Soccer
Sassuolo ellen jól játszott, de 17 percet volt pályán. Gond, hogy mondj tőle még1 ilyen meccset idén. A Fior teljesen felforgatott kezdővel jött ki. A két legjobb belső védőjük és a 2 legjobb támadójuk is a cserepadon. Ráadásul mind Ikone, mind Cabral betalált az elmúlt 2 fordulóban. Igor vagy sérült vagy megdugta Italiano lányát, nem értem miért kezd inkább Ranieri a helyén.Számomra fura döntés Moyes részéről, hogy a cserekapus, Areola kezd a KL döntőjében. Értem én, hogy ő a kupa kapus és az egész sorozat alatt csak ő játszott, de ez azért mégis csak a döntő.Én meg örülök neki, sokkal jobban rühellem azt, amikor az üzbegisztáni kvalin még a csere véd, de mire jön a döntő, berakják a kezdőt.
Sixo
Arról nem beszélve, hogy bár csípem Fabianskit, nem érzek akkor különbséget a két kapus között.
Ami meglep, hogy nem kezd Saponara a Fiorban, a péntek esti bajnokin rohadt jól játszott.
Tony Adams
Legyen 4-4 és 11 párbaj 😀
Az MVM felajánlhat neki havi 3000 kW áram és 500 köbm gázkeretet.How did MLS & Inter Miami land Lionel Messi?
He's set to receive a MASSIVE compensation package that includes a share of Apple's revenue generated by MLS Season Pass and also a share of Adidas profits from his MLS arrival.
That's absolutely insane 🤯
(h/t @TheAthletic— Joe Pompliano (@JoePompliano) June 7, 2023
Tony Adams
A Groupama ad 50% kedvezménnyel élethosszig életbiztosítást.
Ingyenes éves BKK bérlet, MOL részvények, erős forintban.
Számomra fura döntés Moyes részéről, hogy a cserekapus, Areola kezd a KL döntőjében. Értem én, hogy ő a kupa kapus és az egész sorozat alatt csak ő játszott, de ez azért mégis csak a döntő.Én meg örülök neki, sokkal jobban rühellem azt, amikor az üzbegisztáni kvalin még a csere véd, de mire jön a döntő, berakják a kezdőt.
Sixo
Arról nem beszélve, hogy bár csípem Fabianskit, nem érzek akkor különbséget a két kapus között.
Ami meglep, hogy nem kezd Saponara a Fiorban, a péntek esti bajnokin rohadt jól játszott.
Számomra fura döntés Moyes részéről, hogy a cserekapus, Areola kezd a KL döntőjében. Értem én, hogy ő a kupa kapus és az egész sorozat alatt csak ő játszott, de ez azért mégis csak a döntő.Pedig így korrekt!
Sixo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
🚨 Al-Ahli's president is in London to negotiate Riyad Mahrez's potential move to Saudi Arabia. 🇸🇦🔜
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) June 7, 2023
✍️ @jamesbenge pic.twitter.com/ad5NKgMiNI
Poloska vagyok.
Szeretem Messit, de pl eladni egy 20 éves Fati-t, hogy egy 35 éves Messi visszajöhessen akár egy évre is rohadt nagy ostobaság. Felboritani ezt a projectet én azt gondolom hiba lenne.mondjuk őt még mindig nem hallottuk nyilatkozni a dologrólLehet hogy mègsem olyan ostoba autista, mint ahogy nèhányan beállítják (nem itt, mielőtt 🤪)🚨 Leo Messi is set to REJECT Saudi Arabia's two-year contract worth €1 billion.
He can't imagine settling in the Middle East with his wife and kids.
One possibility that is gaining momentum is joining Inter Miami before being loaned to Barcelona. 🤯
✍️ @Lequipe pic.twitter.com/RDFE6JT0oX
Sixo
Nekem már az öröm hogy nem megy el az arabokhoz bohóckodni, akkor is ha nem jön vissza a Barcába.
dande2
de volt itt már minden 😊
Negritis, a vajda
Mellesleg nemhogy Messi fizetésére, egy alap sztár fizetésre sincs pénz. A visszakölcsön lett volna opció, örültem is volna neki, de nem mindenáron. Azt sajnálom, hogy dicstelenül távozott és nem kapta meg a neki járó búcsúztatást amit megérdemelt volna.
