Soccer

42 feliratkozó

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 581 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Na hivatalos is Flick kirúgása.
rob3r7o
Pedig:
 www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/nemetorszag-en-vagyok-a-megfelelo-edzo-a-valogatott-elere-flick-2977697?utm_source=origo.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_a_08_n

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 992
Na hivatalos is Flick kirúgása.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 581 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nagy a Sesko hype.
mar felhoztam ezt a temat h itthon focista nagy termeken, reklamban nem szerepelt.
Sesko szloveniaban vigyorog a red bull plakaton mezben.ami azert eleg nagy ceg....
Persze lehet megkerestek gerat meg kiralyt meg dardait de azert fura h amennyire hypoljak a focit senki nem lett "szinesz"
YoungZeeZee
Sesko a salzburg majd a lipcse jatékosa, van kötődése a céghez 🙂
Itthon is felhúzhattak volna egy ilyen kampányt Szobora, lehet hogy marketing szempontból nem volt rá szükség.
davemayer
Ezzel tisztaban vagyok..cssk fura h eddig uszok meg vizilabdazok voltak az "aldozatok" mikor a fo i a legnepszerubb itthon is.
YoungZeeZee
kevés intelligens focistát találsz, aki tud 2-3 értelmes mondatot elmondani egymás után
NB2
Szerintem ez jó ideje nem így van. Szinte állandóan nyilatkoznak, én egyikbe sem tudok nagyon belekötni. Legrosszabb esetben lenyomnak valami polkorrekt stand up-ot.
Kb. Kabát Petiék idejében volt igaz amit írtál.

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 2 éve
Flick elvileg már ma lapátra kerül. A keddi meccsen pedig Voller fog a padra ülni ideigleneskent.

Az elsőszámú jelölt pedig Nagelsmann.

több mint 2 éve
Hat ez után a meccs után Flicknek önként kellene felallnia.

Értek én mindent, de ez a teljesítmény kritikán aluli. Muszáj lesz a szövetségnek lépnie valamit.
rob3r7o
Önként nem fog, ahogy a nyilatkozatából is kiderült. De szerintem a franciák elleni meccs után eredménytől függetlenül megköszönik neki a munkát, mert egy hazai rendezésű EB előtt nem kaphatsz ki sorra a felkészülési meccseken. Ráadásul úgy, hogy felmossák veled a padlót hazai pályán.

Hogy ki lesz az utód, az jó kérdés. Nagelsmann ugye adná magát, csak neki még élő szerződése van, igaz, nem hinném, hogy a DFB és a Bayern ne tudna megegyezni egy jelképes összegben. Glasner szintén csapat nélküli, szerintem ő is el tudná indítani a válogatottat egy felfelé vezető úton.

Sammer is előkerült a kalapból, igaz, ő csak az EB végéig, utána megint kapitányt kellene keresni.

Nyilván a pipe dream egy Klopp lenne dupla funkcióban az EB-ig, de ő már leszögezte, hogy ezt nem vállalná, mert leköti a csapatépítés Liverpoolban.

Kicsit most olyan helyzetben van a német foci, mint a 2006-os VB előtt, csak akkor Klinsmannék pont a VB-re tudtak jól időzíteni. Ez a jelenlegi német válogatott egyértelműen lejtmenetben van, és ha selejtezőt kéne játszania, az se biztos, hogy kijutna...
Hungarian Bill
Hat a tegnapi nyilatkozata elég súlyos volt. Egy magyar edző is csak csettintett volna ra.

Hat én már olvastam elég vad neveket is, mint potenciális utód. Felmerült pl Klinsmann is, de ideiglenesen akar Voller is beugorhat.

Őszintén én nem tudom ki lenne az ideális utód, de valamit muszáj lesz lepni, mert ugyan tényleg vannak hiányosságok a keretben is, de ennyire közel sem rossz, amit az elmúlt évek teljesítménye mutat.

több mint 2 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718

Értek én mindent, de ez a teljesítmény kritikán aluli. Muszáj lesz a szövetségnek lépnie valamit.
rob3r7o
Önként nem fog, ahogy a nyilatkozatából is kiderült. De szerintem a franciák elleni meccs után eredménytől függetlenül megköszönik neki a munkát, mert egy hazai rendezésű EB előtt nem kaphatsz ki sorra a felkészülési meccseken. Ráadásul úgy, hogy felmossák veled a padlót hazai pályán.

