Soccer
🚨 EXCL: Real Madrid have reached an agreement with Borussia Dortmund to sign Jude Bellingham. Fee in excess of €100m - among biggest deals in both clubs’ histories. 19yo set to have medical in coming days before completing move @TheAthleticFC #RMFC #BVB https://t.co/usrZ7gmF3N
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 7, 2023
Sixo
Real Madrid will pay €100m guaranteed fee for Jude Bellingham — it will include add ons as @David_Ornstein reported with medical tests booked. ⚪️✨ #Real
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 7, 2023
Understand final salary will be around €10/12m net per season, Bellingham has accepted already last April. pic.twitter.com/H3Lhol17Ik
Ez mondjuk a Real szintén nagyon alacsony fizetésnek hangzik.
Itt sem tudjuk az egyéb költségeket, csak az átigazolási díjat és a fizuját.Nagy fogás ennyiért Meki, de nem ritka ez, Haaland is kb 50 M font volt.Haaland az ügynöki díjakkal, meg az apjának járó összeggel, ha jól emlékszem inkább volt 150 millió font környékén, szóval azzal annyira nem állítanám párba 😀
Szerintem ez az új módi, fixálják a lelépési díjat alacsony szinten, de még mindig jobb, mintha ingyen ( ami a másik új szokás lett) lelépne a játékos.
Arról nem is beszélve, hogy egy olcsón jött játékos más formában bekérheti az árát( pl újabb lelépési záradék, aláírási pénz, stb)
Tony Adams
esanders10
Lehet hogy igazad van, de nekem ettől még bűzlik a dolog. De persze nagyon jó üzlet lehet ez ha ennyi lesz gyakorlatilag is a vége.
🚨 Jude Bellingham to Real Madrid, here we go! Agreement in place with Borussia Dortmund. It’s done deal.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 7, 2023
Fee: €100m plus add-ons.
Bellingham will sign six year deal valid until June 2029 agreed in April.
Medical tests already booked as Madrid wanted to get it done this week. pic.twitter.com/0HFT9CUs15

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
mondjuk őt még mindig nem hallottuk nyilatkozni a dologrólLehet hogy mègsem olyan ostoba autista, mint ahogy nèhányan beállítják (nem itt, mielőtt 🤪)🚨 Leo Messi is set to REJECT Saudi Arabia's two-year contract worth €1 billion.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 7, 2023
He can't imagine settling in the Middle East with his wife and kids.
One possibility that is gaining momentum is joining Inter Miami before being loaned to Barcelona. 🤯
✍️ @Lequipe pic.twitter.com/RDFE6JT0oX
Sixo
Nekem már az öröm hogy nem megy el az arabokhoz bohóckodni, akkor is ha nem jön vissza a Barcába.
dande2
de volt itt már minden 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Lehet hogy mègsem olyan ostoba autista, mint ahogy nèhányan beállítják (nem itt, mielőtt 🤪)🚨 Leo Messi is set to REJECT Saudi Arabia's two-year contract worth €1 billion.
One possibility that is gaining momentum is joining Inter Miami before being loaned to Barcelona. 🤯
Sixo
Nekem már az öröm hogy nem megy el az arabokhoz bohóckodni, akkor is ha nem jön vissza a Barcába.
🚨 EXCL: Real Madrid have reached an agreement with Borussia Dortmund to sign Jude Bellingham. Fee in excess of €100m - among biggest deals in both clubs’ histories. 19yo set to have medical in coming days before completing move @TheAthleticFC #RMFC #BVB https://t.co/usrZ7gmF3N
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 7, 2023
Nagy fogás ennyiért Meki, de nem ritka ez, Haaland is kb 50 M font volt.Haaland az ügynöki díjakkal, meg az apjának járó összeggel, ha jól emlékszem inkább volt 150 millió font környékén, szóval azzal annyira nem állítanám párba 😀
Szerintem ez az új módi, fixálják a lelépési díjat alacsony szinten, de még mindig jobb, mintha ingyen ( ami a másik új szokás lett) lelépne a játékos.
Arról nem is beszélve, hogy egy olcsón jött játékos más formában bekérheti az árát( pl újabb lelépési záradék, aláírási pénz, stb)
Tony Adams
🚨 Leo Messi is set to REJECT Saudi Arabia's two-year contract worth €1 billion.
🚨 BREAKING 🚨
— Football Daily (@footballdaily) June 7, 2023
Sheikh Jassim has submitted a fifth bid to buy 100% of Manchester United
There will be no further bids from the Qatari group after Friday pic.twitter.com/mj6CampMha
Igen, 3 hónap aztán újratárgyalnak. Nekem úgy jön le ez, hogy kb ilyen üzletkötőnek, tárgyalásokért felelős személynek jött egyelőre. Nem elsősorban azért, hogy mindenképp az ő gondolatai alapján menjen le ez a transfer időszak.Azt nem tudom, és lehet sose fogjuk megtudni, hogy ezt még Ward intézte/intézi-e. Hogy a játékost ő kezdte-e el idecsábítani. A tényleges leigazolást, tárgyalást most már lehet Schmadtke intézi, de ez az egész story régebb kezdődött. Nagyon remélem, hogy a német is tovább tudja vinni ezt a vonalat, mert Ward, előtte meg Edwards remek igazolásokat hoztak össze évek óta.Viszont Schmadtke egyelőre csak az átigazolási szezon végéig írt alá, nem?
alatriste
Mikey
Ami fájó, hogy az Edwards/Ward duó azért akart menni és ment el, mert egyre több beleszólása volt Jürgennek/éknek az átigazolásokba.
Meg nem lett erősítve, de pl Nunez elv talán inkább volt Klopp kívánsága. Én bírom az Uruguay-t, remélem nem is fürdünk be vele, de az év végére a kezdő egyértelműen Diaz - Gakpo - Salah lett. Darwin meg pados. Ahhoz nyilván drága volt, h ott is maradjon... Bár 4 fronton harcolva nem elég 3 támadó (a Mané-Bobby-Salah időszakban különösen szerencsések voltunk a sérülésekkel, ritkán döltek ki, ez nem lesz mindig így).
Kicsit eltértem, de a lényeg, hogy a megfigyelő stáb volt az, akik 40 millió alatt hozták el a Salah, Konate, Luis Diaz, Gakpo srácokat mások elől nyomottabb áron.
Továbbá az ő drága igazolásaik (2 van nem 10-20 mint más csapatoknál) Van Dijk és Becker pedig 10/10 találat lettek.

