Soccer
Botrányos bíráskodás az EL döntön??
Akkor küldjük az EKL döntőre del Cerro Grande-t(ESP),mi baj lehet belőle. 😬😬😬
Szerintem nem csak a padokat nem tudta megfogni, hanem az egész meccset. Minimáisan szerintem engedékenyebb is volt a Sevillanak, Lamela esetében pedig az idén látottak alapján csak az a kérdés, hogy második sárga vagy egyből piros.nem tudta megfogni a padokat, de mit kellett volna tennie? ha kiallitja Joset akkor sztem a csavot meglincselik a Leroy cafe mellett Ferihegyen.Pedig rengeteg szakértő és kommentátor védte, hogy jó munkát végzett és max Lamela könyököse ami vitatható.hát szerintem amúgy tényleg ocsmányszar volt
UEFA are reviewing the decisions made by referee Anthony Taylor in the Europa League final.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 5, 2023
According to reports in Italy, UEFA largely agree with Roma and Mourinho about his performance.
The official is now at risk of missing similar big games on the European stage.
✍️… pic.twitter.com/dvQQew30pa
Sixo
olyan mint a meccs maga
fosfaragó
zacknorb
a kezezesnel jo dontest hozott, hogy nem tizi a jelenlegi szabalyok mellett.
Lamela konyokose meg sztem azert nem, mert nagyon nehez szandekot bebizonyitani. vegig ilyen testmozgassal fut.
csebi
Mondjuk azt a szélmalomharcot amit azóta a romainstak tolnak ellene, hogy kb. ez a csávó az eredendő bűn már túlzás, de nem ez az első fura dolog abból a körből
Poloska vagyok.
📋 𝗖𝗢𝗡𝗩𝗢𝗖𝗔𝗗𝗢
— Selección Uruguaya (@Uruguay) June 5, 2023
Santiago Mouriño se suma a los convocados por Marcelo Bielsa para la Fecha FIFA de junio. #ElEquipoQueNosUne pic.twitter.com/1g39xOyKQW
A fiatal srác nyáron fog az Atlético Madridba igazolni (igaz utána lehet kölcsönadják)
Poloska vagyok.
Bonucci and Chiesa make the 23 man squad for the Nations League. Gatti and Locatelli miss out. 🇮🇹⚪️⚫️ pic.twitter.com/uo747mEkje
— JuveFC (@juvefcdotcom) June 6, 2023
🚨 𝗢𝗙𝗙𝗜𝗖𝗜𝗔𝗟: Iñigo Martínez has left Athletic Bilbao and is now a free agent.
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 6, 2023
The 32-year old will join Barcelona on a two-year deal. It's done. Official announcement to come.
✍️ @FabrizioRomano pic.twitter.com/wtXjFcYDQc
Iñigo Martinez has just confirmed that he’s set to leave Athletic Club — he will be announced as Barça first signing, it’s done since March. 🚨🔵🔴 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 6, 2023
Martinez signed official documents in May, his contract will be valid until June 2025, pic.twitter.com/4yV7rLSInF
Szerkesztette: Sixo
nem tudta megfogni a padokat, de mit kellett volna tennie? ha kiallitja Joset akkor sztem a csavot meglincselik a Leroy cafe mellett Ferihegyen.Pedig rengeteg szakértő és kommentátor védte, hogy jó munkát végzett és max Lamela könyököse ami vitatható.hát szerintem amúgy tényleg ocsmányszar volt
UEFA are reviewing the decisions made by referee Anthony Taylor in the Europa League final.
According to reports in Italy, UEFA largely agree with Roma and Mourinho about his performance.
Sixo
olyan mint a meccs maga
fosfaragó
zacknorb
a kezezesnel jo dontest hozott, hogy nem tizi a jelenlegi szabalyok mellett.
