Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Köszönjük szépen, de a brazil Hrutka Rudit nem kérjük.

több mint 2 éve

Szerkesztette: Sixo

több mint 2 éve
Kyle Walker hát sérülése úgy néz ki nem fog rendbe jönni a BL döntőre, nélküle lesz kénytelen kiállni a City.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
kozben Nagelsmann allitolag kozel all a PSGhez, 8-10 milliot ker erte a Bayern. mivel egyik fo segitoja Dino Topmoller ugy nez ki, hogy a Frankfurt edzoje lesz, Henryt fogja felkerni edzonek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Negreira ügyben újabb fordulat: a Marca azt írja hogy amit utaltak pénzt Negreira cégeinek, azoknak nagy része Barca vezetőihez kerültek vissza, ezzel meglopva a csapatot. 😀😀😀 ez mekkora szánalom már ha igaz
Hogy a bírok befolyásolták-e a meccseket, azt továbbra is vizsgálják
Heisman nádor
Ott èrtelmetlen is lett hogy Marca írta 🤪 azèrt az kemèny lenne Laportáról tudom a legkevésbé elkèpzelni bár ki tudja 😔
dande2
A Guardia Civil írta a bíróságnak. 😉 A Marca hozta le 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Alexis elvileg 45m fontnál is kevesebbe fog kerülni.
Személyesen döntött a Pool és Klopp mellett a Uniteddel szemben. Elég szimpatikus döntés főleg úgy, hogy hosszú évek után nálunk nem lesz BL, míg a MU-nál végre újra igen.

Az persze egyértelmű, hogy a Liverpool középpályájára most a világon az egyik legegyszerűbb dolog a kezdőbe kerülni, bár nem gondolom, hogy az argentínnak gondja lett volna ezzel a szomszédban.

Nagyon tetszetős számomra. Nyitásnak közel tökéletes igazolás.
Még egy kéne ebbe a csapatrészbe és akkor teljes az öröm.
3 full új ember egy ablakon belül ugyan oda szerintem sok lenne, továbbá 1 évig még itt van:
-Thiago (10-15 meccsre mert sajnos többet nem bír),
- Hendo lesz sztem az új Milner, sokszor csere, de egyre kevesebbet kezdő. De mint vezető nagyon kell és amikor 3 naponta vannak meccsek jól is fog jönni a munkabírása
- Bajcetic akinek sztem még pont 1 év kell, hogy utána 24/25-re ha jól alakul minden kiváltsa teljesen Fabinhot
- Jones: Aki full alapember lett és a szezonhajrás jó szereplés egyik fontos alakja
- Elliott: Neki lesz talán picit nehezebb most? Drukkolok neki, de ha jön 2 új ember lehet az ő játékpercei esnek majd vissza? Vagy lesz ilyen EL keretben?
- Fabinho
- Mac Allister

Azért ez 7 név, ami nem rossz, ha pedig jön egy 8. is akkor már-már sokan is lennének.
Fabnak 1 éve lesz még sztem. Év végére a WM rendszerben ő is sokkal jobban nézett azért ki.
A kérdés, hogy a 3 fiatalból (Elliott, Jones, Bajcetic) betör-e valaki. Picit most mind a 3 hasonló lángon égett idén, mindenk voltak jó időszakai aztán rosszabbak/sérülés. Lehet az lenne a legjobb, hogy ha jön az argentínon kívül még valaki, akkor az egyiküket kölcsönadni 1évre, had legyen játék a lábában és 1 év múlva amikor vélhetően Thiago el, esetleg Fab el, akkor visszajön.
alatriste
sztem még 1 valaki jön középpályára
és valszeg egy középső védő is

pletykák szerint Inácio és Todibo jöhet középső védőnek
Lavia, Thuram, Koné középpályára
sztem az 5ből max 1 aki ténylegesen jön és lesz vmi meglepő de olcsóbb húzás
esetleg egy nagyobb durranás is

www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kerkezt-a-liverpool-is-figyeli-az-a-bola-szerint-2960977
ez mondjuk megint mosolyogtató témakör 😀
Negritis, a vajda
Támadó szellemű balhátvéd szerintem az utolsó aki jönne.
AA behozgásával 6-osba pont, hogy egy kvázi 3. belsővédős bal védő kell(ene). Tsimikas ezért megy el mert még támadóbb szellemű mint Robbo. A skót is igazából 4 védős építkezéshez jó igazán de még csak-csak elvagyunk. Pont emaitt szerintem középsővédő mellett/helyett a bal oldalra is kéne valaki.

4231-re oké a Robbo-TAA duó a szélen, de ha marad a WM rendszer támadásban, akkor előbb utóbb kelleni fog egy White/Aké szerű védekezőbb szellemű balhátvéd.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Imádom az UEFA-t!!
Botrányos bíráskodás az EL döntön??
Akkor küldjük az EKL döntőre del Cerro Grande-t(ESP),mi baj lehet belőle. 😬😬😬
Tony Adams
BL döntő bíróról van infó már?
zacknorb
elvileg nem cserelik, marad a lengyel forma.
csebi
én nem olvastam semmit, de Marciniak elég jó választásnak tűnik
zacknorb
1hete linkeltem a cikket, akkor volt itt egy kisebb beszélgetés róla, hogy bár ő van kijelölve, meg a VB döntőt is ő vezette, de indítottak vele kapcsolatba egy vizsgálatot, mert erősen szélső jobbos politikussal van közeli barátságban.
Sixo
És akkor felsétál szombat este a pályára, "Na ki legyen a bajnok, az arab vagy a kínai csapata??" 😃
több mint 2 éve
Mendilibar kozben kapott meg egy evet a Sevillanal.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 994 — The Mathematician
Személyesen döntött a Pool és Klopp mellett a Uniteddel szemben. Elég szimpatikus döntés főleg úgy, hogy hosszú évek után nálunk nem lesz BL, míg a MU-nál végre újra igen.

Az persze egyértelmű, hogy a Liverpool középpályájára most a világon az egyik legegyszerűbb dolog a kezdőbe kerülni, bár nem gondolom, hogy az argentínnak gondja lett volna ezzel a szomszédban.

3 full új ember egy ablakon belül ugyan oda szerintem sok lenne, továbbá 1 évig még itt van:
- Hendo lesz sztem az új Milner, sokszor csere, de egyre kevesebbet kezdő. De mint vezető nagyon kell és amikor 3 naponta vannak meccsek jól is fog jönni a munkabírása
- Bajcetic akinek sztem még pont 1 év kell, hogy utána 24/25-re ha jól alakul minden kiváltsa teljesen Fabinhot
- Jones: Aki full alapember lett és a szezonhajrás jó szereplés egyik fontos alakja
- Elliott: Neki lesz talán picit nehezebb most? Drukkolok neki, de ha jön 2 új ember lehet az ő játékpercei esnek majd vissza? Vagy lesz ilyen EL keretben?
- Fabinho
- Mac Allister

Azért ez 7 név, ami nem rossz, ha pedig jön egy 8. is akkor már-már sokan is lennének.
Fabnak 1 éve lesz még sztem. Év végére a WM rendszerben ő is sokkal jobban nézett azért ki.
A kérdés, hogy a 3 fiatalból (Elliott, Jones, Bajcetic) betör-e valaki. Picit most mind a 3 hasonló lángon égett idén, mindenk voltak jó időszakai aztán rosszabbak/sérülés. Lehet az lenne a legjobb, hogy ha jön az argentínon kívül még valaki, akkor az egyiküket kölcsönadni 1évre, had legyen játék a lábában és 1 év múlva amikor vélhetően Thiago el, esetleg Fab el, akkor visszajön.
alatriste
sztem még 1 valaki jön középpályára
és valszeg egy középső védő is

pletykák szerint Inácio és Todibo jöhet középső védőnek
Lavia, Thuram, Koné középpályára
sztem az 5ből max 1 aki ténylegesen jön és lesz vmi meglepő de olcsóbb húzás
esetleg egy nagyobb durranás is

www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-kerkezt-a-liverpool-is-figyeli-az-a-bola-szerint-2960977
ez mondjuk megint mosolyogtató témakör 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 884 — Így remélem megfelelek nektek.....
Negreira ügyben újabb fordulat: a Marca azt írja hogy amit utaltak pénzt Negreira cégeinek, azoknak nagy része Barca vezetőihez kerültek vissza, ezzel meglopva a csapatot. 😀😀😀 ez mekkora szánalom már ha igaz
Heisman nádor
Ott èrtelmetlen is lett hogy Marca írta 🤪 azèrt az kemèny lenne Laportáról tudom a legkevésbé elkèpzelni bár ki tudja 😔
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

