Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981
Akkor most már szabad az út Mbappé előtt a Realhoz.
Tony Adams
??? Az az Mbappé akit telesírta a sajtót egész évben, hogy ő nem hajlandó középcsatárt játszani, és ha nem változik ő elmegy és hogy a PSG nem tett eleget a szerződésüknek, azzal, hogy nem hoztak igazi magas szintű 9est a csapatba és a Francia válogatott mennyivel jobb, mert ott van Giroud meg Benzema ?
Sixo
A világ legnagyobb primadonnája, neki ott a helye.
A PSG porject nem mozdul, a VB project kifutott, ott is át kell állni valamiféle racionális működésre, közben még egy kuka év a karrierjéből, új edző jön , új csapat épülhet, tökéletes idő a lelépéshez.
A Realnak is kényelmesebb idén, főleg ha Carlo is lelép, lehet hogy egy új edzőnél (Akár olyan edzővel is,akit ő hoz? Tavaly ezt sem tehette volna meg...) struktúrában nem is kell Benzema posztját betöltenie.
Tony Adams
Azért a Real nem PSG, hogy egy játékos fogja eldönteni, hogy ki lesz az edző.

Mbappe tehetségben top, de viselkedésben egy rossz Neymar. És mivel a világ primadonnaja, pont a PSG-ben a helye.

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 803 — #NoStress
Tony Adams
De Mbappé még mindig fekete. Vagy ez már nem szempont?

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Tony Adams
??? Az az Mbappé akit telesírta a sajtót egész évben, hogy ő nem hajlandó középcsatárt játszani, és ha nem változik ő elmegy és hogy a PSG nem tett eleget a szerződésüknek, azzal, hogy nem hoztak igazi magas szintű 9est a csapatba és a Francia válogatott mennyivel jobb, mert ott van Giroud meg Benzema ?
Sixo
A világ legnagyobb primadonnája, neki ott a helye.
A PSG porject nem mozdul, a VB project kifutott, ott is át kell állni valamiféle racionális működésre, közben még egy kuka év a karrierjéből, új edző jön , új csapat épülhet, tökéletes idő a lelépéshez.
A Realnak is kényelmesebb idén, főleg ha Carlo is lelép, lehet hogy egy új edzőnél (Akár olyan edzővel is,akit ő hoz? Tavaly ezt sem tehette volna meg...) struktúrában nem is kell Benzema posztját betöltenie.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Tony Adams

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 992 — The Mathematician
Nem tudom az erdetiben hogyan hangzott el, de azért ez fincsi... 😂🙈😏

„Karim Benzema karrierje a Real Madridnál a viselkedés és a professzionalizmus jó példája volt, klubunk értékeit képviselte. Kiérdemelte, hogy szabadon dönthessen a jövőjéről.”

Innen:  www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-benzema-tavozik-a-klubtol-hivatalos-2960623
Sinisa
sokat elárul a madridról hogy benzema viselkedését példának tekintik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sinisa New England Patriots 3 174 — Gràcies Pep!
Nem tudom az erdetiben hogyan hangzott el, de azért ez fincsi... 😂🙈😏

„Karim Benzema karrierje a Real Madridnál a viselkedés és a professzionalizmus jó példája volt, klubunk értékeit képviselte. Kiérdemelte, hogy szabadon dönthessen a jövőjéről.”

Innen:  www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-madrid-benzema-tavozik-a-klubtol-hivatalos-2960623

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 614 — I like the Texans, I like who we are
Most mivan? Nem az vót ,hogy marad?

Sixo
Hivatalos honlapon is fent van.

Érezte, hogy már nem megy azon a szinten amit elvár, és elmegy pénzt halmozni. Rendben van ez így. Leginkább Ronaldo szerű csatár
FLZOLI
Egyetértek. Jó döntés a részéről.

Bár engem ez most sokkolt, pláne azok után, ahogy végül úgy nézett ki, h mégis marad.