Liverpool Fc
Szerkesztette: Tony Adams
Azt nem tudom, és lehet sose fogjuk megtudni, hogy ezt még Ward intézte/intézi-e. Hogy a játékost ő kezdte-e el idecsábítani. A tényleges leigazolást, tárgyalást most már lehet Schmadtke intézi, de ez az egész story régebb kezdődött. Nagyon remélem, hogy a német is tovább tudja vinni ezt a vonalat, mert Ward, előtte meg Edwards remek igazolásokat hoztak össze évek óta.Viszont Schmadtke egyelőre csak az átigazolási szezon végéig írt alá, nem?
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May

Liverpool Fc
Elv ez az összeg szerepel kivásárási záradékként a szerződésébe. Én se értem, hogy ha ez így van akkor ugyan miért is fizetett volna bárki ennél többet. De tényleg poén, hogy 1 hónapja valóban 60-70-ekről volt szó. Enzo, a válogatott béli társa a triplájába került. 😀Aztán meg kiderül, hogy ő fizet tagdíjat, hogy játszhasson.Azelőtt meg 60-70-ről is. Még két hétig várunk, ingyen jön. 😄Mac Allister 35 millió font lett. Nagy fogás, ennyiért meg különösen.hogy a tökömbe? 😀
alatriste
még a héten is 40-42ről volt szó
Negritis, a vajda
Mikey
Sebii

Liverpool Fc
Kivásárlási záradék volt a szerződésében, amiről csak találgattak ,hogy mennyi lehet. Arról lehetett hallani, hogy a játékos értékénél jelentősen alacsonyabb.Mac Allister 35 millió font lett. Nagy fogás, ennyiért meg különösen.hogy a tökömbe? 😀
alatriste
Negritis, a vajda
Aztán meg kiderül, hogy ő fizet tagdíjat, hogy játszhasson.Azelőtt meg 60-70-ről is. Még két hétig várunk, ingyen jön. 😄Mac Allister 35 millió font lett. Nagy fogás, ennyiért meg különösen.hogy a tökömbe? 😀
alatriste
Negritis, a vajda
Mikey
Azelőtt meg 60-70-ről is. Még két hétig várunk, ingyen jön. 😄Mac Allister 35 millió font lett. Nagy fogás, ennyiért meg különösen.hogy a tökömbe? 😀
alatriste
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Mac Allister 35 millió font lett. Nagy fogás, ennyiért meg különösen.hogy a tökömbe? 😀
alatriste
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!

Liverpool Fc
Következő Greenwood?
🚨 Antony's ex-girlfriend, Gabriela Cavallin, filed a police report against him last Monday for domestic violence, bodily injury and threat.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2023
Cavallin says the first of four incidents took place in July 2022.
✍️ @ESPNBrasil pic.twitter.com/6TmzY9wi7f
Sixo
Bielefeld 2 év alatt lezuhant a 3.LigábaSajnos igen... Szomorú ez, jobb sorsra lenne érdemes az Arminia is, de ez van.
Heisman nádor
2022. május 11.: a Napoli ultrái molinót feszítenek ki a Maradona stadion előtt "Visszaadjuk a Pandádat, amint lelépsz" felirattal.
2023 májusa: Spalletti 33 év után bajnokot csinál a Napoliból, majd váratlanul bejelenti, hogy az idény végén távozik.
2023 júniusa: nápolyi ultrák a híres molinóval a háttérben egy Fiat Panda kormányát adják át búcsúajándékként a távozó vezetőedzőnek.
Nápoly más, mint a többi város... 🙂
/Azzuri fb/