Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Höhh

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Bazmeg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
góóóóól, talán nem lesz hosszabbítás 😊
több mint 2 éve
Nah csak beküldte Italiano a legjobb belső hátvédjét, még ha sérülés is kellett hozzá.
több mint 2 éve
2006-tól az utolsó forduló nem Döntő néven szerepelt, helyette Harmadik forduló elnevezéssel illeték. Ráadásul ettől kezdődően tizenegy győztese volt a tornának, szemben a régi rendszerrel, amikor három győztest avattak. A végső győztes az a klub lett, amely a legtovább maradt az UEFA-kupa mezőnyében.Csak onnantól, hogy összeolvasztották a kettőt.Tehát a kupa győztesek nem az UEFA kupában indultak?1999-ig párhuzamosan mentek, akkor szűnt meg a KEK.Amúgy a KEK nem a EL megfelelője volt? Vagy a KEK párhuzamosan ment az UEFA kupával?Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
Legyen 4-4 és 11 párbaj 😀
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Valaki kérdezte, nincs kedvem visszaolvasni: az Intertotónak (2001 környékén) a döntőjébe hat csapat jutott, tehát kvázi három "döntője" volt, amelyik három csapat nyert, az társbajnoknak mondhatta magát. Előtte-utána változott a formátum, előtte kevesebb, utána több csapat lett győztes, és mehetett tovább az UEFA-kupába.
slowmotion
több mint 2 éve
Csak onnantól, hogy összeolvasztották a kettőt.Tehát a kupa győztesek nem az UEFA kupában indultak?1999-ig párhuzamosan mentek, akkor szűnt meg a KEK.Amúgy a KEK nem a EL megfelelője volt? Vagy a KEK párhuzamosan ment az UEFA kupával?Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Valaki kérdezte, nincs kedvem visszaolvasni: az Intertotónak (2001 környékén) a döntőjébe hat csapat jutott, tehát kvázi három "döntője" volt, amelyik három csapat nyert, az társbajnoknak mondhatta magát. Előtte-utána változott a formátum, előtte kevesebb, utána több csapat lett győztes, és mehetett tovább az UEFA-kupába.
több mint 2 éve
Inkább az olaszok, mint a brit csürhe. (Egyik legjobb barátom WHU-drukker, remélem, nem olvassa.)
több mint 2 éve
YESSS!!
több mint 2 éve
Giacomo!!!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Nyíregyházán évek óta cél a feljutás, erre idén majdnem kiestünk, volt 5 vezetőedzőnk, 3 stadionban voltam hazai pályán, de most már nincs gond: a főnök interjút adott és kiderült végre, hogy mi volt a baj...Az elöljárók bizonyára azért elöljárók, mert az ész dolgában is elől járnak...
nyiregyhazaspartacus.hu/hir/takarodjak-de-a-buntetest-en-fizessem-ki/5473
Hát ez tényleg ennyire hülye?
Szokol

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na gyerünk Viola!
több mint 2 éve
Na véééégre Saponara!!!!
több mint 2 éve
Ugyan már, teljesen le volt szorítva!
több mint 2 éve
The Messi effect 💰🐐 @brfootball
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 7, 2023
(via @TickPick, h/t @FOSpic.twitter.com/iEVcENzefN
több mint 2 éve
Nyíregyházán évek óta cél a feljutás, erre idén majdnem kiestünk, volt 5 vezetőedzőnk, 3 stadionban voltam hazai pályán, de most már nincs gond: a főnök interjút adott és kiderült végre, hogy mi volt a baj...Én sem azért csinálom, mert ez jó üzlet, hanem mert 13 éve megkértek, hogy segítsek.
nyiregyhazaspartacus.hu/hir/takarodjak-de-a-buntetest-en-fizessem-ki/5473
Szokol
Hm..... ki kérte meg?
több mint 2 éve
amúgy én nem értem az uefa-t, tavaly is berakták a tiranai istállóba, most meg ebbe a prágai csarnokba a döntőtEz nem inkább a szurkolók hibája? Mi az ami miről itt Prága tehet?
van legalább 15 db +50e-s stadion Európában, faxé nem oda rakják a döntőt???
NB2
több mint 2 éve
amúgy én nem értem az uefa-t, tavaly is berakták a tiranai istállóba, most meg ebbe a prágai csarnokba a döntőtvan legalább 15 db +50e-s stadion Európában, faxé nem oda rakják a döntőt???
több mint 2 éve
Nyíregyházán évek óta cél a feljutás, erre idén majdnem kiestünk, volt 5 vezetőedzőnk, 3 stadionban voltam hazai pályán, de most már nincs gond: a főnök interjút adott és kiderült végre, hogy mi volt a baj... nyiregyhazaspartacus.hu/hir/takarodjak-de-a-buntetest-en-fizessem-ki/5473
több mint 2 éve
Baloldal volt az biztos, mert szovjet-keletnémet párharc voltMelyik oldalon?Nyilván itt nem áll meg a KEK párhuzam, csak brahiból írtam azt 😛Apám volt kinn Düsseldorfban a 81-es Dinamo Tbilisi- Carl Zeiss Jena KEK döntő meccsen, vmi honvédségi kíséretként (?), de ne kérdezd, h melyik oldalon.
Egyébként kár hogy megszűnt, szerettem azt felosztást.
dande2
Willie Parker
Sixo
több mint 2 éve
Így nem lesz jó szaúdi válogatott, ha sok légiós megy odaLehet hogy stadion-építő munkásnak viszik oda őket.😂Migránsok elveszik a szaúdiak munkáját!A 2030-as VB kampány része (is) gondolom.Nem is nyilatkoztál még arról ,hogy hogy érzed magad azok után, hogy a fél világ a bajnokságotokba igazol. CR7, Benzi, Kanté és még csak most kezdtétek el.Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Ez veszélyes!
Willie Parker
Tony Adams