Soccer
Érdekelne+1Én is!Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio
nagir
vpi
Bálesz
Poloska vagyok.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Bezzeg a Honvéd 3-0-ra megverte az Ajkát. És a belengetett Futács és/vagy Bobál még nem is játszott. 😀Futácsra ne alapozz, tropa a térde..
iktriad
+1Én is!Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio
nagir
vpi

Én is!Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio
nagir
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
Én is!Mivel van itt nem egy és nem kettő Pool szurkoló és még sokkal többen akik nem azok de rendelnének mezt, nem csinálunk egy közös rendelést?Én benne vagyok
alatriste
r.baggio

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Még mindig nehéz elhinni, nagyon kíváncsian várom hogy fog teljesíteni és fejlődni. Ami biztos hogy ha valaki ki tudja hozni belőle azt ami benne van, akkor az Klopp.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Dominik Szoboszlai has just signed the official contract. 🔴🔒 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 1, 2023
He’s new Liverpool player on long term deal valid until June 2028 — no option included.
€70m release clause triggered on Friday.
Medical tests successfully completed.
Here we go since yesterday, confirmed ✅ pic.twitter.com/7r4rMLBKof
Vidi - DAC 0-5...Bezzeg a Honvéd 3-0-ra megverte az Ajkát. És a belengetett Futács és/vagy Bobál még nem is játszott. 😀
A 4. gól előtt a szerdahelyi támadás a saját térfélről indult, 8-9 jó passz elég volt teljesen széthúzni a Vidit, akik az ember közelében sem voltak, majd egy gyönyörű átlövés után már 0-4. Siralmas egyelőre a Fehérvár.
JC6 - a ruszki
Ami érdekesség van egy Pochettino nevű játékos is, amit a brazil kommentátorok rosszul ejtenek ki, ugyanis Pocsettinó helyett azt mondják hogy Pokeccsinó. Mintha egy kávé lenne 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A 4. gól előtt a szerdahelyi támadás a saját térfélről indult, 8-9 jó passz elég volt teljesen széthúzni a Vidit, akik az ember közelében sem voltak, majd egy gyönyörű átlövés után már 0-4. Siralmas egyelőre a Fehérvár.
More on Marcelo Brozović deal. Fee will be €18m, medical tests completed on Friday with Al Nassr as expected. 🟡🔵 #AlNassr
Documents being checked now with lawyers on both clubs and player side, then time to sign three-year deal for Brozović to Al Nassr.
Here we go confirmed. pic.twitter.com/MecV7wuYQK
Nekem ez a "túl sok" kategória, a kilencvenes évek tele voltak ilyen túlgondolt mezekkel.legjobb mezek a 98-as vébén voltak, pl. ez a mexikóiAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
deyell
legjobb mezek a 98-as vébén voltak, pl. ez a mexikóiAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
built for this shit
It is with great sadness that the time has come for me to hang up my playing boots.
— Cesc Fàbregas Soler (@cesc4official) July 1, 2023
From my first days at Barca, Arsenal, Barca again, Chelsea, Monaco and Como, I will treasure them all.
From lifting the World Cup, the Euros, to winning everything in England and Spain and… pic.twitter.com/Wuwj04WanB
Szerkesztette: Tony Adams
en ezt csiptemvolt egy ehhez hasonló mez az itteni felnőtt csapatnak Baranyában, imádtam pedig Barca fan vagyokEz mondjuk tényleg jól néz ki.All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
undisputedly
Sixo
DBook90
volt egy ehhez hasonló mez az itteni felnőtt csapatnak Baranyában, imádtam pedig Barca fan vagyokEz mondjuk tényleg jól néz ki.All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
undisputedly
Sixo
Ez mondjuk tényleg jól néz ki.All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
undisputedly
All-time kedvenc nalam:Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Kampman
Az MU zöld mezei nekem mindig furák voltak, ahogy a Liverpoolé is, még ha van is régi hagyománya ennek a színnek mindkettőnél.Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Sixo
Szaudi + GB vonal után egy zöld tippeltem volna nekedAz egyik legszebb mez amit valaha láttamNálam ez a no. 1.
Sixo
Kampman
Mondjuk egy
Jo sokat fejlodott az analitika amiota nem kovetem a rendes focit.Mitol er ennyit Szoboszlai?theanalyst.com/eu/2023/07/how-good-is-dominik-szoboszlai/
Azokon a valogatott meccseken amiket lattam, nem tunt vilagsztarnak (rossz sem volt nyilvan).
Megneztem most eredmenyek.com-on, 44. volt a gollovolistan es “csak” 8 golpassza volt, ha minden igaz.
Ennyire jo, vagy elszalltak a transzferarak?
undisputedly
Hanni
…Cesc Fabregas will now become new head coach of Como B and Primavera teams, following the Italian club’s long term project. 🔵🪄 #Fabregas
“This is the perfect moment for me to start my career as a coach”, Fabregas says. pic.twitter.com/dLUscwB0C2