Lamela konyokose meg sztem azert nem, mert nagyon nehez szandekot bebizonyitani. vegig ilyen testmozgassal fut.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
van egy alap kezdo, amiben a vedelem tovabbra sincs top 10ben a PLben, es a kezdo utan lenyegeben nulla melyseg. ha egy ember kiesik a kezdobol akkor mar gond van. barhonnan.A keret teljesen korrekt volt idén egy BL-EL helyre. Bentancur az egyik kedvenc kp-a volt a twitteres advance stat guruknak, amíg le nem sérült 6-8 hónapra. Højbjerg klasszis szint. Kulusevski fél évnél az év csapatában volt jobb oldalon Saka előtt, aztán szezon második felére bezuhant teljesen, a kezdőt is elveszítette és most már azt sem biztos, hogy a kölcsönből megveszi a Spurs. A védelem és a kapus szar + a szárvédők, ide venni kell ,de van egy Cristian Romero aki a Vb-t nyer argentin csapat kezdő belső védője volt. Sok rizikót vállal, van amikor hülyén néz ki, rengetegszer viszont brilliánsnak, de összességében ő jó védő, a többiek kb kuka a védelemben. Ha normális edző jön, akkor ezzel a kerettel lehet mit kezdeni. Kane ha megy, az 100 misi bejön, abból van mit költeni, mondjuk jó kérdés kinek, mert nincs sport igazgató. A kiesés nagyon de nagyon túlzó. A fizetés kerete még így is top7es lesz a csapatnak, azzal nehéz lesz kiesni ha egy elfogadható edző jön.de ez a keret szornyu. nincs igazi szervezo kozeppalya es vedekezesben sem tul jok kozepen, szelsok sincsenek Son mellett. szvsz a vedelem is hulla gyenge, kozepen gyengek. ha elmegy Kane akkor innen konnyen lehet kieses. bajnoksagban a golok kozel felet o szerezte.Ha nem Daniel Levy lenne az elnök, akkor nem lenne baj. Artetának is több évébe került a játékára szabni a keretet, ten Hag sem az Ajaxos játékát játszatta idén a MU-nál, hanem alkalmazkodott. A gond, hogy tulajdonosi résznél minimális türelem van, és nemhogy éveket, de 2-3 hónapnál többet nem várnak ha nem jönnek az eredmények.Jó, és akkor ezt a focit húzd rá a jelenlegi Spurs keretre.😀Én azt se tudom ki ez a csávó, és mit lehet tőle várni. Van aki tud róla 1-2 mondatot mondani?Ausztrál edző, aki hatalmas sikereket ért el az elmúlt 2 szezonban a Celticel. Korábban az ausztrál válogatott és City egyik farm csapatát edzette. Ezért is mutatnak hasonlóságot a csapatai játéka Pepével, főleg a tavalyival. Agresszív letámadás, folyamatos labdatartás, 2-3-5ös (2-3-2-3) labdás játék, 4-3-3 vagy 4-1-4-1 labda nélküli játék jellemzi. Szélsői széles pozíciókat vesznek fel és gyakran cserélnek helyett, ez is Citys múltjából jön.
Duff
Sixo
Tony Adams
Sixo
csebi
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
150-es szorzóra ajándék volt az eb gólkirályi címe, volt egy kaput elkerülő lövése.🚨 OFFICIAL: Burak Yilmaz has announced his retirement from professional football at the age of 37. ❌🇹🇷 pic.twitter.com/5T4BkOOnlV
Sixo
Pedig ordas nagy spíler volt!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Igazi MU-s húzás lenne ha nem Varane hanem +ájör mellé tennék be...Kim Min-Jae (26) bid farewell to his teammates on Sunday and collected farewell jerseys, report Il Mattino. Packers were at his home yesterday and he is now expected to join Man Utd right after his military training ends.https://t.co/hWUubwPNJ0
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 6, 2023
Sixo
Amúgy ez egy nagyon jó igazolás lesz/lenne, még a végén csapat lesz Manchester piros felén is
Kim Min-Jae (26) bid farewell to his teammates on Sunday and collected farewell jerseys, report Il Mattino. Packers were at his home yesterday and he is now expected to join Man Utd right after his military training ends.https://t.co/hWUubwPNJ0
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 6, 2023
Lehet, de igaz 😀Ez mar nagyon uncsiHamburgnál látom megint csak jövőre...Ők a német Újpest 😊
NB2
Reggio1914
Stoki
Jaaaaaaa. Ezt leírta a múlthéten is. 😁Fabrizio RomanoFabi?Fabi írta, hogy ma vagy holnap lesz orvosin Liverpoolban, és a héten akarják aláírni a szerződést.Viszont MaC Allister Pool ennek nagyon örülök, arra felè amúgy is jól cseng ez a nèv 🤪Nem látom hogy hivatalosabb lenne mint kb. egy hete amikor beírtam. 😊
dande2
Mikey
Sixo
Mikey
Sixo
Mikey
Understand Liverpool have booked a medical today for Alexis Mac Allister. 🚨🔴 #LFC
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 6, 2023
The plan is advance on formal contracts stuff today, complete medical then sign contract on Wednesday.
