Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man
Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.
Matthew99
bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
YoungZeeZee
Ja meg Dzsudzsák is az Anzsiban...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 589
Hát én nem gondoltam, hogy az életemben lesz egy olyan transzfer ahol egy ekkora klub egy magyar játékost igazol. Még emlékszem, hogy nagyapám mennyire szerette Détárit és ezáltal én is. Most megint van egy magyar játékos akinek a mezét a kisfiamnak nyugodtan meg tudom venni és nem Messit meg Ronaldot kell néznem. Nekem már ezért megéri. És ez a srác meg is érdemli, tudatosan lépésről lépésre haladt. Most is nagyon jó helyre került. Örüljünk hogy láthatjuk játszani és reméljük hogy elkerülik a sérülések.
Matthew99
bogdan is volt a poolban par eve.szoval ha nem 10 eve szulettel....
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 413 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 545 — "Grammar maci"
Nem látom a helyét Kloppnál, ti igen?
Szokol
Át fognak térni 4-2-3-1re ők is, a keret már nem alkalmas a 4-3-3ra szvsz. Gakpo és Szoboszlai is kimagasló lesz ha beteszi őket a 3-as sorba, adja magát a változtatás.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!
 theanalyst.com/eu/2023/06/how-good-is-dominik-szoboszlai/

Na, ez egy roppant jó cikk Szoboszlairól.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 603 — Cowboys fan
Szokol
az attól függ, hogy mit akar játszatni.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Szokol
Én is kb így:

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
több mint 2 éve
nem pite a Lipcsének sem...két játékosból úgy 160 milla bevétel
ha GM-ben ilyet csináltam volna anno, nagyon dörzsölöm a tenyerem 😊
Ja és még Nkunku 60 milla...az már összesen 220 lesz...beszarás
És jönnek 20-ért az új játékosok
Klaci79
Seskot mar at is vittek a salzburgbol, ő is jó eséllyel be fog válni idővel. Nem lesz Haaland, de jó.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 052
nem pite a Lipcsének sem...két játékosból úgy 160 milla bevétel
ha GM-ben ilyet csináltam volna anno, nagyon dörzsölöm a tenyerem 😊
Ja és még Nkunku 60 milla...az már összesen 220 lesz...beszarás
És jönnek 20-ért az új játékosok

Szerkesztette: Klaci79
több mint 2 éve
De jó hogy nem a Dzsudzsáki utat választotta és ment a sivatagba. Pedig féltem tőle hogy akár őt is megkörnyékezik...
kapitnono
Á, 22 évesen oda egy ilyen kaliberű játékos sosem tenné be a lábát.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
2023 rémálma teljessé vált
davemayer
Az majd akkor lesz, ha a United ellen golt is lo. Mert akkor nehez lesz nem orulni neki. Bassza meg. 😑
Toto21
Én örülni fogok neki, még Gakpo első góljánál sem anyáztam pedig akkor még 0-0 volt, elvileg számított.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 257 — WHO DAT!!!!
De jó hogy nem a Dzsudzsáki utat választotta és ment a sivatagba. Pedig féltem tőle hogy akár őt is megkörnyékezik...

több mint 2 éve
davemayer
Szoboszlai miatt mondod, vagy mert 75 millát adtatok Mountért?
kapitnono
Mindenért. Kezdve azzal hogy Gakpot otthagytuk a poolnak, mi megvettük 3x annyiért a balhéscigány köcsög Antonyt.
Haaland jönni shitty és egyből be is bizonyosodott hogy mi hiányzott belőlük idáig (meg is mondtuk előre).
Most meg ez... évekig minden a poolról fog szólni magyar viszonylatban, a csapból is ez fog folyni - erről a topicról meg eleve ne is beszéljünk ugyebár, fele ember aki idejár poolos volt eddig is kb.

És erre még rájön az amit írsz, mi megveszünk egy Mountot akinek jövőre lejár a szerződése 60ért, fél éve nem játszott minimum és 2 évvel idősebb Szoboszlainál - és szvsz messze nem akkora korszakos tehetség mint Dominik. Jó játékos, fog jól játszani a unitedben, de ha a SZD-szálat le is vesszük a történetből akkor is nevetséges kiadni 60at egy olyan játékosért aki nem full hiányposztra jön és jövőre ingyen lett volna.
Ja, és 0 csatár van jelenleg a united keretében, se kezdő se csere nincs. De Onana de Gea helyett, az kell baszki, az a prioritás...

2023 rémálom egy mu szurkolónak, és ez a mai nap ezt évekre be is biztosítja, lehet örülni fiatalok.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Jó helyre került, de Kloppnak is módosítani kéne a taktikán, mert eddig jó értelemben vett vademberek és lelkes favágók rohangáltak a középpályán.
Az argentin verőember ugyan ez a vonal, de Szoboszlai rohadtul más típus, ebbe nem tudják majd beleerőltetni. Vagy sérült lesz mindig vagy nem hozza azt amiért ennyit fizetnek érte.

Minden esetre a Pool hype még jobban felpörög majd ezután mindenhol 🙂
FLZOLI
Még jobban? Lassan külön Pool topic is mehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 297
davemayer
Az majd akkor lesz, ha a United ellen golt is lo. Mert akkor nehez lesz nem orulni neki. Bassza meg. 😑
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 257 — WHO DAT!!!!
davemayer
Szoboszlai miatt mondod, vagy mert 75 millát adtatok Mountért?

több mint 2 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 902 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula ès hajrá
több mint 2 éve
Tökéletes helyre került, reális esélye van a kezdőcsapatra, és támadófocit játszhat.
Beérett a sok-sok belerakott munka, erre mindig büszkének kell lenni.
Tony Adams
köszönjük meg annak aki rávette, hogy menjen ki ausztriába fiatalon. Most annak az embernek kellene hálát adnia. Idehaza csak elkallódott volna. Danke Salzburg!

Szerkesztette: Toto21
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 833 — "Montoya por favor!"
Hamár az idei szezonra megvan az Arsenal mez, jöhet a Poolos is Szobi miatt. Mondjuk nem könnyű fociban 1 embernek szurkolni a pályán 11 helyett 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Tökéletes helyre került, reális esélye van a kezdőcsapatra, és támadófocit játszhat.
Beérett a sok-sok belerakott munka, erre mindig büszkének kell lenni.
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Done deal! Dominik -> Liverpool

Liverpool Fc
több mint 2 éve
közben meg a Fagyi kikapott a Liefering ellen . Sokkal jobban látszott a salzburgi ifiken mit akarnak csinálni, mint nálunk. Nem lesz ebből még Europa Liga se idén.

Szerkesztette: Toto21
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó helyre került, de Kloppnak is módosítani kéne a taktikán, mert eddig jó értelemben vett vademberek és lelkes favágók rohangáltak a középpályán.
Az argentin verőember ugyan ez a vonal, de Szoboszlai rohadtul más típus, ebbe nem tudják majd beleerőltetni. Vagy sérült lesz mindig vagy nem hozza azt amiért ennyit fizetnek érte.

Minden esetre a Pool hype még jobban felpörög majd ezután mindenhol 🙂