Hogy ki lesz az utód, az jó kérdés. Nagelsmann ugye adná magát, csak neki még élő szerződése van, igaz, nem hinném, hogy a DFB és a Bayern ne tudna megegyezni egy jelképes összegben. Glasner szintén csapat nélküli, szerintem ő is el tudná indítani a válogatottat egy felfelé vezető úton.

Sammer is előkerült a kalapból, igaz, ő csak az EB végéig, utána megint kapitányt kellene keresni.

Nyilván a pipe dream egy Klopp lenne dupla funkcióban az EB-ig, de ő már leszögezte, hogy ezt nem vállalná, mert leköti a csapatépítés Liverpoolban.

Kicsit most olyan helyzetben van a német foci, mint a 2006-os VB előtt, csak akkor Klinsmannék pont a VB-re tudtak jól időzíteni. Ez a jelenlegi német válogatott egyértelműen lejtmenetben van, és ha selejtezőt kéne játszania, az se biztos, hogy kijutna...
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 229 — LIGHTS OUT!
Glasgow mesterhármas Antigua ellen, nice.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 330 — "Montoya por favor!"
Muriqi is lop pontot a vöröskereszttől
zacknorb
Koszovó mindenki ellen X-elt, egyedül Belarusztól sikerült kikapni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 149 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Muriqi is lop pontot a vöröskereszttől
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
Bardhi gól❤️

Zaniolo miatt buknak pontokat az olaszok, nem meglepő
Heisman nádor
Visz egy szemmel jól látható összeget...

Jó így már nem h a svájciak is leadták 🤣

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Bardhi gól❤️

Zaniolo miatt buknak pontokat az olaszok, nem meglepő

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 29 679 — nabege2@yahoo.com
Nagy a Sesko hype.
mar felhoztam ezt a temat h itthon focista nagy termeken, reklamban nem szerepelt.
Sesko szloveniaban vigyorog a red bull plakaton mezben.ami azert eleg nagy ceg....
Persze lehet megkerestek gerat meg kiralyt meg dardait de azert fura h amennyire hypoljak a focit senki nem lett "szinesz"
YoungZeeZee
Itthon is felhúzhattak volna egy ilyen kampányt Szobora, lehet hogy marketing szempontból nem volt rá szükség.
davemayer
Ezzel tisztaban vagyok..cssk fura h eddig uszok meg vizilabdazok voltak az "aldozatok" mikor a fo i a legnepszerubb itthon is.
YoungZeeZee
kevés intelligens focistát találsz, aki tud 2-3 értelmes mondatot elmondani egymás után
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 964
Nagy a Sesko hype.
YoungZeeZee
davemayer
több mint 2 éve
Na Flick vajon mikor lesz kirugva?

több mint 2 éve
Jó szarul néz ki ez a Skopje pálya

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 31 060 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jól van, végül sima Kongói DK kijutás, helyes.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 704 — "Grammar maci"
Nagy a Sesko hype.
YoungZeeZee

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 31 060 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A Marokkó-Libéria elhalasztva a földrengés miatt, de a DR Kongó meccs is később kezdődik valamiért 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 986 — Sworn to the Dark
kár hogy nem Mudryk rúgta a gólt az lett volna vicces.

built for this shit

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 831 — Csodabogár
Slava Ukraini angol hülyék 😀

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 957 — Colts Fan
Zhiniiiiiiii!!!!
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 149 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2023/09/09/megserult-a-ferencvaros-kulcsembere-a-valogatottjaban-le-kellett-cserelni?fbclid=IwAR02B7oLjqXhO40-cKZMPraEWj0NdNPf6-CCwEXR1HGfg7_5Upfg3OLANBI
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Egy új 18 éves portugál szupertehetség. Már a MU radarján van.