Soccer
Seeing his Reds shirt for the first time 🥰 pic.twitter.com/7lq25VkfY8
— Liverpool FC (@LFC) July 2, 2023
🎙️| Szoboszlai: “I will be number 8 as I’ve a tattoo from Steven Gerrard. That was a reason why. He was one of the biggest when I was a child.
— Hungarian Football Xtra (@HunFootballXtra) July 2, 2023
Klopp? Yes, he called me, it’s true. I said: ok, this is going to be a very good thing. Everything was perfect”.
(Via: @FabrizioRomanopic.twitter.com/CwC2I0Js0K
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
OFF— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 2, 2023
Tony Adams
Twitter linket most csak reg után lehet látni? Mert nekem mindre azt írja, h hiba van a betöltésnél.
Ő jelen meg a jövő a csapatnál és hasonló finomságok:
www.liverpoolfc.com/news/jurgen-klopp-szoboszlai-signing-our-present-and-also-our-future
Jó gyorsan megöregedett Cesc is, még 2004-es osztrák edzőtáborban láttam játszani, mint beharangozott csodagyereket. Hát az lett!It is with great sadness that the time has come for me to hang up my playing boots.
— Cesc Fàbregas Soler (@cesc4official) July 1, 2023
From my first days at Barca, Arsenal, Barca again, Chelsea, Monaco and Como, I will treasure them all.
From lifting the World Cup, the Euros, to winning everything in England and Spain and… pic.twitter.com/Wuwj04WanB
Tony Adams
de ezt a mezt még ő sem tudja megmenteni
Poloska vagyok.
Fater diszkrét módon kiszőkítette a sérót 😀
Poloska vagyok.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Attól nem lesz olcsóbb! ;PA hivatalos shopon amúgy a sima mez 110 font...Három hónapig félre teszek akkor. Addig még fogyok is, egy számot..
r.baggio
😆😆😆
JC6 - a ruszki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
🚨 Bernardo Silva has received an offer of €930,000 per week from Al-Hilal! 🤯
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) July 2, 2023
The Saudis have also offered €80M to Manchester City for the midfielder! 🇸🇦🤑
(Source: @DailyStar_Sport ) pic.twitter.com/mZVqHYK2Av

A hivatalos shopon amúgy a sima mez 110 font...Három hónapig félre teszek akkor. Addig még fogyok is, egy számot..
r.baggio
😆😆😆
Tudtam én 😊Japános, ne hagyd, hogy átverjen !!!Ja, Koreának drukkoltál?Japán simán megnyerte az U17-es Ázsia-bajnokságot, Löfli boldog.féknyúz!
warr_b
Löfli
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Japános, ne hagyd, hogy átverjen !!!Ja, Koreának drukkoltál?Japán simán megnyerte az U17-es Ázsia-bajnokságot, Löfli boldog.féknyúz!
warr_b
Löfli
warr_b
Ja, Koreának drukkoltál?Japán simán megnyerte az U17-es Ázsia-bajnokságot, Löfli boldog.féknyúz!
warr_b
Löfli

Japán simán megnyerte az U17-es Ázsia-bajnokságot, Löfli boldog.féknyúz!
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

Pár éve ennyibe kerül már. 😊Lehet is válogatni:40 ezer forint :o
store.liverpoolfc.com/players/men-s-team/8-dominik-szoboszlai
Matthew99
r.baggio
Lehet is válogatni:40 ezer forint :o
Matthew99
Ha valaki 20 fontért venne egy international membership pakkot, akkor 7 mezt 10%-os kedvezménnyel lehetne megrendelni 😊
store.liverpoolfc.com/lfc-official-international-member-pack-2324-74831
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal

Hát a hivatalos bemutató videóban is abban van, szóval szerintem vehetjük annak. 😉akkor fix a 8as mezszám?— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 2, 2023
Tony Adams
Sixo
Mostmár igen. Utalhatnák már a fizetést 😀akkor fix a 8as mezszám?— Bence Bocsák (@BenBocsak) July 2, 2023
Tony Adams
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz