Soccer
amugy az megvan, hogy Pep allitolag bejelentkezett: Riceert (bar nem valoszinu), Kim Min-jaeert is (nyilvan, jobb neki a padon/tarcsiban, mint ha a BMben jatszana).ilyen játékosért ez aprópénzMore exclusive details on Kovacić deal. Understand Manchester City will pay a guaranteed fee of £25m to Chelsea.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 21, 2023
£5m will be also included in add-ons to be activated only if/when Man City will win titles — not player’s performances.
Pep has his new midfielder.
Here we go. ✨🇭🇷 pic.twitter.com/kT0diRKn54
Beki
Löfli
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
okés, @warrb - @Löfli menjünk akkor inkább a Denver topicba beszélgetni a fontosabb football eseményekrőlTippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.követelem nektek a szutyok foci csapatok topikját
Sixo
JC6 - a ruszki
Szerkesztette: Sixo
ilyen játékosért ez aprópénzMore exclusive details on Kovacić deal. Understand Manchester City will pay a guaranteed fee of £25m to Chelsea.
£5m will be also included in add-ons to be activated only if/when Man City will win titles — not player’s performances.
Beki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
More exclusive details on Kovacić deal. Understand Manchester City will pay a guaranteed fee of £25m to Chelsea.
En az arena4 re tippelek😀Na lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.OFFICIAL: N'Golo Kante has moved to Saudi Arabia to join Al-Ittihad 🇸🇦 pic.twitter.com/Lxj47MmMCL
— Football Transfers (@Transfersdotcom) June 21, 2023
Understand Al Nassr have reached full verbal agreement with Hakim Ziyech to join the club. Personal terms agreed. 🚨🟡🔵🇸🇦
Ziyech will sign until June 2026, if all goes to plan.
Agreement reached also with Chelsea, waiting to prepare, check then sign contracts.
Here we go! 🇲🇦 pic.twitter.com/wywVV8cocB
empty taxi
Nyilván felelősen gazdalkodva az adófizetői pénzzel mint eddig is.
FLZOLI
Understand Al Hilal are now closing in on Kalidou Koulibaly deal, here we go! 🚨🔵🇸🇦 #CFC #AlHilal
Verbal agreement reached with Chelsea.
Personal terms also agreed on a three year contract — he’ll join Rúben Neves.
Contracts now being checked… and then signed.
Here we go 🇸🇳 pic.twitter.com/2616cqGMlU
B+, a 96. percben egyenlítenek a szerbek...eloszor en sem orultem, de sztem ez a legjobb nekunk. szerbek pontokat vesztettek, de a bolgarok egy ponttal nem jonnek feljebb, hogy eselyuk legyen jelenleg a 2. helyre. montenegrot meg kell verni otthon, es hozni a litvan-bolgar meccseket. teljesen mindegy, hogy mit jatszunk a szerbekkel
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Közben a németek kikaptak Kolumbiától is otthon... Olyan gáz júniust nyomott a DFB Elf, amit a magyar válogatott szokott, amikor még nem Rossi szintű mester volt itthon a HC.Flick alatt 25-26 meccsen vmi 20+ kulonbozo vedelem kezdett. igy nem lehet.
iktriad
Na lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.OFFICIAL: N'Golo Kante has moved to Saudi Arabia to join Al-Ittihad 🇸🇦 pic.twitter.com/Lxj47MmMCL
Understand Al Nassr have reached full verbal agreement with Hakim Ziyech to join the club. Personal terms agreed. 🚨🟡🔵🇸🇦
Agreement reached also with Chelsea, waiting to prepare, check then sign contracts.
empty taxi
Nyilván felelősen gazdalkodva az adófizetői pénzzel mint eddig is.
Komolyan Rossinak ált fentebb mert Szoboszlai kreténkedett és sárgát kapott....Ugyan úgy ahogy szánalmas vesztes ez a közeg/társadalom, pont annyira felkapaszkodott proli amikor nyertes szériában van. Senki sem tudja, hogy kell kezelni a kudarcot és a sikert. Pláne a traumákat vagy az esélyesség terhét.
Nagyon fent vagyunk a hullám tetején....
Az lenne a ciki igaz csak 3 meccs ment le, ha nem lennének benne az első kettőben....
