Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Amikor Kiraly és Airsanyi a palacehoz igazolt akkor jutottak fel a pl-be, ők voltak az erősítés az első osztályra 😊A Palack azért nem kicsi, még ha a Csampóban is volt akkor. Még Király Gabi is odament asszem."egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. "Jah, szerepelt is kettő meccsen náluk a PL-ben (meg ugye lejáró szerződés után ingyen került oda). Mondjuk korábban a Boltonnal volt huszonpár meccse az élvonalban, de az azért ugye más kávéház. Meg ki is estek ugye.Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
YoungZeeZee
warr_b
halmosi air sanyi nem ment nagy klubba.
YoungZeeZee
slowmotion
Király nagyjából be is vált, de az edző sokszor az argentin riválisát favorizálta vmiért, sanyit kb azonnal kiszorította az egy csatáros felállásban egy bizonyos kopasz A. Johnson ( ő elég jó volt akkoriban, sokáig pl-játékos is maradt).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
BL előselejtező simaBezzeg most tettem 3.5 alá
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Remélem nem jut Kozma Pista sorsára....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Air Sanyi már szart ér? 😆Szart se ér
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A Palack azért nem kicsi, még ha a Csampóban is volt akkor. Még Király Gabi is odament asszem."egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. "Jah, szerepelt is kettő meccsen náluk a PL-ben (meg ugye lejáró szerződés után ingyen került oda). Mondjuk korábban a Boltonnal volt huszonpár meccse az élvonalban, de az azért ugye más kávéház. Meg ki is estek ugye.Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
YoungZeeZee
warr_b
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 589
"egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. "Jah, szerepelt is kettő meccsen náluk a PL-ben (meg ugye lejáró szerződés után ingyen került oda). Mondjuk korábban a Boltonnal volt huszonpár meccse az élvonalban, de az azért ugye más kávéház. Meg ki is estek ugye.Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
YoungZeeZee
warr_b
több mint 2 éve
Közben ha az MU valóban beajánlott de Jongèrt 86 millát, akkor bármennyire is fáj, a jelenlegi helyzetben annyièrt el kell engedni, sajnos nem vagyunk abban a helyzetben, hogy erre csak úgy nemet mondjon a csapat.
több mint 2 éve
Air Sanyi már szart ér? 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Jó, de azért fura, soroljátok itt a neveket, ilyen-olyan karrierrel, de valahogy más PL csapatokkal ez nincs meg, furamód a Pool összefonódott a magyarokkal. De nekem tetszik, szép dolog ez.Azert anno volt tobb magyar is, pl halmosi a hullnál plben, champoban meg igen sok.
Tony Adams
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
SImon, Adorján, Polgár, Poór, Hajdu, Pölöskei, helló!Németh is, sőt Kozma is de arra jobb nem emlékezni 😊Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
YoungZeeZee
davemayer
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Jó, de azért fura, soroljátok itt a neveket, ilyen-olyan karrierrel, de valahogy más PL csapatokkal ez nincs meg, furamód a Pool összefonódott a magyarokkal. De nekem tetszik, szép dolog ez.
több mint 2 éve
Jah, szerepelt is kettő meccsen náluk a PL-ben (meg ugye lejáró szerződés után ingyen került oda). Mondjuk korábban a Boltonnal volt huszonpár meccse az élvonalban, de az azért ugye más kávéház. Meg ki is estek ugye.Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
YoungZeeZee

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Németh is, sőt Kozma is de arra jobb nem emlékezni 😊Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
YoungZeeZee
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
A régi Liverpool szurkolóknak, ja.Jó helyre került, de Kloppnak is módosítani kéne a taktikán, mert eddig jó értelemben vett vademberek és lelkes favágók rohangáltak a középpályán.Még jobban? Lassan külön Pool topic is mehet
Az argentin verőember ugyan ez a vonal, de Szoboszlai rohadtul más típus, ebbe nem tudják majd beleerőltetni. Vagy sérült lesz mindig vagy nem hozza azt amiért ennyit fizetnek érte.
Minden esetre a Pool hype még jobban felpörög majd ezután mindenhol 🙂
FLZOLI
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Ja meg Dzsudzsák is az Anzsiban...Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
YoungZeeZee

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 589
Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
Matthew99
több mint 2 éve
Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Nem látom a helyét Kloppnál, ti igen?Át fognak térni 4-2-3-1re ők is, a keret már nem alkalmas a 4-3-3ra szvsz. Gakpo és Szoboszlai is kimagasló lesz ha beteszi őket a 3-as sorba, adja magát a változtatás.
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
theanalyst.com/eu/2023/06/how-good-is-dominik-szoboszlai/Na, ez egy roppant jó cikk Szoboszlairól.
több mint 2 éve
Nem látom a helyét Kloppnál, ti igen?az attól függ, hogy mit akar játszatni.
Szokol
több mint 2 éve
Nem látom a helyét Kloppnál, ti igen?Én is kb így:
Szokol
Azért egy Alexander-Arnold, Fabinho, Szoboszlai, Mac Allister-négyzet-középpálya…az több mint korrekt.
— Szabó Christophe (@omlettdufro) June 30, 2023
több mint 2 éve
Nem látom a helyét Kloppnál, ti igen?
több mint 2 éve
nem pite a Lipcsének sem...két játékosból úgy 160 milla bevételSeskot mar at is vittek a salzburgbol, ő is jó eséllyel be fog válni idővel. Nem lesz Haaland, de jó.
ha GM-ben ilyet csináltam volna anno, nagyon dörzsölöm a tenyerem 😊
Ja és még Nkunku 60 milla...az már összesen 220 lesz...beszarás
És jönnek 20-ért az új játékosok
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
De jó hogy nem a Dzsudzsáki utat választotta és ment a sivatagba. Pedig féltem tőle hogy akár őt is megkörnyékezik...Á, 22 évesen oda egy ilyen kaliberű játékos sosem tenné be a lábát.
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal