NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 457 — nabege2@yahoo.com
vezet a Paks 😕
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 055
Szépen elintézi ondó szabó a Kecskemétet, befúj egy véleményes büntetőt a paksnak, aztán még 2.sárgával ki is nyomja a hazai játékost, szándékosságnak nyoma sem volt.
Stoki
Ez az ember már 10 éve is a mennyei egyikhanema legszarabb bírója volt, hihetetlen, hogy még mindig vezet.

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 456 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szépen elintézi ondó szabó a Kecskemétet, befúj egy véleményes büntetőt a paksnak, aztán még 2.sárgával ki is nyomja a hazai játékost, szándékosságnak nyoma sem volt.
Stoki
Szánalmas. Csak nehogy bajba kerüljön a Fradi...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezt nem akartam mondani, de nagyon adom!
krézy jenővel lassan madarat lehet fogatni, olyannyira boldog
Stoki
Tizi, V 2.0
Na azért...

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 456 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Stoki
Stoki
Tizi, V 2.0

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Stoki

Szerkesztette: Stoki
több mint 2 éve
Stoki

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn

Szerkesztette: Stoki
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 701 — Kinek mit intézett a kormánya
Micsoda hangulat van Kecskeméten gyerekek, egyszer gyertek el 😃
jobbágy#JC6
6000 nagyot megy

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 392 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 119
Micsoda hangulat van Kecskeméten gyerekek, egyszer gyertek el 😃
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 701 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 457 — nabege2@yahoo.com
JC6-nak szeretettel 😊
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/varatlan-fordulat-a-ket-meccsre-eltiltott-dzsudzsak-megis-jatszhat-a-vidi-ellen-hivatalos?fbclid=IwAR04N53_QAs3AECvqcpfH-M6BE5eVRA-s4oflBUCKgoBc20kQiqqAn1Hv3g
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 15 543 — "Grammar maci"

zacknorb
Ezt az arsenalt azért nem tenném ahhoz a 2 liverpoolhoz, sajnos az ágyúsok kifulladtak idejekorán. Pedig nincs is rajtuk többes nyomás, csak a pl és mégis... kár érte

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 354 — Lucas Scott
Ez is lassan ilyen érzelmi dolog lesz mint az árokásás.
ozibozi
Zavaróak a tények?
csebi
Pont egy bajortól vicces /sem/ főleg ma
ozibozi
miert vicces? en allitottam, hogy olyan rohadt nagy szakmai munka zajlik mostanaban nalunk? olvasd vissza a hsz-met pl a Nagelsmann kirugas utan, hogy mennyire ekezem a szakmai munkat nalunk. de akar nyaron sem voltam elegedett teljesen az atigazolasokkal, nem ertettem de Ligt idehozatalat pl sot amennyit iden Gravenbrech kapott, az is tok felesleges volt. de felolem nyugodtan vitatkozhatunk a Bayernrol is, szivesen elolvasom a velemenyed, de ha nem all osszhangban a tenyekkel akkor azt hadd ne fogadjam mar el.
tovabbra sem erted, amit paran mondunk neked es tenyekkel is alatamasztunk:
nem azt vitatjuk, hogy Pep taktikai guru lenne, mert az. nagyon eloreviszi a focit, nagy hatasa van az adott orszag foci kulturajara is. de azt nem tudom elfogadni, hogy o szakmailag kiemelkedne az elengedett jatekosok miatt a tobbi manager kozul. mondjuk azert jobb, mert lecsereli Gabriel Jesust Halandra. sztem ha bkinek lett volna lehetosege, leigazolta volna Halandot, ahogy a Bayern is akarta es kozel is allt hozza pedig egy Lewa volt a kezdo csatar eppen. csakhat ekkor jott az, ami igazabol az atigazolasi dolgokban megkulonbozteti a tobbiektol, hogy kifogyhatatlan csap van mogotte. ezert fordul elo, hogy el tud engedni olyan jatekosokat akar hatalmas bukoval is, akik elkezdenek mondjuk picit visszaesni.

Szerkesztette: csebi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 258
Ez de szép, én nem jöttem rá:

I played with:

- George Weah
- Pep Guardiola
- Didier Deschamps
- Marcel Desailly
- Dunga
- Ronaldo 🇧🇷
- Fabio Cannavaro

Who am I?
Sixo
Roberto Baggio
Willie Parker
ronaldinho
peach
Baggio
a Milanban játszott együtt Weah-val, Desailly-jal, Ronaldoval
a Fior-ban Dungával
a Bresciában Peppel
a Juvéban Cannaval és Deschamps-pal
Willie Parker
Fabioval a válogatottban játszottak együtt, több mint 10 év különbséggel fordultak meg a juvéban. Ronaldoval meg Interben, a Milanban szintén 10 év különbséggel játszottak ,de amúgy igen ő a megfejtés 😀
Sixo
Fejből írtam, gondoltam, hogy lesz benne hiba
több mint 2 éve
Egyik Juvés sincs itt. Egyedül Kerkez védi meg ezt a listát.

több mint 2 éve
Jó ez az X direkt nem néztem 😁
dande2
De kurva jó volt...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 812 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó ez az X direkt nem néztem 😁
több mint 2 éve
LONDON KIRÁLYAI !!!!!

több mint 2 éve
Ezt nem hiszem el...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve

I played with:

- George Weah
- Pep Guardiola
- Didier Deschamps
- Marcel Desailly
- Dunga
- Ronaldo 🇧🇷
- Fabio Cannavaro

Who am I?
Sixo
Roberto Baggio
Willie Parker
ronaldinho
peach
Baggio
a Fior-ban Dungával
a Bresciában Peppel
Willie Parker
Fabioval a válogatottban játszottak együtt, több mint 10 év különbséggel fordultak meg a juvéban. Ronaldoval meg Interben, a Milanban szintén 10 év különbséggel játszottak ,de amúgy igen ő a megfejtés 😀

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 258

I played with:

- George Weah
- Pep Guardiola
- Didier Deschamps
- Marcel Desailly
- Dunga
- Ronaldo 🇧🇷
- Fabio Cannavaro

Who am I?
Sixo
Roberto Baggio
Willie Parker
ronaldinho
peach
Baggio
a Fior-ban Dungával
a Bresciában Peppel
több mint 2 éve

Jól van Grizi maradhatsz is

Poloska vagyok.