Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 391 — Lucas Scott

Beki
ilyen játékosért ez aprópénz
Löfli
amugy az megvan, hogy Pep allitolag bejelentkezett: Riceert (bar nem valoszinu), Kim Min-jaeert is (nyilvan, jobb neki a padon/tarcsiban, mint ha a BMben jatszana).

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!
Tippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.
Sixo
követelem nektek a szutyok foci csapatok topikját
JC6 - a ruszki
okés, @warrb - @Löfli menjünk akkor inkább a Denver topicba beszélgetni a fontosabb football eseményekről

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

Beki
ilyen játékosért ez aprópénz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 588

empty taxi
Na lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.
Nyilván felelősen gazdalkodva az adófizetői pénzzel mint eddig is.
FLZOLI
En az arena4 re tippelek😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
B+, a 96. percben egyenlítenek a szerbek...
warr_b
eloszor en sem orultem, de sztem ez a legjobb nekunk. szerbek pontokat vesztettek, de a bolgarok egy ponttal nem jonnek feljebb, hogy eselyuk legyen jelenleg a 2. helyre. montenegrot meg kell verni otthon, es hozni a litvan-bolgar meccseket. teljesen mindegy, hogy mit jatszunk a szerbekkel

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Közben a németek kikaptak Kolumbiától is otthon... Olyan gáz júniust nyomott a DFB Elf, amit a magyar válogatott szokott, amikor még nem Rossi szintű mester volt itthon a HC.
iktriad
Flick alatt 25-26 meccsen vmi 20+ kulonbozo vedelem kezdett. igy nem lehet.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

empty taxi
Na lassan az M4 majd eloveszi a csekkfüzetet és befizet a közvetítésre valami a sztárok nálunk maradtak reklámszlogennel.
Nyilván felelősen gazdalkodva az adófizetői pénzzel mint eddig is.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Komolyan Rossinak ált fentebb mert Szoboszlai kreténkedett és sárgát kapott....
Nagyon fent vagyunk a hullám tetején....
Az lenne a ciki igaz csak 3 meccs ment le, ha nem lennének benne az első kettőben....
ThundersNFL a Jobbágy
Ugyan úgy ahogy szánalmas vesztes ez a közeg/társadalom, pont annyira felkapaszkodott proli amikor nyertes szériában van. Senki sem tudja, hogy kell kezelni a kudarcot és a sikert. Pláne a traumákat vagy az esélyesség terhét.

A foci és a politika itthon mind a társadalom lenyomata. Mosatlan, betyárkörtés, aranyeres műgyanta lapos seggfedő maszk, de akkor is lenyomat és hiteles replika.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 642
Az hogy 3 migráncs is van a csapatban nem zavarja a főnit?
Igaz az egyik a névrokona...
😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Orban volt az elmúlt 30 év legnagyobb magyar igazolása, az biztos
r.baggio
Most még a fociról van szó?

több mint 2 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Orban volt az elmúlt 30 év legnagyobb magyar igazolása, az biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Villa viszi Tielemanst, és ott van nekik B. Kamara. Aki olcsón (szvsz többet ér mint amit aláírt) bevált. Nem kell nekik Ricet fizetni.
MRI kapott ígéretet, hogy erõsíthet. De akkor célozza meg a BLt. Ahhoz azért jobb ha eladják Ricet Grealishi áron (ezt nem kedveli az Arzenyál) és igazolnak. Akár O. Watkins és Coutihno is mehet.
ulpianus
Rice-ot biztos nagyon nehezen engedné el Emery, ha a játékosa lenne.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Tippek a holnapi császár kupára? Nálam a Roasso Kumamoto vs FC Ryukyu sima vendég. Harmadosztályú csapattal kell mennem, a másodosztályú túl mainstream nekem, az ilyen Löflinek valók.
Sixo
JC6 - a ruszki
most miért, te is ugyanilyen szutyok fociról kommentelsz 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 464 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
😊

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 797 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Beakadt ez neked, remélem raktad legalább a 4.5 overeket 😁
warr_b
Írtad, hogy Mauritania NMEA vezetésével Szudánban győzött, és csoport utolsó csoport első lett és rohadt nyitott a csoport egy fordulóval a vége előtt? Azt a 150 üzenetet nem fogom végig olvasni amit összehoztatok amíg nem voltam itthon.
Sixo
Igen, izgi a csoport, még bárki továbbjuthat 😊
Kongói DK-nak elég otthon egy iksz Szudán ellen a kijutáshoz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 797 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Sixo
Hazai lesz mindkét mai meccs 😉

Amúgy én a jónevű Albirex Niigata csapatával megyek, végre visszajutottak öt év után az első osztályba!

több mint 2 éve
Guadeloupe és Martinique simán, St. Kitts büntetőkkel ment tovább.

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 351 — Keep pounding
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ot-ev-alatt-szinte-sohasem-biroztam-de-marco-rossi-2963407

Mondom, én az elmúlt években sokat változtam. Mert iszonyatosan nem bírtam a palit..
Igen, látható a fejlődés.
Igen, Rossi jó edző.

De nem kellene átesni a ló túloldalára, semmilyen téren. Bár ezt úgysem olvassa, nem úgy, mint a fb-ot.

Azért is összeteheti a kezét, hogy ilyen kerettel dolgozhat és hogy sokszor bizony óriási mákunk van egy-egy meccsen vagy egy-egy soroláskor.