ThundersNFL a Jobbágy
A foci és a politika itthon mind a társadalom lenyomata. Mosatlan, betyárkörtés, aranyeres műgyanta lapos seggfedő maszk, de akkor is lenyomat és hiteles replika.
OFFICIAL: N'Golo Kante has moved to Saudi Arabia to join Al-Ittihad 🇸🇦 pic.twitter.com/Lxj47MmMCL

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Understand Chelsea have reached full verbal agreement with Saudi’s Al Ahli to sell Edouard Mendy. 🚨⚪️🟢🇸🇦 #CFC
Mendy agreed personal terms with Al Ahli on three year deal, as revealed last week.
Contracts to be checked, then signed if all goes to plan.
Here we go 🇸🇳 pic.twitter.com/8OsjHSTJRz
Most még a fociról van szó?Az hogy 3 migráncs is van a csapatban nem zavarja a főnit?Orban volt az elmúlt 30 év legnagyobb magyar igazolása, az biztos
Igaz az egyik a névrokona...
😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
r.baggio
Az hogy 3 migráncs is van a csapatban nem zavarja a főnit?Orban volt az elmúlt 30 év legnagyobb magyar igazolása, az biztos
😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A Villa viszi Tielemanst, és ott van nekik B. Kamara. Aki olcsón (szvsz többet ér mint amit aláírt) bevált. Nem kell nekik Ricet fizetni.Rice-ot biztos nagyon nehezen engedné el Emery, ha a játékosa lenne.
MRI kapott ígéretet, hogy erõsíthet. De akkor célozza meg a BLt. Ahhoz azért jobb ha eladják Ricet Grealishi áron (ezt nem kedveli az Arzenyál) és igazolnak. Akár O. Watkins és Coutihno is mehet.
ulpianus

Liverpool Fc
most miért, te is ugyanilyen szutyok fociról kommentelsz 😊Tippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.követelem nektek a szutyok foci csapatok topikját
Sixo
JC6 - a ruszki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
😊
Igen, izgi a csoport, még bárki továbbjuthat 😊Beakadt ez neked, remélem raktad legalább a 4.5 overeket 😁Írtad, hogy Mauritania NMEA vezetésével Szudánban győzött, és csoport utolsó csoport első lett és rohadt nyitott a csoport egy fordulóval a vége előtt? Azt a 150 üzenetet nem fogom végig olvasni amit összehoztatok amíg nem voltam itthon.
warr_b
Sixo
Kongói DK-nak elég otthon egy iksz Szudán ellen a kijutáshoz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Tippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.Hazai lesz mindkét mai meccs 😉
Sixo
Amúgy én a jónevű Albirex Niigata csapatával megyek, végre visszajutottak öt év után az első osztályba!

www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ot-ev-alatt-szinte-sohasem-biroztam-de-marco-rossi-2963407És miért kerültünk ilyen könnyű csoportba?
Mondom, én az elmúlt években sokat változtam. Mert iszonyatosan nem bírtam a palit..
Igen, látható a fejlődés.
Igen, Rossi jó edző.
De nem kellene átesni a ló túloldalára, semmilyen téren. Bár ezt úgysem olvassa, nem úgy, mint a fb-ot.
Azért is összeteheti a kezét, hogy ilyen kerettel dolgozhat és hogy sokszor bizony óriási mákunk van egy-egy meccsen vagy egy-egy soroláskor.
Az elmúlt 20-25 évben volt egy Király-Juhász-Dárdai-Huszti-Dzsudzsák-Gera tengely (mely tengelyből nem egyszer sokáig kiesett egy alapember), de borzalmasan le voltunk lassulva, borzalmas elszaladt mellettünk a világ és nagyon erős válogatottak voltak az ellenfeleink.
2016-ig talán 3-4 sikerélményünk volt, de azok is csak meccsek, világverseny semmi.
Én még láttam a magyar-jugó gálát...
Litvánia, Bulgária, Montenegro, meg egy, a régi nagy Szerbiának most valami árnyéka van a csoportban. Röhögve kellene nyerni, de akkor is a földön kellene maradni. Nálam ezek a nyilatkozatok kiverik a biztosítékot, de lehet hogy csak engem zavarnak..
Most van egy Gulácsi/Dibusz, egy magára találó Lang, Szalai, Orbán, Kerkez, Szobi, Sallói, Styles, egy önmagát kereső, de amúgy tehetséges Kleini, egy hurkapálca, de taktikailag iszonyat magas szinten játszani tudó Nagy Ádám, Bolla, Csoboth és a többi peremember, akiket felhúznak a többiek.
