Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
nyitott szemmel járjatok pesten, courtois itt legénybúcsúzik a hétvégén 😀
eaglesmcnabb
Van neki egy Pesten élő exe, lehet hozzá köszön be 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Sixo

Tony Adams
Vajon bírja majd 30 éves koráig, vagy már 25-26 évesen megöregszik a szervezete és elindul lefelé?
Mikey
Utóbbi, nézd meg Tielemans-t. 26 éves most, de ki van zsigerelve. Volt szó már erről több helyen, hogy igazából minden játékosnak közel hasonló mennyiségű játékperc van a lábában. Nyilván kinek több kinek kevesebb de ez egyénenként egy véges szám. Ha korán kezded el pörgetni hamar elfogy.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 558

Sixo

Tony Adams
Vajon bírja majd 30 éves koráig, vagy már 25-26 évesen megöregszik a szervezete és elindul lefelé?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan

Sixo
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 333 — je suis poloska
nyitott szemmel járjatok pesten, courtois itt legénybúcsúzik a hétvégén 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az U20-as VB szervezői valamiért jó ötletnek tartották a bronzmeccset és a döntőt ugyanazon a napon, ugyanabban a stadionban tartani. Így is borzalmas állapotban vannak a gyepek.
Kampman
Ezek még csak az elődöntők ☺️
warr_b
Tudom, csak már előre tekintettem.
Kampman
Ja jó, csak mert a két elődöntő is ugyanabban a stadionban van 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 399
Mint ismert, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan általános meglepetésre menesztette a klub történetének talán legnagyobb legendáját, a technikai igazgatói poszton tevékenykedő korábbi védőt, Paolo Maldinit. A Milant játékosként és edzőként is történelmi sikerekre vezető Carlo Ancelotti az Il Giornale című milánói napilapnak adott interjújában bírálta a Milan amerikai tulajdonosai által hozott döntést

Madridban megtanultam, hogy a klub történelmét mindig tisztelni kell. A Realnál Di Stefanót, Amanciót, Gentót és Puskást exkluzív értékekként tartják számon, a mai napig mély tisztelettel viszonyulunk hozzájuk. Ahhoz, hogy a történelmet a legmagasabb szinten megőrizzük, meg kell védenünk a múlt emlékeit. Ami Maldinival történt, az egyértelműen jelzi a történelemmel kapcsolatos kultúra, valamint a Milan hagyományai iránt tanúsított tisztelet teljes hiányát. Ha azt mondjuk, hogy csupán a történelemmel nem lehet sikereket elérni, akkor azt is hozzá kell tenni, hogy a történelem az, ami megtanítja nekünk a győzelem mikéntjét” – védte meg egykori csapattársát és tanítványát Carlo Ancelotti, majd komoly kritikával illette a Milan amerikai tulajdonosai által képviselt üzleti alapú látásmódot.

„Azok a klubok, amelyek az üzleti érdekeket a sport szellemisége fölé helyezik, kudarcra vannak ítélve. Azt megértem, hogy mecénásnak lenni már nem ugyanolyan, mint korábban, de a profit ész nélküli hajszolása továbbra is egy negatív jelenség” – fogalmazott a 63 éves legenda.

Azért ezt így kétszer is el kellett olvasni hirtenjében…

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 093
Az U20-as VB szervezői valamiért jó ötletnek tartották a bronzmeccset és a döntőt ugyanazon a napon, ugyanabban a stadionban tartani. Így is borzalmas állapotban vannak a gyepek.
Kampman
warr_b
Tudom, csak már előre tekintettem.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 792 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 582
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-uzleti-modell-az-online-streamre-van-kitalalva-az-rtl-vezerigazgatoja-2961361

"Az üzleti modell az RTL+-ra van kitalálva, ez nem titok”"

van baj 😀
Kenny
semmi meglepetés
Kampman
igy is lesz 3 meccs egyszerre ami nezheto lesz eloben tv-ben.es a sport tv ad 19 orasat is.
es altalaban az elso valasztas mindig a szukolokat szolgalja ki real, meg hasonlo drukkereket.
nekem semlegeskent erdektelen h mit adnak. nem hiszem h az egesz forduloban 1 ertelmes, erdekes meccs lenne es pont lenyulna az rtl+++++++
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 120
Azért az NSO mai címlapja elég bicskanyitogató lett, jelen gazdasági helyzetben...
több mint 2 éve
 www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-uzleti-modell-az-online-streamre-van-kitalalva-az-rtl-vezerigazgatoja-2961361

van baj 😀
Kenny
semmi meglepetés

több mint 2 éve
1998-ban került a Vasasba (először). Nem saját kútfőből mondom:
 hu.wikipedia.org/wiki/Sowunmi_Thomas
Nem is emlékeztem rá, hogy ennyi csapatban megfordult. Meg arra sem, hogy LMP-s önkoris jelölt volt.
Pályája a legvégén, Balatonfüreden csúcsosodott ki: 14 mérkőzés, 13 gól.🙂
nagylaza, főpohárnok
Pár hete megkértek hogy keressek nekik házat, sikerült is egy jót találni. Nagyon nagy arc, régóta kapcsolatban vagyunk. Iszonyat sokat tanult és képezte magát az elmúlt években…
több mint 2 éve
“Dortmundban is megfordult az FTC új igazolása.”

Én meg Barcelonában, Milánóban… a körforgalomban.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 997 — The Mathematician

alatriste
Annyira nem tetszik, hogy külön írja a Mac-et, mert mikor olvasom a nevét is kicsit megakadva mondja a fejemben lévő hang ki a nevét, nem "mekeliszter" hanem "mek, eliszter". Borzasztó. 😀
Mikey
mekk elek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve

alatriste
Annyira nem tetszik, hogy külön írja a Mac-et, mert mikor olvasom a nevét is kicsit megakadva mondja a fejemben lévő hang ki a nevét, nem "mekeliszter" hanem "mek, eliszter". Borzasztó. 😀

több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 501

van baj 😀
Kenny
Mármint ezzel mi a baj?
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 8 294
Fradi keret lassan durvabb lesz mint a Nottingham! Remelem azert Barath es Lisztes kapnak majd jatekidot!
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!

van baj 😀

több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 596 — beers & Packers
Intertotoban epic volt Amikor vagy negyed századdal ezelőtt Augusztusban elkapta a Vasas a Werdert szezon előtt egy emlékezetes meccsen. A németeknél Herzog, labadia, Bode,
a Vasasnál Váczi Zolika akkora oktatást rendezett nekik hogy csak kapkodták a fejüket egész meccsen, főleg amikor perceken belül bebőrözött a gól előtt is vagy két darabos védőt, qrvára örültek a végén hogy megúszták 2 góllal a nagyobb vereség helyett.
ozibozi
'97 ☺️
Juhár, Geress, Aranyos Imi, Szilveszter Feri, Váczi Zoli, Galaschek, Gricajuk, Hámori, Maczó... Az a csapat röhögve megnyerné ezt a mostani embéegyet 😁
warr_b
Nem is emlékeztem rá, hogy a Vasasnak akkoriban elég volt kilenc embert pályára küldenie. Kapus nélkül.☺️
nagylaza, főpohárnok
Nem emlékszem, ki volt a kapus, szerintem nem Sáfár védett ezen a meccsen. Talán még Pál Zoli is játszott.
warr_b
szerintem sowunmi is már ott állatkodott a keretben 97-ben 🙉
peach
no no, még Dunaferres volt
csi77
1998-ban került a Vasasba (először). Nem saját kútfőből mondom:
 hu.wikipedia.org/wiki/Sowunmi_Thomas
Nem is emlékeztem rá, hogy ennyi csapatban megfordult. Meg arra sem, hogy LMP-s önkoris jelölt volt.
Pályája a legvégén, Balatonfüreden csúcsosodott ki: 14 mérkőzés, 13 gól.🙂
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?

Legyen 4-4 és 11 párbaj 😀
dande2
Intertoto már nem is haragudj.
Sixo
Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.
Kampman
Eurosporton voltak anno meccsek, de annyira komolytalanok voltak, h gyorsan levették a műsorról.
Willie Parker
pedig imádtam mikor a tatabánya indult az intertoto kupaban a vén kiprichel meg hornyák vendellel a kezdőben ❤️
peach
Vincze Pilu!

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26

Szerkesztette: Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...