Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
így van, hajrá Gabon, hisz náluk az immár NB1-es játékosnak számító diósgyőri közönségkedvenc, Jérémie Obounet valószínűleg kezdőként rohamozhatja az ellenfelek kapuját!ma este kezdődik az u-23-as Afrika kupa is, hajrá Niger! 😊Gabon a legszimpibb a 8ból, de sehol egy Madagaszkár vagy KAK vagy Uganda esetleg Togo. Csak ne a két berber nyerje.
Löfli
Sixo
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Ha a georgiaiak ma legyőzik a belgákat, akkor továbbmentek a holland-portugál-belga csoportból 😮 Szurkolok nekik.
több mint 2 éve
Nagy fogás lenne. 2 éve a Fiorban a posztja egyik legjobbja volt. Nagyon Sarri pozitívnak tűnik a játéka, nem hinném, hogy sokba kerülne, tökéletes igazolás."Lazio have reportedly started negotiations with Galatasaray to discuss a deal for Lucas Torreira, wanting to strengthen their midfield."
több mint 2 éve
ma este kezdődik az u-23-as Afrika kupa is, hajrá Niger! 😊N-word-öt ennyire szemérmetlenül használni, szóhoz se jutok.
Löfli
több mint 2 éve
Mindenki tudja, ezzel a bordó avatarral, hogy Marokkónak szurkolsz ... szégyelhetnéd magad.Én a tengerimalacokat választom 😁Togót Dél-Afrika verte idegenbeli gólokkal a 2. selejtezőkörben, Madagaszkár sima ötöst kapott Gabontól, Uganda visszalépett, Közép-Afrika meg el se indult a selejtezőkön, pedig az első 3 kijut az olimpiára!ma este kezdődik az u-23-as Afrika kupa is, hajrá Niger! 😊Gabon a legszimpibb a 8ból, de sehol egy Madagaszkár vagy KAK vagy Uganda esetleg Togo. Csak ne a két berber nyerje.
Löfli
Sixo
Löfli
warr_b
több mint 2 éve
Én a tengerimalacokat választom 😁Togót Dél-Afrika verte idegenbeli gólokkal a 2. selejtezőkörben, Madagaszkár sima ötöst kapott Gabontól, Uganda visszalépett, Közép-Afrika meg el se indult a selejtezőkön, pedig az első 3 kijut az olimpiára!ma este kezdődik az u-23-as Afrika kupa is, hajrá Niger! 😊Gabon a legszimpibb a 8ból, de sehol egy Madagaszkár vagy KAK vagy Uganda esetleg Togo. Csak ne a két berber nyerje.
Löfli
Sixo
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Togót Dél-Afrika verte idegenbeli gólokkal a 2. selejtezőkörben, Madagaszkár sima ötöst kapott Gabontól, Uganda visszalépett, Közép-Afrika meg el se indult a selejtezőkön, pedig az első 3 kijut az olimpiára!ma este kezdődik az u-23-as Afrika kupa is, hajrá Niger! 😊Gabon a legszimpibb a 8ból, de sehol egy Madagaszkár vagy KAK vagy Uganda esetleg Togo. Csak ne a két berber nyerje.
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
ma este kezdődik az u-23-as Afrika kupa is, hajrá Niger! 😊Gabon a legszimpibb a 8ból, de sehol egy Madagaszkár vagy KAK vagy Uganda esetleg Togo. Csak ne a két berber nyerje.
Löfli
több mint 2 éve
ma este kezdődik az u-23-as Afrika kupa is, hajrá Niger! 😊

Don't blink!
több mint 2 éve
kösz bazmeg, erre nem jöttem rááá igy korán reggel. 😀😀😀Azért ez a Ruben Neves-es Wolves búcsúvideó igen dzsudzsákos lett, végtelenül undorító, hogy 26 évesen elmegy az arabokhoz levezezni, aztán a könnyeivel küszködik, mintha a visszavonulását jelentette volna be...segítek @Tony Adams 😊
r.baggio
Löfli
több mint 2 éve
Azért ez a Ruben Neves-es Wolves búcsúvideó igen dzsudzsákos lett, végtelenül undorító, hogy 26 évesen elmegy az arabokhoz levezezni, aztán a könnyeivel küszködik, mintha a visszavonulását jelentette volna be...segítek @Tony Adams 😊
r.baggio

