NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 100
42
18:00, Net4+, DAZN
Soccer
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Azért Gyurka a helyére tette ezt a felfújt Kecskemétet rendesen.Paks minden meccsen kap 11-est, az most jogos vagy jogtalant azt hagyjuk....
Ideje volt
| Nem is először |
ozibozi
Illetve majd 40 percet emberelőnyben voltak...csúnya lett volna ha nem használják ki....
Így a paksiak megmentették Tao pénzzel telepumpált pesti zöld majmokat....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
lesen vagyunkban volt szó a kis lisztesről és hogy vajon mennyire tehetség őAzért ne lássunk már bele instant kezdőt, 17 évesen. Bellingham, Rooney meg még pár, de nem ez a jellemző.
kicsit úgyérzem megint van valaki akiben van lehetőség de ugye ő "tehetség" szóval 25 éves koráig nem játszatjuk hogy tudjon tanulni
miközben jude bellingham vagy a többiek ekkor már komoly csapat kerettagjai
Negritis, a vajda
Fokozatosan egyre több szerepet kap, most már be meri tenni az orosz ez jó jel. Ne igazoljunk elé senkit, és akkor jövőre még több szerepet kaphat, majd 18-19 évesen kezdhet stabilan ha addig is így fejlődik. Túl sokat sem érdemes ráterhelni egyből. Fizikálisan jó állapotban van, profi focira alkalmasnak tűnik, meglátjuk fejben mikor lesz kész.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Annak a fiatal srácnak annyi köze van a focihoz, mint Szájernek a keresztény értékekhez. Annyi faszságot hordott már össze a Karantén Castban, hogy már nekem volt szekunder szégyenérzetem. Neki kb tavaly CR még top5 játékos volt a világon. Vagy amiket Lisandro Martinezről mondott ...értem, a felvetés ettől még jogos szerintem
Sixo
nem is a szakmaiság miatt említettem a dolgot, csak hogy ott merült fel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Annak a fiatal srácnak annyi köze van a focihoz, mint Szájernek a keresztény értékekhez. Annyi faszságot hordott már össze a Karantén Castban, hogy már nekem volt szekunder szégyenérzetem. Neki kb tavaly CR még top5 játékos volt a világon. Vagy amiket Lisandro Martinezről mondott ...moncz írásait szeretem, bár kis fülöpnek nem vagyok nagy híve de nem rosszlesen vagyunkban volt szó a kis lisztesről és hogy vajon mennyire tehetség őha lenne dislike, akkor a lesen vagyunk említéséért adnék neked egyet
kicsit úgyérzem megint van valaki akiben van lehetőség de ugye ő "tehetség" szóval 25 éves koráig nem játszatjuk hogy tudjon tanulni
Negritis, a vajda
Sixo
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
moncz írásait szeretem, bár kis fülöpnek nem vagyok nagy híve de nem rosszlesen vagyunkban volt szó a kis lisztesről és hogy vajon mennyire tehetség őha lenne dislike, akkor a lesen vagyunk említéséért adnék neked egyet
Negritis, a vajda
Sixo
a dolog attól még ott van, hogy nálunk 23-24 évesen még tehetségesnek van tekintve 1-1 játékos
miközben ha 17-18 évesen még a fradiba se képes kezdő posztot kivívni akkor mit várunk?
több mint 2 éve
lesen vagyunkban volt szó a kis lisztesről és hogy vajon mennyire tehetség őha lenne dislike, akkor a lesen vagyunk említéséért adnék neked egyet
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
lesen vagyunkban volt szó a kis lisztesről és hogy vajon mennyire tehetség őkicsit úgyérzem megint van valaki akiben van lehetőség de ugye ő "tehetség" szóval 25 éves koráig nem játszatjuk hogy tudjon tanulni
több mint 2 éve
Mindenből kihozod hogy köcsög fradi általában.mit kell kihozni? a fradi köcsög és . 😀
davemayer
több mint 2 éve
Mindenből kihozod hogy köcsög fradi általában.még minek a kapcsán sikerült?Sikerült ennek kapcsán is ratyiznod egyet, gratula.JC6-nak szeretettel 😊De meglepő, ja nem. Gondolom a ratyi ellen még ült volna. 🤔
www.csakfoci.hu/magyar-foci/varatlan-fordulat-a-ket-meccsre-eltiltott-dzsudzsak-megis-jatszhat-a-vidi-ellen-hivatalos?fbclid=IwAR04N53_QAs3AECvqcpfH-M6BE5eVRA-s4oflBUCKgoBc20kQiqqAn1Hv3g
NB2
petey
davemayer
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Styles kezdett a Millwallban, nyertek is.
