Soccer
Roma need to make a sale by June 30 to balance the books, as simply not signing Georginio Wijnaldum and Mady Camara is not enough, so Roger Ibanez could be going to Tottenham Hotspur for €30m https://t.co/53uQu4ilLe #ASRoma #Tottenham #THFC #PSG #OlympiacosFC
— Football Italia (@footballitalia) June 6, 2023
Understand Saudi side Al Fateh has now submitted an official proposal to Alexis Sánchez. 🇸🇦🇨🇱 #transfers
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 6, 2023
€10m salary per season offered to OM forward. Contract valid until 2024 plus option for further season. pic.twitter.com/dzJ3Wnb18i
🚨 Saudi Arabia plan to make on offer to Heung-min Son for 2024. The groundwork is already being laid for that. 🇰🇷🇸🇦
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2023
✍️ @jacobsben
🚨 Saudi side Al-Fateh have offered a €10m-a-year deal for Alexis Sanchez. 🇸🇦🇨🇱
✍️ @FabrizioRomano pic.twitter.com/onv1NBgzUA
Szerkesztette: Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
A Guardia Civil írta a bíróságnak. 😉 A Marca hozta le 😀Negreira ügyben újabb fordulat: a Marca azt írja hogy amit utaltak pénzt Negreira cégeinek, azoknak nagy része Barca vezetőihez kerültek vissza, ezzel meglopva a csapatot. 😀😀😀 ez mekkora szánalom már ha igazOtt èrtelmetlen is lett hogy Marca írta 🤪 azèrt az kemèny lenne Laportáról tudom a legkevésbé elkèpzelni bár ki tudja 😔
Hogy a bírok befolyásolták-e a meccseket, azt továbbra is vizsgálják
Heisman nádor
dande2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Támadó szellemű balhátvéd szerintem az utolsó aki jönne.Alexis elvileg 45m fontnál is kevesebbe fog kerülni.sztem még 1 valaki jön középpályára
Személyesen döntött a Pool és Klopp mellett a Uniteddel szemben. Elég szimpatikus döntés főleg úgy, hogy hosszú évek után nálunk nem lesz BL, míg a MU-nál végre újra igen.
Az persze egyértelmű, hogy a Liverpool középpályájára most a világon az egyik legegyszerűbb dolog a kezdőbe kerülni, bár nem gondolom, hogy az argentínnak gondja lett volna ezzel a szomszédban.
Nagyon tetszetős számomra. Nyitásnak közel tökéletes igazolás.
Még egy kéne ebbe a csapatrészbe és akkor teljes az öröm.
3 full új ember egy ablakon belül ugyan oda szerintem sok lenne, továbbá 1 évig még itt van:
-Thiago (10-15 meccsre mert sajnos többet nem bír),
- Hendo lesz sztem az új Milner, sokszor csere, de egyre kevesebbet kezdő. De mint vezető nagyon kell és amikor 3 naponta vannak meccsek jól is fog jönni a munkabírása
- Bajcetic akinek sztem még pont 1 év kell, hogy utána 24/25-re ha jól alakul minden kiváltsa teljesen Fabinhot
- Jones: Aki full alapember lett és a szezonhajrás jó szereplés egyik fontos alakja
- Elliott: Neki lesz talán picit nehezebb most? Drukkolok neki, de ha jön 2 új ember lehet az ő játékpercei esnek majd vissza? Vagy lesz ilyen EL keretben?
- Fabinho
- Mac Allister
Azért ez 7 név, ami nem rossz, ha pedig jön egy 8. is akkor már-már sokan is lennének.
Fabnak 1 éve lesz még sztem. Év végére a WM rendszerben ő is sokkal jobban nézett azért ki.
