Soccer
Cardinale takarodj!🚨 Newcastle close to agreement with AC Milan to sign Italy international Sandro Tonali for fee in region of €70m. Subject to final negotiations for 23yo, #NUFC would be landing Eddie Howe’s top midfield target. W/ @JamesHorncastle @TheAthleticFC #ACMilan https://t.co/Mrk197s7if
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 21, 2023
Wow, ez rohadt nagy fogás.
Tony Adams

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
here we go már megvolt, ezen a fórumon az hivatalosnak számítGundogan Barka, hivatalosmég nem az
Heisman nádor
Beki
Végre egy jó hír, gyengüljenek a riválisok. Mostanság ezek a nagyon Milan szívűek rendre hagyják el a Milant.🚨 Newcastle close to agreement with AC Milan to sign Italy international Sandro Tonali for fee in region of €70m. Subject to final negotiations for 23yo, #NUFC would be landing Eddie Howe’s top midfield target. W/ @JamesHorncastle @TheAthleticFC #ACMilan https://t.co/Mrk197s7if
Tony Adams
Lehetett volna annyi. Csak az első félidőben volt kb 2 kapufa meg 2 mentés a gólvonalról 😀Portugal u21 ég a grúzok ellen, viszik is a mixemetPortugáloknak azért ez ciki
Holland-belgán hogy nincs gól azt nem értem. Izgalmas kis meccs.
Heisman nádor
Holland belgán gondoltam hogy iksz lesz, de én kb 2-2-t vártam...
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Portugal u21 ég a grúzok ellen, viszik is a mixemetPortugáloknak azért ez ciki
Heisman nádor
Holland belgán gondoltam hogy iksz lesz, de én kb 2-2-t vártam...

Gundogan Barka, hivatalosmég nem az
Heisman nádor
Dzsu meg kiöregedett ebből a hullámból basszusNa lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.OFFICIAL: N'Golo Kante has moved to Saudi Arabia to join Al-Ittihad 🇸🇦 pic.twitter.com/Lxj47MmMCL
— Football Transfers (@Transfersdotcom) June 21, 2023
Understand Al Nassr have reached full verbal agreement with Hakim Ziyech to join the club. Personal terms agreed. 🚨🟡🔵🇸🇦
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2023
Ziyech will sign until June 2026, if all goes to plan.
Agreement reached also with Chelsea, waiting to prepare, check then sign contracts.
Here we go! 🇲🇦 pic.twitter.com/wywVV8cocB
empty taxi
Nyilván felelősen gazdalkodva az adófizetői pénzzel mint eddig is.
FLZOLI
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
🚨 Newcastle close to agreement with AC Milan to sign Italy international Sandro Tonali for fee in region of €70m. Subject to final negotiations for 23yo, #NUFC would be landing Eddie Howe’s top midfield target. W/ @JamesHorncastle @TheAthleticFC #ACMilan https://t.co/Mrk197s7if
Persze, csak hát mégis rivalryHeh, India szépen elkalapálja Pakisztánt.azért ez elég papírforma eredmény volt, a címvédőről beszélünk!
warr_b
Löfli

Heh, India szépen elkalapálja Pakisztánt.azért ez elég papírforma eredmény volt, a címvédőről beszélünk!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

Passz, nem ismerem a játékosokat.Nepál nem kezdett jól 😊Meh, igy mar kevesbe tetszik a felido/vege portugal meg ugyan ez a spanyolokkal...
Ma kezdődik az U21-es EB, Románia és Grúzia a rendező.
warr_b
Keretek alapjan vmi magyarazat, h miert a horvatok a favoritok az ukranokkal szemben?
Borbinho
De a horvát utánpótlás elég elismert, Ukrajnában... Hát ott meg most nem a foci a fő elfoglaltság.

hülye foci kedvelők 😊De, de, de.
ti nem dolgoztok, nincs családotok, nincs más elfoglaltságotok? 😊
NB2
De erre van a munkaidő (is) 😆

Pont akartam írni 😁gecc, 2-2, úgy hogy még 0-2 volt félidőben, aztán 11esekkel tovább ment a Kumamoto ...Tippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.Hazai lesz mindkét mai meccs 😉
Sixo
Amúgy én a jónevű Albirex Niigata csapatával megyek, végre visszajutottak öt év után az első osztályba!
warr_b
Sixo

hülye foci kedvelők 😊www.youtube.com/watch?v=g5qWADApjsA
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Havertz deal állítólag: 50 M font 3 részletben kifizetve + 15 M font ha különböző feltételek teljesülnek.
Tony Adams
Kai Havertz, first Arsenal signing as deal will be completed in the next hours — here we go ✅⚪️🔴 #AFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2023
◉ £60m guaranteed fee;
◉ £5m add-ons;
◉ Long term deal agreed;
◉ Medical tests to be scheduled.
Havertz will sign the contract this week, documents are being prepared. pic.twitter.com/ZatVvO7dRF
gecc, 2-2, úgy hogy még 0-2 volt félidőben, aztán 11esekkel tovább ment a Kumamoto ...Tippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.Hazai lesz mindkét mai meccs 😉
Sixo
Amúgy én a jónevű Albirex Niigata csapatával megyek, végre visszajutottak öt év után az első osztályba!
warr_b