Nettót nézd, azt írják Bellinghamnél is. A gross a bruttówww.capology.com/club/real-madrid/salaries/Valami rosszat nézhetek, mert a salarynél ha a tetejét nézzük azzal is csak 10. lenne.
Ez így nem igaz, top3 fizetése lesz.
Ezek persze franc se tudja mennyire reális számok, ez nem olyan mint a major ligákban
FLZOLI
Sixo
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Kezdődik
Police have arrested over 30 people after Fiorentina fans attacked West Ham fans in Prague, as per Sky Sports.pic.twitter.com/g8iJuVodZl
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 7, 2023
Sixo
Another angle of Fiorentina fans attacking West Ham supporters in Prague. Insane. 🤯👀 https://t.co/OQSmmVYfTK
Most "rasszista" leszek de itt a kulturális különbségekre gondoltam elsősorban, illetve hogy közelebb áll hozzám az USA mint az arab világ. Szakmailag valóban nem biztos hogy erősebb az USA bár azért na, kicsit talán mègis. Illetve az USAban azèrt mègiscsak a "nèpnek" szól míg az araboknal nem feltétlenül.Nem látom a különbséget ilyen szempontból az MLS és az arabok között, de amúgy én továbbra se látok ezzel problémát, levezetni jók ezek a csapatok.Lehet hogy mègsem olyan ostoba autista, mint ahogy nèhányan beállítják (nem itt, mielőtt 🤪)🚨 Leo Messi is set to REJECT Saudi Arabia's two-year contract worth €1 billion.
One possibility that is gaining momentum is joining Inter Miami before being loaned to Barcelona. 🤯
Sixo
Nekem már az öröm hogy nem megy el az arabokhoz bohóckodni, akkor is ha nem jön vissza a Barcába.
dande2
Jughead
De tèvedès joga fenntartva 😊
Sebaj, lesz Cottbus-Unterhaching regionalliga döntő is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Nem látom a különbséget ilyen szempontból az MLS és az arabok között, de amúgy én továbbra se látok ezzel problémát, levezetni jók ezek a csapatok.Lehet hogy mègsem olyan ostoba autista, mint ahogy nèhányan beállítják (nem itt, mielőtt 🤪)🚨 Leo Messi is set to REJECT Saudi Arabia's two-year contract worth €1 billion.
Sixo
dande2
How did MLS & Inter Miami land Lionel Messi?
He's set to receive a MASSIVE compensation package that includes a share of Apple's revenue generated by MLS Season Pass and also a share of Adidas profits from his MLS arrival.
That's absolutely insane 🤯
(h/t @TheAthletic— Joe Pompliano (@JoePompliano) June 7, 2023
Kezdődikteljes agyhalál lábon kihordva
Police have arrested over 30 people after Fiorentina fans attacked West Ham fans in Prague, as per Sky Sports.pic.twitter.com/g8iJuVodZl
Sixo
www.capology.com/club/real-madrid/salaries/Valami rosszat nézhetek, mert a salarynél ha a tetejét nézzük azzal is csak 10. lenne.
Ezek persze franc se tudja mennyire reális számok, ez nem olyan mint a major ligákban
FLZOLI
Nagyon komoly h kb 10 évnyi Casemiro - Kroos - Modric hármasról egy Bellingham - Camavinga - Valverde - Tchouameni 3+1-re váltanak a kövi 10 évrekozosen 7 evet voltak ott harman amugy, de meglatjuk, hogy ez a negyes felno-e. Bellingham biztos, de a tobbiekben nem vagyok biztos.
bogec7
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
www.capology.com/club/real-madrid/salaries/🚨 EXCL: Real Madrid have reached an agreement with Borussia Dortmund to sign Jude Bellingham. Fee in excess of €100m - among biggest deals in both clubs’ histories. 19yo set to have medical in coming days before completing move @TheAthleticFC #RMFC #BVB https://t.co/usrZ7gmF3N
— David Ornstein (@David_Ornstein) June 7, 2023
SixoReal Madrid will pay €100m guaranteed fee for Jude Bellingham — it will include add ons as @David_Ornstein reported with medical tests booked. ⚪️✨ #Real
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 7, 2023
Understand final salary will be around €10/12m net per season, Bellingham has accepted already last April. pic.twitter.com/H3Lhol17Ik
Ez mondjuk a Real szintén nagyon alacsony fizetésnek hangzik.
Sixo