Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 29 791 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
ma lesz a meccs, amit mindenki várt, Kirgizisztán - Afganisztán, az első Közép-Ázsiai Nemzetek Kupája nyitómeccse! M4 igazán adhatná, ha már benne vagyunk a türk tanácsban
Löfli
de most Türkmenisztánnak kell szurkolni.
deyell
Én alapvetően üzbég szimpatizáns vagyok, a 2010-es években többször is majdnem eljutottak vb-pótselejtezőig. Most az U20-as vb-n is megmutatták, hogy mit tudnak. Mondjuk nem sokat.
Kampman
Hogy hívták azt az üzbég játékost aki az orosz 1.ben tolta és egész jó kis CAM volt? Valami A-betűs.
Heisman nádor
Odil Ahmedov?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
ma lesz a meccs, amit mindenki várt, Kirgizisztán - Afganisztán, az első Közép-Ázsiai Nemzetek Kupája nyitómeccse! M4 igazán adhatná, ha már benne vagyunk a türk tanácsban
Löfli
deyell
Én alapvetően üzbég szimpatizáns vagyok, a 2010-es években többször is majdnem eljutottak vb-pótselejtezőig. Most az U20-as vb-n is megmutatták, hogy mit tudnak. Mondjuk nem sokat.
Kampman
Hogy hívták azt az üzbég játékost aki az orosz 1.ben tolta és egész jó kis CAM volt? Valami A-betűs.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!
Löfli
deyell
Kampman
Sakk csapatuk kiváló.

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 093
Löfli
deyell

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 629 — Sworn to the Dark
Löfli

built for this shit

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 927 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 402 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=eFogxm1mrJM
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 21 399
Helyi Kocsmáros
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 813 — Kinek mit intézett a kormánya
Morata pedig marad 26-ig az Atletiben
Heisman nádor
addig szól a szerződése inkább, az addigi maradásnál meglepődnék

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 613 — Omar's Coming Yo!
Hoppa. Meg egy magyar. Orulet.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 602 — Cowboys fan
Naby Keita a Werder Bremen-hez igazol, az elég durva.
Tony Adams
A PL sok neki, németbe' már van tapasztalata
slowmotion
Kvázi nulláról kell visszahoznia magát
Negritis, a vajda
bundásban azért talán kicsivel egyszerűbb, mert nem olyan nagy a tempó. meg hát igazából bármivel, ami a kloppi intenzitásnál alacsonyabb, már beljebb van. bundeszegy második fele pláne.
slowmotion
persze
sztem ez egy jó lépés tőle, esetleg egy spanyol nem big3 csapat is működhetett volna, de majd oda megy innen
Negritis, a vajda
mondjuk pont az Atléti ellen lőtte élete gólját, Pool mezben legalább is biztosan a legnagyobbat
zacknorb
szoros küzdelem lesz az, mert valamelyik angol csapatnak is ragasztott egy dugót (azután csinált úgy a gólörömnél, mint ha nem értené, miért örülnek az emberek)
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 824 — "Montoya por favor!"
Morata pedig marad 26-ig az Atletiben

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 813 — Kinek mit intézett a kormánya
Tony Adams
slowmotion
Negritis, a vajda
bundásban azért talán kicsivel egyszerűbb, mert nem olyan nagy a tempó. meg hát igazából bármivel, ami a kloppi intenzitásnál alacsonyabb, már beljebb van. bundeszegy második fele pláne.
slowmotion
persze
sztem ez egy jó lépés tőle, esetleg egy spanyol nem big3 csapat is működhetett volna, de majd oda megy innen
Negritis, a vajda
mondjuk pont az Atléti ellen lőtte élete gólját, Pool mezben legalább is biztosan a legnagyobbat

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 997 — The Mathematician
Tony Adams
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
persze

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tony Adams
slowmotion
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Tony Adams
slowmotion

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
kozben a Bayern iden tenyleg lerabolja ujra a Bundast.
Laimer ma lett bejelentve hivatalosan, o meg Nagelsmann nagy kivansaga volt, a szerzodesben mar megegyeztek vele kb januarban. Oszinten nem latom, hogy a 4-2-3-1ben hol jatszana, mert Kimmichet nem tudja kiszoritani, melle pedig nem valo, mert o sem egy hatos veroember. szoval erdekes lesz ez igy.

plusz Guerreiro, aki szinten ingyen erkezik Dortmundbol. joval olcsobb megoldas Davies moge-melle a balhatved poszra mint Cancelo.

igazabol az egeto kerdeseket (hatos, befejezo csatar, uj KH ha elmegy egyszerre PAvard meg a sikeresebb Hernandez) egyik igazolas sem oldja, meg dehat ingyen lonak ne nezd a fogat.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Tony Adams
több mint 2 éve
Tony Adams
miért?

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 856 — Colts Fan
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 377 — Lucas Scott
[Mundo Deportivo] Ilkay Gündogan has reached an agreement with Barcelona for 3 seasons. Barça have enough salary space for his arrival. The club plan to announce it after the UCL final.
deyell
kemeny, pedig hozzank is dorgolozott volna.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 629 — Sworn to the Dark
[Mundo Deportivo] Ilkay Gündogan has reached an agreement with Barcelona for 3 seasons. Barça have enough salary space for his arrival. The club plan to announce it after the UCL final.

built for this shit

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 285 — NFL bracket champion '26
nyitott szemmel járjatok pesten, courtois itt legénybúcsúzik a hétvégén 😀
eaglesmcnabb
Van neki egy Pesten élő exe, lehet hozzá köszön be 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 889 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Sixo

Tony Adams
Vajon bírja majd 30 éves koráig, vagy már 25-26 évesen megöregszik a szervezete és elindul lefelé?
Mikey
Utóbbi, nézd meg Tielemans-t. 26 éves most, de ki van zsigerelve. Volt szó már erről több helyen, hogy igazából minden játékosnak közel hasonló mennyiségű játékperc van a lábában. Nyilván kinek több kinek kevesebb de ez egyénenként egy véges szám. Ha korán kezded el pörgetni hamar elfogy.

Liverpool Fc