Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Számomra fura döntés Moyes részéről, hogy a cserekapus, Areola kezd a KL döntőjében. Értem én, hogy ő a kupa kapus és az egész sorozat alatt csak ő játszott, de ez azért mégis csak a döntő.
Sixo
Én meg örülök neki, sokkal jobban rühellem azt, amikor az üzbegisztáni kvalin még a csere véd, de mire jön a döntő, berakják a kezdőt.
Arról nem beszélve, hogy bár csípem Fabianskit, nem érzek akkor különbséget a két kapus között.

Ami meglep, hogy nem kezd Saponara a Fiorban, a péntek esti bajnokin rohadt jól játszott.
Tony Adams
Sassuolo ellen jól játszott, de 17 percet volt pályán. Gond, hogy mondj tőle még1 ilyen meccset idén. A Fior teljesen felforgatott kezdővel jött ki. A két legjobb belső védőjük és a 2 legjobb támadójuk is a cserepadon. Ráadásul mind Ikone, mind Cabral betalált az elmúlt 2 fordulóban. Igor vagy sérült vagy megdugta Italiano lányát, nem értem miért kezd inkább Ranieri a helyén.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 886 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?

Legyen 4-4 és 11 párbaj 😀
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 091
Szimpatikusnak és eléggé intelligensnek tűnt Hegyi Krisztián ebben az interjúban, eddig még nem annyira hallottam felőle.

Szerkesztette: Kampman

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 265

Tony Adams
Az MVM felajánlhat neki havi 3000 kW áram és 500 köbm gázkeretet.
A Groupama ad 50% kedvezménnyel élethosszig életbiztosítást.
Ingyenes éves BKK bérlet, MOL részvények, erős forintban.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
Számomra fura döntés Moyes részéről, hogy a cserekapus, Areola kezd a KL döntőjében. Értem én, hogy ő a kupa kapus és az egész sorozat alatt csak ő játszott, de ez azért mégis csak a döntő.
Sixo
Én meg örülök neki, sokkal jobban rühellem azt, amikor az üzbegisztáni kvalin még a csere véd, de mire jön a döntő, berakják a kezdőt.
Arról nem beszélve, hogy bár csípem Fabianskit, nem érzek akkor különbséget a két kapus között.

Ami meglep, hogy nem kezd Saponara a Fiorban, a péntek esti bajnokin rohadt jól játszott.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 558
Sixo
Pedig így korrekt!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Én nem olvastam semmi relevéns helyen, hogy visszamehet Messi kölcsönbe, Barcasok is így tudják, szóval én azzal nem számolok

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!

Sixo
Lehet hogy mègsem olyan ostoba autista, mint ahogy nèhányan beállítják (nem itt, mielőtt 🤪)

Nekem már az öröm hogy nem megy el az arabokhoz bohóckodni, akkor is ha nem jön vissza a Barcába.
dande2
mondjuk őt még mindig nem hallottuk nyilatkozni a dologról
de volt itt már minden 😊
Negritis, a vajda
Szeretem Messit, de pl eladni egy 20 éves Fati-t, hogy egy 35 éves Messi visszajöhessen akár egy évre is rohadt nagy ostobaság. Felboritani ezt a projectet én azt gondolom hiba lenne.
Mellesleg nemhogy Messi fizetésére, egy alap sztár fizetésre sincs pénz. A visszakölcsön lett volna opció, örültem is volna neki, de nem mindenáron. Azt sajnálom, hogy dicstelenül távozott és nem kapta meg a neki járó búcsúztatást amit megérdemelt volna.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.capology.com/club/real-madrid/salaries/

Ez így nem igaz, top3 fizetése lesz.

Ezek persze franc se tudja mennyire reális számok, ez nem olyan mint a major ligákban
FLZOLI
Valami rosszat nézhetek, mert a salarynél ha a tetejét nézzük azzal is csak 10. lenne.
Sixo
Nettót nézd, azt írják Bellinghamnél is. A gross a bruttó

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Na európai cigányai

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kezdődik

Sixo

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 886 — Így remélem megfelelek nektek.....

Sixo
Lehet hogy mègsem olyan ostoba autista, mint ahogy nèhányan beállítják (nem itt, mielőtt 🤪)

Nekem már az öröm hogy nem megy el az arabokhoz bohóckodni, akkor is ha nem jön vissza a Barcába.
dande2
Nem látom a különbséget ilyen szempontból az MLS és az arabok között, de amúgy én továbbra se látok ezzel problémát, levezetni jók ezek a csapatok.
Jughead
Most "rasszista" leszek de itt a kulturális különbségekre gondoltam elsősorban, illetve hogy közelebb áll hozzám az USA mint az arab világ. Szakmailag valóban nem biztos hogy erősebb az USA bár azért na, kicsit talán mègis. Illetve az USAban azèrt mègiscsak a "nèpnek" szól míg az araboknal nem feltétlenül.
De tèvedès joga fenntartva 😊
több mint 2 éve
 www.pff.com/news/premier-league-pff-top-50-players-of-the-season-2022-23-harry-kane-lisandro-martinez-john-stones

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 788 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ja hogy ma van a konfetti döntő.

Sebaj, lesz Cottbus-Unterhaching regionalliga döntő is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 501

Sixo

dande2
Nem látom a különbséget ilyen szempontból az MLS és az arabok között, de amúgy én továbbra se látok ezzel problémát, levezetni jók ezek a csapatok.
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 599 — Cowboys fan
Kezdődik

Sixo
teljes agyhalál lábon kihordva
több mint 2 éve
Kezdődik

több mint 2 éve

Ezek persze franc se tudja mennyire reális számok, ez nem olyan mint a major ligákban
FLZOLI
Valami rosszat nézhetek, mert a salarynél ha a tetejét nézzük azzal is csak 10. lenne.

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
Nagyon komoly h kb 10 évnyi Casemiro - Kroos - Modric hármasról egy Bellingham - Camavinga - Valverde - Tchouameni 3+1-re váltanak a kövi 10 évre
bogec7
kozosen 7 evet voltak ott harman amugy, de meglatjuk, hogy ez a negyes felno-e. Bellingham biztos, de a tobbiekben nem vagyok biztos.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
bogjosi New England Patriots 2 236
Nagyon komoly h kb 10 évnyi Casemiro - Kroos - Modric hármasról egy Bellingham - Camavinga - Valverde - Tchouameni 3+1-re váltanak a kövi 10 évre

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Sixo

Ez mondjuk a Real szintén nagyon alacsony fizetésnek hangzik.
Sixo

több mint 2 éve
Addonokkal 140+ misi amit ki fognak fizetni Bellinghamért. Annyiból már lehet venni pár doboz szotyit.