Soccer
🔵⚪️ Professional debut with @BCFC - 16 years and 38 days
— FIFPRO (@FIFPRO) June 8, 2023
🟡⚫️ @BVB debut - 17 years and 77 days
⚪🔴️ First cap for @England - 17 years and 136 days
At the age of 19, Jude Bellingham has already clocked up nearly 15,000 minutes of competitive senior football, but how does that… pic.twitter.com/j8Fh3rWHfR
Sixo
Sajnos az efféle dokumentumok keveseket érdekelnek, ráadásul a FIFPRÓ-ról előbb jut egy fociszurkoló eszébe valami felháborítóan buta álomcsapat, mint komoly ügyek, de ez a megszokott évi jelentés korántsem szokványos. Problémás - és mindenképpen figyelemre érdemes. 1/10 👇 https://t.co/ee0G4r92xT
— valyibence_cinikusfuz (@cinikusfuz) June 8, 2023
🔵⚪️ Professional debut with @BCFC - 16 years and 38 days
— FIFPRO (@FIFPRO) June 8, 2023
🟡⚫️ @BVB debut - 17 years and 77 days
⚪🔴️ First cap for @England - 17 years and 136 days
At the age of 19, Jude Bellingham has already clocked up nearly 15,000 minutes of competitive senior football, but how does that… pic.twitter.com/j8Fh3rWHfR
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Ja jó, csak mert a két elődöntő is ugyanabban a stadionban van 😁Tudom, csak már előre tekintettem.Az U20-as VB szervezői valamiért jó ötletnek tartották a bronzmeccset és a döntőt ugyanazon a napon, ugyanabban a stadionban tartani. Így is borzalmas állapotban vannak a gyepek.Ezek még csak az elődöntők ☺️
Kampman
warr_b
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Madridban megtanultam, hogy a klub történelmét mindig tisztelni kell. A Realnál Di Stefanót, Amanciót, Gentót és Puskást exkluzív értékekként tartják számon, a mai napig mély tisztelettel viszonyulunk hozzájuk. Ahhoz, hogy a történelmet a legmagasabb szinten megőrizzük, meg kell védenünk a múlt emlékeit. Ami Maldinival történt, az egyértelműen jelzi a történelemmel kapcsolatos kultúra, valamint a Milan hagyományai iránt tanúsított tisztelet teljes hiányát. Ha azt mondjuk, hogy csupán a történelemmel nem lehet sikereket elérni, akkor azt is hozzá kell tenni, hogy a történelem az, ami megtanítja nekünk a győzelem mikéntjét” – védte meg egykori csapattársát és tanítványát Carlo Ancelotti, majd komoly kritikával illette a Milan amerikai tulajdonosai által képviselt üzleti alapú látásmódot.
„Azok a klubok, amelyek az üzleti érdekeket a sport szellemisége fölé helyezik, kudarcra vannak ítélve. Azt megértem, hogy mecénásnak lenni már nem ugyanolyan, mint korábban, de a profit ész nélküli hajszolása továbbra is egy negatív jelenség” – fogalmazott a 63 éves legenda.
Azért ezt így kétszer is el kellett olvasni hirtenjében…
Szerkesztette: ozibozi
Tudom, csak már előre tekintettem.Az U20-as VB szervezői valamiért jó ötletnek tartották a bronzmeccset és a döntőt ugyanazon a napon, ugyanabban a stadionban tartani. Így is borzalmas állapotban vannak a gyepek.Ezek még csak az elődöntők ☺️
Kampman
warr_b
Az U20-as VB szervezői valamiért jó ötletnek tartották a bronzmeccset és a döntőt ugyanazon a napon, ugyanabban a stadionban tartani. Így is borzalmas állapotban vannak a gyepek.Ezek még csak az elődöntők ☺️
Kampman

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
igy is lesz 3 meccs egyszerre ami nezheto lesz eloben tv-ben.es a sport tv ad 19 orasat is.www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-uzleti-modell-az-online-streamre-van-kitalalva-az-rtl-vezerigazgatoja-2961361semmi meglepetés
"Az üzleti modell az RTL+-ra van kitalálva, ez nem titok”"
van baj 😀
Kenny
Kampman
es altalaban az elso valasztas mindig a szukolokat szolgalja ki real, meg hasonlo drukkereket.
nekem semlegeskent erdektelen h mit adnak. nem hiszem h az egesz forduloban 1 ertelmes, erdekes meccs lenne es pont lenyulna az rtl+++++++
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-uzleti-modell-az-online-streamre-van-kitalalva-az-rtl-vezerigazgatoja-2961361semmi meglepetés
van baj 😀
Kenny
1998-ban került a Vasasba (először). Nem saját kútfőből mondom:Pár hete megkértek hogy keressek nekik házat, sikerült is egy jót találni. Nagyon nagy arc, régóta kapcsolatban vagyunk. Iszonyat sokat tanult és képezte magát az elmúlt években…
hu.wikipedia.org/wiki/Sowunmi_Thomas
Nem is emlékeztem rá, hogy ennyi csapatban megfordult. Meg arra sem, hogy LMP-s önkoris jelölt volt.
Pályája a legvégén, Balatonfüreden csúcsosodott ki: 14 mérkőzés, 13 gól.🙂
nagylaza, főpohárnok
Én meg Barcelonában, Milánóban… a körforgalomban.
mekk elekAnnyira nem tetszik, hogy külön írja a Mac-et, mert mikor olvasom a nevét is kicsit megakadva mondja a fejemben lévő hang ki a nevét, nem "mekeliszter" hanem "mek, eliszter". Borzasztó. 😀
alatriste
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Annyira nem tetszik, hogy külön írja a Mac-et, mert mikor olvasom a nevét is kicsit megakadva mondja a fejemben lévő hang ki a nevét, nem "mekeliszter" hanem "mek, eliszter". Borzasztó. 😀
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja/bl-az-uzleti-modell-az-online-streamre-van-kitalalva-az-rtl-vezerigazgatoja-2961361Mármint ezzel mi a baj?
van baj 😀
Kenny
van baj 😀
1998-ban került a Vasasba (először). Nem saját kútfőből mondom:no no, még Dunaferres voltszerintem sowunmi is már ott állatkodott a keretben 97-ben 🙉Nem emlékszem, ki volt a kapus, szerintem nem Sáfár védett ezen a meccsen. Talán még Pál Zoli is játszott.Nem is emlékeztem rá, hogy a Vasasnak akkoriban elég volt kilenc embert pályára küldenie. Kapus nélkül.☺️Intertotoban epic volt Amikor vagy negyed századdal ezelőtt Augusztusban elkapta a Vasas a Werdert szezon előtt egy emlékezetes meccsen. A németeknél Herzog, labadia, Bode,'97 ☺️
a Vasasnál Váczi Zolika akkora oktatást rendezett nekik hogy csak kapkodták a fejüket egész meccsen, főleg amikor perceken belül bebőrözött a gól előtt is vagy két darabos védőt, qrvára örültek a végén hogy megúszták 2 góllal a nagyobb vereség helyett.
ozibozi
Juhár, Geress, Aranyos Imi, Szilveszter Feri, Váczi Zoli, Galaschek, Gricajuk, Hámori, Maczó... Az a csapat röhögve megnyerné ezt a mostani embéegyet 😁
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
peach
csi77
hu.wikipedia.org/wiki/Sowunmi_Thomas
Nem is emlékeztem rá, hogy ennyi csapatban megfordult. Meg arra sem, hogy LMP-s önkoris jelölt volt.
Pályája a legvégén, Balatonfüreden csúcsosodott ki: 14 mérkőzés, 13 gól.🙂
Vincze Pilu!pedig imádtam mikor a tatabánya indult az intertoto kupaban a vén kiprichel meg hornyák vendellel a kezdőben ❤️Eurosporton voltak anno meccsek, de annyira komolytalanok voltak, h gyorsan levették a műsorról.Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
Legyen 4-4 és 11 párbaj 😀
dande2
Sixo
Kampman
Willie Parker
peach
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Assists of the season 🍽️
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) June 8, 2023
Who did it best?#UCLassists | @Lays_football pic.twitter.com/5ZGEGURLtn
Szerkesztette: Löfli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
no no, még Dunaferres voltszerintem sowunmi is már ott állatkodott a keretben 97-ben 🙉Nem emlékszem, ki volt a kapus, szerintem nem Sáfár védett ezen a meccsen. Talán még Pál Zoli is játszott.Nem is emlékeztem rá, hogy a Vasasnak akkoriban elég volt kilenc embert pályára küldenie. Kapus nélkül.☺️Intertotoban epic volt Amikor vagy negyed századdal ezelőtt Augusztusban elkapta a Vasas a Werdert szezon előtt egy emlékezetes meccsen. A németeknél Herzog, labadia, Bode,'97 ☺️
a Vasasnál Váczi Zolika akkora oktatást rendezett nekik hogy csak kapkodták a fejüket egész meccsen, főleg amikor perceken belül bebőrözött a gól előtt is vagy két darabos védőt, qrvára örültek a végén hogy megúszták 2 góllal a nagyobb vereség helyett.
ozibozi
Juhár, Geress, Aranyos Imi, Szilveszter Feri, Váczi Zoli, Galaschek, Gricajuk, Hámori, Maczó... Az a csapat röhögve megnyerné ezt a mostani embéegyet 😁
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
Fasza volt az a csapat.ingyen mehettem a meccsekre.szerintem sowunmi is már ott állatkodott a keretben 97-ben 🙉Nem emlékszem, ki volt a kapus, szerintem nem Sáfár védett ezen a meccsen. Talán még Pál Zoli is játszott.Nem is emlékeztem rá, hogy a Vasasnak akkoriban elég volt kilenc embert pályára küldenie. Kapus nélkül.☺️Intertotoban epic volt Amikor vagy negyed századdal ezelőtt Augusztusban elkapta a Vasas a Werdert szezon előtt egy emlékezetes meccsen. A németeknél Herzog, labadia, Bode,'97 ☺️
ozibozi
warr_b
nagylaza, főpohárnok
warr_b
peach