built for this shit
több mint 2 éve
Megy osztrákba Oberbe, de simán több pénzért mint amit mellesleg egy nyomoronc bíró megkap?JC6-nak szeretettel 😊Konkrétan meglökte a bírót és az arcába üvöltött, hogy: elmehetsz a jó édes k anyádba, te naplopó, rohadjál meg. Én még ekkora ordas nagy csalást nem láttam mint amit te műveltél te fogyatékosz f... a jó k anyádat te mocsok.
www.csakfoci.hu/magyar-foci/varatlan-fordulat-a-ket-meccsre-eltiltott-dzsudzsak-megis-jatszhat-a-vidi-ellen-hivatalos?fbclid=IwAR04N53_QAs3AECvqcpfH-M6BE5eVRA-s4oflBUCKgoBc20kQiqqAn1Hv3g
NB2
Hárman fogták le.
Ilyenkor ez nem lényeg? Letöltötte a büntetését? Kevés is lett volna az a két meccs... nem sül le a képükről a bőr? Helyt adnak a fellebezésnek. Mégis mi volt a fellebezésben? Nem ezeket mondta?
Szánalom a köbön
jobbágy#JC6
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
JC6-nak szeretettel 😊Konkrétan meglökte a bírót és az arcába üvöltött, hogy: elmehetsz a jó édes k anyádba, te naplopó, rohadjál meg. Én még ekkora ordas nagy csalást nem láttam mint amit te műveltél te fogyatékosz f... a jó k anyádat te mocsok.
NB2
Hárman fogták le.
Ilyenkor ez nem lényeg? Letöltötte a büntetését? Kevés is lett volna az a két meccs... nem sül le a képükről a bőr? Helyt adnak a fellebezésnek. Mégis mi volt a fellebezésben? Nem ezeket mondta?
Szánalom a köbön
több mint 2 éve
még minek a kapcsán sikerült?Sikerült ennek kapcsán is ratyiznod egyet, gratula.JC6-nak szeretettel 😊De meglepő, ja nem. Gondolom a ratyi ellen még ült volna. 🤔
NB2
petey
davemayer
több mint 2 éve
Sikerült ennek kapcsán is ratyiznod egyet, gratula.JC6-nak szeretettel 😊De meglepő, ja nem. Gondolom a ratyi ellen még ült volna. 🤔
NB2
petey
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Dortmund se akar bajnok lennimondjuk a hosszabbításban egyértelműen tizenegyest kellett volna kapniuk, nem is értem, hogy a VAR szobában mi alapján nem nézték meg az esetet.
zacknorb
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
JC6-nak szeretettel 😊De meglepő, ja nem. Gondolom a ratyi ellen még ült volna. 🤔
NB2
több mint 2 éve
Dortmund se akar bajnok lenniCsebi rávette 2 nagy zacskó csípős csirkeszárnyas Lay's-el Warrb-t, hogy szurkoljon szezon végig a Borussia Dortmundnak.
zacknorb
több mint 2 éve
Dortmund se akar bajnok lenni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ez a KTE az életben nem lesz bajnok ebben a Mennyei posványban, most lenne itt ez a soha vissza nem térő alkalom, erre elküldik Ondót… hihetetlen
több mint 2 éve
Nem értem miért kell így belenyúlni, egy jó kis tiszta magyar meccsbe
több mint 2 éve
vezet a Paks 😕Őket is bírom, de basszameg...
NB2
több mint 2 éve
vezet a Paks 😕