Soccer
3 játékos van már, de jöjjetek nyugodtan még többen is. 😊BUNDESLIGA Fantasy:Android appon nyomom ott angol nyelvű
Akkor ha valakit erdekel megcsinaltam a ligat.
kickbase.app.link/BtPHOJO2jBb
Nemet nyelven van de egyertelmü az egesz.
Toto21
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Poloska vagyok.
igen, én is egy picit másként látom a szaudikat. próbálnak nem kiöregedő, de felső polc közeli embereket is odavinni. azért a kínaiak nem ilyenek voltak.azért tevez,anelka,mascherano,hamsik,carvalho első vonalas arcok voltak, nyílván mind levezetni ment oda 35 éves kor körül.Ebből Drogba a nagy név a tobbit hagyjuk.en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Chinese_Super_League_playersKínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 10, 2023
Fee around €40m to Lazio, three year deal to Milinković Savić.
Deal depends on the player, Sergej has to decide his future; NO communication on final decision yet. pic.twitter.com/gxvQre0Yv2
Beki
csebi
Kenny
Remélem ez is hamar kipukkad, mint a kínai próbálkozás néhány éve.
Bálesz
Sixo
Pl. volt azért Drogba, Gervinho, Asamoah Gyan, Frédéric Kanouté, Seydou Keita, Mohamed Sissoko, Yakubu, Obafemi Martins, John Obi Mikel, Demba Ba, Arnautovic, Witsel, Carrasco, Fellaini, Anelka, Jancker, KENESEI, HUSZTI, ELEK, GUZMICS, KÁDÁR 😀 , Gilardino, El Shaarawy, Ricardo Carvalho, Hamsík, Burak Yilmaz, Carlos Tevez, Mascherano, Vágner Love, Hulk, válassz 😊
warr_b
Toca
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
azért tevez,anelka,mascherano,hamsik,carvalho első vonalas arcok voltak, nyílván mind levezetni ment oda 35 éves kor körül.Ebből Drogba a nagy név a tobbit hagyjuk.en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Chinese_Super_League_playersKínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Deal depends on the player, Sergej has to decide his future; NO communication on final decision yet. pic.twitter.com/gxvQre0Yv2
Beki
csebi
Kenny
Bálesz
Sixo
Pl. volt azért Drogba, Gervinho, Asamoah Gyan, Frédéric Kanouté, Seydou Keita, Mohamed Sissoko, Yakubu, Obafemi Martins, John Obi Mikel, Demba Ba, Arnautovic, Witsel, Carrasco, Fellaini, Anelka, Jancker, KENESEI, HUSZTI, ELEK, GUZMICS, KÁDÁR 😀 , Gilardino, El Shaarawy, Ricardo Carvalho, Hamsík, Burak Yilmaz, Carlos Tevez, Mascherano, Vágner Love, Hulk, válassz 😊
warr_b
Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Kenesei, Guzmics pedig meg is zavarta a szingapúri bukikat úgy hirtelen😎Ebből Drogba a nagy név a tobbit hagyjuk.en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Chinese_Super_League_playersKínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Beki
csebi
Kenny
Bálesz
Sixo
warr_b
Toca
Ebből Drogba a nagy név a tobbit hagyjuk.en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Chinese_Super_League_playersKínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Beki
csebi
Kenny
Bálesz
Sixo
warr_b
en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign_Chinese_Super_League_playersKínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Beki
csebi
Kenny
Bálesz
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Kínaiaknál megközelítőleg sem voltak hasonló nevek. Ki volt az legnagyobb az ottaniak közül? Hulk? Itt Cr7 az aktuális aranylabdás Benzema a névsor kezdete. Nem egy univerzum a 2.Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Beki
csebi
Kenny
Bálesz
2024-25-től nem lesz egymásból átjárás az európai kupákban (tehát az EL győztes nem jut BL-be automatikusan)és a BL csoportharmadik se megy át az EL-be? (ja, nem is lesz csoportharmadik 😊 )
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Ez az egész szaúdi őrület hányinger.óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Beki
csebi
Kenny

óriási csalódás ha valóban odamegy.kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Beki
csebi
2024-25-től nem lesz egymásból átjárás az európai kupákban (tehát az EL győztes nem jut BL-be automatikusan)Jose nyomott erre egy dislikeot.
zacknorb
Poloska vagyok.
Akkor lehet azert mert osztrak a telefonom nekem nemet. 😅BUNDESLIGA Fantasy:Android appon nyomom ott angol nyelvű
Toto21
FLZOLI
De akkor angol nyelven is van barkinek. Gyertek-gyertek minel tobben ha lehet. 😁😊
BUNDESLIGA Fantasy:Android appon nyomom ott angol nyelvű
Toto21
kár érte. pedig hatalmas spíler. de igazából sosem tette meg azt a nagy lépést egy még nagyobb klub irányába.Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Al Hilal have submitted a concrete and important proposal for Lazio midfielder Sergej Milinković Savić. 🔵🇸🇦🇷🇸
Én nagyon féltem Kerkezt a Laziotol.Egyik legjobb lesz, figyeld meg. Nem tipik magyar…
Az elmúlt 30 évben minden magyar megsült Olaszországban.
JustoVillar
Az AZ-nél sokszor sírnak hogy edzésen lerúgja a fél csapatot 😅
Christian Pulisic will be in Italy this week to undergo medical tests and sign in as new AC Milan player on permanent deal from Chelsea. ⚫️🔴🇺🇸
Documents already in place between clubs, Pulisic will sign contract valid until June 2027. pic.twitter.com/N7DR2CDAkj

Madden hates me.
Gyors leírás:Nem tudtam hova irjak, van valakinek kedve Kickbase App-en fantasy Bundesliga szezont jatszani? 🤔Nem ismerem, de benne vagyok ha indul valami 🙂
Nem tudom ismeri-e valaki, vagy erdekel-e valakit.
Toto21
FLZOLI
-minden játékos kap 100M értékben egy csapatot, kb 13-15 játékos ( 500K és 35M érték között bármi) + 50M kezdö tökét.
-A többi játékos szabadon van a piacon és megy értük a licit, de nem látni más mennyit ajánl érte, csak ha lejárt az idö.
-Itt is, mint a fantasy NFL-ben járnak a pontok sok dologért. pl. passz az ellenfél térfelén, blokkolt lövés, kaput eltaláló lövés, hárított büntetö, nagy védés
-Vannak negatív pontok. Pl. nagy helyzet kihagyás, sárga lap, piros lap, kihagyott 11-es.
-Játéknap végén megkapod a játékosok által szerzett pontokat játékpénzben. pl. 1000 pont 1M EUR, 950 pont 950k EUR, de vannak plusz pénzek, mint játéknap gyöztes, MVP of the game day, meg hasonlók. Ebböl a pénzböl újra van lehetöséged játékosokat szerezni
-játékosok értéke naponta változik, attól függöen mennyire nö vagy csökken az értékük
-fontos minden játéknap kezdete elött 0 vagy pozitív mérleggel kell állnod különben nem kapsz a játéknapért pontokat, egyébként szezon kezdetig, válogatott szünetben, vagy hétközben negatív mérleggel is állhatsz.
- Formációt te választod ki, hogy 3-5-2, 4-5-1 vagy bármi más az rád van bízva
Ha 3-4, de inkább 6 ember jó lenne egy ligához, max létszám 18 fö, de annak nem sok értelme van.
Ha 6 ember összejön, akkor megcsinálom a ligát, én 3 éve játszom és eléggé elkapott a dolog.
Infokat lehetséges kezdökröl, meg sérülésekröl itt lehet mindig kapni:
| www.ligainsider.de/ |
megcsináltam a ligát, ha valakit érdeklene, akkro küldök linket szívesen. 😊 talán csebi lehet még az aki BuLi fanatikus. 😀
Szerkesztette: Toto21

Madden hates me.
Ha magyar lenne, bajban lenne, de így ez akár jól is elsülhet.Latszik rajta h full mas a mind set nala.igazi szerb
Szerintem Rossi is örül neki, hogy oda ment. Sok van abban a srácban, csak egészséges maradjon.
ozibozi