- Fabinho
- Mac Allister

Liverpool Fc
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 819 — SB 50 Champion @ Grund
Talán még nem volt, a Tottenham elhappolta a Celtic-től Postecoglou-t edzőnek. Kíváncsi vagyok mit tud ott alkotni, nagyon más kávéház a két liga, a Celtic-nél szépen rendet rakott, őket sajnálom, hogy megint kereshetnek edzőt triplázás után...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
amugy a legszebb az egeszben, hogy a Bayernnel a kvazi hirtelen kirugasok miatt, most nincs meg konkretan a szemely, aki vezetne az atigazolasi targyalasokat. emiatt lealltak a konkret targyalasok a klubokkal, jatekosokkal ...

több mint 2 éve
Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint a játékosok rendkívül csalódottan értesültek a megjelent hírekről Maldiniék menesztése kapcsán. A Milan leginkább meghatározó játékosai, többek között Theo Hernández, Sandro Tonali, Rafael Leao és Mike Maignan egyáltalán nem fogadták jól a klub tulajdonosának döntését.

Cardinale takaroggy!
empty taxi
mivel mki azert hosszabbitott, mert Maldini kb zalog volt az ertelmes transzferekhez. amugy most kell lerabolni a Milant, Theo meg Leao mehet kvazi diszkontaron.
csebi

több mint 2 éve
Daniele Longo, a Calciomercato újságírója szerint a játékosok rendkívül csalódottan értesültek a megjelent hírekről Maldiniék menesztése kapcsán. A Milan leginkább meghatározó játékosai, többek között Theo Hernández, Sandro Tonali, Rafael Leao és Mike Maignan egyáltalán nem fogadták jól a klub tulajdonosának döntését.

Cardinale takaroggy!
empty taxi
mivel mki azert hosszabbitott, mert Mancini kb zalog volt az ertelmes transzferekhez. amugy most kell lerabolni a Milant, Theo meg Leao mehet kvazi diszkontaron.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26

Cardinale takaroggy!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 599 — Cowboys fan
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
az internek igen, mert a két csapat közül nekik lesz nagyobb határhajlandóságuk a faragásra
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
A MilanNews, a La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport értesülései szerint Maldini és Massara távozásával Giorgio Furlani, a klub vezérigazgatója és Geoffrey Moncada, a Milan játékosmegfigyelői hálózatának eddigi vezetője fogja lebonyolítani az igazolásokat és az eladásokat a nyári átigazolási időszakban.

Cardinale terve, hogy belső megoldásként Moncada az eddigieknél lényegesen nagyobb hatáskört kapjon az átigazolásokban – erősítette meg Gianluca Di Marzio a Sky Sport Italiától. A világhírű játékosmegfigyelő az elmúlt években Maldiniék munkáját segítette. A francia szakembernek a szezon végén lejár a szerződése, azonban marad a klubnál és nagyobb hatalmat kap az új konkrét igazolások kiválasztása terén.

Daniele Longo, a Calciomercato transzferguruja szerint Moncada lesz a Milan új sportigazgatója Massara távozását követően és hamarosan aláírja a szerződését.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 787 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
1hete linkeltem a cikket, akkor volt itt egy kisebb beszélgetés róla, hogy bár ő van kijelölve, meg a VB döntőt is ő vezette, de indítottak vele kapcsolatba egy vizsgálatot, mert erősen szélső jobbos politikussal van közeli barátságban.
Sixo
Dehogy van barátságban.
Felkérték, hogy mondjon beszédet valami konferencián, fogalma nem volt hogy az a széljobber csávó a szervezője.

https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2023%2F0602%2Fr1181490_1296x729_16-9.jpg
UEFA confirm Szymon Marciniak to referee Champions League final after apology over far-right event
Polish referee Szymon Marciniak will remain in charge of next week's Champions League final, UEFA said Friday.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb

több mint 2 éve
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi
zacknorb
twitteren lattam szoval bmi lehet.

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 803 — Kinek mit intézett a kormánya
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb
csebi

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Imádom az UEFA-t!!
Tony Adams
zacknorb