Soha nem láttam ennyire jó magyar válogatottat az elmúlt 25-28 évben.
Játszunk egy tükörsima meccset a világranglista "183." csapata ellen otthon és akkor elkezdünk bírózni. Sosem bírtam a nyilatkozatait... az meg csak hab a tortán - nálam - hogy az EB előtt megígérte Cosmo-val, hogy megtanulnak magyarul.
A Himnusz már megy, 12 év (?) után. Grat 😀
Mondom, én semmi rosszat nem kívánok neki, sem a csapatnak.
De a kő-papír-olló, az ellenfél megalázása, beszólogatás egy andorrai péknek vagy egy litván labdaszedőnek, Szobi egy-egy cselekedete, mind azt jelzik, hogy meglovagolják ezt a hullámot. Ami jó, legyen egy egészséges önbizalom, de a nagyképűség és az ellenfél "alázása" már túlmegy egy határon.
Nálam.
Tényleg innen lehet nagyot esni... a magyar szurkoló ma még szeret, de holnap már leköp az utcán, ha nem olyan eredmény jön.
Tessék a földön maradni..
JC6 - a ruszki
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Nagyon fent vagyunk a hullám tetején....
Az lenne a ciki igaz csak 3 meccs ment le, ha nem lennének benne az első kettőben....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Mondom, én az elmúlt években sokat változtam. Mert iszonyatosan nem bírtam a palit..
Igen, látható a fejlődés.
Igen, Rossi jó edző.
De nem kellene átesni a ló túloldalára, semmilyen téren. Bár ezt úgysem olvassa, nem úgy, mint a fb-ot.
Azért is összeteheti a kezét, hogy ilyen kerettel dolgozhat és hogy sokszor bizony óriási mákunk van egy-egy meccsen vagy egy-egy soroláskor.
Az elmúlt 20-25 évben volt egy Király-Juhász-Dárdai-Huszti-Dzsudzsák-Gera tengely (mely tengelyből nem egyszer sokáig kiesett egy alapember), de borzalmasan le voltunk lassulva, borzalmas elszaladt mellettünk a világ és nagyon erős válogatottak voltak az ellenfeleink.
2016-ig talán 3-4 sikerélményünk volt, de azok is csak meccsek, világverseny semmi.
Én még láttam a magyar-jugó gálát...
Litvánia, Bulgária, Montenegro, meg egy, a régi nagy Szerbiának most valami árnyéka van a csoportban. Röhögve kellene nyerni, de akkor is a földön kellene maradni. Nálam ezek a nyilatkozatok kiverik a biztosítékot, de lehet hogy csak engem zavarnak..
Most van egy Gulácsi/Dibusz, egy magára találó Lang, Szalai, Orbán, Kerkez, Szobi, Sallói, Styles, egy önmagát kereső, de amúgy tehetséges Kleini, egy hurkapálca, de taktikailag iszonyat magas szinten játszani tudó Nagy Ádám, Bolla, Csoboth és a többi peremember, akiket felhúznak a többiek.
Soha nem láttam ennyire jó magyar válogatottat az elmúlt 25-28 évben.
Játszunk egy tükörsima meccset a világranglista "183." csapata ellen otthon és akkor elkezdünk bírózni. Sosem bírtam a nyilatkozatait... az meg csak hab a tortán - nálam - hogy az EB előtt megígérte Cosmo-val, hogy megtanulnak magyarul.
A Himnusz már megy, 12 év (?) után. Grat 😀
Mondom, én semmi rosszat nem kívánok neki, sem a csapatnak.
De a kő-papír-olló, az ellenfél megalázása, beszólogatás egy andorrai péknek vagy egy litván labdaszedőnek, Szobi egy-egy cselekedete, mind azt jelzik, hogy meglovagolják ezt a hullámot. Ami jó, legyen egy egészséges önbizalom, de a nagyképűség és az ellenfél "alázása" már túlmegy egy határon.
Nálam.
Tényleg innen lehet nagyot esni... a magyar szurkoló ma még szeret, de holnap már leköp az utcán, ha nem olyan eredmény jön.
Tessék a földön maradni..
Tippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.követelem nektek a szutyok foci csapatok topikját
Sixo