NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 100
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
vezet a Paks 😕
több mint 2 éve
Szépen elintézi ondó szabó a Kecskemétet, befúj egy véleményes büntetőt a paksnak, aztán még 2.sárgával ki is nyomja a hazai játékost, szándékosságnak nyoma sem volt.Ez az ember már 10 éve is a mennyei egyikhanema legszarabb bírója volt, hihetetlen, hogy még mindig vezet.
Stoki
több mint 2 éve
Na azért...Tizi, V 2.0Ezt nem akartam mondani, de nagyon adom!Szépen elintézi ondó szabó a Kecskemétet, befúj egy véleményes büntetőt a paksnak, aztán még 2.sárgával ki is nyomja a hazai játékost, szándékosságnak nyoma sem volt.Szánalmas. Csak nehogy bajba kerüljön a Fradi...
Stoki
bcsarli, Udvari Főkóstoló
krézy jenővel lassan madarat lehet fogatni, olyannyira boldog
Stoki
több mint 2 éve
Tizi, V 2.0Ezt nem akartam mondani, de nagyon adom!Szépen elintézi ondó szabó a Kecskemétet, befúj egy véleményes büntetőt a paksnak, aztán még 2.sárgával ki is nyomja a hazai játékost, szándékosságnak nyoma sem volt.Szánalmas. Csak nehogy bajba kerüljön a Fradi...
Stoki
Stoki
több mint 2 éve
Ezt nem akartam mondani, de nagyon adom!Szépen elintézi ondó szabó a Kecskemétet, befúj egy véleményes büntetőt a paksnak, aztán még 2.sárgával ki is nyomja a hazai játékost, szándékosságnak nyoma sem volt.Szánalmas. Csak nehogy bajba kerüljön a Fradi...
Stoki
Szerkesztette: Stoki
több mint 2 éve
Szépen elintézi ondó szabó a Kecskemétet, befúj egy véleményes büntetőt a paksnak, aztán még 2.sárgával ki is nyomja a hazai játékost, szándékosságnak nyoma sem volt.Szánalmas. Csak nehogy bajba kerüljön a Fradi...
Stoki
több mint 2 éve
Micsoda hangulat van Kecskeméten gyerekek, egyszer gyertek el 😃6000 nagyot megy
jobbágy#JC6
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hapoel Nujidat vs Hapoel Tamra Under 20 teams earlier today. 🇮🇱👊 pic.twitter.com/kWulG39Mmi
— Football Fights (@footbalIfights) April 28, 2023
több mint 2 éve
Micsoda hangulat van Kecskeméten gyerekek, egyszer gyertek el 😃
több mint 2 éve
🥳 Ma ünnepli az 53. születésnapját Diego Simeone
— Unibet Hungary (@UnibetHungary) April 28, 2023
💪Az argentin tréner eredménysora már most is tekintélyes:
🏆2 spanyol bajnoki cím
🏆2 EL-győzelem
🥈2 BL-döntő pic.twitter.com/FputG6Xz02
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ezt az arsenalt azért nem tenném ahhoz a 2 liverpoolhoz, sajnos az ágyúsok kifulladtak idejekorán. Pedig nincs is rajtuk többes nyomás, csak a pl és mégis... kár érte
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
miert vicces? en allitottam, hogy olyan rohadt nagy szakmai munka zajlik mostanaban nalunk? olvasd vissza a hsz-met pl a Nagelsmann kirugas utan, hogy mennyire ekezem a szakmai munkat nalunk. de akar nyaron sem voltam elegedett teljesen az atigazolasokkal, nem ertettem de Ligt idehozatalat pl sot amennyit iden Gravenbrech kapott, az is tok felesleges volt. de felolem nyugodtan vitatkozhatunk a Bayernrol is, szivesen elolvasom a velemenyed, de ha nem all osszhangban a tenyekkel akkor azt hadd ne fogadjam mar el.Pont egy bajortól vicces /sem/ főleg maEz is lassan ilyen érzelmi dolog lesz mint az árokásás.Zavaróak a tények?
ozibozi
csebi
ozibozi
tovabbra sem erted, amit paran mondunk neked es tenyekkel is alatamasztunk:
nem azt vitatjuk, hogy Pep taktikai guru lenne, mert az. nagyon eloreviszi a focit, nagy hatasa van az adott orszag foci kulturajara is. de azt nem tudom elfogadni, hogy o szakmailag kiemelkedne az elengedett jatekosok miatt a tobbi manager kozul. mondjuk azert jobb, mert lecsereli Gabriel Jesust Halandra. sztem ha bkinek lett volna lehetosege, leigazolta volna Halandot, ahogy a Bayern is akarta es kozel is allt hozza pedig egy Lewa volt a kezdo csatar eppen. csakhat ekkor jott az, ami igazabol az atigazolasi dolgokban megkulonbozteti a tobbiektol, hogy kifogyhatatlan csap van mogotte. ezert fordul elo, hogy el tud engedni olyan jatekosokat akar hatalmas bukoval is, akik elkezdenek mondjuk picit visszaesni.
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Fejből írtam, gondoltam, hogy lesz benne hibaFabioval a válogatottban játszottak együtt, több mint 10 év különbséggel fordultak meg a juvéban. Ronaldoval meg Interben, a Milanban szintén 10 év különbséggel játszottak ,de amúgy igen ő a megfejtés 😀BaggioronaldinhoEz de szép, én nem jöttem rá:Roberto Baggio
I played with:
- George Weah
- Pep Guardiola
- Didier Deschamps
- Marcel Desailly
- Dunga
- Ronaldo 🇧🇷
- Fabio Cannavaro
Who am I?
Sixo
Willie Parker
peach
a Milanban játszott együtt Weah-val, Desailly-jal, Ronaldoval
a Fior-ban Dungával
a Bresciában Peppel
a Juvéban Cannaval és Deschamps-pal
Willie Parker
Sixo
több mint 2 éve
Egyik Juvés sincs itt. Egyedül Kerkez védi meg ezt a listát.Top 10 most promising youngsters according to CIES Football Observatory. Endrick ranked 8th. pic.twitter.com/KyNFmFJ82g
— Madrid Xtra (@MadridXtra) April 27, 2023
több mint 2 éve
Jó ez az X direkt nem néztem 😁De kurva jó volt...
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Jó ez az X direkt nem néztem 😁
több mint 2 éve
Ezt nem hiszem el...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Fabioval a válogatottban játszottak együtt, több mint 10 év különbséggel fordultak meg a juvéban. Ronaldoval meg Interben, a Milanban szintén 10 év különbséggel játszottak ,de amúgy igen ő a megfejtés 😀BaggioronaldinhoEz de szép, én nem jöttem rá:Roberto Baggio
I played with:
- George Weah
- Pep Guardiola
- Didier Deschamps
- Marcel Desailly
- Dunga
- Ronaldo 🇧🇷
- Fabio Cannavaro
Who am I?
Sixo
Willie Parker
peach