Don't blink!
több mint 2 éve
Azért ez a Ruben Neves-es Wolves búcsúvideó igen dzsudzsákos lett, végtelenül undorító, hogy 26 évesen elmegy az arabokhoz levezezni, aztán a könnyeivel küszködik, mintha a visszavonulását jelentette volna be...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
freudi elírás volt mobilról, nekem aztán nincs bajom velük, sőtAzt írta a közelemény, hogy 2013-14-ben Ivan Toney-zott a csapat, ezért az UEFA nem engedi hogy indulhassanak, ez viszont nem lényeges. RFEF úgy néz ki szarik rájuk.ja igen, rájuk gondoltam, köszi 😀Az Atleti fix BL 😀remélem az Atleti mehet helyettükwww.football-espana.net/2023/06/23/osasuna-barred-2023-24-europa-conference-leagueOsasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor
Löfli
warr_b
Löfli
Az Atletic Bilbao van beírva a Wikipedian jelenleg
zacknorb
Löfli
Nem hiszem hogy direkt volt ez amúgy, de az Atletico kifejezés a Bilbaora nem szép, ugyanis még Franco direkt nevezte át őket a diktatúrában Athleticről. Olyan ez mint a Kinizsi volt pl, csak a jobb oldalról.
Heisman nádor

Don't blink!
több mint 2 éve
Marcus Thuram -> Inter hvg-zve. Városi rivális elől lenyúlva. Úgy néz ki Frattesi is erre a sorsra fog jutni.
több mint 2 éve
Azt írta a közelemény, hogy 2013-14-ben Ivan Toney-zott a csapat, ezért az UEFA nem engedi hogy indulhassanak, ez viszont nem lényeges. RFEF úgy néz ki szarik rájuk.ja igen, rájuk gondoltam, köszi 😀Az Atleti fix BL 😀remélem az Atleti mehet helyettükwww.football-espana.net/2023/06/23/osasuna-barred-2023-24-europa-conference-leagueOsasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor
Löfli
warr_b
Löfli
zacknorb
Löfli
Nem hiszem hogy direkt volt ez amúgy, de az Atletico kifejezés a Bilbaora nem szép, ugyanis még Franco direkt nevezte át őket a diktatúrában Athleticről. Olyan ez mint a Kinizsi volt pl, csak a jobb oldalról.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ja igen, rájuk gondoltam, köszi 😀Az Atleti fix BL 😀remélem az Atleti mehet helyettükwww.football-espana.net/2023/06/23/osasuna-barred-2023-24-europa-conference-leagueOsasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor
Löfli
warr_b
Löfli
zacknorb

Don't blink!
több mint 2 éve
Understand César Azpilicueta has now full agreement on personal terms with Inter. Two year deal sealed. 🚨⚫️🔵
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 23, 2023
Chelsea are expected to let him go by terminating his contract despite being still valid until 2024.
There’s always been genuine respect between Azpi and Chelsea. pic.twitter.com/nodpgZKf5s
több mint 2 éve
Az Atleti fix BL 😀remélem az Atleti mehet helyettükwww.football-espana.net/2023/06/23/osasuna-barred-2023-24-europa-conference-leagueOsasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor
Löfli
warr_b
Löfli
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
remélem az Atleti mehet helyettükwww.football-espana.net/2023/06/23/osasuna-barred-2023-24-europa-conference-leagueOsasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor
Löfli
warr_b

Don't blink!
több mint 2 éve
Atleti hazai mez, még az aktuális címerrelA 39-41 közötti Aviacion de Madrid logót kellene visszahozni.
zacknorb
logos-world.net/atletico-madrid-logo/
több mint 2 éve
Atleti hazai mez, még az aktuális címerrel
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
www.football-espana.net/2023/06/23/osasuna-barred-2023-24-europa-conference-leagueOsasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Osasunat nem engedheti az UEFA indulni a konferencialigában 😕que?
Heisman nádor

Don't blink!