A kérdés, hogy a 3 fiatalból (Elliott, Jones, Bajcetic) betör-e valaki. Picit most mind a 3 hasonló lángon égett idén, mindenk voltak jó időszakai aztán rosszabbak/sérülés. Lehet az lenne a legjobb, hogy ha jön az argentínon kívül még valaki, akkor az egyiküket kölcsönadni 1évre, had legyen játék a lábában és 1 év múlva amikor vélhetően Thiago el, esetleg Fab el, akkor visszajön.
alatriste
és valszeg egy középső védő is
pletykák szerint Inácio és Todibo jöhet középső védőnek
Lavia, Thuram, Koné középpályára
sztem az 5ből max 1 aki ténylegesen jön és lesz vmi meglepő de olcsóbb húzás
esetleg egy nagyobb durranás is
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kerkezt-a-liverpool-is-figyeli-az-a-bola-szerint-2960977
ez mondjuk megint mosolyogtató témakör 😀
Negritis, a vajda
AA behozgásával 6-osba pont, hogy egy kvázi 3. belsővédős bal védő kell(ene). Tsimikas ezért megy el mert még támadóbb szellemű mint Robbo. A skót is igazából 4 védős építkezéshez jó igazán de még csak-csak elvagyunk. Pont emaitt szerintem középsővédő mellett/helyett a bal oldalra is kéne valaki.
4231-re oké a Robbo-TAA duó a szélen, de ha marad a WM rendszer támadásban, akkor előbb utóbb kelleni fog egy White/Aké szerű védekezőbb szellemű balhátvéd.

Liverpool Fc
És akkor felsétál szombat este a pályára, "Na ki legyen a bajnok, az arab vagy a kínai csapata??" 😃1hete linkeltem a cikket, akkor volt itt egy kisebb beszélgetés róla, hogy bár ő van kijelölve, meg a VB döntőt is ő vezette, de indítottak vele kapcsolatba egy vizsgálatot, mert erősen szélső jobbos politikussal van közeli barátságban.én nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnikelvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.Imádom az UEFA-t!!BL döntő bíróról van infó már?
Botrányos bíráskodás az EL döntön??
Akkor küldjük az EKL döntőre del Cerro Grande-t(ESP),mi baj lehet belőle. 😬😬😬
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Alexis elvileg 45m fontnál is kevesebbe fog kerülni.sztem még 1 valaki jön középpályára
Személyesen döntött a Pool és Klopp mellett a Uniteddel szemben. Elég szimpatikus döntés főleg úgy, hogy hosszú évek után nálunk nem lesz BL, míg a MU-nál végre újra igen.
Az persze egyértelmű, hogy a Liverpool középpályájára most a világon az egyik legegyszerűbb dolog a kezdőbe kerülni, bár nem gondolom, hogy az argentínnak gondja lett volna ezzel a szomszédban.
3 full új ember egy ablakon belül ugyan oda szerintem sok lenne, továbbá 1 évig még itt van:
- Hendo lesz sztem az új Milner, sokszor csere, de egyre kevesebbet kezdő. De mint vezető nagyon kell és amikor 3 naponta vannak meccsek jól is fog jönni a munkabírása
- Bajcetic akinek sztem még pont 1 év kell, hogy utána 24/25-re ha jól alakul minden kiváltsa teljesen Fabinhot
- Jones: Aki full alapember lett és a szezonhajrás jó szereplés egyik fontos alakja
- Elliott: Neki lesz talán picit nehezebb most? Drukkolok neki, de ha jön 2 új ember lehet az ő játékpercei esnek majd vissza? Vagy lesz ilyen EL keretben?
- Fabinho
- Mac Allister
Azért ez 7 név, ami nem rossz, ha pedig jön egy 8. is akkor már-már sokan is lennének.
Fabnak 1 éve lesz még sztem. Év végére a WM rendszerben ő is sokkal jobban nézett azért ki.
A kérdés, hogy a 3 fiatalból (Elliott, Jones, Bajcetic) betör-e valaki. Picit most mind a 3 hasonló lángon égett idén, mindenk voltak jó időszakai aztán rosszabbak/sérülés. Lehet az lenne a legjobb, hogy ha jön az argentínon kívül még valaki, akkor az egyiküket kölcsönadni 1évre, had legyen játék a lábában és 1 év múlva amikor vélhetően Thiago el, esetleg Fab el, akkor visszajön.
