Soccer
Sandro Tonali trying a sausage, bean and cheese melt for the first time pic.twitter.com/93EamozQQN
— Paddy Power (@paddypower) July 3, 2023
Nyilván jött egy levél, egy repi cucc, hogy pontosan kikre vonatkozik a kedvezmenyem, a tagsági kártyám, egy kitűző es egy névre szóló, címzett szurkolói sál. Ezzel engem meg is vettek kilora. Álmomban sem gondoltam vna, h ennyire figyelmes lesz a csomag. Le a kalappal komolyan!
Csebinek ezer hála mégegyszer a tippert! Meg nagyon bele sem vetettem magam a dologba, de már ezért megérte az az 50€.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
Official, confirmed. Felix Nmecha joins Borussia Dortmund on permanent deal for €30m package, add ons included. 🟡⚫️ #BVB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 3, 2023
Deal until June 2028, confirmed. pic.twitter.com/4HRiqya7eX
Huncutok ezek az angolok, ugyanis 100 font feletti rendelésnél bárhova ingyen szállítanak 😆és tényleg, ezek alapján érdemes lenne lehet ma lezongorázniViszont a ingyen szallitjak Magyarorszagra, ami egy nagyon szep gesztus.Nem éri meg, nagyobb a ugyanannyi pénzért több az anyag 😀A hivatalos shopon amúgy a sima mez 110 font...Három hónapig félre teszek akkor. Addig még fogyok is, egy számot..
r.baggio
😆😆😆
JC6 - a ruszki
Toca
Kenny
vámot vagy ilyeneket hogy kell most fizetni UK-ből?
Mondjuk a Pool oldalán ends 23:59 BST Tuesday 4 July van írva, tehát elv még holnap is van ilyen akció
zacknorb
Pedig a Gersnél imádták, jól is ment neki… azóta..Official, completed. Steven Gerrard has been appointed as new head coach of Etiffaq. 🇸🇦🏴 #SaudiLeaguepic.twitter.com/NKLYsuL1HX
Sixo
Official, completed. Steven Gerrard has been appointed as new head coach of Etiffaq. 🇸🇦🏴 #SaudiLeaguepic.twitter.com/NKLYsuL1HX
Hogy a lényegről is essen szómajd amikor jön a "Bajnerozás" és lefagy az oldalok megtudják kit igazoltak 😀
Gold Cupon Mexikó az utolsó tét nélküli csoportmeccsén kikapott Katartól, akik ezzel továbbjutottak.
A statokat ajánlom megtekintésre.
zacknorb
és tényleg, ezek alapján érdemes lenne lehet ma lezongorázniViszont a ingyen szallitjak Magyarorszagra, ami egy nagyon szep gesztus.Nem éri meg, nagyobb a ugyanannyi pénzért több az anyag 😀A hivatalos shopon amúgy a sima mez 110 font...Három hónapig félre teszek akkor. Addig még fogyok is, egy számot..
r.baggio
😆😆😆
JC6 - a ruszki
Toca
Kenny
vámot vagy ilyeneket hogy kell most fizetni UK-ből?
Mondjuk a Pool oldalán ends 23:59 BST Tuesday 4 July van írva, tehát elv még holnap is van ilyen akció
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
Hogy a lényegről is essen szóLáttam, pfff
Gold Cupon Mexikó az utolsó tét nélküli csoportmeccsén kikapott Katartól, akik ezzel továbbjutottak.
zacknorb
És Haiti is elszállt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Érdekes meccs lehetett. Gondolom Katar beállt védekezni és úgy látszik volt védés is részükről bőven.www.eredmenyek.com/merkozes/nmRP4Tmt/#/osszefoglalas/a-merkozes-statisztikaja/0Hogy a lényegről is essen szóAkkor linkeld be nincs kedvünk keresni 😀
zacknorb
Toca
zacknorb
Ha csak az adatok lennének ott, azt hihetném, hogy a magyar válogatott játszott 😀
Lehet is válogatni:40 ezer forint :o
store.liverpoolfc.com/players/men-s-team/8-dominik-szoboszlai
Matthew99
Ha valaki 20 fontért venne egy international membership pakkot, akkor 7 mezt 10%-os kedvezménnyel lehetne megrendelni 😊
store.liverpoolfc.com/lfc-official-international-member-pack-2324-74831
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Vam amúgy aki a rendelést lebonyolítaná?Baggio már rutinos…😃
Én igazából az ötletrt dobtam csak be, időm most nincs sok rá.
alatriste
Viszont a ingyen szallitjak Magyarorszagra, ami egy nagyon szep gesztus.Nem éri meg, nagyobb a ugyanannyi pénzért több az anyag 😀A hivatalos shopon amúgy a sima mez 110 font...Három hónapig félre teszek akkor. Addig még fogyok is, egy számot..
r.baggio
😆😆😆
JC6 - a ruszki
Toca
www.eredmenyek.com/merkozes/nmRP4Tmt/#/osszefoglalas/a-merkozes-statisztikaja/0Hogy a lényegről is essen szóAkkor linkeld be nincs kedvünk keresni 😀
zacknorb
Toca
Poloska vagyok.
Hogy a lényegről is essen szóAkkor linkeld be nincs kedvünk keresni 😀
zacknorb
Poloska vagyok.
Ezt azért még mindig szoknom kell 😊

Én igazából az ötletrt dobtam csak be, időm most nincs sok rá.

Liverpool Fc
Nem éri meg, nagyobb a ugyanannyi pénzért több az anyag 😀A hivatalos shopon amúgy a sima mez 110 font...Három hónapig félre teszek akkor. Addig még fogyok is, egy számot..
r.baggio
😆😆😆
JC6 - a ruszki
Ugy sem tudjak kimondani inkabb ferditettNem is úgy ejtik…Annyit volt német földön, hogy már elfelejtette a saját nevét is. 😀
Learn perfect pronunciation of Dominik Szoboszlai from the man himself 👌 pic.twitter.com/EtUfUazHJZ
— Liverpool FC (@LFC) July 2, 2023
vpi
iktriad
🚨 EXCL: Chelsea have received written offer from Lyon for Christian Pulisic. €25m (+ meaningful sell-on still being negotiated): a level #CFC would find acceptable. Good relations with Textor & #OlympiqueLyonnais via Malo Gusto deal @TheAthleticFC #USMNT https://t.co/eLjfXabXmJ
— David Ornstein (@David_Ornstein) July 2, 2023
Nem is úgy ejtik…Annyit volt német földön, hogy már elfelejtette a saját nevét is. 😀
Learn perfect pronunciation of Dominik Szoboszlai from the man himself 👌 pic.twitter.com/EtUfUazHJZ
vpi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
Liverpool are in the race for Romeo Lavia since Monday… and no changes despite Szoboszlai & Mac Allister incoming. 🚨🔴 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 2, 2023
Liverpool remain keen on signing Lavia, on list with Thuram.
Arsenal, still very interested — but it depends on Thomas exit.
Southampton want £50m fee. pic.twitter.com/4waeX8pSdH
és a még kérdéses bal oldali 6-ost is keresik
Poloska vagyok.