Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
A legjobbkor kérdezi a kommentátor, hogy akar-e még valamit a félidőtől a Fior xd
több mint 2 éve
vak ez a szpíker??? fél méteres les volt
több mint 2 éve
Melyik oldalon?Nyilván itt nem áll meg a KEK párhuzam, csak brahiból írtam azt 😛Apám volt kinn Düsseldorfban a 81-es Dinamo Tbilisi- Carl Zeiss Jena KEK döntő meccsen, vmi honvédségi kíséretként (?), de ne kérdezd, h melyik oldalon.
Egyébként kár hogy megszűnt, szerettem azt felosztást.
dande2
Willie Parker
több mint 2 éve
Nyilván itt nem áll meg a KEK párhuzam, csak brahiból írtam azt 😛Apám volt kinn Düsseldorfban a 81-es Dinamo Tbilisi- Carl Zeiss Jena KEK döntő meccsen, vmi honvédségi kíséretként (?), de ne kérdezd, h melyik oldalon.
Egyébként kár hogy megszűnt, szerettem azt felosztást.
dande2
A 92-es döntőt meg tv-ben néztem, mert emlékszem Wynton Rufer góljára, de magam sem tudom, miért...
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Ha most gól lenne ebből akkor a VAR-t ki tudnák rá hívni ?
több mint 2 éve
Lehet hogy stadion-építő munkásnak viszik oda őket.😂Migránsok elveszik a szaúdiak munkáját!A 2030-as VB kampány része (is) gondolom.Nem is nyilatkoztál még arról ,hogy hogy érzed magad azok után, hogy a fél világ a bajnokságotokba igazol. CR7, Benzi, Kanté és még csak most kezdtétek el.Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
Legyen 4-4 és 11 párbaj 😀
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Ez veszélyes!
Willie Parker
több mint 2 éve
Migránsok elveszik a szaúdiak munkáját!A 2030-as VB kampány része (is) gondolom.Nem is nyilatkoztál még arról ,hogy hogy érzed magad azok után, hogy a fél világ a bajnokságotokba igazol. CR7, Benzi, Kanté és még csak most kezdtétek el.Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Ez veszélyes!
több mint 2 éve
Szóval nem jó ötlet Közép-Európába elhozni pár ezer suttyó angolt??? A fene sem gondolta volna.Meccs előtt az olaszok is éppen eléggé benne voltak a balhéban.
Tony Adams
több mint 2 éve
Andrew Rojsz, vagyis Reisz ÁndrásRice-ért nem sok a 100 milla, Rojszért sokallom! 😃Jól hallom hogy Rojsz??????????Jah én is azt hallottam. Ha 100 milliós játékos lennék én berúgtam volna.
Tony Adams
Sixo
Tony Adams
több mint 2 éve
Nem értem miért kell osztani a literes sört a stadionban is ezeknek a hülyéknek...
több mint 2 éve
Gratulálok a West Ham szurkolóknak, le tudtak süllyedni az AZesek mellé…Már meccs előtt is írták, hogy megdobálták a olasz játékosokat bemelegítés közben sörös poharakkal.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Szóval nem jó ötlet Közép-Európába elhozni pár ezer suttyó angolt??? A fene sem gondolta volna.
több mint 2 éve
Mennyire szép ez...
több mint 2 éve
Gratulálok a West Ham szurkolóknak, le tudtak süllyedni az AZesek mellé…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Egyesben hagyod és a gázra nem léphetnek. 10-20al csak nem lesz semmi fatális.Szeretnék még élni 😂Vezet az egyik gyerek.Vezetés közben nem az igazi telón nézni.Telefont viszel magaddal.Nem lehet, drukkolok az Unterhachingnak.Gyerekért elmehetnél.Jól hallom hogy Rojsz??????????Rolls?
Tony Adams
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
Eurosporton voltak anno meccsek, de annyira komolytalanok voltak, h gyorsan levették a műsorról.Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
dande2
Sixo
Kampman
több mint 2 éve
Szeretnék még élni 😂Vezet az egyik gyerek.Vezetés közben nem az igazi telón nézni.Telefont viszel magaddal.Nem lehet, drukkolok az Unterhachingnak.Gyerekért elmehetnél.Jól hallom hogy Rojsz??????????Rolls?
Tony Adams
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Vezet az egyik gyerek.Vezetés közben nem az igazi telón nézni.Telefont viszel magaddal.Nem lehet, drukkolok az Unterhachingnak.Gyerekért elmehetnél.Jól hallom hogy Rojsz??????????Rolls?
Tony Adams
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 2 éve
A BEK-ben (Bajnokcsapatok Európa Kupája) értelemszerűen a bajnokcsapatok indultak, a KEK-ben (Kupagyőztesek Európa Kupája) értelemszerűen a kupagyőztesek, az UEFA-kupában pedig azok, akik elöl végeztek a bajnokságban. (Országonként eltérő volt, hányan indulhatnak.) Az UEFA-kupában oda-visszavágós döntőt rendeztek: lásd Videoton. Nem voltak csoportkörök, mindhárom kupa egyenes kieséses rendszerben zajlott az első fordulótól kezdve.Amúgy a KEK nem a EL megfelelője volt? Vagy a KEK párhuzamosan ment az UEFA kupával?Az csak nyáron volt és nyíltan fogadási céllal hozták létre.Ja hogy ma lesz a "KEK" döntő 😛?Intertoto már nem is haragudj.
dande2
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 2 éve
Vezetés közben nem az igazi telón nézni.Telefont viszel magaddal.Nem lehet, drukkolok az Unterhachingnak.Gyerekért elmehetnél.Jól hallom hogy Rojsz??????????Rolls?
Tony Adams
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"