarosan Kuvait-India döntő Közép-Ázsiában, este meg U23-as Afrika-kupa elődöntők, Egyiptom-Guinea és Marokkó-Mali

Bár nincs sok esély, de hajrá tengerimalacok!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Néhány összefoglalót láttam csak belőle de aki követi az U21-es EB-t mondja már el, hogy tényleg ilyen hitvány a színvonal?

Cherki a franciáknál jónak tűnik. A Lyon úgyis csődközelben vergődik, simán le lehetne őt rabolni. A Real jobbszélén is tudna butítani rendesen.
FLZOLI
A Lyon annyira van csődközelben h a napokban adott 25 millió EUR-s vételi ajánlatot Pulisicre a Chelseanek.
empty taxi
Az eredetit nem találom, de ez is elmegy

www.getfootballnewsfrance.com/2023/lyon-president-john-textor-needs-to-raise-e130m/

több mint 2 éve
Bálesz
Remélem Lazio lesz ebből, idolja is ott játszott, szép lenne. Nem szeretem a B’moutht, de Iraola alatt a Fran García szerepkörbe nagyon jó lenne.
Heisman nádor
jó lenne ha a Lazióba menne. BL-ben játszanak jövőre és végre lenne egy magyar a kedvenc olasz csapatomban.
deyell
A fasiszta hajlamú magyar kormány még plussz pont is lenne náluk akkor.

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 630 — Sworn to the Dark
Bálesz
Heisman nádor

built for this shit

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Bálesz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Néhány összefoglalót láttam csak belőle de aki követi az U21-es EB-t mondja már el, hogy tényleg ilyen hitvány a színvonal?

Cherki a franciáknál jónak tűnik. A Lyon úgyis csődközelben vergődik, simán le lehetne őt rabolni. A Real jobbszélén is tudna butítani rendesen.
FLZOLI
Amiket láttam, abből a spanyoloknak volt rendes meccsterve, Sergio Gómez különösen jól tolja.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 136 — Illegális gyakorló

több mint 2 éve

FLZOLI
A Lyon annyira van csődközelben h a napokban adott 25 millió EUR-s vételi ajánlatot Pulisicre a Chelseanek.

Madden hates me.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Na nekem meg megjött a Bayern tagságom üdvözlő csomagja es brutális. Azt tudtam, hogy küldeni fognak valamit, de nekem frankon leesett az állam. 😀

Nyilván jött egy levél, egy repi cucc, hogy pontosan kikre vonatkozik a kedvezmenyem, a tagsági kártyám, egy kitűző es egy névre szóló, címzett szurkolói sál. Ezzel engem meg is vettek kilora. Álmomban sem gondoltam vna, h ennyire figyelmes lesz a csomag. Le a kalappal komolyan!

Csebinek ezer hála mégegyszer a tippert! Meg nagyon bele sem vetettem magam a dologba, de már ezért megérte az az 50€.
roberto23
Na valaki Liverpool drukkert sikerült meggyőzni? 😊
r.baggio
Mármint én Liverpool drukker, vagy mire gondolsz? 😊

Bocsi, nagyon reggel van meg. 😀
roberto23
Nem lehet annyira reggel, hogy ne frissüljön a tracker!

Madden hates me.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982
Na nekem meg megjött a Bayern tagságom üdvözlő csomagja es brutális. Azt tudtam, hogy küldeni fognak valamit, de nekem frankon leesett az állam. 😀

Nyilván jött egy levél, egy repi cucc, hogy pontosan kikre vonatkozik a kedvezmenyem, a tagsági kártyám, egy kitűző es egy névre szóló, címzett szurkolói sál. Ezzel engem meg is vettek kilora. Álmomban sem gondoltam vna, h ennyire figyelmes lesz a csomag. Le a kalappal komolyan!

Csebinek ezer hála mégegyszer a tippert! Meg nagyon bele sem vetettem magam a dologba, de már ezért megérte az az 50€.
roberto23
r.baggio
Mármint én Liverpool drukker, vagy mire gondolsz? 😊

Bocsi, nagyon reggel van meg. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 982

roberto23
Baszki a sálat el is felejtettem! Az faternal maradt az én esetemben 😊 örülök Mitglieder kolléga! Azért ha kimész meccsre kerek beszámolót akár pmben is!
csebi
Nana, mindenképpen! 😊 remelem hamar össze is jön az egyik meccs. Már az egész családot behulyitettem vele. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
🇫🇷 Ligue 1 is no longer a 𝗧𝗼𝗽 𝗙𝗶𝘃𝗲 league as UEFA release the latest rankings:

1 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
2 🇮🇹 Italy
3 🇩🇪 Germany
4 🇪🇸 Spain
5 🇧🇪 Belgium

6 🇳🇱 Netherlands
𝟳 🇫🇷 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲
8 🇵🇹 Portugal
9 🇹🇷 Turkey
10 🇨🇭 Switzerland
YoungZeeZee
 www.uefa.com/nationalassociations/uefarankings/country/#/yr/2023
Nem ez a mérvadó rangsor amúgy?
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 560
steelwolf
Heti 125k elvileg
 www.telegraph.co.uk/football/2023/07/02/dominik-szoboszlai-liverpool-signing-transfers-bellingham/
Negritis, a vajda
Kicsit megbízhatóbb források, mint amilyen a Telegraph, 150 ezret írtak egy hétre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 545 — "Grammar maci"

1 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
2 🇮🇹 Italy
3 🇩🇪 Germany
4 🇪🇸 Spain
5 🇧🇪 Belgium

6 🇳🇱 Netherlands
𝟳 🇫🇷 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲
8 🇵🇹 Portugal
9 🇹🇷 Turkey
10 🇨🇭 Switzerland
YoungZeeZee
Érdekes én hírként múlt héten úgy olvastam hogy a hollandok jöttek eléjük az 5.re

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 035 — The Mathematician
steelwolf
Heti 125k elvileg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 428 — LIGHTS OUT!

1 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
2 🇮🇹 Italy
3 🇩🇪 Germany
4 🇪🇸 Spain
5 🇧🇪 Belgium

6 🇳🇱 Netherlands
𝟳 🇫🇷 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲
8 🇵🇹 Portugal
9 🇹🇷 Turkey
10 🇨🇭 Switzerland
YoungZeeZee
Mondjuk az, hogy jött ki, hogy a 2 Benelux előttük van?

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 439 — Lucas Scott

roberto23
Baszki a sálat el is felejtettem! Az faternal maradt az én esetemben 😊 örülök Mitglieder kolléga! Azért ha kimész meccsre kerek beszámolót akár pmben is!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 589

1 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 England
2 🇮🇹 Italy
3 🇩🇪 Germany
4 🇪🇸 Spain
5 🇧🇪 Belgium

6 🇳🇱 Netherlands
𝟳 🇫🇷 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗰𝗲
8 🇵🇹 Portugal
9 🇹🇷 Turkey
10 🇨🇭 Switzerland
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

roberto23

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal