Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Varga gólszerzési képessége Pakson maradt?Penksa szelleme kísért.
iktriad
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Varga gólszerzési képessége Pakson maradt?
több mint 2 éve
Turi Géza bácsi beállhatna egyet nosztalgiázniJa és ő lenne a jobb magyar kapus
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Haifa be is rámolta a negyediket. Amatőr híva a vedotol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Ma akkor ők neked a Ludoregrets.2.5 alatt simaHa náluk játszik Mads Mikkelsen, a színházas együttműködésben ide is beállhat valaki a NemzetibőlMég a végén valaki gólt rúgna!
zacknorb
Toca
Bár mivel bukik a Ludogorets, így tök8
zacknorb
több mint 2 éve
www.transfermarkt.de/mads-mikkelsen/profil/spieler/391001Teljesen hiteles alakítást nyújtanak eddig a társai. Én elhiszem, hogy focisták.
Színészek is játszanak ebben a félamatőr csapatban.
empty taxi
több mint 2 éve
2.5 alatt simaHa náluk játszik Mads Mikkelsen, a színházas együttműködésben ide is beállhat valaki a NemzetibőlMég a végén valaki gólt rúgna!
zacknorb
Toca
Bár mivel bukik a Ludogorets, így tök8
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mondjuk van sok baj a Fradival, de az hogy nem magyarok jatszanak feltétlen benne szerintem pont nem.6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!Amatőrök ellen be is merik vetni őket, ez előrelépés!!!444
Kenny
Willie Parker
több mint 2 éve
Koszonjuk. En is direkt a MOL-tol rendeltem uzemanyagkartyakat eveken at, jusson nektek is valami.6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!Örömmel fizetjük
Kenny
petey
több mint 2 éve
Ha náluk játszik Mads Mikkelsen, a színházas együttműködésben ide is beállhat valaki a NemzetibőlMég a végén valaki gólt rúgna!
zacknorb
több mint 2 éve
6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!Amatőrök ellen be is merik vetni őket, ez előrelépés!!!444
Kenny
több mint 2 éve
Ő hazainak számítana úgyis mert futballmagyar.Loncar to Astana 450e eurosLesz pénz visszahozni Ramirezt. 😀
Willie Parker
iktriad
több mint 2 éve
www.transfermarkt.de/mads-mikkelsen/profil/spieler/391001Színészek is játszanak ebben a félamatőr csapatban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Ha náluk játszik Mads Mikkelsen, a színházas együttműködésben ide is beállhat valaki a Nemzetiből
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Loncar to Astana 450e eurosLesz pénz visszahozni Ramirezt. 😀
Willie Parker
több mint 2 éve
Inkább mint a vidi játékosok reggelijét6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!Örömmel fizetjük
Kenny
petey
több mint 2 éve
Loncar to Astana 450e euros
több mint 2 éve
6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!Azt akarod mondani, hogy a Fradi B csapata játszik már? 😀
Kenny
több mint 2 éve
6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!"Attól, hogy most totálkáros,
Kenny
Lesz még bajnok a Ferencváros!"
| Koós János |

Madden hates me.
több mint 2 éve
6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!Örömmel fizetjük
Kenny
több mint 2 éve
6 magyar. na mivan haterek? csak jo helyre ment a TAO!!!!!
több mint 2 éve
Mondjuk én egy büdösnagy 0-0-t vártamRemélem megtetted 2000 Euróval.
zacknorb
több mint 2 éve
2006 óta már meg is lehet közelíteni közúton, tehát nem egy koszfészek.Plusz ez a második legnagyobb város ahol Feröeriek laknak. Ekkor ez olyan nekünk mint LondonMár kezdődik az állami mosdatás, ilyen körülmények között nehéz játszani és társai...5ezer ember él Klaksvikban, mint Alsónémediben. 😊Iváncsán még annyi sem, mégis kiverték a Fradit a kupából...
Stoki
bobi0092
csebi
Szólhattak volna előbb is Lölőnek.
több mint 2 éve
Falusi fodball.Már kezdődik az állami mosdatás, ilyen körülmények között nehéz játszani és társai...5ezer ember él Klaksvikban, mint Alsónémediben. 😊Iváncsán még annyi sem, mégis kiverték a Fradit a kupából...
Stoki
bobi0092

Madden hates me.
több mint 2 éve
Mondjuk én egy büdösnagy 0-0-t vártam
Poloska vagyok.