Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 500
Benzema meg Al-Ittihad lett
Cé volt úgy néz ki, aki az első dominót feldöntötte, meg is kapta minden savat, hogy az utána jövőknek már ne kelljen 🙄
bogec7
Csak neki vallásilag/kulturálisan azért beleillik
Heisman nádor
Cé továbbra se azért kapta a savat mert odamegy
hanem mert előadta hogy az nem visszalépés és hogy ő még mindig a csúcson van és 2 kézzel kapkodnak érte
Negritis, a vajda
Ugyan már. Ronaldo azért kapta a savat mert ő Ronaldo, nem kell ezt túlmagyarázni.
Jughead
mert ronaldo egy önelégült fasz aki nem tudja elfogadni hogy öreg
ezért kapta a savat
a többiek akik elmentek pénzért bárhova bár kaptak oltást de messze nem annyit
és nem azért mert ne lenne haterük hanem mert ők nem úgy adták el hogy a pályájuk még mindig a csúcson van
Negritis, a vajda
Ennél a hozzászólásnál semmi sem támasztja alá jobban azt amit írtam, köszi. 😊
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 994 — The Mathematician
Cé volt úgy néz ki, aki az első dominót feldöntötte, meg is kapta minden savat, hogy az utána jövőknek már ne kelljen 🙄
bogec7
Heisman nádor
hanem mert előadta hogy az nem visszalépés és hogy ő még mindig a csúcson van és 2 kézzel kapkodnak érte
Negritis, a vajda
Ugyan már. Ronaldo azért kapta a savat mert ő Ronaldo, nem kell ezt túlmagyarázni.
Jughead
mert ronaldo egy önelégült fasz aki nem tudja elfogadni hogy öreg
ezért kapta a savat
a többiek akik elmentek pénzért bárhova bár kaptak oltást de messze nem annyit
és nem azért mert ne lenne haterük hanem mert ők nem úgy adták el hogy a pályájuk még mindig a csúcson van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Nyáron el akarták adni a PLben, de így eladhatatlanná vált

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 500
bogec7
Heisman nádor
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Ugarte pedig a PSG-be megy, lehet megpróbálnak egy jó csapatot építeni Mbappe mögé a Messi/Neymar fizetésből

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
McAlister szerintem nem ér 60 milliót közel sem de a meglevő állománynál így is fényévekkel jobb.

Az egy dolog, hogy a Pool most megpróbálja rendbe tenni a hitvány középpályát de közben a védelem és a támadószekció szépen amortizálódik.
FLZOLI
ugye Gravenbrechet mondjak hozzatok eloszeretettel. nem tudom mennyire lenne elorelepes nektek illetve, hogy ilyen tipusu kp kell-e nektek vagy inkabb az orzovedoveroember McAlister (sztem inkabb utobbi).
csebi
Én "sajnos" Real fertőződött vagyok így a királyi többes itt nem érvényes 🙂

Gravenbrecht szerintem bukta, vissza kellene lépjen legalább egy szintet mint Renato Sanchez hogy még legyen érdemi karrierje. Valami angol középcsapat vagy olasz, spanyol top4-6-ból valaki
FLZOLI
a McAllister név jól cseng kop földön elvégre csak volt egy kopasz aki szép sikereket ért el nálunk
sztem se ért 60at de a "hazai nevelés" felárat levéve nem vészes
és igen ütköző VKP kell mer Fabinho látványosan fogyott el más meg már nincs is
Gravenbechről keveset tudok nemtom hogy ő mennyire segítene
kéne még 1 középső védő valszeg mer VVD-Konaté duóval ki lehet állni viszont ha Matip vagy Gomez pályára lép fázok
és a kezdő duó se volt épp kiemelkedő idén
a széleken sztem megvagyunk
a támadószekció átalakul, ott kevésbé aggódok

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
McAlister szerintem nem ér 60 milliót közel sem de a meglevő állománynál így is fényévekkel jobb.

Az egy dolog, hogy a Pool most megpróbálja rendbe tenni a hitvány középpályát de közben a védelem és a támadószekció szépen amortizálódik.
FLZOLI
ugye Gravenbrechet mondjak hozzatok eloszeretettel. nem tudom mennyire lenne elorelepes nektek illetve, hogy ilyen tipusu kp kell-e nektek vagy inkabb az orzovedoveroember McAlister (sztem inkabb utobbi).
csebi
Én "sajnos" Real fertőződött vagyok így a királyi többes itt nem érvényes 🙂

Gravenbrecht szerintem bukta, vissza kellene lépjen legalább egy szintet mint Renato Sanchez hogy még legyen érdemi karrierje. Valami angol középcsapat vagy olasz, spanyol top4-6-ból valaki

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott

FLZOLI

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 2 éve
bogec7
Heisman nádor

több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 235
bogec7
Heisman nádor
ez a része igaz, de azért neki inkább benne volt még 1-2 év hasonló szinten, mint amit eddig tolt.
Cé meg kb levezetni ment már...meg persze végtelen pénzt keresni, de az mind2 esetben igaz.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 412 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
bogec7

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 235

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
olaszoknál hogyhogy lesz egy Spezia - Verona a bennmaradásért, ez valami új szabály?
Löfli
90-es évek végén, 2000-es elején volt ilyen

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 399
Az ilyen ki-ki meccsek a legkorrektebb megoldások ilyen esetekben.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 803 — Kinek mit intézett a kormánya
Nem, csak az első és a 17. helyért van ilyen:

"If after all 38 games there are two teams tied on points for first place or for 17th, the last safety spot, the team that wins the scudetto or stay up at 17th is decided by a single-legged play-off game of 90 minutes and penalties (no extra time), to be held at a neutral venue. If at least three teams are tied for one of those spots, then the two teams to play in the match is decided by a mini table between the teams involved using the tiebreakers below. For a tie in any other position the deciding tie-breakers are as follows:

Head-to-head points
Goal difference of head-to-head games
Goal difference overall
Higher number of goals scored
Play-off game at a neutral venue if relevant to decide European qualification or relegation; otherwise by coin flip"

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 803 — Kinek mit intézett a kormánya
olaszoknál hogyhogy lesz egy Spezia - Verona a bennmaradásért, ez valami új szabály?
Löfli
ja, pontazonosságnál asszem kiesésnél meg bajnoki címnél is (sőt talán a nemzetközi kupahelyekért is) döntő meccs

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 926 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 628 — Sworn to the Dark
Dominik Szoboszlai ‘s reaction to a Frankfurt fan yesterday 🤣🥇 Sixo
amugy nekem ez nem tetszik szvsz.
csebi
lereagálhatta volna rosszabbul is.
deyell
nekem nem mukodik a link.
csebi
nincs link, csak elkúrtam a quote-ot

built for this shit

több mint 2 éve
Dominik Szoboszlai ‘s reaction to a Frankfurt fan yesterday 🤣🥇 Sixo
csebi
deyell
nekem nem mukodik a link.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 628 — Sworn to the Dark
Dominik Szoboszlai ‘s reaction to a Frankfurt fan yesterday 🤣🥇
Sixo
csebi

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 2 éve

Sixo