Nekem nagyon fog hiányozni. Mivel nekem az elejétől nagy kedvencem volt Benzema, engem ez most jobban megérint, mint mikor Ronaldo ment. Egyelőre nem nagyon tudom elképzelni nélküle a csapatot.
roberto23
a legokosabb támadója volt a margitnak Raul óta, de az egész csapatot véve is nagyon elöl van.
szerencs, hogy belőle csak egy van, mert egy Benzemával ugyan sok mindent nyertek, de kettővel kb mindent nyertek volna.
slowmotion
Veszélyes terepre tévedtél. El fog jönni az az idő amikor a csapatok klónozzák maguknak a tehetségeket. 😃
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 592 — Cowboys fan

Sixo

Érezte, hogy már nem megy azon a szinten amit elvár, és elmegy pénzt halmozni. Rendben van ez így. Leginkább Ronaldo szerű csatár
FLZOLI

Bár engem ez most sokkolt, pláne azok után, ahogy végül úgy nézett ki, h mégis marad.

Nekem nagyon fog hiányozni. Mivel nekem az elejétől nagy kedvencem volt Benzema, engem ez most jobban megérint, mint mikor Ronaldo ment. Egyelőre nem nagyon tudom elképzelni nélküle a csapatot.
roberto23
a legokosabb támadója volt a margitnak Raul óta, de az egész csapatot véve is nagyon elöl van.
szerencs, hogy belőle csak egy van, mert egy Benzemával ugyan sok mindent nyertek, de kettővel kb mindent nyertek volna.
több mint 2 éve

Sixo

Sixo
Al Ittihad lesz ebből akkor.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 981

Sixo

FLZOLI

„History is a set of lies agreed upon.”

“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo

több mint 2 éve

Sixo

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 798 — Kinek mit intézett a kormánya
Internet is not the reality, Karim stay
Aha, persze

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 374 — Lucas Scott
Rice állítólag közel a Bayernhez. 24 órával ezelőtt meg az Arsenalhoz volt közel …
csebi
Gyengébbik Sikeresebb Hernandez meg egyre távolabb.

Sixo
egyreszt fixed. masreszt 60 M EUR arrol beszelnek. ami, ha igy folytatja a serulekenyseget talan nem annyira rossz meg ha boven minuszos lesz igy is. de ha odamegy akkor nagy eselyt ad a tesonak, hogy hosszu evek alatt sikeressegben behozza ot. ha o is es Pavard is megy akkor komolyan erositeni kell a hatved vonalon is. ami hianyzik mint szar a zsebbol.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 926 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
A Serie B harmadik feljutója a 3. Bari - 5. Cagliari párharc győztese lesz.

Mivel Löfli és Warrb is rasszista és nem hajlandóak a Brazil ligát coverelni, így itt egy gól tegnapról a Cruzeiro - Atletico meccsről. Egy Európában és Kínában is ismert névtől

Sixo
bocsi, én a holland másodosztály playoffját néztem, ahol a tizipárbajban nyolcból hatot kihagytak 😀😀
 youtu.be/uWqTHHnlk5A?t=643

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
A Serie B harmadik feljutója a 3. Bari - 5. Cagliari párharc győztese lesz.

Mivel Löfli és Warrb is rasszista és nem hajlandóak a Brazil ligát coverelni, így itt egy gól tegnapról a Cruzeiro - Atletico meccsről. Egy Európában és Kínában is ismert névtől

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 581
 telex.hu/gazdasag/2023/06/03/k-monitor-nemzeti-sport-allamositas-veszteseg
több mint 2 éve
Rice állítólag közel a Bayernhez. 24 órával ezelőtt meg az Arsenalhoz volt közel …
csebi
Gyengébbik Hernandez meg egyre távolabb.

több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 005
csebi
Tegnap ilyenkor meg pont azt írták, hogy elutasította a Bayernt. Majd ha dekázgat valamelyik stadionban kiderül, ennyi ellentétes infónál én már elengedtem.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 374 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
PSG hazai pályán kikapott a Clermont Foottól, úgy hogy a vendéget hibáztak 11est, vett el VAR tőlük gólt. Így a szezon végére 1 ponttal nyerték meg a Liguent a Lens előtt.

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 399
Lionel Messi provided more assists than any other Ligue 1 player in 2022/23, while only Kevin De Bruyne could match him in Europe's top five leagues:

◉ 32 games
◉ 16 assists

He also scored 16 goals. ⚽
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 784 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Izrael elődöntős az U20-as vb-n, miután hosszabbításban lenyomták a brazilokat...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"