alatriste
és valszeg egy középső védő is
pletykák szerint Inácio és Todibo jöhet középső védőnek
Lavia, Thuram, Koné középpályára
sztem az 5ből max 1 aki ténylegesen jön és lesz vmi meglepő de olcsóbb húzás
esetleg egy nagyobb durranás is
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kerkezt-a-liverpool-is-figyeli-az-a-bola-szerint-2960977
ez mondjuk megint mosolyogtató témakör 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Negreira ügyben újabb fordulat: a Marca azt írja hogy amit utaltak pénzt Negreira cégeinek, azoknak nagy része Barca vezetőihez kerültek vissza, ezzel meglopva a csapatot. 😀😀😀 ez mekkora szánalom már ha igazOtt èrtelmetlen is lett hogy Marca írta 🤪 azèrt az kemèny lenne Laportáról tudom a legkevésbé elkèpzelni bár ki tudja 😔
Heisman nádor
- Fabinho
- Mac Allister

Liverpool Fc

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint a játékosok rendkívül csalódottan értesültek a megjelent hírekről Maldiniék menesztése kapcsán. A Milan leginkább meghatározó játékosai, többek között Theo Hernández, Sandro Tonali, Rafael Leao és Mike Maignan egyáltalán nem fogadták jól a klub tulajdonosának döntését.mivel mki azert hosszabbitott, mert Maldini kb zalog volt az ertelmes transzferekhez. amugy most kell lerabolni a Milant, Theo meg Leao mehet kvazi diszkontaron.
Cardinale takaroggy!
empty taxi
csebi
Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint a játékosok rendkívül csalódottan értesültek a megjelent hírekről Maldiniék menesztése kapcsán. A Milan leginkább meghatározó játékosai, többek között Theo Hernández, Sandro Tonali, Rafael Leao és Mike Maignan egyáltalán nem fogadták jól a klub tulajdonosának döntését.mivel mki azert hosszabbitott, mert Mancini kb zalog volt az ertelmes transzferekhez. amugy most kell lerabolni a Milant, Theo meg Leao mehet kvazi diszkontaron.
Cardinale takaroggy!
empty taxi
Cardinale takaroggy!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
az internek igen, mert a két csapat közül nekik lesz nagyobb határhajlandóságuk a faragásraén nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnikelvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.Imádom az UEFA-t!!BL döntő bíróról van infó már?
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Cardinale terve, hogy belső megoldásként Moncada az eddigieknél lényegesen nagyobb hatáskört kapjon az átigazolásokban – erősítette meg Gianluca Di Marzio a Sky Sport Italiától. A világhírű játékosmegfigyelő az elmúlt években Maldiniék munkáját segítette. A francia szakembernek a szezon végén lejár a szerződése, azonban marad a klubnál és nagyobb hatalmat kap az új konkrét igazolások kiválasztása terén.
Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja szerint Moncada lesz a Milan új sportigazgatója Massara távozását követően és hamarosan aláírja a szerződését.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
🚨 Saudi representatives are in London to offer N’Golo Kanté a contract worth upto €100m + image rights and commercial deals. 👀🇸🇦
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2023
✍️ @FabrizioRomano pic.twitter.com/RTWdJKw4yl
Dehogy van barátságban.1hete linkeltem a cikket, akkor volt itt egy kisebb beszélgetés róla, hogy bár ő van kijelölve, meg a VB döntőt is ő vezette, de indítottak vele kapcsolatba egy vizsgálatot, mert erősen szélső jobbos politikussal van közeli barátságban.én nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnikelvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.Imádom az UEFA-t!!BL döntő bíróról van infó már?
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
Sixo
Felkérték, hogy mondjon beszédet valami konferencián, fogalma nem volt hogy az a széljobber csávó a szervezője.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1hete linkeltem a cikket, akkor volt itt egy kisebb beszélgetés róla, hogy bár ő van kijelölve, meg a VB döntőt is ő vezette, de indítottak vele kapcsolatba egy vizsgálatot, mert erősen szélső jobbos politikussal van közeli barátságban.én nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnikelvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.Imádom az UEFA-t!!BL döntő bíróról van infó már?
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
twitteren lattam szoval bmi lehet.én nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnikelvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.Imádom az UEFA-t!!BL döntő bíróról van infó már?
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
én nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnikelvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.Imádom az UEFA-t!!BL döntő bíróról van infó már?
Tony Adams
zacknorb
csebi
Poloska vagyok.
elvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.Imádom az UEFA-t!!BL döntő bíróról van infó már?
Tony Adams
zacknorb