Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
LOL 😊
több mint 3 éve
EZ HOGY MENT BE??? 😀😀😀D

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ez a Traore bomba vétel volt.
több mint 3 éve
Jah, elirtam, sorry, nem pirosra gondoltam. Hanem arra, hogy ez egyaltalan nem volt fault, hazai-vendegtol fuggetlenul.Ember nem mondtam h az volt. Annyit mondtam hogy ezt ha a bíró lefujja és megadja, akkor a VAR nem fújta volna vissza.Ne mar, ennek koze nem volt a piroshoz. Es tok nyugodtan lehet mutogatni a segghulye Bolira, aki sosem hajlando passzolni, most is ketszer lett volna lehetosege 15 meteren at leadni jobbra a mellette futo embernek a labdat, siman 2-0 lenne.Láttunk ilyenert sima faltot pirossal. Azt meg ha a bíró úgy ítéli meg nem változtattak volna meg.50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91
r.baggio
tüsi91
Stez
tüsi91
több mint 3 éve
Ejj de szép védés
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Itt a pont. Barki van ott Boli helyett az gol.Ne mar, ennek koze nem volt a piroshoz. Es tok nyugodtan lehet mutogatni a segghulye Bolira, aki sosem hajlando passzolni, most is ketszer lett volna lehetosege 15 meteren at leadni jobbra a mellette futo embernek a labdat, siman 2-0 lenne.Láttunk ilyenert sima faltot pirossal. Azt meg ha a bíró úgy ítéli meg nem változtattak volna meg.50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91
r.baggio
tüsi91
Stez
több mint 3 éve
Ember nem mondtam h az volt. Annyit mondtam hogy ezt ha a bíró lefujja és megadja, akkor a VAR nem fújta volna vissza.Ne mar, ennek koze nem volt a piroshoz. Es tok nyugodtan lehet mutogatni a segghulye Bolira, aki sosem hajlando passzolni, most is ketszer lett volna lehetosege 15 meteren at leadni jobbra a mellette futo embernek a labdat, siman 2-0 lenne.Láttunk ilyenert sima faltot pirossal. Azt meg ha a bíró úgy ítéli meg nem változtattak volna meg.50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91
r.baggio
tüsi91
Stez
több mint 3 éve
Ne mar, ennek koze nem volt a piroshoz. Es tok nyugodtan lehet mutogatni a segghulye Bolira, aki sosem hajlando passzolni, most is ketszer lett volna lehetosege 15 meteren at leadni jobbra a mellette futo embernek a labdat, siman 2-0 lenne.Láttunk ilyenert sima faltot pirossal. Azt meg ha a bíró úgy ítéli meg nem változtattak volna meg.50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91
r.baggio
tüsi91
több mint 3 éve
Azért írtamde. helyes ítélet volt hogy semmi.Boli fujhato volt, nem értem, vissza se nézték. Ellenben Civicét igen..Visszanézték, nem?
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
Nemzetes és Méltóságos petey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Ez is sargulhatott volna azért kiKellene egy Hunyadi
több mint 3 éve
Legalább nem maradtunk rúgott gól nélkül😛
több mint 3 éve
Láttunk ilyenert sima faltot pirossal. Azt meg ha a bíró úgy ítéli meg nem változtattak volna meg.50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91
r.baggio
több mint 3 éve
de. helyes ítélet volt hogy semmi.Boli fujhato volt, nem értem, vissza se nézték. Ellenben Civicét igen..Visszanézték, nem?
jobbágy#JC6
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Boli fujhato volt, nem értem, vissza se nézték. Ellenben Civicét igen..Visszanézték, nem?
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Boli fujhato volt, nem értem, vissza se nézték. Ellenben Civicét igen..
több mint 3 éve
Ez sajnos sima piros, a Boli eset az, aminél lehet bírózni. Civic meg egy fasz...

több mint 3 éve
50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Visszanézték, semmi nem volt, teljesen jogosan
Civic piros jogos.
tüsi91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nem is értem...ahogy ment oda, mit képzelt? viszont most nem lehet elsütni a buziemeleszt
több mint 3 éve
50000 török előtt ez a Bolis esés az a törököknek szabadrúgás meg piros lenne.Civic piros jogos.
több mint 3 éve
mi a faszt gondolnak ezek a játékosok, amikor tudják, hogy minden lófaszt megnéznek???!!! áhhnem gondolnak semmit. gyökerek.
Klaci79
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
mi a faszt gondolnak ezek a játékosok, amikor tudják, hogy minden lófaszt megnéznek???!!! áhh
több mint 3 éve
Ezt a marhát