Az elmúlt 20-25 évben volt egy Király-Juhász-Dárdai-Huszti-Dzsudzsák-Gera tengely (mely tengelyből nem egyszer sokáig kiesett egy alapember), de borzalmasan le voltunk lassulva, borzalmas elszaladt mellettünk a világ és nagyon erős válogatottak voltak az ellenfeleink.
2016-ig talán 3-4 sikerélményünk volt, de azok is csak meccsek, világverseny semmi.
Én még láttam a magyar-jugó gálát...

Litvánia, Bulgária, Montenegro, meg egy, a régi nagy Szerbiának most valami árnyéka van a csoportban. Röhögve kellene nyerni, de akkor is a földön kellene maradni. Nálam ezek a nyilatkozatok kiverik a biztosítékot, de lehet hogy csak engem zavarnak..

Most van egy Gulácsi/Dibusz, egy magára találó Lang, Szalai, Orbán, Kerkez, Szobi, Sallói, Styles, egy önmagát kereső, de amúgy tehetséges Kleini, egy hurkapálca, de taktikailag iszonyat magas szinten játszani tudó Nagy Ádám, Bolla, Csoboth és a többi peremember, akiket felhúznak a többiek.
Soha nem láttam ennyire jó magyar válogatottat az elmúlt 25-28 évben.

Játszunk egy tükörsima meccset a világranglista "183." csapata ellen otthon és akkor elkezdünk bírózni. Sosem bírtam a nyilatkozatait... az meg csak hab a tortán - nálam - hogy az EB előtt megígérte Cosmo-val, hogy megtanulnak magyarul.
A Himnusz már megy, 12 év (?) után. Grat 😀

Mondom, én semmi rosszat nem kívánok neki, sem a csapatnak.
De a kő-papír-olló, az ellenfél megalázása, beszólogatás egy andorrai péknek vagy egy litván labdaszedőnek, Szobi egy-egy cselekedete, mind azt jelzik, hogy meglovagolják ezt a hullámot. Ami jó, legyen egy egészséges önbizalom, de a nagyképűség és az ellenfél "alázása" már túlmegy egy határon.
Nálam.
Tényleg innen lehet nagyot esni... a magyar szurkoló ma még szeret, de holnap már leköp az utcán, ha nem olyan eredmény jön.
Tessék a földön maradni..
JC6 - a ruszki
És miért kerültünk ilyen könnyű csoportba?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Komolyan Rossinak ált fentebb mert Szoboszlai kreténkedett és sárgát kapott....
Nagyon fent vagyunk a hullám tetején....
Az lenne a ciki igaz csak 3 meccs ment le, ha nem lennének benne az első kettőben....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-ot-ev-alatt-szinte-sohasem-biroztam-de-marco-rossi-2963407

Mondom, én az elmúlt években sokat változtam. Mert iszonyatosan nem bírtam a palit..
Igen, látható a fejlődés.
Igen, Rossi jó edző.

De nem kellene átesni a ló túloldalára, semmilyen téren. Bár ezt úgysem olvassa, nem úgy, mint a fb-ot.

Azért is összeteheti a kezét, hogy ilyen kerettel dolgozhat és hogy sokszor bizony óriási mákunk van egy-egy meccsen vagy egy-egy soroláskor.

Az elmúlt 20-25 évben volt egy Király-Juhász-Dárdai-Huszti-Dzsudzsák-Gera tengely (mely tengelyből nem egyszer sokáig kiesett egy alapember), de borzalmasan le voltunk lassulva, borzalmas elszaladt mellettünk a világ és nagyon erős válogatottak voltak az ellenfeleink.
2016-ig talán 3-4 sikerélményünk volt, de azok is csak meccsek, világverseny semmi.
Én még láttam a magyar-jugó gálát...

Litvánia, Bulgária, Montenegro, meg egy, a régi nagy Szerbiának most valami árnyéka van a csoportban. Röhögve kellene nyerni, de akkor is a földön kellene maradni. Nálam ezek a nyilatkozatok kiverik a biztosítékot, de lehet hogy csak engem zavarnak..

Most van egy Gulácsi/Dibusz, egy magára találó Lang, Szalai, Orbán, Kerkez, Szobi, Sallói, Styles, egy önmagát kereső, de amúgy tehetséges Kleini, egy hurkapálca, de taktikailag iszonyat magas szinten játszani tudó Nagy Ádám, Bolla, Csoboth és a többi peremember, akiket felhúznak a többiek.
Soha nem láttam ennyire jó magyar válogatottat az elmúlt 25-28 évben.

Játszunk egy tükörsima meccset a világranglista "183." csapata ellen otthon és akkor elkezdünk bírózni. Sosem bírtam a nyilatkozatait... az meg csak hab a tortán - nálam - hogy az EB előtt megígérte Cosmo-val, hogy megtanulnak magyarul.
A Himnusz már megy, 12 év (?) után. Grat 😀

Mondom, én semmi rosszat nem kívánok neki, sem a csapatnak.
De a kő-papír-olló, az ellenfél megalázása, beszólogatás egy andorrai péknek vagy egy litván labdaszedőnek, Szobi egy-egy cselekedete, mind azt jelzik, hogy meglovagolják ezt a hullámot. Ami jó, legyen egy egészséges önbizalom, de a nagyképűség és az ellenfél "alázása" már túlmegy egy határon.
Nálam.
Tényleg innen lehet nagyot esni... a magyar szurkoló ma még szeret, de holnap már leköp az utcán, ha nem olyan eredmény jön.
Tessék a földön maradni..
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 121
Sixo
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 403 — LIGHTS OUT!