Soccer
41 feliratkozó
több mint 3 éve
Ez legalább sima tizi.
több mint 3 éve
Mi ez a meccs? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Itt legalább akkora köze volt a játékosnak a labdához az ütközésnél, mint a piros lapnál...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
A rossz átvétel miatt megérdemelte Vécsei. De attól még ez elég faltos volt.
több mint 3 éve
FoxiMaxi mi a túrót keres egy ilyen nb2-es török csapatban?
több mint 3 éve
Na még egy kapott gól Tocmac hibájából és helyreáll a világ rendjeAmúgy ez sima fault volt szerintem, hogy leütközték már?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egy nagy hiba kellett
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Akkor Te most offline írogatsz ide? 😊Nincs annyi netem ,🥴Francba hozzánk is idèrt a vihar ilyenkor mindent ki kell húzni ha villámlik 😡😡😡😡😡😡A telefont is? 😀
dande2
r.baggio
dande2
több mint 3 éve
Nagyon megtanultuk ezt az idohuzas nevezetu dolgot. Tetszik.
több mint 3 éve
Nincs annyi netem ,🥴Francba hozzánk is idèrt a vihar ilyenkor mindent ki kell húzni ha villámlik 😡😡😡😡😡😡A telefont is? 😀
dande2
r.baggio
több mint 3 éve
Origo oriasit megy egyelore a biro lecsalozasaban. 😀
több mint 3 éve
Francba hozzánk is idèrt a vihar ilyenkor mindent ki kell húzni ha villámlik 😡😡😡😡😡😡A telefont is? 😀
dande2

---
több mint 3 éve
Francba hozzánk is idèrt a vihar ilyenkor mindent ki kell húzni ha villámlik 😡😡😡😡😡😡
több mint 3 éve
A Hajnal-éra messze legjobb igazolása, mondjuk ezt már a bejelentésnél sejteni lehetettEz a Traore bomba vétel volt.szóval mikor viszik el? 😀
tüsi91
Nemzetes és Méltóságos petey
Emberhátrányban is gól, az mondjuk derék, sajnos a török kollégák közül senki se szereti a trabzont

---
több mint 3 éve
Na, ha mar hazai es vendeg, ez szerintem les peldaul les volt. 😀A BBC előbbre volt
Stez
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Sallói már hívogatja.Ez a Traore bomba vétel volt.szóval mikor viszik el? 😀
tüsi91
Nemzetes és Méltóságos petey
több mint 3 éve
Na, ha mar hazai es vendeg, ez szerintem les peldaul les volt. 😀
több mint 3 éve
TAKE IT OUT CLOWN
több mint 3 éve
Ez a Traore bomba vétel volt.szóval mikor viszik el? 😀
tüsi91
több mint 3 éve
A picsába
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Egyvonal bazmeg, egyvonal. Mondom egyvonal.