Deal until June 2028.
Alexis wants move completed before travelling to join Argentina NT. pic.twitter.com/GIXcSY9lom
Ez mar nagyon uncsiHamburgnál látom megint csak jövőre...Ők a német Újpest 😊
NB2
Reggio1914
🚨 OFFICIAL: Burak Yilmaz has announced his retirement from professional football at the age of 37. ❌🇹🇷 pic.twitter.com/5T4BkOOnlV
www.acmilan.hu/2023/06/05/maldinit-menesztik-a-vezetosegbol-sajtohir/?fbclid=IwAR0GsZDMumvO8NqnK6NpmLmX6QdP0i89OYOleO9o6KPv7IX3uHm7trtXl1MCardinale takaroggy!
a Milannal beleszartak a ventillátorba
zacknorb

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Allegri will remain on the Juventus bench. [@DiMarzio]
— Juventus News Live (@juvenewslive) June 5, 2023
Pedig rengeteg szakértő és kommentátor védte, hogy jó munkát végzett és max Lamela könyököse ami vitatható.hát szerintem amúgy tényleg ocsmányszar volt
Sixo
olyan mint a meccs maga
fosfaragó
Poloska vagyok.
a Milannal beleszartak a ventillátorba
Poloska vagyok.
Paolo Maldini's future at Milan is now uncertain after disagreements emerged in a meeting involving him and club owner Gerry Cardinale today, report Sky Italia.https://t.co/OOIWkSHCav
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 5, 2023
Sixo
🚨 AC Milan director Paolo Maldini will leave the club with immediate effect.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 5, 2023
It’s over after tense meeting today with club chairman Gerry Cardinale — due to different vision for the future of the club.
Co-director Ricky Massara is also set to leave AC Milan. pic.twitter.com/ayqVhzsRMZ
Én már elvesztettem a fonalat, hogy ki kit cumiz.Eszembe jutott az el donto.DB csak makog, idegen nyelven, míg Gera jól nyomja az angolt, bár, kicsit lassú.
Ugye gera vitte be a labdat vagy mit.
Bakker.db7 faszat szopkodjak h milyen jatekos stb...erre sehol nem jelent meg o mint vendeg akit az uefa kert fel.sulytalan.
Gera jatszott a plben es el donto.nem kimagaslo volt de jo volt. csak ot hivjak sorsolni meg stb..
YoungZeeZee
De pl Szalai Ati perfekt török, Martin koreaiul tanul, Szobi és Gula szintén perfekt német&angol.
Bár BD nemzetközi szinten Gera lábnyomába sem ér, ezerszer inkább vállalható figura Zoli, mint ő. Egyébként meg Csányi miatt vagyunk ott ahol, az UEFA-nál.. míg Zsuzsit azért cumizzák itthon, mert NER-es.
jobbágy#JC6
Pl a Pool ellen ott jöttek vissza a meccsbe, hogy Alaba helyett felhozták őt. Egyrészt stabilizálta a védekezést, másrészt a helyezkedésével segített megbontani a mi védelmünket. Nem flashy player, de stabil. (Nem rosszabb választás, mint Marcelo volt)Csak nekem fura, hogy ő a kapitány? Ott van Kroos, Modric.A Realnál mindig a legrégebb óta csapatnál levő játékosok a csékák. Ő pl évek óta vice. Egyébként meg rohadtul megérdemli.
🚨 Nacho will renew his contract at Real Madrid and become the new club captain.
✍️ @MARCA pic.twitter.com/BK3NhPp2BE
Sixo
Nemes samu09
Csak nekem fura, hogy ő a kapitány? Ott van Kroos, Modric.A Realnál mindig a legrégebb óta csapatnál levő játékosok a csékák. Ő pl évek óta vice. Egyébként meg rohadtul megérdemli.
🚨 Nacho will renew his contract at Real Madrid and become the new club captain.
✍️ @MARCA pic.twitter.com/BK3NhPp2BE
Sixo